Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστική κυβέρνηση



Εχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν κινδύνεψε ως προς την συνοχή της, ούτε όταν νομοθέτησε μνημόνιο που κατέστρεψαν την οικονομία , ούτε όταν νομοθέτησε την καταστροφή του κοινωνικού κράτους , ούτε όταν νομοθέτησε την μείωση του βιοτικού επιπέδου και της μείωσης των μισθών,
ούτε όταν νομοθέτησε την ασυλία των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών.
Κινδυνεύει όμως η συνοχή της από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που κάθε κόμμα θα καταθέσει το δικό του αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Εχουν καταλάβει πια όλα τα κόμματα ότι χρωστούν και εξαρτάται η ύπαρξη τους από την Χρυσή Αυγή και πωλούν την πραμάτεια τους. Πουλάνε δημοκρατικότητα. Και μάλιστα το κάνουν αυτό με ένα νομοσχέδιο το οποίο ειναι εξόχως φασιστικό. Ενα νομοσχέδιο το οποίο δίνει σε ένα πρόσωπο , τον υπουργό δικαιοσύνης,τη δύναμη να κηρύσσει εκτός νόμου οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη μαζί του.
Εχουν καταλάβει ότι σιγά σιγα οι Ελληνες χωρίζονται στα δυο. Σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και στους υπόλοιπους. Οπότε προσπαθούν να απευθυνθούν στους υπόλοιπους.
Θα έχουμε λοιπόν τρία ή τέσσερα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, δηλαδή τέσσερις διαφορετικές εκτιμήσεις για το τι ειναι ρατσισμός.
Αν η δημοκρατία δεν μπορεί να ορίσει τους εχθρούς της, πως θα τους αντιμετωπίσει;
Η δημοκρατία σίγουρα μπορεί αλλά πόσο δημοκρατικά ειναι τα κόμματα στην Ελλάδα, πόσο εκφραστές της δημοκρατίας ειναι τα Ελληνικά κόμματα;
Το κακό ειναι ότι υπάρχουν ακόμα Ελληνες που πιστεύουν σε αυτά τα κόμματα.
Τσανουσης Σταμος

http://stsanoussis.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html
Freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...