Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Καινούργιες αυτοκτονίες και μερικά τραγικά στοιχεία


Δεν είναι πια αυτοκτονίες αλλά δολοφονίες! Μην αυτοκτονείτε. Εκδικηθείτε !
07 Ιουλίου 2012 -  Ογδοντάχρονος  έβαλε τέλος στην ζωή του.
Σήμερα νωρίς το πρωί ένας ογδοντάχρονος συμπολίτης μας έβαλε τέλος στην ζωή του. Το τραγικό γεγονός συνέβει στο σπίτι του στην Πλατάνα, ο αυτόχειρας σκότωσε τα δυο του σκυλιά με το κυνηγητικό του όπλο και στην συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του. Άφησε

Νέα από την Χάγη ! (βίντεο)





Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ICC), απάντησε στην προσφυγή της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου σχετικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε βάρος του Ελληνικού Λαού, ζητώντας νέα στοιχεία από τον Ελληνικό Λαό για να προχωρήσει.
Την εβδομάδα αυτή θα δοθούν οδηγίες και συντονισμός ώστε όλοι μας, σύσσωμοι μια γροθιά να

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα



Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη ΔευτέραΠαγκόσμιο ιντερνετικό μπλάκ άουτ, ενδέχεται...
να δημιουργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, από τα μολυσμένα συστήματα, που χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου, προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με

Δυο νεαροί Αλβανοί είχαν σκορπίσει τον τρόμο στην Αγία Παρασκευή



Εντόπιζαν σε ερημικές τοποθεσίες ...
σταθμευμένα αυτοκίνητα, ακινητοποιούσαν τους επιβαίνοντες με την απειλή όπλου, τους έπαιρναν χρήματα, κινητά και φυσικά τα αυτοκίνητα. Τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταβούν σε σπίτια, όπου εισέβαλλαν και με την απειλή όπλου

Αποχώρησε απο τη Βουλή λόγω αδιαθεσίας η Παπαρήγα!


  • 51
     



 Αποχώρησε απο τη Βουλή λόγω αδιαθεσίας η Παπαρήγα!
Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως προβλεπόταν, η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Βουλής για την προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Αιτία ήταν η αδιαθεσία που ένιωσε, με αποτέλεσμα να

Ο πιστός συνεργάτης του Έλληνα αρχιναζί, Γιώργος Σημίτης.


Έκαναν business με τους Γερμανούς από πατέρα σε γιούς.

Ο “αριστερός” γιός έβαζε βόμβες made in Germany για να ρίξει τον …φασίστα Παπαδόπουλο! Έπειτα έγινε πρωθυπουργός και οδήγησε την Ελλάδα στη νέα κατοχή.

Αυτοί ήταν οι σοσιαλησταράδες που παραμύθιασαν δυό γενιές Ελλήνων για να τους εκμαυλίσουν και να τους κάνουν νεοραγιάδες.

Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

Του εξαιρετικού συγγραφέα και ερευνητή, Δημοσθένη Κούκουνα
Αν κάποιος ευφάνταστος μπορούσε να αναρωτηθεί τι το κοινό είχαν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο

Συναγερμός σημαίνει στον Εβρο! Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη!


Συναγερμός σημαίνει στον Εβρο! Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη!
Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η αποδοχή της αμερικανικής δωρεάς των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams, καθώς το κονδύλι έχει βρεθεί και αυτή την στιγμή συζητώνται θέματα υποστήριξης και εργοστασιακής αξιοποίησης των αρμάτων, αλλά και οι λεπτομέρειες για την φόρτωσή τους.

Ελπίζεται ότι ίσως και μέσα στο καλοκαίρι και πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση εντός του έτους, τα Μ1Α1 Abrams θα εξοπλίσουν τις ελληνικές Τ/Θ και Μ/Κ ταξιαρχίες και θα

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση


  • 0
     



 Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση
«Στα δίχτυα των αρχών» έπεσε πολυμελής εγκληματική οργάνωση με δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Αστυνομία προχώρησε σε 29 συλλήψεις για σωρεία εγκλημάτων και αδικημάτων οικονομικού και φορολογικού χαρακτήρα, κακουργηματικής μορφής.
Η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και εκτελώνιζε

Η βραχονησίδα Ζουράφα δεν αποτελεί πλέον Ελληνικό έδαφος!!!


