Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Θ. ΚΑΡΤΕΡΟΣ: Τι αυτοθυσία από τον Σαμαρά!


Ο Μεταξάς ποζάριζε στην προπαγάνδα της αλήστου μνήμης εποχής του ως ο πρώτος αγρότης, ο πρώτος εργάτης, ο πρώτος γενικώς. Άλλοι βλαμμένοι με απόλυτη εξουσία τον ξεπέρασαν σε φαντασία –είδαμε και πρώτο κολυμβητή, και πρώτο συγγραφέα, και πρώτο τζουντόκα και πρώτους κάθε είδους. Για να αποδειχτεί ότι η εξουσία προσφέρεται για κάθε είδους προπαγανδιστικές μπαρούφες, που οδηγούν σε κάθε είδους προπαγανδιστικές πρωτιές.

Κυβέρνηση ενός μήνα με φθορά τετραετίας...


Η απογοήτευση που αισθάνεται η πλειονότητα των πολιτών για την κυβέρνηση και την πορεία που ακολουθεί η χώρα και την κυβέρνηση, μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές, αποτυπώνεται σε έρευνα της VPRC. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διεξήχθη για λογαριασμό της....

Ν. Λυγερός: Υπόδειγμα Νόμου περί ανακήρυξης της ΑΟΖ της Ελληνικής Δημοκρατίας


Ν. Λυγερός: Υπόδειγμα Νόμου περί ανακήρυξης της ΑΟΖ της Ελληνικής Δημοκρατίας

Τίτλος


1.Ο παρών Νόμος δύναται να επονομαστεί Νόμος του 2012 για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Ερμηνεία

2.(1) Στον παρόντα Νόμο, εκτός εάν το περιεχόμενο απαιτεί διαφορετικά – «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη» είναι η πέραν και παρακείμενη της αιγιαλίτιδας ζώνης θαλάσσια περιοχή της

Μετά το «χρυσό» συνεταιρισμό με τον ΟΠΑΠ είπε ότι δεν τον απασχολεί εάν η Ελλάδα θα πάει στη δραχμή διότι δε θα βάλει φράγκο!


Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του «χρυσού» συνεταιρισμού μεταξύ του ΟΠΑΠ και της Lottomatica για το ιντερνετικό στοίχημα, ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής εταιρείας Marco Sala, δηλώνει ότι η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ δεν απαιτεί καμία επένδυση από την μεριά της ιταλικής εταιρείας!

O Ούγγρος πρωθυπουργός “τα έχωσε” στην ΕΕ!


Οι αξιωματούχοι της ΕΕ σπαταλάνε χρόνο σε παιχνίδια για γουρούνια και με τις διαθέσεις των χηνών την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους και η νομισματική ένωση καταρρέει, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban, μιλώντας σε εκδήλωση στην πόλη Baile Tusnad.

Ηχούν τα πρώτα καριοφίλια…


  • 966
     



300x239 134329767351 250x180 Ηχούν τα πρώτα καριοφίλια…Έμμεση και σαφής ήταν η προειδοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις κομματικές κινήσεις εντός του κράτους από τη Ν.Δ.: «Πρακτικές και αντιλήψεις που παραπέμπουν στον παλαιοκομματισμό και στο βόλεμα “ημετέρων” σε βάρος της αξιοκρατίας δεν συνάδουν με το πνεύμα της συνεργασίας των κομμάτων.

