Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μαρτυρία – σοκ της συζύγου – Tον εκτέλεσε ενώ έβαζε το χέρι στην τσέπη να του δώσει τα χρήματα!


  • 2051
     


Hleia martyria sok tis syzygou Ton ektelese eno evaze to xeri stin tsepi na tou dosei ta xrimata 1 315x236 300x224 Μαρτυρία   σοκ της συζύγου   Tον εκτέλεσε ενώ έβαζε το χέρι στην τσέπη να του δώσει τα χρήματα!«Έβαλε το χέρι στην τσέπη να δώσει τα λεφτά και εκείνος τον πυροβόλησε… Γιατί τόσες φορές δίναμε τα λεφτά κι έφευγαν…». Τα συνταρακτικά αυτά λόγια της συζύγου του δολοφονημένου Δημήτρη Κουτρουμάνου, συγκλονίζουν. Ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων – μαζί με το γιο του – ήταν τρίτη φορά που έπεφτε θύμα ληστείας… και
έμελλε να είναι και η τελευταία. Το έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ηλείας, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής μετά τις δέκα, στην περιοχή Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 63χρονου θύματος.
Ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο και ήταν όπως πάντα μαζί με τη σύζυγό του. Ποτέ δεν έμενε ένας πίσω από την οικογένεια καθώς άλλες δύο φορές η επιχείρηση και πίσω ακριβώς το σπίτι είχαν βρεθεί στο στόχαστρο ληστών.
Ο ληστής που είναι πιθανό να έχει συνεργό, ήλθε πεζός όπως και την προηγούμενη φορά στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά μπροστά στο αντρόγυνο, την ώρα που κλείδωναν την πόρτα για να φύγουν.
Φορώντας μάσκα απείλησε με πιστόλι τον 63χρονο. Εκείνος έβαλε το χέρι στην τσέπη να δώσει την είσπραξη και ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και από κοντινή απόσταση δύο φορές στο λαιμό.
Ο Δημήτρης Κουτρουμάνος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Η γυναίκα του δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβαινε. Ο ληστής έφυγε τρέχοντας από παρακείμενο δρόμο και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι και η σύζυγός του θύματος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας φίλος του ήταν αυτός που τον πήγε μαζί της στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Όμως όλα είχαν τελειώσει… ο 63χρονος είχε «φύγει» από το μοιραίο χτύπημα.
Είχε πέσει θύμα ληστείας άλλες δύο φορές… Στο ρεπορτάζ όπου είχαμε μιλήσει μαζί του πέρυσι όταν στις 4 Μαϊου είχε πέσει για δεύτερη φορά θύμα ληστείας, συζητούσαμε πως ευτυχώς που οι δράστες τότε δεν τον είχαν πειράξει. Είχαν πάρει τα λεφτά και είχαν φύγει… Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στην τρίτη ληστεία σε βάρος του που ήταν και η μοιραία.
Στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομικοί από τα κοντινά αστυνομικά τμήματα και άνδρες της Ασφάλειας από τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Μαζί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, κ. Ανδρικόπουλος, οι επιτελείς του ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας κ. Σεϊντής οι διοικητές της Υ.Α. Πύργου και Τ.Α. Αμαλιάδας κ.κ. Δίπλας και Πατσιάς. Την περιοχή μετά το φονικό άρχισαν να «χτενίζουν» δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ. και άλλων υπηρεσιών της Α.Δ. Ηλείας.
πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...