Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απαγορεύουν την αναδημοσίευση ειδήσεων στο ίντερνετ με νόμο


Τα περισσότερα ιστιολόγια δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την σημαντική και ανησυχητική αυτή είδηση. Πριν μερικές μερες(26/1/2012) στην Ιαπωνία, 22 χώρες της ΕΕ, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, υπέγραψαν τη συμφωνία ACTA, για τα “πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο”, που στην ουσία είναι μια...
συλλογική απόπειρα που στοχεύει στο να μην αναπαράγονται ειδήσεις και ανακοινώσεις από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, ούτε όπως έχουν, ούτε σε μετάφραση, ώστε να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Επιστολή στη Μέρκελ έστειλαν οι Έλληνες του εξωτερικού


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Επιστολή στη Μέρκελ έστειλαν οι Έλληνες του εξωτερικούΕπιστολή – κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η «Νέα Φιλική Εταιρεία», η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε. Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:
«Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μερκελ… δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία …για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα ……έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.
1. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία

Οι Anonymous απειλούν τις εφορίες…


Οι Anonymous απειλούν τις εφορίες…Το κείμενο γράφει αναλυτικά:
• Πολίτες της Ελλάδας,
Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και στους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των αστέγων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα…
Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κύβερνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας

Τα Ες-Ες της Eurobank...
















Η Eurobank των Νανόπουλων και των Καραμούζηδων δείχνει στην Ελληνική κοινωνία που υποφέρει, το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο τοκογλύφου βασανιστή.
Μας έχουν κατακλύσει με δεκάδες email και φοβερές καταγγελίες για τον τρόπο που η τράπεζα αυτή, αυτή τη δύσκολη εποχή, συμπεριφέρεται στους δανειολήπτες.
Τηλεφωνούν ακόμη και τα... Σάββατα και με ιταμό ύφος ασκούν ψυχολογική πίεση σε βαθμό βασανισμού στους πολίτες.

Το Υπουργείο Προπαγανδας και ο Σκάι προειδοποιούν…




parallhlografos.wordpress.com
Τις κρίσιμες αυτές ώρες είναι χρέος του κάθε πολίτη να στηρίξει την κυβέρνηση σωτηρίας που ανέλαβε το δυσάρεστο και δύσκολο έργο της σωτηρίας της χώρας. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε το έργο τους και να βοηθήσουμε να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα νέα μέτρα εξυγίανσης και εξορθολογισμού των οικονομικών της χώρας. Βρισκόμαστε στην άκρη του γκρεμού και δεν έχουμε

Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα"


Διαβάστε τι λέει ο διεστραμμένος μισάνθρωπος.Ούτε που του περνά από το μυαλό ότι τα λεφτά αποσύρονται από τις τράπεζες για να μπορούν οι Έλληνες να αντεπεξέρθουνε στα αυξημένα έξοδα και στα μειωμένα έως ανύπαρκτα έσοδα, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν.
Δηλαδή αυτός με λίγα λόγια θέλει η φορολογία να ανεβαίνει, οι μισθοί και οι συντάξεις να κόβονται, οι εργαζόμενοι να απολύονται,

EΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… “ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ” !!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ !!!
ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2010- 2012.

Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων.Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από την Γερμανία για να αντεπιτεθούμε, μείωση των Ειδικών Δυνάμεων.Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού

Εκτακτη είδηση: Επίθεση στο σπίτι του Παπούλια στο Κολωνάκι


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες 30  άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην οδό ......
Ασκληπιού στο Κολωνάκι με πέτρες και ξύλα.
Εγιναν ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην περιοχή.

O «Πύργος της μίζας»...



Μια ομολογουμένως έξυπνη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γυρο του Facebook συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και shares.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται, μετά από επεξεργασία φυσικά, η Βουλή των Ελλήνων να... γέρνει σαν τον Πύργο της Πίζας και το μήνυμα είναι "Ο Πύργος της Μίζας". Κάποιοι φαίνεται πως εμπνέονται από την πολιτική επικαιρότητα και με αρκετό χιούμορ και έξυπνο τρόπο τη σατιρίζουν! Εξάλλου η φωτογραφία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...
mediagate.gr

Εφιάλτη ζω, ξυπνήστε με!