Προσβλητικό δημοσίευμα για τη Βίκυ Αρβανίτη και την Ελλάδα


«Έλα αγάπη μου… Σπρώξε λίγο ακόμα, βλέπω το κεφάλι του». Με το «πνευματώδες» αυτό σχόλιο η βρετανική εφημερίδα «Sun» δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία της Βασιλικής Αρβανίτη, από αγώνα, παρομοιάζοντάς τη με γυναίκα που ετοιμάζεται να γεννήσει.
«Άλλη μια σπρωξιά και θα το βγάλεις. Ένα χειροκρότημα για τη Βασιλική Αρβανίτη από την

Άρχισε η Τελευταία Παρτίδα στην Ευρώπη: Σενάρια συνολικής εξόδου του Νότου από το ευρώ…


Άρχισε η Τελευταία Παρτίδα στην Ευρώπη: Σενάρια συνολικής εξόδου του Νότου από το ευρώ…

Άρχισε η Τελευταία Παρτίδα στην Ευρώπη:

Η Γερμανία εξετάζει σενάρια συνολικής εξόδου του Νότου από το ευρώ, με προπομπό την Ελλάδα.

• Στο στόχαστρο των αγορών και η ίδια, η οποία πλέον πιέζεται καθώς δεν υπάρχει ασφαλής λύση

Αμείλικτα ερωτήματα Ρουμελιώτη. Επιτακτική πλέον η ανάγκη προανακριτικής Επιτροπής…


Απαντώντας ο κ. Ρουμελιώτης σε όσα του προσάπτουν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, με γραπτή του δήλωση θέτει τρία αμείλικτα ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντήσει δημόσια ενώπιον του ελληνικού λαού ο κ. Παπανδρέου, αφού κανένας «δημοκρατικός» θεσμός (Πρωθυπουργός, Βουλή, Δικαιοσύνη κ.λ.π.) δεν ενδιαφέρεται να τον καλέσει..

Μίκης Θεοδωράκης: Το κείμενο Κασιμάτη πρέπει να φτάσει σε κάθε Έλληνα!


Μίκης Θεοδωράκης: Το κείμενο Κασιμάτη πρέπει να φτάσει σε κάθε Έλληνα!
Πιστεύουμε ότι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας μας αποτελεί τον βασικό στόχο της κρίσης των Μνημονίων. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μας παρέδωσε στο ΔΝΤ και στην Τρόικα, το δημόσιο χρέος μας ήταν 360 δισ. Ευρώ δηλαδή το 130% του ΑΕΠ.

Τα χρήματα αυτά σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη της Ευρώπης αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό. Ολόκληρη η ελληνική οικονομία ανέρχεται στο 2% της ευρωπαϊκής. Τα δημόσια

«Η Ελλάδα δεν σώζεται, είναι απλά Μαθηματικά»



«Η Ελλάδα δεν σώζεται, είναι απλά Μαθηματικά» τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU), Μίχαελ Φουκς, σε συνέντευξή του στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό «WirtschaftsWoche», το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

Mια αθλήτρια και κάποιοι κου κου ρου κου...


Οι "αθάνατοι" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θέλησαν να σβήσουν την πυρκαγιά του υποτιθέμενου ρατσισμού στη χώρα μας ρίχνοντας νιτρογλυκερίνη για να τη σβήσουν.
 Ξεσηκώθηκε από αγανάκτηση το πανελλήνιο με  την εμπάθεια και την προχειρότητα που πάρθηκε η απόφαση για να μη κακοκαρδίσουν τα γκρουπούσκουλα της αριστερής θολοκουλτούρας.

Διευκρινίσεις για τις αναφορές Ρογκ

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από συνομιλία που είχε ο πρόεδρός της Σπύρος Καπράλος με τον κ. Ρογκ, σημειώνεται πως από την πλευρά της ΔΟΕ δόθηκαν οι παρακάτω διευκρινίσεις:
»O Πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι, όπως γνωρίζουν όλοι οι μαθητές, οι Έλληνες γέννησαν τους Ολυμπιακούς αγώνες και η Ελλάδα είναι η γενέτειρα (το σπίτι) των Ολυμπιακών. Αλλά χτες στο

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ!




ΑΘΛΙΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
Η κυβέρνηση-οπερέτα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφάσισε Παρασκευή το βράδυ του "φονιά", με θεοσκότεινες διαδικασίες και με όργανα τους εγκάθετους της Τράπεζας Ελλάδας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να ανακοινώσει το διαχωρισμό της ιστορικής Αγροτικής Τράπεζας σε "καλή" και "κακή" και να χαρίσει

Στην κόψη της 20ής Αυγούστου: Να πετάξουμε έξω την Ελλάδα ή να την "κουρέψουμε";







Στις 20 Αυγούστου η κυβέρνηση θα πάρει την πιο σημαντική - ίσως την τελευταία σημαντική - απόφασή της. Είναι η μέρα που λήγει ένα ομόλογο από εκείνα που δεν "κουρεύτηκαν" επειδή τα είχε αγοράσει η ΕΚΤ (η οποία, ως γνωστόν, θεωρεί ότι τα δικά της ομόλογα, αντίθετα με των μικρο-ομολογιούχων και των ασφαλιστικών ταμείων, είναι κάτι σαν ιερές αγελάδες). Για να το αποπληρώσει, το ελληνικό δημόσιο πρέπει να δανειστεί από κάπου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ


Με στοχευμένες βολές πυροβολικού και αντιαρματικών όπλων στα οδικά σημεία που ελέγχουν οι ισλαμιστές αντάρτες ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας στο Χαλέπι τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας επίθεση του συριακού Στρατού για την εξάλειψη των...
θυλάκων που ελέγχουν οι αντάρτες και οι μισθοφόροι των δυτικών και αραβικών καθεστώτων που επιδιώκουν να αναλάβουν τον έλεγχο της Συρίας, κατά το πρότυπο της Λιβύης.

Ποιος θα πληρώσει τα δάνεια των κομμάτων από την ΑΤΕ;;;


Αποφάσισαν λοιπόν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και το αριστερό πρόσημο του μνημονίου (ΔΗΜΑΡ), να χωρίσουν την ΑΤΕ σε δύο κομμάτια. Την «καλή» ΑΤΕ, η οποία περιλαμβάνει (σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ), τις καταθέσεις των πολιτών, τα εξυπηρετούμενα δάνεια και την αγροτική γη που είναι υποθηκευμένη και η οποία «καλή» ΑΤΕ θα δοθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την «κακή» ΑΤΕ, η οποία περιλαμβάνει τα δάνεια που είναι επισφαλή και δεν πρόκειται να αποπληρωθούν,

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ μπορεί να απαιτήσει η Παπαχρήστου!




Νομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες...λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.

Κρίνουν ότι η αποπομπή της αθλήτριας , η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της

Επίθεση κατά της Ελλάδας μέσω...twitter στην τελετή έναρξης των αγώνων



Πολλά ήταν τα ειρωνικά σχόλια στο twitter κατά της Ελλάδας την ώρα που η ελληνική αποστολή έκανε την είσοδό της στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου.

Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.

Στο προσκλητήριο του αίσχους, της υποκρισίας και της ντροπής, ήταν όλοι εκεί…

  • 1312
     



image601 Στο προσκλητήριο του αίσχους, της υποκρισίας και της ντροπής, ήταν όλοι εκεί…

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ… ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ… ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.
Γράφει οΦΟΡΟΥΜπήχτης…
Ο Κουβέλης με το εκτροφείο του ανθελληνισμού και των Ρεπούσηδων, που συγκυβερνά με τον «ευπατρίδη» Σαμαρά…
Ο Κούβελος με τα εκατομμύριά του…
Ο Καστανίδης με την εχθροπάθεια του…

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του tweet της Κέλερ

  • 604
     



 Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του tweet της Κέλερ

Από το πρωί γίνεται χαμός με το tweet της Γερμανίδας πρωταθλήτριας και σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής Νατάσα Κέλερ.
Η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ…, για να μην μας ζητήσουν δανεικά».
Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Είναι γεγονός όμως ότι πουθενά δεν υπήρχε το επίμαχο tweet έτσι οι

Τελετή για κλάματα!!!! Τζέιμς Μπόντ, Μαίρη Πόπινς και μίστερ Μπιν, σ’ έναν πολυπολιτισμικό αχταρμά