  • 2434
     



 Η βραχονησίδα Ζουράφα δεν αποτελεί πλέον Ελληνικό έδαφος!!!
Τώρα θα μας πείτε με την ζουραφα θα ασχολούμαστε; Εντάξει αλλά η περιοχή έχει το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου μετά τον Ηρόδοτο, και εντάσσεται μέσα στην ενσωμάτωση μαζί με την Θράκη στον τουρκικό άξονα. Είναι όμως πολύ μακριά για να ασχοληθεί η …Αθήνα, και οσονούπω χάνεται η υπόθεση. Ο στραβουλιακας έχει άλλες προτεραιότητες .Προηγείται η ικανοποίηση της γερμανίδας ναζίστριας.
Η βραχονησίδα καθημερινά γίνεται χώρος, όπου οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης, για το ποιοι είναι αφεντικά στην περιοχή. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σήμερα………

Π.Καμμένος: «Αυτή είναι η 4η κυβέρνηση Σημίτη»


 

«Στημένες οι σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις»

Για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ως την «τέταρτη κυβέρνηση του Σημίτη» αλλά και ως «συγκυβέρνηση της συγκάλυψης» η οποία έγινε για να

Καμμένος: Είστε συγκυβέρνηση της συγκάλυψης


  • 4
     



 Καμμένος: Είστε συγκυβέρνηση της συγκάλυψης
Για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ως την «τέταρτη κυβέρνηση του Σημίτη» αλλά και ως «συγκυβέρνηση της συγκάλυψης» η οποία έγινε για να σβήσουν όλα τα σκάνδαλα.

Μεγάλη ξεφτίλα του Κουβέλη


ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ "ΣΚΙΩΔΗ" ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Αμετανόητος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης. Παρά το κράξιμο που έφαγε για την επιλογή του να κατεβάσει υποψήφια στον συνδυασμό του την Ρεπούση, είχε το θράσος να την....

To μήνυμα για την Ελλάδα που συγκίνησε το Hollywood!


To μήνυμα για την Ελλάδα που συγκίνησε το Hollywood!
  Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και εμείς σας το παρουσιάζουμε!  
Ο Tommy Lee έγινε γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του αλλά και για τη σχέση του με την σεξοβόμβα Pamela Anderson.
Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles.
Πρόσφατα κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα κείμενο για την Ελλάδα το οποίο αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές του από την πρώτη στιγμή.

Ψηφίζουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Τώρα πρέπει ολόκληρος ο ελληνισμός να δώσει μία βροντερή απάντηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποιεί αμερικάνικη ιστοσελίδα!

                       
Ψηφίζουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
Τώρα πρέπει να ληφθεί ηχηρά το μήνυμα! Η αμερικάνικη ιστοσελίδα που διεξάγει την δημοσκόπηση, στο forum της, καλεί τους αναγνώστες της να «αποφασίσουν» και να ψηφίσουν, εάν η Μακεδονία είναι ελληνική η όχι!
Στην δημοσκόπηση αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ψηφίσει πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, με το 51% να έχει ψηφίσει ΝΑΙ, και το 48% όχι! Άπειρα είναι τα σχόλια από την μία και την άλλη πλευρά, ενώ ορισμένα σχόλια Σκοπιανών προκαλούν ακόμα και θυμηδία, όπως ένα που αναφέρει ότι

Τσίπρας:O κ. Σαμαράς έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα


  • 95
     



 Τσίπρας:O κ. Σαμαράς έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα
«Κρύψατε τις πραγματικές σας προθέσεις και συνηδειτά παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό»
«Αναγγελτήριο πώλησης της δημόσιας περιουσίας οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά»
«Αυτή δεν είναι κυβέρνηση εθνικού σκοπού αλλά κυβέρνηση ειδικού σκοπού, που δεν είναι άλλος …

Φόβοι για εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου!


Ανήσυχοι οι γιατροί μετά το πρώτο κρούσμα του ιού Δυτικού Νείλου στην Αττική.

Φόβοι για εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου!
Ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών και Λοιμωξιολόγος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Σωτήρης Τσιόδρας, μιλάει αποκλειστικά στο newsbomb.gr για την επικινδυνότητα του ιού και για τα μέτρα προφύλαξης που μπορούμε να πάρουμε.
Ανησυχία για εξάπλωση του ιού
«Βεβαίως και μας ανησυχεί πολύ, γιατί βλέπουμε ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου επεκτείνεται και έχει έρθει πλέον μέσα στην πόλη, με το πρώτο αστικό κρούσμα. Ευτυχώς η γυναίκα, που νόσησε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σε λίγες μέρες θα πάρει εξιτήριο», τονίζει ο επίκουρος καθηγητής.

