Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μ.Γλέζος προς Μέρκελ



Σχετικά με την επικείμενη άφιξη της καγκελαρίου της...
Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο Μανώλης Γλέζος αναφέρει :
'' Ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας...
στην Ελλάδα θεωρούμε χρέος μας να υπενθυμίσουμε τόσο σε εκείνη, όσο και στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι :
1. Η μεγάλη και ισχυρή Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να αυτοεξαιρείται από τις υποχρεώσεις της, στερώντας από την Ελλάδα

Δεν θα πιστέψετε τι έγραψε στο ενοικιαστήριο διαμερίσματος ο ιδιοκτήτης του ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )


Ένα πραγματικά απίστευτο ενοικιαστήριο έβαλε ιδιοκτήτης διαμερίσματος που θέτει... πολιτικούς όρους προς τους υποψήφιους ενοικιαστές.
Ο... Ελληναράς, ιδιοκτήτης τριών διαμερισμάτων, ζητά να μάθει την πολιτική ταυτότητα των υποψηφίων ενοικιαστών πριν κλείσει τη συμφωνία όπως φαίνεται από την αγγελία που εντόπισε

Ο Σαμαράς, σε ρόλο Ντε Λα Ρούα. Άντε και καλό ελικόπτερο «πρωθυπουργέ».


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

«Όταν η ψείρα βγαίνει στο γιακά» λέγανε οι παλιότεροι.
Και ο Αντώνης της ΠΟΛΑΝ, ο Αντώνης της «υπέρβασης», το Αντώνης του «φιλότιμου», ο Αντώνης του Οδυσσέα Ελύτη (…μια τέτοια άνοιξη χρειάζεται ο τόπος, είχε πει τότε ο ποιητής, που νάξερε ο δύστυχος), ο Αντώνης εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, «έβγαλε ψείρα στο γιακά». Και μετατρέπεται σιγά-σιγά, από «πρωθυπουργός της απόλυτης μειοψηφίας», σε καρικατούρα δικτατορίσκου.
Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις πολιτικούς άνδρες που κάποτε μπορεί να συγκίνησαν με το λόγο τους μιλώντας στην ψυχή του Έλληνα, να διολισθαίνουν σε αυτήν την μολυσματική ασθένεια του εξουσιασμού και του φασισμού και μάλιστα πέρα από τα όρια της συνταγματικής εκτροπής.

Ο «Βρώμικος Μάκης» οδήγησε τον Τζανή στην αυτοκτονία με το «στημένο» ρεπορτάζ!


Ο «Βρώμικος Μάκης» οδήγησε τον Τζανή στην αυτοκτονία με το «στημένο» ρεπορτάζ!

Το αίμα ενός αθώου στα χέρια του Μάκη... Το ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε έλεγχος κατά του αυτόχειρα, που διαπόμπευσε ο Τριανταφυλλόπουλος!

Ούτε για τον Λ. Τζανή, τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ που αφαίρεσε χτες περί τις 8μμ τη ζωή του μετά τις δήθεν αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, υπάρχει έλεγχος από το Σώμα.

Νέο χαστούκι για το «ρεπορτάζ» Τριανταφυλλόπουλου συνιστά η αποκάλυψη αυτή, μετά από δηλώσεις του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, κ. Μαυρίδη, στο

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Η Μέρκελ έρχεται για να προασπίσει τα γερμανικά συμφέροντα"





 
Image«Η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό την προάσπιση των γερμανικών συμφερόντων και όχι για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για τη χώρα μας μέσα από ένα πρόγραμμα το οποίο θα ήταν εφαρμόσιμο και θα μπορούσε, συνδεδεμένο με την ανάπτυξη, να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΣΥΡΙΖΑ: "Η επίσκεψη της Μέρκελ αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και τον λαό"







Image«Η Μέρκελ καταφθάνει εσπευσμένα στην Αθήνα την Τρίτη 9/10 για να προσφέρει "ευρωπαϊκή στήριξη" στην καταρρέουσα, συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να επιβιώσει και να "περάσει" το πακέτο των 14,5 δισ» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

« Η επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το

Ρέγκλινγκ: "Το GREXIT θα ήταν η ακριβότερη από όλες τις λύσεις"





 ImageΣε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Rheinische Post», ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ΕΣΜ) Κλάους Ρέγκλινγκ τόνισε ότι «τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η ακριβότερη από όλες τις λύσεις».