Πώς βρώμισαν τον κόσμο στην βιομηχανική επανάσταση θέλησαν να μας δείξουν αρχικά οι Άγγλοι μετατρέποντας το πράσινο αγγλικό λιβάδι σε βιομηχανικό “ντουμάνι” μέσα σε ένα κάκιστα σκηνοθετημένο σκηνικό. Ακολούθησε ο Τζέιμς Μπόντ που πήδηξε με αλεξίπτωτο μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας! Μετά το μεγάλο καμάρι των Άγγλων το …Σύστημα Υγείας τους με

Tα κατάφεραν οι ΑΓΓΛΟΙ και ξεφτίλισαν τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !



Απίστευτο και όμως....Αγγλικό!!!



Απο που να αρχίσουμε και απο που να τελειώσουμε.....


«Τα κατάφεραν οι ΑΓΓΛΟΙ και ξεφτίλισαν τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ» ! Είναι ο τίτλος που τους ταιριάζει.



Παρουσίαση ταινιών , σηριαλς , mr Bean , νοσοκομεία ... και τόσα ακομα που τι να

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

VPRC: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Καταρρέει η τρικομματική




Από τον πρώτο μήνα της στην κυβερνητική εξουσία η «Αγία Τριάδα» των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ χάνει την όποια λαϊκή υποστήριξη είχε την πρώτη εβδομάδα.
Όπως δείχνει η έρευνα κοινής γνώμης που διενήργησε η VPRC και δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Η Ελλάδα Αύριο, οι ερωτώμενοι απαντούν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση (64%) ενώ μόνο 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.
Αυτό εκφράζεται και στην επιλογή του κόμματος που

ΝΕΟ ΣΟΚ… ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!


  • 2483
     



 ΝΕΟ ΣΟΚ... ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση καθηγητή στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης… Με μία φέτα ψωμί και ένα πορτοκάλι, που ζητούσαν από το φοιτητικό εστιατόριο του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προσπαθούσαν να χορτάσουν την πείνα τους μέχρι το μεσημεριανό δεκάδες σπουδαστές του ιδρύματος. Οι σοκαριστικές περιγραφές των διοικούντων αποτυπώνουν το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει πολλοί νέοι, οι οποίοι πλέον δεν έχουν χαρτζιλίκι ούτε για ένα………..

Αθώος ο Χονδροκούκης!


  • 2572
     



athoos o xondrokoukis foto 1 315x236 300x224 Αθώος ο Χονδροκούκης! (ΦΩΤΟ)Με αφορμή τα απανωτά κρούσματα ντόπινγκ σε μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τα «SOSial Media», με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πιστούς του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, αποφάσισαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση…
Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν, υπήρχαν ή θα υπάρξουν Έλληνες αθλητές ντοπαρισμένοι. Πιστεύουμε

Ο Καμμένος διώχνει …Σημίτη, Σιούφα και Μητσοτάκη!


  • 463
     



 Ο Καμμένος διώχνει …Σημίτη, Σιούφα και Μητσοτάκη!

Έγινε και αυτό! Σήμερα, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος ζήτησε να απομακρυνθούν από το κεντρικό ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων όλα τα γραφεία των πολιτικών που δεν είναι πλέον εκλεγμένοι βουλευτές, στη διάσκεψη των προέδρων!
Με βάση τον κανονισμό γραφεία δικαιούνται οι πρώην πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι της Βουλής και αρχηγοί

24ωρη απεργία τη Δευτέρα στις τράπεζες



Την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στις τράπεζες την προσεχή Δευτέρα 30 Ιουλίου αποφάσισε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στις τράπεζες την προσεχή Δευτέρα 30 Ιουλίου

Για να σας δω τώρα ρε θολοκουλτουριάρηδες τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ
Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;
Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΙΤΕ....

