Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤO FACEBOOK...!!! ΑΝΟΙΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... ''ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ''




«Σελίδα υποστήριξης στη Μαρία Ρεπούση για τον άδικο πόλεμο που δέχεται».Έτσι τιτλοφορείται η νέα σελίδα στο που «άνοιξε» στο facebook. Η σελίδα ξεκινάει με ένα βιογραφικό της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις ιστορικές της απόψεις…αλλά εξελίσσεται σε «ανθολόγιο» ύβρεων και χαρακτηρισμών από χρήστες που διαφωνούν με τις απόψεις της.

Η σελίδα μάλιστα έχει ως κεντρική φωτογραφία την Ελληνική σημαία μαζί με την ημισέληνο…

Διαβάστε μερικά από αυτά:

μωρη αγ…ητη πατσαβουρα κακο ψοφο να εχεις

ΚΑΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.

κυρια ρεπουσ..τη εχετε την αμεριστη συμπαρασταση μου,τα λετε πολυ σωστα

μεγαλες αληθειες απο μια ταπινη κ πραγματικη πολιτικο του τοπου μας που ποτε δν μασησε τα λογια της κ δν κρυφτηκε πισω απο τη δημοτικοτητα της(επισης,ειναι κ γαμω τα milf)

Αγαπούμε Ρεπούση. Αγαπούμε συνωστισμό. Αγαπούμε ουρές για τα καράβια των μεταναστών. Ούτε Ζάλογγο υπήρξε, ούτε Κολοκοτρώνης, ούτε επανάσταση. Όλα ένα ψέμα είναι για να νιώθει καλύτερα ο λαουτζίκος με την πάρτη του.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ [ΕΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ] ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΤΗΡΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...