Ο Ρέγκλινγκ υποστηρίζει ότι έχει ήδη διανυθεί ο μισός δρόμος στην μάχη

Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: Σταματήστε την τουρκική εισβολή αλλιώς ...


Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: Σταματήστε την τουρκική εισβολή αλλιώς ...

Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ η Ρωσία τις δραματικές στιγμές μεταξύ 3ης και 4ης ώρας, ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου, όταν συνεδρίαζαν τα μέλη της συμμαχίας προκειμένου να αποφασιστεί η ενεργοποίηση του άρθρου 4.

"Σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας η Ρωσία θα αναγκαζόνταν να επέμβει", όπως μεταδίδουν διάφορα ρωσικα ΜΜΕ και μετέδωσε το Russia Today, φουλ για Γ' ΠΠ δηλαδή.

Σε ετοιμότητα ετέθη το μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Δημοσίευμα-Βόμβα για τον Μεϊμαρακη τις τοκογλυφίες και την αυτοκτονία του κουμπάρου του!


ΣΤΟ ΗΟΤ DOG ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τον βίο και την πολιτεία του Ε. Μεϊμαράκη φιλοξενεί το περιοδικό HOT DOG που κυκλοφορεί από χθες στα περίπτερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη Νίκος Κοτσαφτάκης (φωτό βρέθηκε...

Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΣ: Ο ιδρώτας του Βενιζέλου


Όποιος είδε το βράδυ της Τρίτης τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ανακρίνεται από τους αυστηρούς παρουσιαστές του MEGA, μπορεί να μην κατάλαβε πώς θάφτηκε η λίστα Λαγκάρντ. Κατάλαβε όμως πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα να θαφτεί το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Το οποίο είναι αδύνατο να ανακάμψει, όσα μαγικά κι αν γίνουν και όσες πρωτοβουλίες νεκρανάστασης κι αν ληφθούν. Βρίσκεται πια στην κατάσταση εκείνου, που όσο περισσότερες κινήσεις σωτηρίας κάνει, τόσο πιο

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από έκρηξη σε τουριστικό σκάφος στην Κω


  • 0
     


 Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από έκρηξη σε τουριστικό σκάφος στην Κω
Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε τουριστικό σκάφος και κατά την οποία ένας άνθρωπος πέθανε ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν έχουν

Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ;



Το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει η Κρήτη περισσότερους από...
10.000 πρόσφυγες από τη Συρία, σε περίπτωση που φθάσουν στην Ελλάδα από την χώρα της Μέσης Ανατολής, καθώς το νησί βρίσκεται στον σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη...

Δημήτρης Καζάκης : Τι πρέπει να γίνει εδώ και τώρα για να αποφύγει ο λαός την χαριστική βολή των νέων μέτρων.




Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν στο πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ, που περιλαμβάνει μέτρα σκληρότερα και από τα αναμενόμενα και τώρα είναι σειρά της τρόικας να μιλήσει επ’ αυτών. Έτσι μας πληροφόρησαν τα παπαγαλάκια της διατεταγμένης ενημέρωσης και ησυχάσαμε. Διότι πώς να σηκώσει το βάρος των ενοχών ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο ελευθεροεπαγγελματίας, ο

Δυστυχώς (ή ευτυχώς;…) κάποιοι λίγοι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.


Δυστυχώς (ή ευτυχώς;…) κάποιοι λίγοι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Δυστυχώς (η ευτυχώς;…) κάποιοι λίγοι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.
Έτσι λέει η ιστορία, έτσι απαιτεί η καθαρή πράξη ανατροπής, έτσι δείχνουν οι κοινωνικές ζυμώσεις ότι θα γίνει.

Πολλοί αναρωτούνται πολλές φορές «μα κανείς δεν κουνιέται;»…
Όμως η φωτιά ήδη καίει.

Στα 163 δισ. η χρηματοδότηση των Ταμείων από το 2000 έως σήμερα


Στα 163 δισ. η χρηματοδότηση των Ταμείων από το 2000 έως σήμερα
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα σχετικά στοιχεία
Το ποσό των 163 δισ. ευρώ άγγιξαν τα χρήματα που δόθηκαν στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό το διάστημα από το 2000 έως και το 2012. Στο 1,320 δισ. ευρώ ανέρχονταν εξάλλου στις 31.08.2012 τα κεφάλαια του ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών), σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής

Reuters: "Mελέτη που παραδόθηκε στον Σαμαρά "δείχνει" κοιτάσματα αξίας 599 δισ.δολ."!!!