 Γράφει ο Γιάννης Αντύπας

Ο «ομορφάντρας» με τα λουκάνικα το χάρηκε όταν οι πελάτες του πήραν «δύο απ’ όλα». «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε», είπε. Μακάρι και οι πολίτες αυτής της χώρας να μπορούσαν να πουν το ίδιο. Μάλλον, όμως, ζουν εφιάλτη. Και δε μπορεί κανείς να τους ξυπνήσει. Ο μόνος που

Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου


Αυτές είναι: 1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε...
ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της (πχ Κίνα, Ρωσία)

Η πτώχευση μας πάει στο σημείο "0" ενώ η δανειακή σύμβαση στο "-130"


Τι γίνεται στην περίπτωση που η χώρα μας κηρύξει πτώχευση και την επόμενη μέρα φύγει από το ευρώ και επιστρέφει στην δραχμή;
Σε αυτή την περίπτωση η χώρα ξεκινάει από το σημείο μηδέν και ενώ «κλειδώσει» τα χρέη της κρατώντας τους δανειστές της σε αναμονή για 1-2 χρόνια, άμεσα προχωράει στις παρακάτω ενέργειες.

1. Τυπώνουμε δραχμή τόση όση θέλουμε και δεν

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΕ ΑΝΤ1: “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ”!



…τριτοκοσμικα προϊόντα υποκουλτούρας κλπ κλπ. Απόλυτος ο Γκλέτσος. Άρχοντας. Ιδανικός για την κεντρική πολιτική σκηνή. Απόστολε, μην το σκέφτεσαι, έχεις και εσύ ευθύνη απέναντι στην Ελλάδα, όπως άλλωστε όλα τα παλικάρια που το λέει η ψυχή τους και δεν χρωστάνε σε κανέναν π@@η, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

20,5 δισ. ευρώ τα χρέη των ΔΕΚΟ





ImageΣτα 20,5 δισ. ευρώ ανέρχονταν στο τέλος του 2011 τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο των Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Αυτό ήταν το κράτος που δόμησε από το 1981 μέχρι και σήμερα το ΠΑΣΟΚ και αυτό το κράτος αυτός την στιγμή "ξηλώνεται" μαζί με το κόμμα που έστησε.

Από αυτά, περίπου 15 δισ. ευρώ αφορούν επιχειρήσεις που άμεσα ή έμμεσα ελέγχονται από το

Επίθεση Σκοπιανών χάκερ στο site της ελληνικής τ.βασιλικής οικογένειας!



Image
Επίθεση δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, από Σκοπιανούς χάκερ, που ανήρτησαν στην φωτογραφία που απεικονίζει ζωγραφισμένο χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας».
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν με mail τους σε σκοπιανά ΜΜΕ οι δράστες, κατάφεραν να «κατεβάσουν» και να απενεργοποιήσουν το υλικό που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας.

Oι Anonymous "τσάκισαν" την ασφάλεια FBI και Σκότλαντ Γιαρντ





ImageΗ οργάνωση των κυβερνοπειρατών Anonymous έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ στελεχών του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ που αφορά τη δραστηριότητα των «χάκερς».
 
Οι Anonymous ανέβασαν τη συνομιλία που υπέκλεψαν στο YouTube, μαζί με ένα γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είχε συντάξει ένας πράκτορας της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας η οποία οργάνωσε την τηλεδιάσκεψη στις 17 Ιανουαρίου. Στο βίντεο, οι Βρετανοί και Αμερικανοί αστυνομικοί αναφέρουν

Αναβλήθηκε η σύσκεψη παράδοσης της χώρας...



Η γνωστή εικόνα της Ελλάδας από τον Μάϊο του 2010 επικρατεί και πάλι: Οι εκβιαστές-τοκογλύφοι είναι εδώ, οι αρχηγοί ων τριών κομμάτων που στηρίζουν την δοσίλογη κυβέρνηση Παπαδήμου στις γνωστές θέσεις γύρω από το τραπέζι της συζήτησης έτοιμοι να σκύψουν και πάλι το κεφάλι στους εκβιαστές (ο Α.Σαμαράς εξελίσσεται στην πιο τραγική πολιτική φυσιογνωμία, τελικά...), τα λαμόγια Ελληνικά και ξένα παίζουν στις διεθνείς αγορές και θησαυρίζουν στην πλάτη της Ελλάδας, ένας πρωθυπουργός που εκτελεί διατεταγμένη αποστολή και ένας λαός που φοβάται την χρεοκοπία, αλλά απλά δεν αντέχει άλλο την εξαθλίωση.