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Καταιγίδα κομητών




Ενα εντυπωσιακό κοσμικό φαινόμενο κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer της NASA. Το τηλεσκόπιο εντόπισε έναν μεγάλο αριθμό κομητών οι οποίοι είχαν πλησιάσει σε ένα κοντινό μας άστρο. Πρόκειται για μια «καταιγίδα κομητών», όπως την ονόμασαν οι ειδικοί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» για τα περί επιμήκυνσης! Μας την έχει δώσει ήδη το ΔΝΤ!!!


  • 317
     



 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» για τα περί επιμήκυνσης! Μας την έχει δώσει ήδη το ΔΝΤ!!!

Οι πολιτικοί μας δουλεύουν κανονικότατα και θα το αποκαλύψουμε για μια ακόμα φορά, αφού το αποκρύπτουν εντέχνως οι δημοσιογράφοι και τα μνημονιακά ΜΜΕ, που ελέγχονται πλήρως από την τρόικα.
Έχουν κάνει σημαία τα περί επιμήκυνσης του προγράμματος προσαρμογής κατά ένα ή δυο χρόνια, ένα θέμα που όπως λένε, απαιτεί θυσίες και (φυσικά) μέτρα, αλλά και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε εξευτελιστικές τιμές!
Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι η επιμήκυνση έχει ήδη δοθεί

Έντρομοι οι επιστήμονες: Tο 97% του πάγου της Γρoιλανδίας έλιωσε μέσα σε τέσσερις μέρες!



Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχει σημειωθεί τέτοιος ταχύς ρυθμός τήξης του επιφανειακού φύλλου πάγου μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το φαινόμενο καταγράφτηκε από τρεις δορυφόρους, θορυβώντας τόσο τους επιστήμονες που αρχικά δεν ήθελαν να το πιστέψουν,
όπως δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους στον

Πάτρα:''Ήθελαν να μας σκοτώσουν'' - Ενέδρα με πετονιές σε λιμενικούς!


 


Θανάσιμη ενέδρα προσπάθησαν να στήσουν άγνωστοι σε λιμενικούς που εκτελούσαν περιπολία στο νέο λιμάνι. Κάτι που αποδεικνύει πως στη λιμενική ζώνη έχει ξεσπάσει ''πόλεμος''. 
Η ενέδρα είχε στηθεί με πετονιές δεμένες σε λάμπες φωτισμού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις λιμενικών τα άτομα που είχαν στήσει την ενέδρα μόλις εντόπιζαν κάποιον λιμενικό να πλησιάζει θα

Πτώχευση εντός ή εκτός ευρώ


Πτώχευση εντός ή εκτός ευρώ
Μετά τις εκλογές έχει δοθεί μεγάλη έμφα­ση, από πλείστους όσους φιλοευρωπαϊστές, ότι η αλλαγή στη Γαλλία και η δει­νή θέση στην οποία θα περιέλθει η Ισπανία και η Ιταλία και άλλες χώρες θα απαλύνουν τα πλαίσια του μνημονίου. Παράλληλα, η πτώση των μισθών και η σχετική σταθερότητα πιθανόν να έχουν ως αποτέλεσμα την επανάκαμψη μέρους του κεφα­λαίου, το οποίο επικερδώς θα μπορεί να

Αγωγή πολιτών κατά του Θ. Πάγκαλου


Αγωγή κατά του Θ. Πάγκαλου κατέθεσαν πολίτες οι οποίοι ζητούν “Να καταδικαστεί ο εναγόμενος, για τους λόγους που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, να καταβάλλει σε έκαστο από εμάς, ως εύλογη ικανοποίηση της ηθικής βλάβης την οποία έχουμε υποστεί από την παράνομη συμπεριφορά του, το ποσό

Δημοσκόπηση της VPRC με κακά μαντάτα για τους εως τώρα χειρισμούς.


Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε 24-25 Ιουλίου με δείγμα 800 άτομα

Η δυσαρέσκεια, ένα μήνα μετά τις εκλογές, αγγίζει το όριο της δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.

