Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο φόβος της Πρωτομαγιάς στήνει κάλπες στις 29 Απριλίου

Ο φόβος της Πρωτομαγιάς στήνει κάλπες στις 29 ΑπριλίουΑνήσυχο είναι το πολιτικό σύστημα από την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν να γίνουν οι εκλογές στις 29 Απριλίου για να προλάβουν τη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς, η οποία εάν γίνει με το σημερινό

Νέα επιστολή Βαξεβάνη προς Βενιζέλο: "Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων"


thumb
Με μια νέα τρίτη ανοικτή επιστολή, με τον τίτλο "Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων", ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης απευθύνεται εκ νέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:


"Κύριε Βενιζέλο, Σας απευθύνομαι για τρίτη φορά. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί το κάνω. Άλλοι θα μιλήσουν για εμμονή. Δεν σας κρύβω πως δίστασα αρκετά πριν αποφασίσω να σας γράψω μια ακόμη επιστολή που δεν θα απαντήσετε. Μέσα στις αγιογραφίες των ημερών η επιστολή μου μπορεί να φαντάζει κουραστική και χωρίς νόημα. Αλλά το νόημα στα πράγματα, το δίνει ο καθένας με τον τρόπο του.
Σε καιρούς κρίσης οι άνθρωποι είναι περισσότερο έτοιμοι να εξαπατηθούν από το να αγανακτήσουν.

Siemens> Έγκλημα διαρκείας χωρίς ενόχους και τιμωρία






Σε διοικητικό ζήτημα υποβαθμίστηκε από την κυβέρνηση το μεγάλο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο των δωροδοκιών της Siemens, την επόμενη κιόλας μέρα μετά την κατάθεση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής. Η «λύση του Μονάχου», με την οποία η Siemens έκλεισε το παγκόσμιο

Πάνος Καμμένος : Προδότες όσοι ψηφίσουν τη σύμβαση

"Οι συγκυβερνήτες θα δημιουργήσουν τεχνητή αντιπαράθεση μεταξύ τους ενώ έχουν υπογράψει την παραχωρηση της εθνικής κυριαρχίας έναντι ανταλλάγματος μόνιμης κυβέρνησης, ανεξάρτητα της

Θερμή υποδοχή στους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Αρεόπολη της Μάνης!

Οι εκπρόσωποι του κόμματος στη Μάνη


Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Μανιάτες στους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που παραβρέθηκαν σήμερα στην επέτειο της κήρυξης της επανάστασης , στην Αρεόπολη Λακωνίας.
Οι εκπρόσωποι του κόμματος, που ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Ν.Χιδίρογλου, ο δημοτικός

Και ξαφνικά η Ευρώπη ανακάλυψε ... "τουρκική μειονότητα σε Ρόδο-Κω"!

Και ξαφνικά η αφασιακή ελληνική εξωτερική πολιτική δέχτηκε χθες ένα ηχηρό χαστούκι, το οποίο βέβαια ουδόλως φαίνεται να απασχολεί τους μανδαρίνους του υπουργείου Εξωτερικών (καλά, για την λοιπή κυβέρνηση Παπαδήμου δεν ρωτάμε γιατί δε νομίζουμε ότι τίθεται καν θέμα ενόχλησής τους από εθνικά ζητήματα)...

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.
Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το

Wikileaks: Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «καρφώνει» Γιώργο για το έλλειμμα

Wikileaks: Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «καρφώνει» Παπανδρέου για το έλλειμμα


Μια αποκάλυψη για το έλλειμμα του 2009 που θα προκαλέσει πολλέςσυζητήσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και μεταξύ των κόμματων έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks.
Όπως γράφουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ «για σκόπιμη διόγνωση του ελλειματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο έλληνας πληροφοριοδότης της αμερικάνικης ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Stratfor. Οπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποκτήθηκε από το Wikileaks, η συγκεκριμένη πηγή ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν έθεσε

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ – ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

Γράφει ο Μάκης Π.