Έλληνες της ΕΕ προς Α.Μέρκελ με 18 "σκοτεινά" ερωτήματα




Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε προς την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο διαδίκτυο, εκφράζονται τρομεροί υπαινιγμοί και κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι και σήμερα, για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες, εκβιασμούς κ.ά.
Ακολούθως αναδημοσιεύουμε, με τις δέουσες δημοσιογραφικές επιφυλάξεις, το κείμενο, όπου διατυπώνονται 18 ερωτήματα-φωτιά που απευθύνονται στην Α.Μέρκελ και τα οποία αφορούν σε ιδιαίτερα σοβαρά -έως "σκοτεινά"- ζητήματα. 

Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.









Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου του 1843, το ελεύθερο γένος των Ελλήνων, έκλαψε για τον θάνατο του θρυλικού στρατηλάτη, του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, το Σύνταγμα του οποίου αφιερώνεται στον γεννήτορα του νέου ελληνικού κράτους, στέκει με ευλάβεια στην ιερή μνήμη του πρωτεργάτη της ελευθερίας των Ελλήνων, μετά από την μακραίωνη τουρκική σκλαβιά.

Η Τρόικα επελαύνει χωρίς αντίπαλο. Καλείται ο λαός να πει τη τελευταία λέξη...


http://nonews-news.blogspot.com/2012/02/blog-post_04.html



... οι τροϊκανοί, έφυγαν άγρια μεσάνυχτα απ' το γραφείο του Βενιζέλου...
Έκλεισαν 12ωρο στη Ζαλοκώστα. Φεύγοντας τα μεσάνυχτα από το γραφείο του Βενιζέλου, τον υποχρέωσαν να δεχτεί απολύσεις στο...

Δημόσιο, σε ενστόλους και εκπαιδευτικούς.
Κλείσιμο ΔΕΚΟ, περαιτέρω απολύσεις και περικοπές μισθών, ένταξη δικαστών και πανεπιστημιακών στο ενιαίο μισθολόγιο και μείωση των δαπανών στους εξοπλισμούς, στα φάρμακα και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Βενιζέλος έφυγε αμίλητος απ' το υπουργείο... 


ΥΓ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ;


Δηλαδή δεν καταλάβαμε ο Φώτης Κουβέλης, του κόμματος αναχώματος για να μην πάνε οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα, προτείνει να γίνουν εκλογές μόνον για να υπάρξει υπουργός επί των δημοσιονομικών εκλεγμένος από τον λαό;...


Φασισμός χωρίς όρια. Η Εφορία σε ρόλο νταβατζή θα κόβει το ρεύμα. Επανάσταση λαέ!..




venizelos596 300x172 Νέα μείωση 20% στο Δημόσιο εξήγγειλε ο Βενιζέλος


Προθεσμία 6 μήνες, αντί για 80 μέρες, όπως ισχύει σήμερα, θα έχουν για να πληρώσουν το Τέλος Ακινήτων οι φορολογούμενοι ιδιοκτήτες, προκειμένου να μην τους κόψει το ηλεκτρικό η ΔΕΗ ή ο ιδιωτικός πάροχος ρεύματος.

Με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή ορίζεται μεταξύ άλλων ότι:

- Σε περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί το τέλος μετά την παρέλευση 4 μηνών από την λήξη

O Άρχων του χαρατσιού της ΔΕΗ και όχι μόνο...


http://nonews-news.blogspot.com/2012/02/blog-post_7560.html




Το σκέφθηκαν, το παζάρεψαν και τελικά το αποφάσισαν. Τα περισσότερα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσέρχονται στην κοινωνία και της προτείνουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως τον ιδανικό πρωθυπουργό της νέας Ελλάδας, αυτής που θα προκύψει μετά το οριστικό τέλος(;) της Μεταπολίτευσης.

Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω γιατί πολύ απλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αντέχεται. Με ενοχλεί αισθητικά, με εξοργίζει πολιτικά, με προκαλεί προσωπικά.

Μυστικές συνομιλίες για το κουκούλωμα σκανδάλων της οικογένειας Παπανδρέου.