Τι θα γίνει με το σύστημα «40-40-20» κύριε Σαμαρά;;


  • 2
     



 Τι θα γίνει με το σύστημα «40 40 20» κύριε Σαμαρά;;

Στη φωτό κάτω δεξιά, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλης
Σαθρές υπηρεσίες και διεφθαρμένο κράτος – Οι απίστευτες καταγγελίες Σπινέλη και Ρουμελιώτη που ξεχάστηκαν απ΄ όλους – Κι ένα βίντεο από την εκπομπή του Γ.Παπαδάκη που πρέπει να το δει ο νέος Πρωθυπουργός

ΓIANNH ΛΟΥΛΗ: Τελευταία ευκαιρία για «αναξιόπιστους»


Τα τελευταία δύο χρόνια, η χώρα έχει βρεθεί μπροστά σε αλλεπάλληλα σταυροδρόμια. Την ίδια ώρα, μάλιστα, η Ε.Ε. αναζητεί το δικό της δρόμο... στην οικονομική κρίση, καθώς κυρίως πλήττει ευάλωτα μέλη της Ευρωζώνης, απειλώντας όλο το εγχείρημα του ευρώ. Οι πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωζώνης δημιουργούν ασφαλώς ένα νέο τοπίο, καθώς επιδιώκεται πρωτίστως να σταθεροποιηθούν οικονομικά η Ιταλία και η Ισπανία, με τη Γερμανία και τις χώρες του Βορρά να

Αυτοί «βούλιαξαν» την Ελλάδα


«Βόμβες» μεγατόνων από τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

 Αυτοί «βούλιαξαν» την Ελλάδα
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Από σήμερα το newbomb.gr με το γενικό τίτλο «Αυτοί "βούλιαξαν" την Ελλάδα» ανοίγει το «φάκελο της ντροπής» με τα μεγάλα σκάνδαλα των τελευταίων ετών, τους μεγάλους κλέφτες του δημοσίου χρήματος, τους υπουργούς και κρατικούς παράγοντες που «τάιζαν» με εκατομμύρια ευρώ «ημετέρους» και ευνοούμενους επιχειρηματίες, βουλιάζοντας την Ελλάδα στη σημερινή της κρίση.
Ο στόχος των αποκαλύψεων αυτών είναι να γίνει επιτέλους πράξη το μεγάλο πανελλαδικό αίτημα για

Σοκάρει ο αριθμός των αυτοκτονιών! – 354 απόπειρες μέσα στον Ιούνιο


  • 0
     



autoktonies attiki 300x154 Σοκάρει ο αριθμός των αυτοκτονιών!   354 απόπειρες μέσα στον ΙούνιοΣτο «κόκκινο» οι απόπειρες αυτοκτονιών τον Ιούνιο στην Αττική.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, μόνο τον μήνα Ιούνιο, στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 354 απόπειρες αυτοκτονίας, εκ των οποίων οι 50 κατέληξαν.

ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!



Κατατέθηκε η μήνυση κατά της Κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου και των συνυπευθύνων για την τραγική κατάσταση που σήμερα ευρίσκεται η χώρας μας.

Η Κυρία Κρητικοπούλου παρουσία δεκάδων υποστηρικτών της μήνυσης και του Πρώην Εισαγγελέα Σακκά κατέθεσαν τον φάκελο των 200περίπου σελίδων που περιγράφουν όλη την διαδικασία και τους τρόπους όπου εντέχνως οι υπαίτιοι , επιχειρούν ακόμα και σήμερα να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος πιστοί στις υποταγές των Τραπεζικών επιχειρήσεων.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Γ. Παπανικολάου : Θέλει να γίνει γραμματέας της ΝΔ με μισθό 20.000 €


Με μισθό 20.000 ευρώ θέλει να γίνει γραμματέας όπως όλα δείχνουν, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και σημερινός Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου. Επιθυμεί δικαίως να διαδεχτεί τον Αντρέα Λυκουρέτζο στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Ο νεαρός πολιτικός φαίνεται μάλιστα πως έχει....