 


Στα 3,5 τρισεκ. κυβικά μέτρα εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Κρήτης, τα οποία θα αποφέρουν στην Ελλάδα κρατικά έσοδα 599 δισ. δολαρίων σε 25 χρόνια σύμφωνα με έρευνα τριών Ελλήνων επιστημόνων...

-Αντώνη Φώσκολου, Ηλία Κονοφάγου και Νίκου Λυγερού- η οποία παρουσιάσθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Ιούλιο, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Aπάντηση Σκοπίων στην πρόταση υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης από τον Δ.Αβραμόπουλο





Image«Θέλουμε ευρωπαϊκές σχέσεις με Ευρωπαίους γείτονες» έγραψε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι, στο «διπλωματικό ημερολόγιο» της ιστοσελίδας του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, σχετικά με την επιστολή που έλαβε από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, στην οποία ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας προτείνει προς την ΠΓΔΜ τη συνυπογραφή Μνημονίου Κατανόησης.

H μεγάλη απάτη με την λίστα Λαγκάρντ, με...αποδείξεις!


H μεγάλη απάτη με την λίστα Λαγκάρντ, με...αποδείξεις!

Γιατί η λίστα, ΔΕΝ είναι προϊόν υποκλοπής!!! Γιατί την παρουσιάζουν ως τέτοια!!! Τι διαβεβαιώνουν έγκριτοι νομικοί!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Κατά το παρελθόν πολλές φορές έχω αναφερθεί μέσω των άρθρων μου, πως μετά την μεταπολίτευση στην πατρίδα μας κυριάρχησε η κομματοκρατία και το ποδοπάτημα της Δημοκρατίας και των θεσμών της.

ΣΔΟΕ: Δεν υφίσταται ως δημόσιο έγγραφο λίστα με πολιτικά πρόσωπα


  • 0
     


 ΣΔΟΕ: Δεν υφίσταται ως δημόσιο έγγραφο λίστα με πολιτικά πρόσωπα
«Καμία λίστα ως δημόσιο έγγραφο δεν υφίσταται και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας» αναφέρει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος, σε έγγραφη απάντησή του στο βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με την παρουσία του ονόματός του σε πρόσφατα δημοσιευμένη «λίστα» με 36 πολιτικά

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ 5 October 2012 Πολιτική 4 Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ Έχει αρχίσει ήδη η μουρμούρα για το πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές του 1977 που κατέκτησε τη δεύτερη θέση είναι η πρώτη φορά που πέφτει στην τρίτη θέση ενώ οι δημοσκοπήσεις το φέρνουν ακόμα χαμηλότερα. Τα στελέχη ένα ένα φεύγουν και το άλλοτε ισχυρό κόμμα δεν μπορεί πλέον να γεμίσει ούτε μία αίθουσα. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μία απίστευτη μουρμούρα η οποία καταλήγει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου ο οποίος φθείρεται ακόμα περισσότερο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το περίφημο stickακι με τα ονόματα, σύμφωνα με το parapolitika.gr Είναι ακόμα νωρίς αλλά αρκετά πρόσωπα στην Ιπποκράτους έχουν αρχίσει να θέτουν θέμα ηγεσίας και επειδή στο ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί όπως παλαιότερα ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα υπάρχουν και μεγάλα ονόματα.


  • 4
     


 Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ
Έχει αρχίσει ήδη η μουρμούρα για το πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές του 1977 που κατέκτησε τη δεύτερη θέση είναι η πρώτη φορά που πέφτει στην τρίτη θέση ενώ οι δημοσκοπήσεις το φέρνουν ακόμα χαμηλότερα. Τα στελέχη ένα ένα φεύγουν και το άλλοτε ισχυρό κόμμα δεν μπορεί πλέον να γεμίσει ούτε

Σε διαθεσιμότητα ο MATατζής με το δολοφονικό χτύπημα του γκλομπ


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος εικονίζεται να κτυπά με το γκλόπ ανάποδα, διαδηλωτή, εργαζόμενο στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά  που είχε εισβάλει χθες στο υπουργείο Άμυνας. 