20120203-215633.jpgΣτο παρασκήνιο βρίσκεται μυστική συμφωνία μεταξύ Βενιζέλου – Παπανδρέου με τον Παπανδρέου να θέτει θέμα στήριξης από την πλευρά του Βενιζέλου για όλα τα νομικά θέματα που θα εμφανιστούν στην πορεία. Με άλλα λόγια ο Παπανδρέου προσπαθεί να εξασφαλίσει ασυλία στον εαυτό του και την οικογένειά του για: Το τεχνητό φούσκωμα του

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΝΔ :"Να μη θεωρηθεί ότι το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων έχει λήξει"




  ImageΑνοιχτό παραμένει για τη ΝΔ το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία, παρά τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης.

Σε ανακοίνωση του, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως η απόφαση αυτή δεν αφορά στην ουσία της υπόθεσης των πολεμικών αποζημιώσεων και δεν συμβαδίζει ούτε με τις ευρωπαϊκές αξίες ούτε με το αίσθημα δικαίου του Ελληνικού λαού και γενικότερα των λαών της Γηραιάς Ηπείρου.Μάλιστα ο κ.

Το υπουργείο οικονομικών θα δίνει την εντολή για τη διακοπή ρεύματος



 ImageΜόνο μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών θα κόβεται το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που δεν καταβάλλουν το τέλος ακινήτων, όπως προβλέπεται στην τροπολογία του υπουργείου που κατατέθηκε στη Βουλή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους δεν καταβάλουν το τέλος και ουσιαστικά το καθεστώς εφαρμογής του νόμου θα είναι πιο ελαστικό.

Σημειώνεται ότι με βάση το ισχύον καθεστώς η προθεσμία για την εξόφληση του τέλους ήταν 80

Θέλει να μας πει κάτι ο ΣΚΑΙ σήμερα; Η Ρόδος εκτός ελληνικής επικράτειας, η Κρήτη ανεξάρτητη!!!!

http://wp.me/pWOiz-q1C
Κάτι συμβαίνει εκεί στα θαλασσινά κανάλια… Τους χτύπησε η αρμύρα της θάλασσας και το ‘χουν χάσει ή συμβαίνει κάτι χειρότερο;
Αρχικά στην πρωινή εκπομπή του σταθμού ρεπόρτερ, που μετέδιδε την είδηση τραυματισμού στην Ρόδο μας πληροφόρησε ότι ο ασθενής μεταφέρθηκε από την Ρόδο στην …χώρα μας!
κι εκεί που ένας καλόπιστος άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί ότι μπορεί να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος ή

Ο Παπαδήμος μας απειλεί με … Παραίτηση κι Εκλογές! Αμήν, να πάρεις και την σύζυγο και να πάτε στον….καλό….

Πίνδος 1940
netakias.επιεικώς.
Δύο χρόνια 11εκ, Ελλήνες απαιτούν Δημοκρατία!
Δυο χρόνια η Ολυμπία κι όλα τα Ελληνικά Βλογκ, ζητάμε Δημοκρατία!
Κι έρχεται σήμερα ο δοτός Πρωθυπουργός να “διαρρεύσει” το ενδεχόμενο να καταθέσει την εντολή

Έρχεται σεισμός… φάκελλος φωτιά για πρωτοκλασάτο πράσινο υπουργό και τους ανεκδιήγητους τραπεζίτες…

Μια σφοδρή υπόγεια σύγκρουση βρίσκεται σε εξέλιξη μέσα στο ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να πλήξουμε.
Κάποιοι κάνουν λόγο για ντοκουμέντα φωτιά που θα προκαλέσουν τσουνάμι σαν κι αυτό που προκάλεσε το Harp στη Ταυλάνδη.
Και φυσικά δεν ομιλούμε για τις καυτές ερωτικές σχέσεις που προκύπτουν κάθε τόσο εντός του

Βλαδίμηρος Πούτιν σε σαφές «άδειασμα» του Γκρουέφσκυ: Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν Έλληνας. Οι Έλληνες, πρέπει να μπορούν να ελέγχουν τη ρευστότητα του νομίσματός τους.



«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον γκρουεφσκυ και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της βλαδιμηροςπουτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:

Ακούγεται στο Κολωνάκι ο ήχος του ελικοπτέρου που πλησιάζει. Ο ανίκανος Παπαδήμος και η κυβέρνησή του οδηγούν τη χώρα στη κόλαση...





Ο ήχος του ελικοπτέρου που πλησιάζει στο Παναθηναικό Στάδιο  συγκλονίζει το Κολωνάκι.