Επιβεβαίωσε η Ρωσία το αίτημα της Κύπρου για δάνειο 5 δισ. ευρώ! - Άφωνη η τρόϊκα





Άφωνη έχει μείνει η ΕΕ και του ΔΝΤ από το κυπριακό αίτημα που κατατέθηκε στην Ρωσία για παροχή δανείου 5 δισ. ευρώ, ταυτόχρονα με την αίτηση για οικονομική βοήθεια από τον Μηχανισμό Στήριξης. Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής παρότι ζητήθηκε σχολιασμός στις Βρυξέλλες και είναι σαφές ότι έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις. Υπολόγιζαν ότι "είχαν στριμώξει στη γωνία" τη Λευκωσία και είχαν αποκτήσει τον έλεγχο των κοιτασμάτων, αλλά φευ...

Έξι λευκά βουλευτικά ψηφοδέλτια αναστατώνουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ…

  • 142
     



 Έξι λευκά βουλευτικά ψηφοδέλτια αναστατώνουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ…

Έξι λευκά ψηφοδέλτια που βρέθηκαν πριν από λίγο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της γραμματείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να προβληματίζουν την ηγεσία του Κινήματος, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται την παραμονή της σύγκλησης της κρίσιμης για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ συνδιάσκεψης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εκτίμηση της Ιπποκράτους είναι ότι τα λευκά αυτά ψηφοδέλτια

«Αν η τρόικα δεν δείξει ευελιξία καταρρέει η κυβέρνηση στην Ελλάδα»


  • 139
     



 «Αν η τρόικα δεν δείξει ευελιξία καταρρέει η κυβέρνηση στην Ελλάδα»

«Δεν ξέρουμε ποια είναι η θέση της τρόικα. Αλλά αν η τρόικα δεν δείχνει καμία ευελιξία, ο συνασπισμός θα μπορούσε να καταρρεύσει και η Ελλάδα να υποχρεωθεί σε νέες εκλογές.
Αυτό είπε στη Wall Street Journalανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Αν η τρόικα απαιτήσει πολλά, θα είναι υπεύθυνη για όσα

Δεκάδες επιθέσεις αλλοδαπών κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;; ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;;;
Στο στόχαστρο, κυρίως αλλοδαπών κακοποιών, βρίσκονται ηλικιωμένα άτομα τα οποία τα παρακολουθούν τη στιγμή που μπαίνουν σε τράπεζες για να κάνουν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα....

Ποινική δίωξη εναντίον 13 πρώην στελεχών του ΟΣΕ


  • 5
     



 Ποινική δίωξη εναντίον 13 πρώην στελεχών του ΟΣΕ
Τις κατηγορίες της απιστίας και της άμεσης συνέργειας σε απιστία αντιμετωπίζουν 13 πρώην στελέχη του ΟΣΕ για ενέργειές τους οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν τον Οργανισμό την περίοδο 2004-2007, επί υπουργίας του Μιχάλη Λιάπη.
Η δικογραφία, που έχει σχηματίσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, περιλαμβάνει τρία σκέλη με

Τυφλός μαθητής πήρε «20 σε όλα» στις πανελλήνιες εξετάσεις

  • 9
     



 Τυφλός μαθητής πήρε «20 σε όλα» στις πανελλήνιες εξετάσεις
Αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις, «παίρνοντας» 20 σε όλα τα μαθήματα, αφού η εξυπνάδα και η θέλησή του υπερνίκησαν την φυσική του δυσκολία.
Ο λόγος για τον Στρατή Εγγλέζο, που είναι ένας τυφλός μαθητής του Λυκείου Παμφίλων και ο οποίος αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης των πρόσφατων πανελλαδικών εξετάσεων και διεκδικεί μια θέση

Ο Σύριζα θα φύγει από την Βουλή όταν μιλήσει ο Μιχαλολιάκος


  • 17
     



 Ο Σύριζα θα φύγει από την Βουλή όταν μιλήσει ο Μιχαλολιάκος
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν στο βήμα θα ανέβει για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ οι ………

Κύπρος: Θρίλερ στη Λεμεσό - Άγρια δολοφονία αλλοδαπού


Άγριο φονικό διαπράχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν αλλοδαπό μπροστά στα έντρομα μάτια της συζυγού και των παιδιών του.

