Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

16χρονος ήταν ο δολοφόνος του υπαλλήλου σε βενζινάδικο στην Κόρινθο.

16χρονος ήταν ο δολοφόνος του υπαλλήλου σε βενζινάδικο στην Κόρινθο.
ΕΞΙΧΝΙΆΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΟΡΊΝΘΟΥ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ ΕΝΌΣ 36ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ ΠΡΑΤΗΡΊΟΥ ΥΓΡΏΝ ΚΑΥΣΊΜΩΝ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ ΜΕΛΊΣΣΙ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ.

Δράστης είναι ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές το βράδυ, στην Τραγάνα Κορινθίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία. Στη δικογραφία, περιλαμβάνεται ακόμα ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το
μεσημέρι και για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από τον ανακριτή Κορίνθου. Αναλυτικά, προχθές βράδυ ο 16χρονος, αφού μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, φορώντας κουκούλα, προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να ληστέψει την ιδιοκτήτρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών.
 Στην κατοχή του 16χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μία κουκούλα τύπου «Full Face» και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 21 εκατοστών.
 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 21 Μαρτίου του 2013 το απόγευμα, είχε μπει πάλι στο ίδιο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού, είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο 16χρονος και ο 22χρονος, στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 το βράδυ, αφού πήγαν στο βενζινάδικο στο Μελίσσι Κορινθίας, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και στη συνέχεια κατά την αποχώρηση τους, ο ένας από αυτούς, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο υπάλληλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
 Μετά από επιχείρηση που οργανώθηκε, αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου, εντόπισαν στο Πάσιο Κορινθίας και συνέλαβαν τον 22χρονο. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την ασφάλεια Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων αδικημάτων.
 elladanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...