Παρά το γεγονός της οικονομικής κρίσης,
η μόδα είναι μόδα…..
Θα φορεθούν πολύ φέτος το συνολάκια “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” και
μ’ αυτά θα ανοίξουν οι ανοιξιάτικες collection …..αλλά, μου φαίνονται πολύ προκλητικά, πολύ sexy και διάφανα αυτά τα
“ενδύματα”…..
Θα μπορούσαν βέβαια να τα φορέσουν κάποιες “κορμάρες”

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΥΠ;;; > ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε πεντάστερα ξενοδοχεία διαμένουν και “εξαφανίζονται” οι Λίβυοι μισθοφόροι. 1500 δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους! > Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια

Οι εκλεκτοί δολοφόνοι που πιθανότατα τώρα να δραστηριοποιούνται και στην Συρία, απολαμβάνουν απίστευτες χλιδές από τις συμφωνίες ντροπής με Ελληνικά κέντρα υγείας για τα οποία λέγεται ότι μεσολάβησε και μέλος της “πριγκιπικής οικογένειας”, γνωστός και ως “αδελφόθεος”.

Ξένοι μετανάστες φεύγουν από κρητικά χωριά αρπάζοντας ό,τι βρουν! Στα τσακίδια...


Όλο και αυξάνονται τα περιστατικά με μετανάστες που, λόγω της οικονομικής κρίσης, φεύγουν... νύχτα από τα χωριά της Κρήτης, παίρνοντας μαζί τους... ακόμη και τα λεμόνια!
Μετανάστες που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία και οι οποίοι για χρόνια κατοικούσαν στην Κρήτη, φροντίζοντας ηλικιωμένους αλλά και απασχολούμενοι σε αγροτικές εργασίες, μαζεύουν τις

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!


(και άλλες εκπτώσεις στα εθνικά θέματα)

Ο αγώνας τους, μόλις δικαιώθηκε. Το Γερμανικό Έθνος έχει συνέχεια, αμ τι νομίζατε; (Φωτό: Οι σκοπιανοί υποδέχονται τον απελευθερωτή τους, Αδόλφο)...

Γράφει η Σοφία Τ.

Αυτοί είναι οι «σωτήρες» μας. Εκτός από τον εξευτελισμό και την εξαφάνισή μας, θέλουν μια αλλαγή γενική σε Α. Μεσόγειο και Βαλκάνια. Πάλι στο προσκήνιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αν είχαμε ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους τρίβαμε στην μούρη την Ιστορία και θα κάναμε, στην

Αποστολή> Εξοντώστε τον Καμμένο...



Καθημερινές είναι οι συσκέψεις του επιτελείου της ΝΔ, αν δεχθούμε ότι σ΄αυτό το κόμμα υπάρχει επιτελείο της προκοπής.
Ο πονοκέφαλός του δεν είναι άλλος από το φαινόμενο «Πάνος Καμμένος» και την ραγδαία αύξηση των ποσοστών του. Έπεσαν στο τραπέζι όλες οι ιδέες-ακόμη και οι πιο βρώμικες που έχουν να κάνουν με βιομηχανία λάσπης από τους σεσημασμένους εκτοξευτήρες του διαδικτύου.
Ο συντονισμός του πόλεμου στον Καμμένο και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», έχει ανατεθεί σε

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


 

ΚΕΙΜΕΝΟ: Το Σάββατο, 17/3/12 στις 19:00 στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής Νότης Μαριάς καλεί σε παμμακεδονική συνάντηση πολιτών για τη δημιουργία αντιμνημονιακού πολιτικού φορέα.

Ισλανδία: Επιστρέφει 909 εκατ. δολάρια στο ΔΝΤ!

Ισλανδία: Επιστρέφει 909 εκατ. δολάρια στο ΔΝΤ!Η ισλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ξεπληρώσει προκαταβολικά το ένα πέμπτο περίπου από τα δισεκατομμύρια που χρωστάει σε δάνεια που έλαβε από το ΔΝΤ και τους σκανδιναβούς γείτονές της, όταν κατέρρευσε ο τραπεζικός κλάδος το 2008.
Η πρόωρη αποπληρωμή είναι μια σημαντική συμβολική κίνηση για την χώρα, η οποία έχει καταθέσει παραδειγματική ανάκαμψη από την κρίση. Η κυβέρνηση θα προπληρώσει 116 δισ.