Κύπρος: Θρίλερ στη Λεμεσό - Άγρια δολοφονία αλλοδαπού

Ο δράστης και το θύμα διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία όταν ο πρώτος ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τη συμπεριφορά του θύματος και του έριξε στο κεφάλι.
To θύμα βρέθηκε νεκρό στο ασανσέρ της πολυκατοικίας ενώ ο δράστης έχει ταμπουρωθεί στο

Η Φινλανδία απειλεί να φύγει εκτός ευρώ



Η Φινλανδία θα εξέταζε ακόμη και το ενδεχόμενο...
εξόδου από την ευρωζώνη προκειμένου να μην πληρώνει πλέον για τα χρέη άλλων χωρών. Αυτό ήταν το απειλητικό μήνυμα που έστειλε... η υπουργός Οικονομικών της χώρας Jutta Urpilainen μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του Eurogroup όπου επί τάπητος θα τεθούν

Νήμα σκοτεινής ύλης ανάμεσα σε δύο σμήνη γαλαξιών



Μια εντυπωσιακή και άκρως σημαντική κοσμολογική ανακάλυψη πραγματοποίησε διεθνής ομάδα επιστημόνων η οποία όμως ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη του μποζονίου Χιγκς και βρέθηκε όπως είναι επόμενο σε δεύτερο πλάνο. Οι ερευνητές εντόπισαν ένα «νήμα» της μυστηριώδους σκοτεινής ύλης.

Ευρώ για υπερωρίες …πριν γίνουν…


  • 147
     



 18.350 Ευρώ για υπερωρίες …πριν γίνουν…

Οι αποφάσεις που δημοσιεύει το agroschannel αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο περίπου τις ίδιες ώρες όταν έγινε γνωστή η απόφαση για το επίδομα που θα έπαιρναν οι υπάλληλοι της Βουλής για τις εκλογές. Αποφάσεις που προκαλούν…
το δημόσιο αίσθημα όταν 1,2 εκατομμύρια Έλληνες ζούν με το επίδομα ανεργίας χωρίς να υπολογίζονται αυτοί που δεν είναι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
Έτσι όπως γίνεται στο Δημόσιο πριν ακόμη περάσει καλά καλά το πρώτο δεκαήμερο ΄΄μπαίνουν΄΄

Ευρωπαϊκό Γκουαντανάμο η χώρα μας.


Κατά την γερμανική άποψή, πρέπει η Ελλάδα να πονέσει! Και όσο πιο πολύ πονέσει, τόσο ριζικότερη θα είναι η υποθετική εξυγίανση λέει  ο Πωλ Κρούγκμαν αναδεικνύοντας τα ηθικοπλαστικά χαρακτηριστικά στο τρόπο που μας αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Αύξηση στους μισθούς των βουλευτών θέλει και ο Άδωνης!


  • 732
     



 Αύξηση στους μισθούς των βουλευτών θέλει και ο Άδωνης!
«Οφείλω δημοσίως να εκφράσω την κατά το 100 % συμφωνία μου με την επιστολή του κ. Κρεμαστινού στον Πρόεδρο της Βουλής» γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης, στο twitter του.
Μετά το σάλο που προκάλεσε η επιστολή-πρόταση του κ. Κρεμαστινού ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως αναφέρει το parapolitika.gr, παίρνει δημόσια θέση και εκφράζει την άποψή του ότι ο μισθός του βουλευτή … χρειάζεται ενίσχυση.

Στουρνάρας:«Η Ελλάδα δεν θα ζητήσει προς το παρόν βελτίωση των όρων του Μνημονίου»

  • 161
     



image94 Στουρνάρας:«Η Ελλάδα δεν θα ζητήσει προς το παρόν βελτίωση των όρων του Μνημονίου»
Η νέα ελληνική κυβέρνηση εγκατέλειψε το σχέδιο να ζητήσει στην παρούσα φάση βελτίωση των όρων του δεύτερου προγράμματος διάσωσης, μετά τις προειδοποιήσεις ότι οι διεθνείς πιστωτές της θα απορρίψουν το αίτημα. Την είδηση αυτή προβάλλει, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες από την……..

Χαρίσαμε 100.000 θέσεις εργασίας σε Βούλγαρους!

  • 222
     



 Χαρίσαμε 100.000 θέσεις εργασίας σε Βούλγαρους!

