Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...



Σφοδρή επίθεση από Telegraph, μέσω Ch. Moore, σε Παπαδήμο!


Η Telegraph, εκφράζει την πεποίθησή της, σχετικά με το ότι χρειάζονται δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι τεχνοκρατικές, τώρα όπου η κρίση χρέους επεκτείνεται για τα καλά στην ευρωζώνη!
ο Charles Moore, μέσω του άρθρου του, αναφέρει για εκείνους που διοικούν την Ευρώπη, πως η πραγματικότητα είναι ότι το κοινό νόμισμα, θα πρέπει να σωθεί.
Στην Ελλάδα, πριν από δύο ημέρες, επιλέχθηκε νέος πρωθυπουργός. Ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως αναφέρει ο βρετανός αρθρογράφος, δεν είναι εκλεγμένος πολιτικός. Είναι ένας πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και μέρος της δουλειάς του, πριν μια δεκαετία ήταν να πείσει την Ε.Ε ότι η χώρα του έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μπει στη ζώνη του ευρώ.

Αποκαλύψεις για το μηχανισμό των δοσίλογων που μας φέρνει τη νέα κυβέρνηση. Χαριστική βολή στην Ελλάδα η επιβολή του πρασινομπλέ υποκόσμου.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Μέρος του σκοτεινού μηχανισμού που έσπρωξε την Ελλάδα προς το χάος είναι η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, παρ’ ότι δεν βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο, αποτελεί το βασικό ρυθμιστή όλου του Ελλαδικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Χαρακτηριστική είναι η συστηματική απόκρυψη που έκανε η Τράπεζα αυτή για την...
εκρηκτική πορεία του χρέους, έτσι ώστε ούτε ο λαός ούτε ορισμένοι πολιτικοί να μην έχουν ιδέα για το τι έρχονταν. Η σίγαση αυτή δεν ήταν τυχαία, όπως καθόλου τυχαίο δεν ήταν το ότι την επόμενη των εκλογών στις 5 Οκτ. 2009, ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, κατόπιν εντολής από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, συμφώνησε στην αλλαγή του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων κρατικών ομολόγων, κάτι το οποίο έκανε πράξη η Τράπεζα της Ελλάδος (Αρ. Πρωτοκ. 690 και 691). Το αποτέλεσμα αυτής της ρύθμισης ήταν η απότομη εκτίναξη του χρέους μας μέσα σε λίγες μέρες, με κέρδη πολλών

Το νέο πολίτευμα.


Επιστολή-καταπέλτης Ελληνίδας στο βρετανικό Channel 4: Αντί να μας διασύρετε, επιστρέψτε μας αυτά που μας χρωστάτε!


Μετά τη «φαεινή» και άκρως προσβλητική ιδέα του αγγλικού καναλιού 4 να στήσει ένα ολόκληρο ριάλιτι, με τίτλο «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα», διακωμωδώντας με το χειρότερο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες, μια υπερήφανη Ελληνίδα έστειλε επιστολή-καταπέλτη στο κανάλι, την οποία και νομίζουμε ότι αξίζει να σας παραθέσουμε αυτούσια…


«Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4, πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτι, το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είστε αγενείς και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι’ αυτό, διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ, διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα

Ο Παπαδήμος δίνει το σήμα για την έναρξη της καταστροφής


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 12, 2011
19/9/1999 Στην Κυριακάτικη Καθημερινή οι δηλώσεις του (ο όμιλός της στήριξε μέχρις εσχάτων την… απονομή της πρωθυπουργίας στο πρόσωπό του). Ο δείκτης την Παρασκευή είχε κλείσει στις 6.355,04 μονάδες. Από την στιγμή που τυπώθηκαν οι λέξεις του άρχισε το ράλι προς τα κάτω. Αυτός είναι ο νέος -μη εκλεγμένος- πρωθυπουργός. Να τον χαιρόμαστε…

Οι Αδιάβροχοι

Κάποτε όμως θα πρέπει να μας πει ποιούς πήρε τηλέφωνο πριν κάνει αυτή την βαρύγδουπη παρέμβαση, όπως επίσης…
…πως μετά την παρέμβαση του επέτρεψε να ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ το οριο του περιβόητου μετοχοδάνειου που έδιναν οι τράπεζες από 5 σε 15 εκατομύρια δραχμές!
πηγή

Γαλλία: «Σοκαρισμένο» το Σοσιαλιστικό Κόμμα για την είσοδο της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση


Σοκ προκάλεσε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), η είσοδος της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωσή του. «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.
«Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή,

H Ελλάδα και επίσημα σε πλήρη καραντίνα υπό το κλίμα εμφυλίου



Κράτη των οποίων το χρέος δέχεται απομείωση, θα πρέπει να αποδέχονται περιορισμούς της κυριαρχίας τους, υποστήριξε η καγκελάριος Μέρκελ μιλώντας σε βουλευτές της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, σύμφωνα με την Deutsche Welle (19/10). Η καγκελάριος Μέρκελ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός «τείχους προστασίας» για τον περιορισμό των συνεπειών της κρίσης χρέους.

Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας



Η “Trilateral Commission”, γνωστή στην Ελλάδα ως “Τριμερής Επιτροπή”, είναι ένας οργανισμός που συστάθηκε την δεκαετία του 1970 από σημαίνοντα πρόσωπα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, από τις τρεις πιο ισχυρές περιοχές του κόσμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Ομιλος Πολιτικού Προβληματισμού Ηλιούπολης σας καλεί, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ, στο Αλσος "Δημήτρης Κιντής", σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα : Δημόσια Περιουσία- Σχέδιο Ξεπουλήματος "Εύρηκα¨. Ομιλητές : -Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος-αναλυτής, -Στέφανος Ληναίος, ηθοποιός, εκπρόσωπος της Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων...
-Νίκος Καραβέλος, δικηγόρος.
Πηγη

Παρέδωσαν τη χώρα στην «Τριμερή» – Ο «παγκόσμιος» ρόλος Παπαδήμου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρέδωσαν τη χώρα στην «Τριμερή» – Ο «παγκόσμιος» ρόλος ΠαπαδήμουΗ χώρα και επισήμως τελεί υπό την κατοχή της ανεθνικής ολιγαρχίας των τραπεζιτών και της «Τριμερούς Επιτροπής». Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε, μετά από μικρή αντίσταση, στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Κατοχικός – μεταβατικός – «σωτήρας» – εκλεκτός πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.
Τα κείμενα που ακολουθούν τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και δίνουν την πλήρη εικόνα. Διαβάστε, σκεφθείτε και αποφασίστε τι θέλετε από τις ζωές σας. Σκλαβιά ή Ελευθερία; Σεβασμό ή ατίμωση; Το «μπαλάκι» τώρα πέφτει στο λαό… Οι πολιτικοί ολοκλήρωσαν την αποστολή τους!

Anonymous: OpSupportGreece "Θα δημοσιεύσουμε ταυτότητες ασφαλιτών"



«Πολίτες του κόσμου,
Ένας καρκίνος έχει πλέον φανερωθεί στο κοινό μέσω φωτογραφικού υλικού αλλά και βίντεο, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Ελλάδα.
Ένας πολιτικός καρκίνος που δεν ανταποκρίνεται στην πολιτική ηγεσία, αν και τυπικά είναι υπό την αρχηγία των διευθαρμένων πολιτικών.
Αυτός ο καρκίνος ονομάζεται «κράτος εν κράτη»

10 ερωτήματα αποκαλύπτουν το στημένο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας


10 ερωτήματα αποκαλύπτουν το στημένο παιχνίδι εις βάρος της ΕλλάδαςΗ παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα
Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.

Πάνος Καμμένος: Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω!


Πάνος Καμμένος: Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω!Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, στη Realnews, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.

Διώχνουν τον Παπανδρέου και από αρχηγό – ΠΑΣΟΚ 11,9% ΝΔ 21,8%

Διώχνουν τον Παπανδρέου και από αρχηγό – ΠΑΣΟΚ 11,9% ΝΔ 21,8%

Διώχνουν τον Παπανδρέου και από αρχηγό – ΠΑΣΟΚ 11,9% ΝΔ 21,8%Τις δημοσκοπησεις ο καθενας μπορει να τις μεταφρασει οπως θελει μιας και δεν δειχνουν απολυτους αριθμους,αλλα τις τασεις των καιρων.
Στη προκειμενη περιπτωση,σε δημοσκοπηση της MRB για τη Realnews,που κυκλοφορει σημερα,το 58,3% των ψηφοφορων του Πασοκ,δεν θελουν πλεον το Γιωργο για προεδρο του κομματος τους,αλλα το Λοβερδο ή το Βενιζελο,ενω στη γενικη καταξη 21% παιρνει η Νεα Δημοκρατια και 11,9% το Πασοκ.
Νικητης με αυτοδυναμο κομμα…ο κανενας!!!
Τωρα οσο αφορα το ποσοστο του 68% των πολιτων που θελουν κυβερνησεις συνεργασιας…αυτο ειναι αποτελεσμα της πλύσης εγκεφαλου που εχουν δεχτει εδω και 3 εβδομαδες οι πολιτες απο τα Ελληνικα και ξενα ΜΜΕ που παρουσιαζουν ως μεσιες τους τεχνοκρατες οι οποιοι θα υποστηριζονται απο κυβερνησεις συνεργασιας.


