Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Βαγγέλη, η σελίδα 124 παραμένει λευκή...Στις 25 Νοεμβρίου παρατηρήθηκε ότι η σελίδα 124 της εισηγητικής έκθεσης για τον προϋπολογισμό του 2012 παραμένει λευκή. Πρόκειται για τη σελίδα που αναφέρεται στον... τρόπο στήριξης των τραπεζών. Περισσότερα εδώ.

Στις 26 Νοεμβρίου διατυπώσαμε εκ νέου το ερώτημα. Περισσότερα εδώ.

Έχουν ήδη περάσει αρκετές μέρες και η σελίδα 124 δεν έχει προστεθεί. Βαγγέλη περιμένουμε...
parapolitiki.com

Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα!!!!! .ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Το κτήνος αυτό είναι άκρως επικίνδυνο!!!
Ενσωμάτωση έκτακτης εισφοράς στην τιμή των ξύλων για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου, που οφείλεται στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομίας

Σε μια «διορθωτική» κίνηση, ώστε να αποθαρρύνουν τη μαζική στροφή των καταναλωτών σε εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης (τζάκι, ξυλόσομπα, φουφού, κοκ), προχώρησε η αρμόδια

Συνταξιούχος ετών 45 από την Ολυμπιακή η εθνοσωτήρας Μιλένα Αποστολάκη!


Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;

Όχι, απλά.... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου.

Κι όμως αποτελεί γεγονός, η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2012
ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 3/12/11

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ
ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...!!!


ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ / ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ. 

 

«Ημέρα οργής» η Ημέρα Προσώπων με Αναπηρία

Ξέσπασμα του Π.Κουρουμπλή

«Ημέρα οργής κατά της υποκρισίας» χαρακτήρισε τη σημερινή Ημέρα Προσώπων με Αναπηρία, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο βουλευτής καταφέρθηκε εναντίον εκείνων «που ομνύουν δήθεν στο βωμό της αλληλοαποδοχής, αλλά στην πραγματικότητα σπρώχνουν με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές τους, τις ευπαθείς ομάδες στο κοινωνικό περιθώριο της ακραίας φτώχειας».

Εγκληματίας Κουτρουμάνης.Αλλο ένα "νόμιμο" έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμιου (Βίντεο)

Την είδηση που παραθέτουμε στο βιντεάκι που φτιάξαμε δεν την γνωρίζαμε αφού δεν την διαβάσαμε σε καμιά φυλλάδα, δεν την ακούσαμε σε κανένα τηλεοπτικό μέσο μαζικής εξαπάτησης. Αυτά δεν χαραμίζουν ούτε μονόστηλο, ούτε δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου σε μια είδηση που για μας είναι συγκλονιστική.

ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΜΟ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ&ΚΚΕ

Ένα κράτος ΕΧΘΡΟΣ του λαού του


Ένα κράτος ΕΧΘΡΟΣ του λαού τουΚάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι που μας ξαφνιάζει, όχι γιατί περιμένουνε από αυτό το κράτος να σκύψει με ενδιαφέρον πάνω απο όσους το έχουν ανάγκη αλλά γιατί δεν περιμένουμε να δειχνει τοση αναλγησία σε τόσους πολλούς μαζί.


Ζούμε πάνω από δυο χρόνια πλήρους επίθεσης του κράτους προς τον λαό, όχι σε αυτούς που φοροκλέβουν, όχι σε όλους έχουν

Χρεωκοπία και κατάρρευση, αντί γι’ αλληλεγγύη και ανάπτυξη.

MerkelΓράφει η Ρένα Δούρου

“Η Άγκελα Μέρκελ σφράγισε σήμερα με την ομιλία της μια ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική πολλών ταχυτήτων, που θα βασίζεται στη δημοσιονομική ισορροπία, στην ακραία λιτότητα, στην εξαθλίωση των κοινωνιών στο όνομα της ικανοποίησης των αγορών. Απέρριψε κατηγορηματικά την αλλαγή του ρόλου της ΕΚΤ και την έκδοση ευρωομολόγων, τάχθηκε υπέρ των αυστηρών, αυτοματοποιημένων κυρώσεων για τα ατακτούντα δημοσιονομικά κράτη – πρόκειται για την πλήρη επιβολή της

ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣτΕ 

Γράφει η (εξαιρετική) Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαμε εγώ και η κόρη μου, μαζί με πολλούς άλλους συνΈλληνες, κυρίως για να ακούσουμε τις αιτιάσεις του δημοσίου, αφού οι πολύ βάσιμες και ουσιαστικά ακατάρριπτες θέσεις των προσφευγόντων ήταν ήδη γνωστές. Και ο λόγος που είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση και αιτίαση του δημοσίου ήταν διότι στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ήταν μαθηματικά σίγουρο ότι θα έλεγαν και πραγματικές βλέψεις και στόχους της δοσιλογικής διορισμένης

Γιατί χτυπήσανε εμάς;Ακούστε τον!
Εξαιρετική ανάλυση από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καψάλα. Οι πληροφορίες που παραθέτει είναι πολύ σημανικές τις οποίες εννοείται δε θα τις βρείτε στα υπόλοιπα ΜΜΑ ( Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης).