ΔΝΤ: αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ από την Ελλάδα ώς το 2014! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι


Στην έκθεσή του προετοιμάζει το έδαφος για νέες περικοπές μισθών
ΔΝΤ: αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ από την Ελλάδα ώς το 2014



 
Την εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ (περίπου 7% του ΑΕΠ) κρίνει αναγκαία για την Ελλάδα το ΔΝΤ, προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2013 και 2014, σε έκθεσή του που συνοδεύει την έγκριση της συνεισφοράς του στο δεύτερο πακέτο της Ελλάδας.

Το ποσό αυτό κρίνει ότι πρέπει να προέλθει από νέα μέτρα και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.

Ο κάδος απορριμμάτων του ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΑΡ), τα βάζει με τον Καμμένο επειδή χρησιμοποιεί τον όρο “Έλληνες”

Δεν αξίζουν σοβαρής κριτικής οι απόψεις ενός πολιτικού σχηματισμού όπως η ΔΗΜΑΡ που αποτελούν τον κάδο απορριμάτων του χειρότερου κομματιού που μπορεί να διαθέτει η κεντροαριστερά.
Από υμνητές πρώην φασιστών, αριστερούς με φεράρι, συγγενείς πλασιέ γερμανικών

ΥΠΕΞ Αλβανίας: «για εμάς τα Σκόπια είναι FYROM»


Η Αλβανία δεν θα αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό της όνομα, μέχρι να επιλυθεί η διαφορά με την Ελλάδα, αν και πιστεύω ότι ανήκουμε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Έντμοντ Χατζινάστο στην συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, στην πόλη των Σκοπίων την οποία επισκέφθηκε επίσημα επί διήμερο.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Συνεργός ο Παπαδήμος και οι υποστηρικτές του στην δικαίωση των φασιστών του Γκρουέφσκι εις βάρος

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Βαθαίνει το χάσμα ΔΑΚΕ-ΝΔ...

Πολύ σκληρή ανακοίνωση του προέδρου ΔΑΚΕ ιδ. τομέα


Φαίνεται πως το χάσμα μεταξύ της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και της ΝΔ αρχίζει και γίνεται αγεφύρωτο. Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κουτσιούκης, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση, η οποία είναι ιδιαίτερα σκληρή και απευθύνεται σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο 2!
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Μετά τις δηλώσεις των τροικανών της ΕΕ και του ΔΝΤ για μισθούς Κροατίας ,Τουρκίας και Βουλγαρίας, με περαιτέρω φτωχοποίηση της πατρίδας που όλοι την επικαλούνται , οφείλουν οι

Η αυτο-ανύψωση Βενιζέλου




Μια μεταφυσική εμπειρία είχαν όσοι παρακολούθησαν την διδασκαλία του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ονομασία «Αρχίζουμε» χθες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Καθώς συμπλήρωνε τέσσερις ώρες αδιάκοπης ομιλίας, ο «Δάσκαλος έφθασε σε τέτοιο σημείο εσωτερικής διαλογιστικής νιρβάνα, που μπόρεσε να ανυψωθεί από το έδαφος για μερικά λεπτά, μπροστά στους έκπληκτους μαθητές του!

Τη στιγμή μάλιστα που έφθανε σε αυτή την εσωτεριστική κορύφωση και υπερέβαινε τα όρια του

Ριπές κατά του παρακράτους ΟΠΑΠ-Intralot σε εκπομπή του Αντ. Σρόιτερ. Τι έγραφε η Αριστέα Μπουγάτσου





Με το βαθύ κράτος του ΟΠΑΠ ασχολήθηκε η έκτακτη εκπομπή επικαιρότητας του Alpha το βράδι της Πέμπτης.
Καλεσμένος στο studio ήταν και ο περίφημος νομικός σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιώργος Γανωτής ο οποίος παρότι βρέθηκε ανάμεσα σε πάνελ που δεν γνώριζε το θέμα σε βάθος, με εξαίρεση τον βουλευτή Παπαδημούλη, υπέστη πανωλεθρία.