Βίος και πολιτεία Παπαδήμιου. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΑΛΑΜΑΝΟΣ 11-11-11 ΡΑΔΙΟ9

Βίος και πολιτεία Παπαδήμιου. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΑΛΑΜΑΝΟΣ 11-11-11 ΡΑΔΙΟ9 from George George on Vimeo.




Βίος και πολιτεία Παπαδήμιου. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΑΛΑΜΑΝΟΣ 11-11-11 ΡΑΔΙΟ9 from George George on Vimeo.

Κεραυνοί σκανδάλων από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κατά Λ.Παπαδήμου


Mε ένα άρθρο - κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των....
στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.

Iδού ολόκληρο το άρθρο:

Παπαδήμος: «Ξεχάστε τις εκλογές»



Παπαδήμος: «Ξεχάστε τις εκλογές»
Ο Λουκάς Παπαδήμος  δεν θέλει τα πολιτικά κόμματα να υποθηκεύσουν τη νέα κυβέρνηση στις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας τους.
Γι’ αυτό  το λόγο απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς  ζήτησε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και όχι να προσηλωθούν μόνο στον προεκλογικό τους αγώνα.

Ιγνατίου: Ανοίγουν σαμπάνιες οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας


Με καυστικό τρόπο σχολίασε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης ο Μιχάλης Ιγνατίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, σχολίασε πως οι δανειστές μας θα ανοίξουν σαμπάνιες με των διορισμών των 49 υπουργών...





tsantiri.gr

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!


Γράφει η Ηλιογέννητη
Ας καμαρώσουμε για μια ακόμη φορά τους εθνοπροδότες,αυτούς που υπόσχονταν οτι θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο,που ορκίστηκαν οτι θα υπερασπιστούν το δικαίωμά μας για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο,για μια Ελλάδα δοξασμένη..Η διαφορά τους είναι.. μόνο στην ταμπέλα που φέρουν-σοσιαλιστής ο...

Tο παρασκήνιο για Παπαδήμο και η μυστική συνάντηση της Φρανκφούρτης...



O Λουκάς Παπαδήμος, αν και σπούδασε φυσική και έκανε μεταπτυχιακό ως ηλεκτρολόγος –μηχανικός, στήριξε την καριέρα του στο διδακτορικό του στα οικονομικά. Οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, υποδιοικητής και διοικητής στη συνέχεια, αργότερα και.... αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας-θέση από την οποία αποχώρησε το 2010, είναι, θέλοντας και μη, και τεχνοκράτης και τραπεζίτης. Τον κ. Παπαδήμο,

Γεώργιος Κασιμάτης: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν τολμάει να εκδώσει απόφαση για τη νομιμότητα του Μνημονίου»


Όλες οι επαχθείς συμφωνίες της Ελλάδας με την τρόικα είναι παράνομες και «στον αέρα», διάτρητες νομικά σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας έσπευσε να τις χαρακτηρίσει «νόμιμες» με ανακοίνωση που μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου...

Λεφτά υπάρχουν! Για (50) υπουργούς και συνεργάτες!


13
Πενήντα υπουργοί! Τέσσερις υπουργοί Οικονομικών! Τέσσερις υπουργοί Εσωτερικών! Τέσσερις υπουργοί Άμυνας! Τέσσερις υπουργοί... Υγείας. Δύο αντιπρόεδροι! Και πάει λέγοντας! Βάλτε και καμιά 30 συνεργάτες του κάθε υπουργού και βγάλε τον λογαριασμό που θα πληρώσουμε γι΄ αυτή την κυβέρνηση σωτηρίας!!! Περισσότερο για κυβέρνηση… σπατάλης μοιάζει, παρά για σωτηρίας. Εκτός αν λεφτά υπάρχουν… Για τους εκλεκτούς της εξουσίας!
kentrinews.gr

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


                     ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ;
                    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ                                                        Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πηγη

Reuters: Η Ελλάδα στρέφεται στο Ιράν για πετρέλαιο


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, «Η Ελλάδα στρέφεται στο ιρανικό πετρέλαιο, καθώς ο κίνδυνος της χρεοκοπίας αποθαρρύνει το εμπόριο».