Γιατί επέλεξαν εμάς λοιπόν ως πειραματόζωο; Ενδιαφέρονται μόνο μη χάσουν τα λεφτά τους ;

Ο ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αναφανδόν κατά της πολιτικής Μέρκελ στην ευρωπαϊκή κρίση χρέους εμφανίστηκε ο πρώην Σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος (1974-1982), Χέλμουτ Σμιτ, συγκρίνοντας της στάση του Βερολίνου με την περίοδο πριν από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Εξέφρασε, παράλληλα, τη...
συμπάθειά του στο πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, τονίζοντας ότι έχει αναλάβει το δυσκολότερο έργο στην Ευρώπη. 

Κώστας Χρυσόγονος : Γιατί προτείνω συγκρότηση Βουλής Πολιτών


Γράφει ο Κώστας Χρυσόγονος
καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής ΑΠΘ και Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Στην πολιτική και συνταγματική θεωρία γίνεται, συνήθως, αντιδιαστολή μεταξύ της αρχαίας άμεσης Δημοκρατίας και της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.
Τούτο έχει βάση, στον βαθμό που στα δημοκρατικά πολιτεύματα των πόλεων-κρατών της αρχαιότητας ήταν καθοριστικός ο ρόλος της συνέλευσης των πολιτών, η οποία είναι προφανώς ανέφικτη στα

Πως να σταματήσετε την υπερακατανάλωση τροφών!


Κάθε ένας από εμάς θέλει να φανεί λεπτός και όμορφος,το μόνο... που έχετε να κάνετε για να διατηρείτε το σώμα σας σε φόρμα. Απλά να σταματήσει υπερκατανάλωση τροφής και να αρχίσετε τακτική άσκηση. Οι περισσότεροι από μας παραπονιούνται για την υπερκατανάλωση τροφής και οι προσπάθειές τους να ελέγξουν την

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Η ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝ' ΚΑΛΑ Η ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΑΘΟΣ...


Γράφει η Ηλιογέννητη...

Δεν περίμενα οτι θα ερχόταν η στιγμή που θα το έκανα αυτό αλλά οφείλω να εκφράσω το σεβασμό και τον απεριόριστο θαυμασμό μου στους δημοσιογράφους.. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο τους! Αποφάσισαν επιτέλους να..

Γιατί τα spreads τών άλλων έπεσαν και της Ελλάδας όχι; Ευρώπη τριών ταχυτήτων με δύο είδη δανείων.


To ΠΑΣΟΚ Plus και ο Εύελπις τούς μάρανε...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οι μηχανισμοί κρατικής δανειοδότησης στην Ευρωζώνη έγιναν πλέον δύο και βλέπουμε…

Ο ένας είναι ο ακριβός, αυτός στον οποίο υπάγεται η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία και ο άλλος είναι ο φτηνός, αυτός στον οποίο υπάγεται ή θα υπαχθεί η Ιταλία και η Ισπανία. Η διαφορά αυτή έγινε άμεσα αντιληπτή στις αγορές χτές, με αποτέλεσμα τη πτώση των επιτοκίων των δεκαετών ομολόγων για όλες τις χώρες της

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…
Και την συνέχεια: Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.
Και μία ενδιαφέρουσα λίστα: Εργάζομαι στα Goody’s αλλά δεν έχω καμμία σχέση με τα hamburgers. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα Chicky’s.
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ!! ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; 

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ 

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΟΧΗ 

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο...

Ελεύθερος αφέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς

6
http://img.protothema.gr/85166DC5EFCA136C2352C4E704E36072.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή, ο Λάκης Γαβαλάς, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί νωρίτερα ποινική δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η εταιρεία του είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες, για να υπαχθεί στο άρθρο 99.

5.000 αστυνομικοί και έκτακτα μέτρα στο κέντρο

Σχέδιο «Πολυτεχνείο 2011» και για την 7η Δεκεμβρίου

11
http://img.protothema.gr/74EA9CE383820B1F2E2618B554FDC402.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Στα πρότυπα που σχεδίου που εφαρμόστηκε φέτος στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές, κινείται η Ελληνική Αστυνομία για την επέτειο των τριών χρόνων από τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε πως η κατάσταση δεν δείχνει «εκρηκτική», ωστόσο ο κίνδυνος κάποιοι να προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια είναι ορατός. Όπως πέρυσι που, ενώ αρχικά όλα έδειχναν ήρεμα, τελικά σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν 96 προσαγωγές και 42 συλλήψεις.  

Είπαμε περικοπές παντού, αλλά όχι κι έτσι...

Κι όμως, «ψαλιδίζουν» και τα επιδόματα των ΑμεΑ


http://img.protothema.gr/7F5E6FB76775C89ED902D4CC39D71625.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σημαντικές περικοπές σε επιδόματα και παροχές ατόμων με αναπηρία προβλέπει ο νέος κανονισμός προσδιορισμού ποσοστού αναπηρίας του υπουργείου Εργασίας.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Συνέλαβαν τον Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο

1
http://img.protothema.gr/85166DC5EFCA136C2352C4E704E36072.jpg
 
Στη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά, για χρέη προς το Δημόσιο,  προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Κολωνάκι.

Η οφειλή του μόδιστρου προς το Δημόσιο, σύμφωνα με πληροφορίες φθάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Την εντολή έδωσαν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης και ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.
 link

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...