Ε, δεν πάμε καλά. Ε, δεν είναι με τα σωστά τους οι άνθρωποι.Ναι. Εχω βγει από τα ρούχα μου. Και πώς να μη βγω όταν τους ακούω στις επίσημες παράτες τους να δηλώνουν –και να μην ντρέπονται- ότι Ελληνες επιχειρηματίες έδωσαν 100.000 δουλειές σε Βούλγαρους;!
Το είπε ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ μετά τη

Είναι αργά για δάκρυα φοβισμένε ψηφοφόρε…


  • 44
     



 Είναι αργά για δάκρυα φοβισμένε ψηφοφόρε…
Γράφει ο Μαγια
Επίκαιρο όσο ποτέ το παλιό και κλασικό ερώτημα: «Ποιος κυ­βερνά αυτόν τον τόπο;».
Ο Α.Σαμαράς, συναντήθηκε πρώτα με την Τρόικα και μετά θα παρουσιάσει στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις της τρικολόρε μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Αραγε, γιατί δεν εκφωνεί από του βήματος της Βουλής τις προγραμματικές δηλώσεις αυτοπροσώπως ο κύριος Τόμσεν ή ο κύριος Ράιχενµπαχ; Λέτε να……

Βροχή ενός μήνα θα πέσει μέσα σε δύο μέρες!



Βροχή ενός μήνα θα πέσει μέσα σε δύο μέρες!
Βροχή όση θα έπεφτε κανονικά σε διάστημα ενός μήνα αναμένεται να πέσει μέσα σε δύο ημέρες...
σε περιοχές της Βρετανίας. Η βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε

Νότης Μαριάς για τους Φόρους : “σπέρνουν μνημονιακούς φόρους θα θερίσουν κοινωνικές θύελλες”


  • 3



 Νότης Μαρίας για τους Φόρους : “σπέρνουν μνημονιακούς φόρους θα θερίζει κοινωνικές θύελλες”

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΔΟΣΕΙΣ
«Είχαμε επισημάνει επανειλημμένα ότι οι μνημονιακές φορομπηχτικές πολιτικές θα οδηγούσαν την πλειοψηφία των ελλήνων φορολογουμένων σε αδυναμία πληρωμής φόρων.
Ήδη δυο στους τρείς φορολογουμένους καλούνται να πληρώσουν φέτος κατά μέσο όρο 1.500 ευρώ επιπλέον

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

FT: Η Ελλάδα εγκαταλείπει την αναδιαπραγμάτευση... Ξυπνήσατε ;;;;



 
Η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το σχέδιό της να διαπραγματευτεί λιγότερο σκληρούς όρους όσον αφορά το δεύτερο δανειακό της πρόγραμμα μετά από προειδοποιήσεις πως θα απορριφθεί από τους διεθνείς πιστωτές, γράφουν οι Financial Times.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πως η κυβέρνηση συνεργασίας θα πρέπει να

Η ελληνική γλώσσα πρέπει να μείνει ανέπαφη!






Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως πρόσφατα (Νοέμβριος 2011) διανεμήθηκε προς διδασκαλία, στα δημοτικά σχολεία της χώρας μας ένα καινούργιο βιβλίο γραμματικής, για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, αντικαθιστώντας την μέχρι τώρα ισχύουσα γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, η οποία εδιδάσκετο πλέον των 30 χρόνων. Σύμφωνα με την καινούργια

Νέο κύμα λάθρο στη χώρα- Εκρηκτική η άνοδος για το 2012





Ως μέγα παραμύθι τελικά αποδεικνύεται η θεωρία πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, ή τουλάχιστον αποθαρρύνει άλλους να συρρέουν στα "σύνορα".
Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης εκρηκτική άνοδο εμφανίζουν οι αριθμοί, για το πρώτο 5μηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα

Η Αλβανία εμποδίζει τις έρευνες των ελληνικών αρχών στην περιοχή βόρεια της Κέρκυρας


  • 328
     



 Η Αλβανία εμποδίζει τις έρευνες των ελληνικών αρχών στην περιοχή βόρεια της Κέρκυρας
Οι Αλβανοί εμποδίζουν τις έρευνες των ελληνικών αρχών για τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα φυσικού αερίου στο θαλάσσιο χώρο βόρεια της Κέρκυρας, γιατί θεωρούν την περιοχή αλβανικό έδαφος, σύμφωνα με πληροφορίες

Υπάλληλοι της Βουλής: Αλήτες δημοσιογράφοι μας καταστρέψατε!