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Χέρι-χέρι πορεύονται πλέον και επισήμως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής. Η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το μνημονιακό μπλοκ της τριμερούς συγκυβέρνησης, με επικεφαλής τραπεζίτες και με τις ευλογίες των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων της Ευρώπης και του εγχώριου καπιταλισμού, θα....

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2001...!!!


Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
Το πλήρες κείμενο της Έκθεσης του Διοικητή, όπως παρουσιάζεται στην έντυπη έκδοσή του, είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Internet σε μορφή Adobe Acrobat pdf.

Διαβάστε απο την....
σελίδα 24:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πιέστε εδώ...!!!
Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος2001



http://thoureios.blogspot.com/

Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Αυτήν την σύμβαση (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;


Η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF»
Την σύμβαση EFSF όμως την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010.

Ας δούμε όμως....
δυο επίμαχες παραγράφους (15 και 16) του EFSF.

Οι απόστρατοι «ακονίζουν τα όπλα τους» για να μπούν στην Βουλή


Οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν κόμμα και να μπούν δυναμικά στην μάχη της πολιτικής. Το κόμμα τους μάλιστα θα το παρουσιάσουν στις 21 Νοεμβρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Οσκαρ» στον Σταθμό Λαρίσης.

Ο πολιτικός αυτός φορέας, θα....
φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα

Ένας από τους λόγους που επιχειρησαν να κλείσουν την Ελευθεροτυπία, είναι το άρθρο της Αριστέας Μπουγάτσου που ακολουθεί…

…αυτή η πανάξια Ελληνίδα ήταν η πρώτη που είχε ξεσκεπάσει από το 2004 τον σχεδιασμό της “σκληρής” υπερεθνικής ελίτ ενάντια στην Εθνική ανεξαρτησία των χωρών. Διαβάστε το σημερινό άρθρο με ιδιαίτερη προσοχή… 
 
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει

Το Εβραϊκό-Σιωνιστικό προφίλ της Ελλάδας! Ποιοι μας κυβερνούν;



 Αυτοί μας κυβερνούν τόσα χρόνια....


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: - Εβραίος της Πολωνίας
- Μεγάλος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ: ένας από την δυναστεία Ροκφέλλερ και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ένας από τους κολλητούς του Ανδρέα ήταν κι ένας σημαντικός τεχνοκράτης της «Υπάτης Στοάς» και είναι ....ένας από αυτούς που δίδαξαν ως πανεπιστημιακοί στις ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ισραήλ.
- Δίπλα στον Α. Παπανδρέου υπάρχουν κι άλλα Εβραϊκά ονόματα όπως, Λισσάκ, Βιέτοριτς, Γκρόσμαν, Χάλντιβ ...;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Λουκάς Παπαδήμιος μέλος της τριμερούς επιτροπής Ροκφέλερ


ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία! Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του...
μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλλερ στον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Σύμβουλο Ασφαλείας έπειτα του Κάρτερ, το οποίο λέγετε ότι ανέβασε η αυτοκρατορία Ροκφέλλερ, που ελέγχει πετρελαϊκές εταιρείες, γιγάντιες τράπεζες, την JB Morgan (!), την καρδιά του Μανχάταν και αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με πολλά πλοκάμια, το απόλυτο εργαλείο Παγκοσμιοποίησης, που διαχέει τις πολιτικές και τις κατευθύνσεις της για την

Ταφόπλακα η 26η Οκτωβρίου


Η Φωτό ΜουΓια μια ακόμη φορά οι κρατούντες της ευρωζώνης μας έσωσαν με νέα συμφωνία. Διάσωση νούμερο 4 ή κάτι τέτοιο. Έχουμε χάσει πλέον τον αριθμό. Μόνο τα θύματα των διασώσεων μπορούμε να μετράμε. Κι αυτά ανέρχονται πλέον σε εκατομμύρια. Μιας κι ένας ολόκληρος λαός έχει τεθεί υπό κατάσταση γενικευμένης πτώχευσης, πρωτοφανούς για τα μεταπολεμικά δεδομένα της χώρας, επειδή το επιβάλει το συμφέρον της ευρωζώνης.