H εξέγερση των πεινασμένων και οι χορτάτοι της κυβέρνησης! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!


H εξέγερση των πεινασμένων και οι χορτάτοι της κυβέρνησης! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τους καταληψίες των ΕΝΑΕ να διαπραγματεύονται με τον ... ασκεπή (!) Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο της αποχώρησή τους από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον εξευτελισμό του υπουργείου και των ΕΔ να τον συναγωνίζονται μόνο τα γελοία μέτρα ασφαλείας.

Έτσι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε το πρώτο υπουργείο Άμυνας του πλανήτη Γη, που μέσα σε διάστημα 18 μηνών καταλήφθηκε δύο φορές από διαδηλωτές και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ έκαναν

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Διακόπηκε η συνεδρίαση


  • 152
     


 Απίστευτα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Διακόπηκε η συνεδρίαση
Ένταση στη συνεδρίαση της Ολομέλειας. «Είστε λαμόγια», φώναζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «δεν θα περάσουν τα τάγματα εφόδου», απάντησε ο Γ.Μανιάτης.
Ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής αποφάσισε ο αντιπρόεδρος, Θ.Νάκος, μετά την ένταση που σημειώθηκε και τις κραυγές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Είστε λαμόγια και κλέφτες. Κλέβατε τη χώρα επί 20

Ποιος τράβηξε το βίντεο από την Ολομέλεια της Βουλής;


  • 11
     


 Ποιος τράβηξε το βίντεο από την Ολομέλεια της Βουλής;
Σάλο έχει προκαλέσε εδώ και λίγες ώρες στη Βουλή η διαρροή στο διαδίκτυο, βίντεο το οποίο τραβήχτηκε με κάμερα μέσα από την Ολομέλεια και απαθανατίζει την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τα θεωρεία των επισκεπτών που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και πάνω από τα έδρανα του ΚΚΕ και πιθανότατα από τα θεωρεία των επισκεπτών, κάτι που απαγορεύεται ρητώς.
Αρχικά κυκλοφόρησε ότι πρόκειται για βίντεο από

Γιατί ψάχνουν το φλασάκι και δεν ψάχνουν το cd της περιβόητης λίστας;


  • 2
     


 Γιατί ψάχνουν το φλασάκι και δεν ψάχνουν το cd της περιβόητης λίστας;
Οι απίστευτες περιπέτειες ενός cd που μεταμορφώθηκε σε «στικάκι»
Η Λαγκάρντ παρέδωσε στο βαψομαλλιά Παπακωνσταντίνου την λίστα των Ελλήνων καταθετών στην Ελβετική τράπεζα σε ένα CD, προφανώς, μη επανεγγράψιμο.
Έκτοτε το CD ως δια μαγεία μετετράπη σε «στικάκι… ΚΑΡΓΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΨΙΜΟ!!!»
ΤΟ CD της Λαγκάρντ το αναζήτησε ο κύριος Πεπόνης;
Αφαιρέθηκαν ονόματα από το περίφημο στικάκι που έχει στα χέρια του κύριος Πεπόνης;

Νέοι βομβαρδισμοί στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας!



Ένα βλήμα από το συριακό έδαφος έπληξε εκ νέου τουρκικό έδαφος και συγκεκριμένα το χωριό...
Γιαγλιάνταγι, κοντά στην Αλεξανδρέττα, στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.

Η Άγκυρα προχώρησε σε αντίποινα πλήττοντας θέσεις στη συριακή επικράτεια, ωστόσο, μέχρι

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Τούρκοι βγάζουν τον Στόλο τους – Ένοπλες συμπλοκές στα σύνορα!


ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Τούρκοι βγάζουν τον Στόλο τους – Ένοπλες συμπλοκές στα σύνορα!

Από την κύρια βάση του τουρκικού Ναυτικού στο Golcuk με κατεύθυνση την Μεσόγειο απέπλευσε μεγάλη νηοπομπή του τουρκικού Στόλου και με κατεύθυνση την Ν/Α Μεσόγειο, στα ανοιχτά της Συρίας.