Ο Χρήστος Παπουτσής σε συνεργασία με τον Δημ. Αβραμόπουλο έχουν έτοιμο το σχέδιο απόδρασης «Χρυσό Πουλί» με το οποίο ο φευδοπρωθυπουργός των τραπεζιτών θα εγκαταλείψει τη χώρα.

Στο ίδιο κόμμα Καμμένος-Τράγκας! Τους ακολουθούν άλλοι 15 βουλευτές της ΝΔ που έχουν απελπισθεί από τον συμβιβασμένο Σαμαρά!




O Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Τράγκας βρίσκονται από σήμερα κάτω από την ίδια πολιτική στέγη!

Το νέο μεγάλο κόμμα της πατριωτικής κεντροδεξιάς που έρχεται να απεγκλωβίσει τους απελπισμένους, από την πολιτική  κωλοτούμπας, του Αντώνη  Σαμαρά είναι πλέον γεγονός.
Ο μαχητικός πολιτικός και ο μαχητικός δημοσιογράφος βάζουν μπουρλότο στο πολιτικό κατεστημένο

Πάνος Καμμένος: Ότι και να λένε, ότι και να κάνουν είναι παράνομο, δεν θα περάσει..




Καλεσμένος σήμερα το πρωί στον πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, ο Πάνος Καμμένος.
Έστειλε μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις και ξεκαθάρισε ότι αυτό το χρέος δεν θα το πληρώσει ο Ελληνικός λαός..

ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στο διεθνές οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012» και σχολιάζοντας την ομιλία του Μάικλ Μίλκεν, προέδρου...
του ομώνυμου Ινστιτούτου. «Στην εποχή του για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και κατέκτησε την Περσία. Τώρα η Ελλάδα δεν μπορεί κανέναν να

VIDEO “Χτύπημα” των Anonymous στην Ελλάδα! Χακαραν τη σελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης!




- “Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτό - Σκοτώσατε τη δημοκρατία”
– “Σας παρακολουθούμε, επόμενος στόχος είναι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ” γράφουν οι χάκερς της ομάδας Anonymous

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Χάγη δικαιώνει τους Γερμανούς σφαγείς του Διστόμου!



Image
(Ανανέωση 12.32) Η Χάγη, στην οποία κάποιοι "έξυπνοι" θέλουν να προσφύγουν για το Αιγαίο, μετά το "χαστούκι" που έριξε στη χώρα μας για το Σκοπιανό, τώρα δικαιώνει και τους Γερμανούς σφαγείς του Διστόμου και πολλών ιταλικών πόλεων και χωριών!
Δυστυχώς, απορριπτική υπήρξε για τις ελληνικές θέσεις περί αποζημιώσεων για τις ναζιστικές θηριωδίες στο Δίστομο η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η ανάγνωση της οποίας ολοκληρώθηκε στις 12.20 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πότε θα σε πάρει και θα σε σηκώσει δεν ξέρουμε ακόμη......

Οι μεταρρυθμίσεις του Δημοσίου περνούν στον πρωθυπουργικό έλεγχο


Image
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, τις προσεχείς ημέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα αναλάβει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που αφορούν το σύνολο των υπουργείων στον τομέα της δημόσιας διοίκησης. 
Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτήν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου η Διοικητική Μεταρρύθμιση των υπουργείων θα υπάγεται στην γραμματεία του πρωθυπουργού, ενώ ο Δημήτρης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει τον κρίνο στην μικρή Λουλού!

20120202-221424.jpg Την ίδια ώρα που όλοι υποκρίνονται καλοπληρωμένοι απο τους τραπεζίτες πως όλα πανε καλά, την ίδια στιγμή που η άθλια κυβερνητική συμμορία ετοιμάζεται να δώσει συγχωροχάρτι ή μάλλον να καλύψει τους εγκληματίες τραπεζίτες για τους οποίους ξεχαρβαλωσαν την χώρα, ο Τραγκας είναι ο μοναδικός που ξεσπάθωσε. Κυριολεκτικά ξιφούλκησε ενάντια σε αυτή την “πολιτική συμμορία που δεν αξίζει να εκπροσωπεί το έθνος”! Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί για το πολιτικό προσωπικό είναι τόσο βαριοί, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα τον

Ξεβρακώνει την Τροικα ο Β.Πούτιν : “Δεν άφησαν την Ελλάδα να εξυγιάνει την οικονομία της” (ομιλία στο Φόρουμ “Ρωσία 2012″)