Η μεγάλη απάτη : Πώς αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ ...

Από σήμερα αγοράζουμε μόνο Ελληνικά, από Ελληνικές αλυσίδες


Ακριβότερα σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους πληρώνουν οι Έλληνες τα καταναλωτικά προϊόντα, όπως μαρτυρούν έλεγχοι του υπουργείου Ανάπτυξης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το "Έθνος", το οποίο αποκαλύπτει τις τιμοληψίες του υπουργείου Ανάπτυξης σε τρεις μεγάλους ξένους λιανεμπορικούς ομίλους, πληρώνουμε τα ίδια βασικά προϊόντα ακριβότερα έως και 116% σε....

Δέσμευση του υφυπουργού Πολιτισμού για τον Επαναπατρισμό των Ελληνικών αρχαιοτήτων που εκλάπησαν από τα στρατεύματα Κατοχής


Η αποκάλυψη βόμβα για τις αρπαγές των ελληνικών αρχαιοτήτων από τα στρατεύματα Κατοχής συζητήθηκε σήμερα στην Βουλή μετά από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλου.
Ο Κ. Βελόπουλος κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την έκθεση- μελέτη 160 σελίδων που εκδόθηκε το 1946 από το «Υπουργείον Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας. Διεύθυνσις 

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ !

Οι αρχαιολόγοι διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για ανασκαφές. Καλύτερα λένε να μείνουν θαμμένα τα αρχαία παρά να τα βρούμε και στην συνέχεια να τα κλέψουν....

Πρόσφατα αρχαιοκάπηλοι λεηλάτησαν το αρχαίο νεκροταφείο της Πέλλας, της αλλοτινής πρωτεύουσας

Ο Τέρενς Κουίκ στον Νίκο Χατζηνικολάου 16/3/2012



Η πρώτη συνέντευξη του Τέρενς Κουίκ, ως εκπρόσωπος τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στον Real FM, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Στον γύψο ήθελε να μας βάλει το ΙΚΑ!


Από το ΕΘΝΟΣ 
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΤΟΝΟΙ ΣΕ MIA ΑΠΟΘΗΚΗ
Η αποθήκη στην Πλατεία Θεάτρου στην οποία εντοπίστηκαν
οι απίστευτες ποσότητες υγειονομικού υλικού.
Ενθετα, τα έγγραφα που αποδεικνύουν το όργιο σπατάλης
Απίστευτα μεγάλες ποσότητες υλικών, που ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν, βρέθηκαν στις αποθήκες του ΙΚΑ. Εκτός από τις τανάλιες, την ελαφρόπετρα, το βαμβάκι, απογράφηκαν και οκτώ τόνοι γύψου. Ο όγκος του αρκούσε για να τοποθετηθεί σε όλους τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος. Ανεξέλεγκτα δρούσαν τα «τρωκτικά» για να εξασφαλίζουν μίζες

Πάνος Καμμένος Μια "ασύμμετρη απειλή" στο Μέγαρο Μαξίμου


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου που φιλοξενεί τα γραφεία του κόμματός του στη λεωφόρο Συγγρού και εκτόξευσε ένα πύραυλο με στόχο το.....
γειτονικό κτίριο της ΝΔ. Μόνο που ο πύραυλος του βουλευτή της ΝΔ με τα διακριτικά «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν προκαλεί υλικές ζημιές. Οι «ανθρώπινες» απώλειες όμως για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά είναι ανυπολόγιστες.

"Οι Έλληνες να μη σκύβουν το κεφάλι..."




 

 

 

 

 

 

 





Τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτήρισαν τον Δημήτρη Χονδροκούκη, τον Έλληνα που «αναδύθηκε από τις στάχτες της Ελλάδας» μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο άλμα εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής

BBC: «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε όλοι Έλληνες»


Ένα διθυραμβικό άρθρο – πραγματική διαφήμιση για την Ελλάδα και τον τουρισμό της μας δημοσιεύει το BBC στην ταξιδιωτική του ενότητα κάτω από τον τίτλο «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε Έλληνες» (Going Greek This Summer)......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...