Μάλιστα, για την υλοποίηση αυτής της πολιτικής έντονης και διαρκούς ναυτικής παρουσίας στην περιοχή η Άγκυρα διαμόρφωσε το σχέδιο δράσης Barbaros το οποίο περιλαμβάνει την διαρκή παρουσία σημαντικών μονάδων του τουρκικού Ναυτικού σε ολόκληρη την Μεσόγειο και φυσικά

«Αν πέσει η κυβέρνηση, θα επικρατήσει το απόλυτο χάος»


«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε θυσίες αλλά θα πρέπει να διαφαίνεται και μια λύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Η κοινωνία, ανέφερε επίσης, απειλείται ως σύνολο από «λαϊκιστές της άκρας Αριστεράς» και από την άνοδο «ενός ακροδεξιού, θα μπορούσε κανείς να πει φασιστικού, νεοναζιστικού κόμματος», παραλληλίζοντας μάλιστα την συγκυρία με

Αυτό είναι το βίντεο που η ελληνική αριστερά δεν θέλει να δείτε και προσπαθεί να το φιμώσει!

Το βίντεο με τους μαύρους στην Γαλλία που κτυπάνε άγρια την λευκή κοπέλα στο δρόμο!! Αν ήταν ένας λευκός και κτυπούσε μια μαύρη ΟΛΑ τα αριστεροπροοδευτικά sites και blogs θα το πρόβαλλαν συνεχώς! Τώρα όχι μόνο δεν το προβάλλουν αλλά προσπαθούν να το κρύψουν κάνοντας καταγγελίες στο YouTube! Ανεβάστε το σε πολλούς λογαριασμούς!



 nea-arxh-news

Όταν αυτοκτονούν οι πασόκοι, η κατάσταση είναι τραγική


Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η αυτοκτονία -δια απαγχονισμού- του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τώρα πια είναι 35.
Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την διαγραφή του αυτόχειρα από το κόμμα, υποστηρίζοντας πως ένας

Benito Corleone -> The Godfather


Η Ελλάδα των Βαγγέληδων και της αφορισμένης πεολειχίας…


  • 9
     


 Η Ελλάδα των Βαγγέληδων και της αφορισμένης πεολειχίας…
 Γράφει ο Αλέξης Πολίτης
Πώς το ‘λεγες δύσμοιρε Κοέλιο στον Αλχημιστή; «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις…». Τρίχες κατσαρές, θα απαντήσω στο γκομενίστικο θέσφατο  του στοχαστή, προσθέτοντας ότι το αξίωμα τούτο δεν πιάνει φράγκο τσακιστό στην Ελλάδα. Εδώ είναι Βαλκάνια αγαπητέ. Εδώ……….

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 71χρονης γυναίκας στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.



Μάρτυρας του εγκλήματος έμελε να είναι ο σύζυγός της, ο οποίος παρέμεινε ολόκληρη την ημέρα δεμένος. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβεται η οικιακή τους βοηθός.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 5.30 το απόγευμα, όταν ο 85χρονος σύζυγος,

Ο Ταρζάν που πατάει επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά…


Λ. Τζανής: Δεν άντεξε τη διαπόμπευση από το πλαστό ρεπορτάζ Τριανταφυλλόπουλου. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Ο Ταρζάν που πατάει επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά…
 Κάποιοι πατάνε επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά. Για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά συμφέροντά τους, δε διστάζουν να παίζουν με τις ζωές ανθρώπων. Και, σήμερα, τα χέρια τους βάφτηκαν με αίμα.
Το γράφαμε μόλις χτες. Όταν αποδείχθηκε ότι είναι πλαστό το ρεπορτάζ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την υποτιθέμενη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα των πολιτικών που -δήθεν- ελέγχονται από τους εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος για παράνομο πλουτισμό.

Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην βγουν οι λίστες στην επιφάνεια; Αλλαγή στάσης Βενιζέλου: «Θα ψηφίσουμε τα μέτρα υπό προϋποθέσεις»!


