Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ!

israel-viastis
20χρονος αλλοδαπός από την Αφρική μπήκε σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Yad Eliahu στο νότιο Τελ Αβίβ και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά ένα 8χρονο κορίτσι που κοιμόταν στο δωμάτιό της, ανέφερε το κανάλι Channel 2 News του Ισραήλ....
Από την επίθεση, το κορίτσι άρχισε να κλαίει και η μητέρα της, η οποία κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε. Όταν μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της, είδε τον Αφρικανό να έχει αρχίσει να βιάζει το μικρό κορίτσι και έτρεξε πάνω του να προσπαθώντας να τον σταματήσει. Στο μάχη που ακολούθησε, ο Αφρικανός μαχαίρωσε τη μητέρα, η οποία υπέστη, ευτυχώς, ελαφρούς τραυματισμούς.
 Λίγες στιγμές αργότερα, ο πατέρας του κοριτσιού ξύπνησε, συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και έσπευσε να επιτεθεί στον εισβολέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας, ο οποίος γνώριζε πολεμικές τέχνες, άρχισε να χτυπάει τον Αφρικανό, τραυματίζοντας τον σοβαρά.
 Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wolfson στη Holon, με τραύματα από το μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματος της. Το κορίτσι πήγε επίσης στο Wolfson, για εξέταση.
 Ο εισβολέας ο οποίος είχε συλληφθεί και είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατέρα ώστε είχε χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Ichilov στο Τελ Αβίβ, και συνδέθηκε με αναπνευστήρα. Υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι.
Οι γειτονιές του νότιου Τελ Αβίβ έχουν κατακλυσθεί από παράνομους μετανάστες από την Ανατολική Αφρική, που διέσχισαν στο Ισραήλ σε αναζήτηση εργασίας. Κατά την τελευταία δεκαετία, οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει μια επικίνδυνη επιβάρυνση στον ήδη φτωχό και υποεξυπηρετούμενο τοπικό πληθυσμό. Τα αιτήματα των κατοίκων του νότιου Τελ Αβίβ για απομάκρυνση από την περιοχή των Αφρικανοί αντιμετωπίστηκαν με ελιτίστικα ειρωνικά σχόλια από τον ισραηλινό Τύπο.
 Οι προσπάθειες από την πλευρά ισραηλινών βουλευτών και του Υπουργείου Εσωτερικών να διαχειριστεί το πρόβλημα με τη συστηματική επιστροφή των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, βαπτίστηκαν «ρατσιστικές κινήσεις».
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...