Και επισήμως σήμερα ΙΙ/ΙΙ/ΙΙ η Ελλάδα,ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ, στον ΕΦΙΑΛΤΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Γράφει η Πόπη Σουφλή
Σήμερα ορκίζεται η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο...
ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, .. Σήμερα, με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η Ελλάδα, παραδίδεται και επισήμως, στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!! Και ο Θεός να βάλει το χέρι του....
Πηγη

Η διάσωση ενός οικονομικού δολοφόνου



Ανοίγουν την πόρτα της εξόδου στον Παπανδρέου, μέσα σε ένα κλίμα επιβράβευσης, αλλά κυρίως ατιμωρησίας.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, αυτό επικυρώνεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η διάσωση του στρατιώτη ΓΑΠ, ο οποίος πρέπει να φύγει ασφαλής μετά τα όσα δεινά επέφερε στην πατρίδα που ξεπούλησε.

Η πόλωση, η ένταση και η ....ανάγκη ομοψυχίας λόγω εθνικών αναγκών, η αλλαγή φρουράς και η συνέχιση του δράματος που δίνει χρόνο σε

OYAOY! O Παντελής Καψής για κυβερνητικός εκπρόσωπος;


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/kapsis.jpg?w=300&h=300Δεν προκαλεί έκπληξη το όνομα. Ο Παντελής Καψής ήταν ασυμβίβαστα κυβερνητικός. Ήταν ένας πραγματικός επαναστάτης της στήριξης του μνημονίου. Ένας άνθρωπος που με μαγικό τρόπο κατάφερνε να υπερασπίζεται τις αποφάσεις της “Νέας Διακυβέρνησης”, χωρίς όμως να σου αφήνει την γεύση του “λινάτσα”.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η "NEA" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2021 …???

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή












ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το πρώτο βήμα έγινε, εγκατάσταση κυβέρνησης με όρους και χωρίς χρονικό ορίζοντα  παραμονής...!!!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι δημοκρατικά εκλεγμένη…!!!


Τα ερωτήματα που γεννώνται άμεσα για την λειτουργία της Νέας Κυβέρνησης είναι:

Ο Κάρλος Μένεμ αλά… ελληνικά βρέθηκε. Μαζί του και όλο το πολιτικό σύστημα, που συσπειρώθηκε όπως οι λατινοαμερικάνικες χούντες.


Αναρτήθηκε από τον/την Πατριωτικό Μέτωπο  Νοεμβρίου 11, 2011
 

Πατριωτικό Μέτωπο
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Με την επιλογή του Παπαδήμου, το σάπιο και διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, βρήκε τελικά τον δικό του Κάρλος Μένεμ.
Φυσικά δεν έχει τις «χαριτωμενιές» του Αργεντινού απατεώνα. Δεν έχει τα ημίγυμνα νυμφίδια να τον περιτριγυρίζουν. Δεν έχει το μακρύ μαλλί και τις καλοφτιαγμένες φαβορίτες του. Έχει όμως κάτι τρομακτικότερο για το παρόν και το μέλλον του τόπου: Την προϊστορία του δίπλα στον Σημίτη, με όλα όσα συνεπάγονται από αυτό.

The return of the living dead…

http://olympia.gr/
Vote for the dead… Kill your country.


Ακόμα μεγαλύτερη η μεταβατική κυβέρνηση!


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 11, 2011
 

48 άτομα διαθέτει πλέον το κυβερνητικό σχήμα, με τον Λουκά Παπαδήμο 49.
Στον ανασχηματισμό του Ιουνίου, η κυβέρνηση απαριθμούσε 6 άτομα λιγότερα! Δηλαδή, 42 και με τον Παπανδρέου 43!
Καλά ξεκινήσαμε. . .
πηγή

“Επέλαση του ναζισμού στα ΜΜΕ;”

Ολυμπία,

παρατήρησα κάποια …. περίεργα πράγματα αυτές τις μέρες και είπα να τα μοιραστώ μαζί σου, μήπως εσύ ξέρεις κάτι περισότερο.
1. Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει εξαφανιστεί από τον Real FM ο ιδιοκτήτης του Νίκος Χατζηνικολάου, δεν κάνει την εκπομπή του 10-12, και στη θέση του κάνουν εκπομπή ο Παυλόπουλος με κάποιον άλλον. Ο Παυλόπουλος είπε ότι ο Χατζηνικολάου είναι …άρρωστος για λίγες μέρες.

AYTH EINAI H NEA ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


Aυτή είναι η νέα κυβέρνηση....
Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
 Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης: Ευάγγελος Βενιζέλος - Θεόδωρος Πάγκαλος
 Υπουργός Εσωτερικών: Τάσος Γιαννίτσης
Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά
 Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Παντελής Τζωρτζάκης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας

Σήμερα στα περίπτερα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ...