  • 279
     



 Υπάλληλοι της Βουλής: Αλήτες δημοσιογράφοι μας καταστρέψατε!
Στο στόχαστρο των υπαλλήλων της Βουλής έχουν μπει τώρα οι δημοσιογράφοι, καθώς τους θεωρούν ως τους βασικούς υπευθύνους για την απώλεια του εκλογικού τους επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ.
Μετά την οργισμένη παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το εν λόγω επίδομα, και τη κατά συνέπεια

Συνάντηση Σαμαρά-τρόϊκας - Αρνούνται κατάργηση νόμου Ραγκούση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!








ImageΟλοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός του Αντώνη Σαμαρά με τους ελεγκτές της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου παρόντος του νεοορκισθέντος υπουργού Οικονομικών  Γιάννη Στουρνάρα.
Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά τις επιφυλάξεις των γιατρών του, μετά την δύσκολη εγχείρηση στο μάτι του, το οποίο είναι μισόκλειστο. Δεν προσέχει όσο πρέπει και αυτό όσο "ηρωικό" και αν

Προκαλούν Εμφύλιο: Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!




Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με ... Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (και λέμε λαθρομετανάτες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς. Έλαβε το «Χρίσμα» το... 1992!


Εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς. Έλαβε το «Χρίσμα» το... 1992!
Από πότε ετοίμαζαν για Πρωθυπουργό τον πρώην πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης... Τι λέει ένα «ξεχασμένο» κείμενο.
Εντολή προς Σαμαρά: «να εφαρμόσεις το Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας»!...

Το 29.66% που πήρε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 είναι ένα πέρα για πέρα πλασματικό ποσοστό, που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα! Αυτό το ισχυριζόμαστε, διότι το ως άνω ψευτοποσοστό αποτελεί αποτέλεσμα ωμού εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αφού επί

Βγαίνει από την φυλακή ο Σάββας Ξηρός


Δεκτή έγινε η αίτηση διακοπής ποινής του Σάββα Ξηρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη.

Βγαίνει από την φυλακή ο Σάββας Ξηρός
Με απόφασή του το Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας.
Ο κρατούμενος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της , όπου θα νοσηλευτεί φρουρούμενος προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αστυνομικού για την επίθεση που δέχθηκε με ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από γκλοπ μέλους διμοιρίας ΜΑΤ, που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του, κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος.
Το περιστατικό συνέβη στις 5 Απριλίου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, στη μνήμη του 77χρονου, που είχε βάλει τέρμα στη ζωή του. Με τη μήνυσή του ο κ. Λώλος, ζητά την

Τι θα προτείνει η κυβέρνηση αντί των απολύσεων


Η τρόικα θέλει απολύσεις εδώ και τώρα στο δημόσιο τομέα, κάτι που δεν φαίνεται διαταθιμένη να κάνει η κυβέρνηση. Γι’ αυτό θα προτείνει μείωση των συμβασιούχων στο δημόσιο και από εκεί να έρθει και η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα που ζητούν οι δανειστές, αλλά και να εξοικονομηθούν χρήματα.

Ποιοι δικαιούνται ειδικό βοήθημα από τον ΟΑΕΔ


Ποιοι δικαιούνται ειδικό βοήθημα από τον ΟΑΕΔ
Ο ΟΑΕΔ έχει προβλέψει για κάποιες κατηγορίες ανέργων που έληξε η περίοδος καταβολής… επιδόματος ανεργίας, ότι αν παραμένουν άνεργοι ένα μήνα μετά και την τελευταία καταβολή επιδόματος, να μπορούν να λάβουν ένα ειδικό βοήθημα το οποίο θα αντιστοιχεί σε 13 ημερήσια επιδόματα ανεργίας .

Τι είναι το Μποζόνιο Χιγκς; Τα πάντα για το σωματίδιο του Θεού


Πολύς ο λόγος τελευταία για το μποζόνιο του Χιγκς (Higgs), μια οντότητα αφηρημένη και ακατάληπτη όσο το όνομά της.


Ας δούμε λοιπόν τι σόι πράγμα είναι αυτό, ξεκινώντας από τα ειδικά και προχωρώντας στα γενικότερα.:



Τι είναι μποζόνιο;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...