(-netakias. KI ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ 11/11/11 ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, Ο ΓΑΠ ΚΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ)
News247.gr 
Σκληρή κριτική στην Ευρώπη και το ΔΝΤ, για την πολιτική που ακολούθησαν απέναντι στην Ελλάδα, άσκησε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο στο διεθνές οικονομικό Φόρουμ “Ρωσία 2012″ και σχολιάζοντας την ομιλία του Μάικλ Μίλκεν, προέδρου του ομώνυμου Ινστιτούτου.
Ο κ. Πούτιν, υποστήριξε ότι η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά (σ.σ.!!!) της δυνατότητας να εξυγιάνει

Σωστότατη η απάντηση Μιχελακη στην ιταμη πρόκληση Παπανδρέου για την εξεταστική για την ΕΛΣΤΑΤ


20120202-204053.jpg
Σωστή η αντίδραση Μιχελακη στην κουτοπονηριά του ΓΑΠ που θέλει εξεταστική απο την παρούσα βουλή για το μέγα σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ. Αφού εκβίασαν, απείλησαν, διεσυραν τον ηρωικό εισαγγελέα Πεπόνη, τώρα θέλει να κάνει την εξεταστική με πασοκικη πλειοψηφία για να ρίξει το σκάνδαλο στις καλενδες!

Ορθότατα ο Μιχελακης απάντησε πως το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ θα διερευνηθεί απο την βουλή

Ένα εκατομμύριο Έλληνες περίμεναν την Κατερίνα Ακριβοπούλου…


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 2, 2012
20120202-213539.jpg…και η Κατερίνα τους δικαίωσε!
Πριν απο λίγες στιγμές ολοκλήρωσε το πιο αναμενόμενο σχόλιο στην Ελληνική τηλεόραση, η Κυρία (με Κ κεφάλαιο!).

“Εάν ο ΓΑΠ πιστεύει αυτά που λέει, τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, η εξήγηση είναι απλή: Ο άνθρωπος ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν! Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Είχε το θράσος πάλι να τα ρίξει στους κερδοσκόπους, στον Καραμανλή, όλοι όμως πλέον γνωρίζουν ότι φταίει ο …Χαλιμάς!”.

Ο κ. «ΕΜΕΙΣ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

Ο κ. «ΕΜΕΙΣ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ


Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Μιλώντας προ ολίγου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο απερχόμενος πρόεδρός του αναφέρθηκε στο επιτελεσθέν έργο του κόμματός του κατά την τελευταία περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και μάλιστα προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως σωτήρα…
Έκανε λοιπόν πολλές ρητορικές ερωτήσεις και απαντούσε με στόμφο …
ΕΜΕΙΣ κάναμε το ένα, ΕΜΕΙΣ κάναμε το άλλο, ΕΜΕΙΣ εκείνο, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ,

Τελεσίγραφο Βενιζέλου στον Παπανδρέου για εκλογή νέου προέδρου από 18-28 Φεβρουαρίου

Τελεσίγραφο φέρεται να έδωσε στον Γ. Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το χρόνο εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr το τελεσίγραφο είναι για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, σε συζήτηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να ζητά την εκλογή νέου προέδρου από τις 18 έως τις 28 Φεβρουαρίου, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία του PSI και η ψήφιση των μέτρων.
 real.gr

Εύχομαι ο ΧΩΡΟΣ να είναι περιορισμένος και ο ΧΡΟΝΟΣ αρκετός.

Toυ Μάκη Π.
Δεν παραιτήθηκαν όμως (οι περισσότεροι) …… παρά τα πιστόλια στους κροτάφους , τη Ρώσσικη ρουλέτα και άλλα φαινόμενα της “άγριας Δύσης” του ΠΑΣΟΚ !
ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , και δώστου ΝΑΙ όλοι μαζί αυτοί είπαν : “ΝΑΙ σε όλα” κατά των Ελλήνων.
Ακόμη θυμάμαι τα χαμόγελα ικανοποίησης κάποιων μέσα στη Βουλή όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του “θερινού” μεσοπρόθεσμου 2011.