Οφείλει απαντήσεις για το παρελθόν του ο κύριος Πρωθυπουργός.


Από την Ελευθεροτυπία

Mε ένα άρθρο – κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.
Iδού ολόκληρο το άρθρο:

Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ;;;!!!

Γράφει ο Μάκης Π.
Διάβασα ένα άρθρο σήμερα 11-11-11 σύμφωνα με το οποίο, η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τον σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ευθύνης», θεωρώντας ότι, μέσω αυτής, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η πιο βίαιη και ωμή ξένη επέμβαση που έγινε ποτέ στη χώρα. Στο ίδιο άρθρο διάβασα μεταξύ και άλλων ότι, σύμφωνα πάντα με την “Αριστερή Πρωτοβουλία” του ΠΑΣΟΚ, η εθνική ανεξαρτησία καταλύεται, η λαϊκή κυριαρχία εξοβελίζεται, το Σύνταγμα παραβιάζεται και οι ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κενό γράμμα.
Κι αναρωτιέμαι …..

Πως θα διαμορφωθεί το οικονομικό επιτελείο

Πιθανό θεωρείται να παραμείνουν στη νέα κυβέρνηση οι επικεφαλής υπουργείων που εμπλέκονται άμεσα στην εφαρμογή του μνημονίου όπως οι Ευ. Βενιζέλος, Αν. Λοβέρδος, Μ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Ρέππας, Γ. Ραγκούσης, Γ. Κουτρουμάνης.

To “Ρέκβιεμ” (Σιωπή) της Δημοκρατίας.

Η κορυφαία στάση στον Ελληνικό τύπο για τα τεκταινόμενα.
Παρασκευή 11.11.2011
Μέχρι χθες δεν τους ένωνε τίποτε. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ηταν  ξένοι στο ίδιο σπίτι, καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλο με καχυποψία. Στην περίπτωσή τους μιλάμε για…ξαφνικό έρωτα, που ακούει στο όνομα “συγκυβέρνηση”. Είναι οι άνθρωποι που έπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει το “μετέωρο βήμα” που πλήγωσε τη βάση της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.

…και ο κρίσιμος ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Διαβάστε το, είναι ένα ηχηρό μάθημα για το πως τα “συμφέροντα” επιβάλλουν καταστάσεις, ενίοτε και πρωθυπουργούς. Όλη η μεθόδευση. Κερασάκι; Οι σακούλες του Λαυρέντη και οι αποδέκτες τους.
Η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες ήταν το τέλος της κυβέρνησης, για την ακρίβεια η …αρχή της συγκυβέρνησης! Το μήνυμα που πήρε ήταν σαφές: “Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ. Βρείτε τα, κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά είναι η τελευταία φορά που μιλάμε μαζί σου”. Αυτή ήταν η “εντολή” που μάλιστα μπροστά στην απορία του κ. Παπανδρέου “μα πως να τα βρούμε (σσ. με τονΣαμαρά)”; Πήρε μία “διαβεβαίωση” ότι θα έβρισκε ανταπόκριση.
Ακολούθησε η πίεση στον Σαμαρά που σας την είχαμε αποκαλύψει. Ισχυρότατη πίεση που έφτασε στα άκρα (θυμηθείτε την χρηματαποστολή μαμούθ στις τράπεζες από την ΤτΕ) που κατέληξε στην αποδοχή της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ώστε να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Οκτωβρίου.

“Πως νιώθετε που ο Παπαδήμος επεβλήθη από τ α ΜΜΕ!”


Όλα τα λεφτά η ερώτηση του δημοσιογράφου της ΝΕΤ, που επιβεβαιώνει αυτά που αποκαλύψαμε.
Η απάντηση του κυρίου Χατζηδάκη, περιλάμβανε μεταξύ άλλων και το Twitter (!!) για να επισύρει την οργή του παρουσιαστή… “Μα καλά, μας λέτε ότι το Twitter έβγαλε πρωθυπουργό;;”
-Όχι, όχι, δεν εννοούσα αυτό, εννοώ το κλίμα ευφορίας που επικρατεί !!
Για να λάβει την απάντηση: “Ποιό κλίμα ευφορίας κύριε Χατζηδάκη; Μόνο στα ιδιωτικά ΜΜΕ επικρατεί κλίμα ευφορίας!”
Καταλάβατε ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Κρίμα κύριε Χατζηδάκη…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...