Πρόθεση ψήφου: Μεγάλη πτώση ΟΛΩΝ – Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ – Βατερλό

Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της Παπαχρήστου!


Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της Παπαχρήστου!«Ξεσπαθώνει» τις τελευταίες ώρες ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της αθλήτριας του στίβου Βούλας  Παπαχρήστου, η οποία αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, λόγω ρατσιστικού σχολίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να ασκήσει έντονη κριτική στον πρόεδρο της Εθνικής   Ολυμπιακής Επιτροπής  Ισίδωρο Κούβελο, παρότι ως γνωστόν είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ

Η α λα καρτ ηθική του κ. Κούβελου…


«Τα λάθη πληρώνονται, ειδικά όταν είναι τόσο σοβαρά». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Ισίδωρου Κούβελου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του να αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε στο Twitter της.
Η α λα καρτ ηθική του κ. Κούβελου...
Εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα ο κ. Κούβελος αποφάσισε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να γκρεμίσει τα όνειρα μιας κοπέλας 23 ετών, μιας αθλήτριας που σε όλη της την ζωή πάλευε καθημερινά και στερούνταν πράγματα, με σκοπό να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να σηκώσει την

Βόλτα στο Αιγαίο από τουρκική φρεγάτα




Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Τήνου πλέει το απόγευμα η τουρκική φρεγάτα"Gokova" ...
η οποία παρακολουθείται από φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης.

Εθνική επιταγή ο ξεσηκωμός του Γένους μας...!!




Κυρίαρχη διαπίστωση όλων των Ελλήνων, αυτές τις δύσκολες ώρες για το Έθνος μας, είναι ότι οι πολιτικοί γυμνοσάλιαγκες και χαμαιλέοντες της χώρας μας που υποκύπτουν συνεχώς στις εκβιαστικές ορέξεις της Μέρκελ και της τρόικας και έτσι, αφαίρεσαν...

Ο επιθεωρητής Μανώλης Χριστοδουλάκης αποκάλυψε τουρκική λεηλασία στο Καστελλόριζο και … πέθανε.



Οι Τούρκοι καταπατούν οικόπεδα στο Καστελόριζο! Καταγγελίες για κύκλωμα λεηλασίας εκτάσεων και ακινήτων στο ακριτικό νησί

Μια εθνική επικίνδυνη λεηλασία εκτάσεων του ακριτικού Καστελόριζου είχε φέρει στο φως με επίσημη έκθεσή του ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Για να μην σας δουλεύουν. Το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσιγκτον. Του Μιχάλη Ιγνατίου


Για να μην σας δουλεύουν. Το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσιγκτον. Του Μιχάλη Ιγνατίου
           O χάρτης δείχνει τον πραγματικό ένοχο για την τραγωδία της Κύπρου.
Η 38η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ως επακόλουθο του χουντικού πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου, πέρασε και έφυγε χωρίς πολλές αναφορές από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.
Αποδέχομαι ότι η οικονομική κρίση ισοπέδωσε τα πάντα, και ένα θέμα όπως η τραγωδία της Κύπρου, που δεν επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, είναι λογικό να περνά απαρατήρητο. Αλλωστε, πρόκειται για μία μεγάλη εθνική ήττα, αλλά και ενοχή, που η Ελλάδα εδώ και χρόνια, προσπαθεί να

Εισάγουμε τα διπλά από όσα εξάγουμε – μας γύρισε την πλάτη η ΕΕ



Η κινδυνολογία περί εξόδου από το ευρώ και η κακή εικόνα της Ελλάδας στην ΕΕ έχει «παγώσει» τις ενδοκοινοτικές εξαγωγές, την ώρα που αυτές προς τρίτες χώρες «καλπάζουν»

Το πρώτο πεντάμηνο οι ελληνικές εξαγωγές συνέχισαν να αυξάνονται, κατά 4,3% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, έστω και αν ο ρυθμός της αύξησης έχει μειωθεί σημαντικά (το 5μηνο του 2011 «έτρεχαν» με ρυθμό 16,1%).