Η Μέρκελ βιάζεται να μας δεσμεύσει πριν τις γαλλικές εκλογές…

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, διαφαίνεται άνοδος των σοσιαλιστών στη Γαλλία και σοβαρή πιθανότητα ανόδου τους στην εξουσία τον προσεχή Μάϊο. Ταυτόχρονα ο υποψήφιος σοσιαλιστής Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, αφενός έχει κηρύξει πόλεμο στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και στα κάθε είδους οικονομικά λαμόγια, αφετέρου έχει διακηρύξει ότι θα σπάσει τον άξονα Βερολίνου – Παρισιού και θα

Ε.ΛΑ.ΔΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ιδρύθηκε ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ στην Ελληνική πολιτική


Ε.ΛΑ.ΔΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ιδρύθηκε ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ στην Ελληνική πολιτικήM. Θεοδωράκης: Με υπομονή και ηρεμία, δουλεύουμε να ενωθεί ο λαός. Πρώτη δημόσια εκδήλωση για την Ε.ΛΑ.ΔΑ
Στο «διά ταύτα», στο «διά ταύτα» για την Ε.ΛΑ.ΔΑ, φώναζαν κάθε τόσο πολλοί από τους παρευρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, το βράδυ της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου.
Στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της πρωτοβουλίας που πήραν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος και ο Γιώργος Κασιμάτης για τη συγκρότηση ενός παλλαϊκού μετώπου αντίστασης και αλληλεγγύης με το όνομα Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση ήταν εμφανής η επιθυμία του

Αηδία...


http://olympia.gr/



.





Antidoro-13-01-2012.png
Ο πανικός από την μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού, γίνεται μεγαλύτερος κάθε μέρα. Αιτία, δεν φτάνει που τα ποσοστά άρνησης, αυξάνονται καθημερινά. Χιλιάδες πολίτες, οργανώνονται μέσα από επιτροπές και δημιουργούν νέες, μαζικές εστίες αντίστασης.
Η επιβολή του χαρατσιού, αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τη “κυβέρνηση”, που φαίνεται να εγκαταλείπει τις απειλές για διακοπή ρεύματος. Ήδη τα περισσότερα υποκατάστηματα στη χώρα, δέχονται πληρωμές, μόνο με το ποσό του ρεύματος και εκδίδουν και εξοφλητικές για αυτό.

Η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία λογοκρισίας στο internet



Αρχικά μάθαμε για τα Αμερικανικά νομοσχέδια SOPA και PIPA και τελικά καταλάβαμε ότι αυτά με άλλη μορφή αφορούν κι εμάς με το όνομα ACTA. Τελικά, η Ελλάδα συναίνεσε και μαζί με πολλά ακόμα κράτη υπόγραψε την συμφωνία ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement).
Η συμφωνια επιχειρεί να επιβάλει την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως.

ΕΣΕΕ: Προβλέπει συνθήκες απόλυτης φτώχειας στην Ελλάδα


Προειδοποίηση ότι στην Ελλάδα θα επικρατήσουν σύντομα συνθήκες απόλυτης φτώχειας απηύθυνε σήμερα Τετάρτη η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).


Αναλύοντας τα στοιχεία της μείωσης της κατανάλωσης των ελληνικών νοικοκυριών το 2011 κατά -6,2% και τις προβλέψεις της

Tο Amphitheatrum Flavium υποδέχεται τον εμπνευστή του χαρατσιού της ΔΕΗ και τον μακελάρη του Ασφαλιστικού. -Ave Caesar, morituri te salutant...





Oι Έλληνες πολίτες υποδέχονται με τιμές, τον εμπνευστή του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ,  Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πολιτικό που τορπίλισε το Ασφαλιστικό Ανδρέα Λοβέρδο, στο Amphitheatrum Flavium.

Οι δύο μωροφιλόδοξοι πολιτικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους «για το καλό του ΠΑΣΟΚ», με φόντο τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, τους χιλιάδες άστεγους που κοιμούνται κάτω από τον τοξικό-από τις χημικές ουρές-ουρανό, τους συμπολίτες τους που οδηγούνται στην αυτοκτονία εξαιτίας της

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ PHISING


Συμμαχία με στόχο την αντιμετώπιση των απατών «phishing» ανακοίνωσαν 15 κορυφαίες φίρμες του χώρου της τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται μεγάλα ονόματα όπως η Google και η Microsoft, που θα συνεργαστούν με εταιρείες όπως η Paypal και η Bank of America για να...
βελτιωθούν οι διαδικασίες επιβεβαίωσης ταυτότητας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...