  • 6
     


 Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην βγουν οι λίστες στην επιφάνεια; Αλλαγή στάσης Βενιζέλου: «Θα ψηφίσουμε τα μέτρα υπό προϋποθέσεις»!
Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ κάτω από το βάρος των συγκαλύψεων και των αποχωρήσεων Ραγκούση και την άτυπη, ακόμη, αποχώρηση Λοβέρδου.
Οι σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του Ε. Βενιζέλου είναι μήπως αναγκαστεί να ρίξει την κυβέρνηση μη ψηφίζοντας τα μέτρα τελικά για να μην βγουν τα ονόματα που περιέχονται στις καυτές λίστες… Ήδη με την αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού Λεωνίδα Τζανή, που το όνομά του φέρεται να υπήρχε στην λίστα των 36, τα πράγματα σοβαρεύουν πάρα πολύ. Κανείς δεν θα μπορέσει να ελέγξει το τί θα συμβεί και πόσες

Εικόνες Συρίας! - Επιτέθηκαν και στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ - Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται !!

Image





Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων

Αντίθετοι στην πολιτική της Μέρκελ προς την Ελλάδα 42 ευρωβουλευτές


Την αντίθεσή τους με την πολιτική που ασκεί η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της Ελλάδας, εκφράζουν οι 42 ευρωβουλευτές των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU), σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Der Handelsblatt».

Το… FBI ψάχνει τους ομογενείς με τα 600 δις!


  • 14
     


 Το… FBI ψάχνει τους ομογενείς με τα 600 δις!
Κάνει λόγο για απατεώνες που διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας
Μέχρι το …FBI , κινητοποιήθηκε για τα περίφημα 600 δις! Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη …απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός για την "εισβολή" στο υπουργείο Άμυνας


Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νικόλαος Δένδιας, μετά την εισβολή των εργαζομένων στα Ναυπηγεία στο Πεντάγωνο. 
Ο κ. Δένδιας φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα όσα έγιναν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρωί της Πέμπτης και φαίνεται να θέλει να

Παραμένουν έξω από τη ΓΑΔΑ οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων


Κλειστό συνεχίζουν να κρατούν το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και άλλοι διαδηλωτές, συνάδελφοί τους από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, συνδικαλιστές από δημόσιες και ιδιωτικές....

Όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχεται επίθεση φωνάζει την αστυνομία


  • 3
     


 Όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχεται επίθεση φωνάζει την αστυνομία
100 εκεί; Εδώ Επιτελείο!”
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη 

Το Πεντάγωνο είναι στρατόπεδο ή κάνω λάθος; Έγινε πλατεία και δεν το ‘μαθα; Υπάρχει Τάγμα ΓΕΕΘΑ; Η Στρατονομία γιατί είναι στην πύλη; Για να βαράει προσοχή στις κλάρες και στους πολιτευτάκηδες; Δύναμη Φρουράς δεν βγάζουν κάθε μέρα; Ή μήπως τηρούνται οι «παραδόσεις» της εποχής μου, όπου το Τάγμα ΓΕΕΘΑ ήταν οι προφυλακές της Γκομενοφυλακής; Όλα τα βύσματα, στελεχάρες των κομματικών νεολαιών και συγγενείς

Διάψευση για τα 600 δισ. των «ομογενών»


Διαψεύδει ο πρόεδρος της Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής, Άδωνις Γεωργιάδης, τα περί ύπαρξης 600 δισ. τα οποία έχει συγκεντρώσει η οργάνωση «END» (End National Debt) για τη διάσωση της Ελλάδας, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε το μεσημέρι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Βιτάλης: Σαμαρά, ετοίμασε τη χώρα για πόλεμο.‏


Με δεδομένες τις ραγδαίες πολεμικές εξελίξεις στο μέτωπο Συρίας-Τουρκίας, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου (ο οποίος μόλις αφίχθηκε από
περιοδεία του στα Βαλκάνια), απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει:
«Πρωθυπουργέ.
Με δεδομένες τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων εναντίον της Συρίας και της πρόβλεψής μας (εδώ και ένα χρόνο), πως η ευρύτερη περιοχή θα αναφλεγεί, με πιθανότατη πια εμπλοκή και της Ελλάδας, σε καλώ:

Κόβουν συντάξεις του ΟΓΑ για να τα βρουν με την Τρόικα





Ο χρόνος πιέζει αφόρητα και το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να ικανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των απαιτήσεων της τρόικας, περικόπτοντας 870 εκατ. ευρώ από τις δημόσιες δαπάνες, μειώνοντας κατά 21% τις ετήσιες απολαβές των συνταξιούχων αγροτών.