Ανδρέας Παπαδόπουλος> Ο “Καληνυχτάκιας” της Ράπτη που κατακεραύνωσε την Βούλα Παπαχρήστου!


Αυτός είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, ο "Καληνυχτάκιας" της Ράπτη, που βγήκε να κατακεραυνώσει την Βούλα Παπαχρήστου. Ονομάζεται Ανδρέας Παπαδόπουλος και είναι ομόστεγος του Ψαριανού και του Μαλέλη. Θα περιμέναμε από την...

Αίσχος και ντροπή!!! Δρομέας σταμάτησε και άναψε με την φλόγα...το τσιγάρο περαστικού





Καλά δεν περιμέναμε και κάτι καλό απο αυτούς...!!!


Να σας θυμίσουμε και το χτεσινό περιστατικό με το μπέρδεμα των εθνικών ύμνων Κορέας και Β.Κορέας που θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο.
Τα τραγικά λάθη στο Λονδίνο πάνε και έρχονται...

Μαχαίρι στους μισθούς του πρωθυπουργού και των υπουργών



Μαχαίρι στους μισθούς του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, των υπουργών και άλλων αξιωματούχων βάζει η κυβέρνηση. Με νομοσχέδιο που έθεσε ήδη σε διαβούλευση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μειώνονται παράλληλα και τα ενοίκια που καταβάλλει το δημόσιο στα τη στέγαση των υπηρεσιών του.

Από τις δύο αυτές παρεμβάσεις, το Γενικό Λογιστηρίου του Κράτους εκτιμά ότι από την

Βαλλιστικό πύραυλο με βεληνεκές 2.500 χλμ. σχεδιάζει η Άγκυρα-”Η Τουρκία θα μπορεί να καταφέρει χτύπημα οπουδήποτε στον κόσμο”!!



Για την κατασκευή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου με βεληνεκές 2.500 χλμ. θα εργαστεί η Τουρκία μετά από σχετική εντολή του τούρκου πρωθυπουργού.

«Γιατί οι ιρανικοί πύραυλου έχουν βεληνεκές 2.000 – 2.500 χλμ. και οι δικοί μας μόλις 150 χλμ.; Θα

ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Είχαν αποφυλακίσει το Ορκ που σκότωσε την ηλικιωμένη στην Φιλοθέη, χωρίς να τον απελάσουν!!



EIXE ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΡΓΑΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!

 Στην Ηλιούπολη μάλιστα στις 30/5 είχε μπουκάρει σε σπίτι ηλικιωμένων και λίγο έλειψε να σκοτώσει 3 ανθρώπους για να ληστέψει. Το ελληνικό σωφρονιστικό

Καπράλος: Δεν έχει δικαίωμα έφεσης η Βούλα Παπαχρήστου. Sunday Times: “Εμπλοκή Καπράλου σε σκάνδαλο με τα εισιτήρια των αγώνων”. Ολυμπιακό πνεύμα είπατε;


 Καπράλος: «Δεν έχει δικαίωμα έφεσης η Παπαχρήστου» Σύμφωνα με έρευνα των Sunday Times, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος εμφανίζεται σε κρυφά μαγνητοσκοπημένη συνομιλία να παραδέχεται ότι εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή των εισιτηρίων που αναλογούν στην ελληνική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου τα πουλά με τρόπο αμφιλεγόμενο έως παράτυπο κυρίως στο εξωτερικό.

Το Ολυμπιακό πνεύμα σήμερα, εκπροσωπείται από τους φίλους του ναζιστή Χριστοφοράκου. Όχι από τους Έλληνες αθλητές που θα έπρεπε ήδη να έχουν αποχωρήσει από την διοργάνωση.


Ο κύριος Κούβελος σε βραδυνή έξοδο με τον γιο του Έλληνα Μένγκελε, Μιχάλη Χριστοφοράκο. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...