Ποιοι διέρρηξαν και τι στοιχεία πήραν από το σπίτι του Έλληνα Άρχοντα του Πολέμου ;


Ποιοι διέρρηξαν και τι στοιχεία πήραν από το σπίτι του Έλληνα Άρχοντα του Πολέμου ;
Μια περίεργη διάρρηξη και κλοπή στο πολυτελές διαμέρισμα του κορυφαίου Έλληνα αντιπροσώπου οπλικών συστημάτων, και ιδιοκτήτη της εταιρείας ΑΧΟΝ, αλλά και πολλών άλλων εταιρειών (Euromedica, εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ κλπ) Θωμά Λιακουνάκου συνέβη τη νύχτα της 15ης Αυγούστου στο Ψυχικό.
Και λέμε "περίεργη" γιατί ούτε ο συναγερμός κτύπησε ενώ και το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαιρέθηκαν ρευστό, τιμαλφή και διάφορα έγγραφα και δισκέτες του μεγαλοεπιχειρηματία, δεν διαρρήχθηκε, αλλά

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λ. Τζανής


  • 4
     


 Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λ. Τζανής
 
Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής, λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της λίστας του ΣΔΟΕ, στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομά του. Ο Λ. Τζαννής βρέθηκε κρεμασμένος από τη σύζυγό του στο Βόλο.
Ο Λεωνίδας Τζαννής γεννήθηκε στο Αερινό Μαγνησίας, στις

Κατά μέτωπο επίθεση Τσίπρα στον Βενιζέλο


''Ο Βενιζέλος κράτησε τη λίστα και έπαιξε προεκλογικό παιχνίδι με επιχειρηματίες και εφοπλιστές''

Κατά μέτωπο επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας τον για «πράσινη ομερτά» και προεκλογικό παιχνίδι που έπαιξε με το usb που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντί να το δώσει στον διάδοχο του στο υπουργείο Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, το usb, το κράτησε για μήνες στο γραφείο του. Μάλιστα όταν ο κ.Τσίπρας τον είχε κατηγορήσει για ομερτά, ο κ.Βενιζέλος αντιδρούσε

Οι νεκροί από αυτοκτονίες ξεπέρασαν αυτούς των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων!


Οι νεκροί από αυτοκτονίες ξεπέρασαν αυτούς των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων!
Οι αυξήσεις αυτοκτονιών είναι: Ιταλία +52%, Ελλάδα +24%, Ιρλανδία +16%, ΗΠΑ +15%, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα επιστημονικού περιοδικού των ΗΠΑ και συγκεκριμένα του «American Journal of Public Health».

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν τα τροχαία ατυχήματα, που στην Αμερική βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ακόμη πιο συγκλονιστικά και καταστροφικά τα επίσημα στοιχεία της αμερικάνικης στατιστικής υπηρεσίας (U.S. National Center for Health Statistics) που αποκαλύπτουν: 15% αύξηση αυτοκτονιών και 128% αύξηση αυτοκτονιών με δηλητηρίαση!

Ο καθηγητής Ian Rockett, επιδημιολόγος στο

Η Αλ Κάιντα έκαψε την Ελλάδα; Αποκάλυψη – σοκ από τον αρχηγό της Ρωσικής FSB (πρώην KGB)


Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει έκανε ο αρχηγός των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών…
(FSB), Αλεξάντερ Μπόρντικοφ. Τι είπε; Οτι οι μεγάλες φωτιές στις χώρες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια είναι έργο της Αλ Κάιντα.

Ο Μπόρντικοφ δήλωσε χτες στη Μόσχα πως «η Αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από

Τράπεζα HSBC Ελλάδος. Γιατί ΑΚΟΜΑ να μπει εισαγγελέας;


20121003-211321.jpg

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2011. Έχει δικαίωμα η τράπεζα να συγκαλύπτει;

Η HSBC είναι η τράπεζα – γέφυρα για πακτωλούς χρημάτων στο εξωτερικό κατά την διάρκεια της κρίσης.
Όλως τυχαίως, η HSBC είναι και η τράπεζα που φιλοξενεί τους εκατοντάδες

Το Υπουργείο Οικονομικών απαντά για τα 600 δις δολάρια των ομογενών!


Καμία ενημέρωση δεν έχει το Υπουργείο Οικονομικών για τα περιβόητα 600 δις δολάρια των ομογενών για το ελληνικό χρέος, όπως λέει σε σχετική ανακοίνωση.

«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...