Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ...


ΒΑΡΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ...
Για όσους ξέρουν τον Αρούλη από πολλά χρόνια πριν, δεν εξεπλάγησαν. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τη σχέση του Σπηλιωτόπουλου με το χρήμα, το μυαλό τους πήγε αλλού. Ότι και αν πραγματικά συμβαίνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Σταμάτης μίλησε με την γλώσσα της...
πιάτσας. "Αρη, είναι πολλά τα λεφτά". Ειδικά για έναν επί χρόνια ανεπάγγελτο βουλευτή, θα προσθέταμε εμείς...
λινκ

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για την αλυσίδα Carrefour. Η πληρώνει τις οφειλές της ή πτωχεύει.


 Αναγνώστης

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στην οποία έλαβε μέρος πλήθος πιστωτών της, έκρινε ότι εν όψει της πιθανότητας επερχόμενης πτώχευσης της εταιρείας Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ, έπρεπε προληπτικά να απαγορευθεί σε αυτήν να προβεί σε κάθε .........
πράξη μεταβίβασης, υποθήκευσης, ενοικίασης, ή κάθε άλλη πράξη που θα επιφέρει αλλαγή στην πραγματική και νομική κατάσταση σε ολόκληρη την ακίνητη περιουσία της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι την συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών τον Ιούνιο αλλά και των αλλεπάλληλων αιτήσεων πτωχεύσεως σε βάρος της Carrefour ΑΕ που ξεκινάνε να συζητούνται από τον Απρίλιο φέτος.

ΛΑΟΣ: Κωμωδία χωρίς τέλος με Α.Γεωργιάδη, Μ.Βορίδη

Image

Το ΛΑΟΣ, βρήκε τρόπο για να κρατήσει τουλάχιστον δύο υπουργούς του, τους πιο σημαντικούς, μέσα στην κυβέρνηση, αλλά ταυτοχρόνως να κάνει πειστικό το επιχείρημα και τη νεόκοπη (ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα) αντι-μνημονιακή πολιτική του: Τόσο ο Μάκης Βορίδης, όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης για να παραμείνουν υπουργοί θα παραιτηθούν από τα κομματικά τους

O Μαρκεζίνης τα είπε όλα σε έναν τίτλο…



20120211-115107.jpg

Προσοχή: Την Κυριακή κρίνονται τα πάντα. Αγγλικό Δίκαιο, Τραπεζίτες, υπερεξουσία Προβόπουλου. Κάθε ένας βουλευτής προ των ευθυνών του.

20120211-075010.jpgΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΟΝΟ 3/Τρία άρθρα θα κληθεί να ψηφίσει η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 συγκεκριμένα
Το ΠΡΩΤΟ θα είναι για το PSI, για τους τύπους και μόνο θα γίνει αυτό είναι μέρος του σχεδίου για να εξασφαλιστεί η νέα Δανειακή σύμβαση και η έκδοση των νέων Ομολόγων ΟΛΑ ΜΕ

EKTAKTO: Νέα παραίτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! Εκτός και ο Δημήτρης Βαρβαρίγος!

“Σκάει” η μια παραίτηση μετά την άλλη!

Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βαρβαρίγος.


Δεν θα ψηφίσει και ο βουλευτής Πειραιά της ΝΔ Παναγιώτης Μελάς!

Στη λίστα όσων δεν θα ψηφίσουν το μνημόνιο εντάχθηκε σήμερα και ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ Παναγιώτης Μελάς.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ στην γραμμή του Τάσσου.

20120211-163750.jpg 

Ηχηρό ΟΧΙ από τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. «Δεν είναι Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αυτό που δίνει η ΕΕ» είπε στην ΚΟ και ζήτησε από το Σαμαρά να φύγει ο όρος κομματικής πειθαρχία από το κείμενό του. «Να αντικαταστήσετε την κομματική πειθαρχία με την συνειδησιακή πειθαρχεία και θα δείτε ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

http://exofitsio.blogspot.com/2012/02/blog-post_7395.html

Δήλωση βόμβα του Δ. Σταμάτη, βουλευτή της ΝΔ στην ΕΡΤ: Είναι πολλά τα λεφτά για τις κωλοτούμπες!


20120211-161618.jpgΟ κ. Σταμάτης είναι απο τα παλικάρια
 που έχουν δηλώσει ότι δεν ψηφίζουν το νέο μνημόνιο. Στον τσαμπουκά που του έκανε λοιπόν ο νεομνημονιακος Σπηλιωτοπουλος, τον ακούσαμε να απαντά ότι δεν πρέπει να τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας: «επειδή βλέπω πολλούς τις τελευταίες ημέρες να κάνουν κωλοτούμπες,

Κατά της νέας δανειακής σύμβασης τάχθηκε πριν λίγο η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Σάμου

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Πασόκ Σάμου Μανόλης Βασιλειάς
http://olympiada.files.wordpress.com/2012/02/25ce25a625ce25a925ce25a425ce259f25ce259c25ce259125ce259d25ce259f25ce259b25ce259725ce259225ce259125ce25a325ce259925ce259b25ce259525ce259925ce25912.jpg?w=566&h=585Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πριν λίγο τελείωσε η έκτακτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου και ομόφωνα αποφάσισε να μην στηρίξει το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση.
Περισσότερα αργότερα περιμένουμε και την επίσημη θέση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

Μπράβο Μαρία!

ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ: Δεν “χρωστάω” σε κανέναν παρά μόνο στα παιδιά μου!


20120211-171305.jpgΟΧΙ είπε η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Μαρία Κόλλια. Συγκινημένη απευθύνθηκε προς τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε χαρακτηριστικά: 
”Κύριε Πρόεδρε εκλέγομαι συνεχώς τα τελευταία 13 χρόνια, χωρίς να έχω οικονομική εξάρτηση από οπουδήποτε. Τα παιδιά μου, μου είπαν να πω όχι και εγώ λοιπόν θα ψηφίσω όχι.”

Είναι πλέον ξεκάθαρα τα συμφέροντα που παίζονται όπως και στο σχέδιο Ανάν. Οι πιέσεις, οι απειλές και οι …πειρασμοί είναι μεγάλοι. Τα μεγάλα ΟΧΙ, θέλουν παλικάρια. Όπως η Μαρία Κόλλια.

Τι τους θέλει τους Νεοδημοκράτες; Τώρα θα πάρει ακροδεξιούς…

Επτά μέχρι στιγμής βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά στην αγάπη τους για την πατρίδα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απειλές του αρχηγού του κόμματος κ. Σαμαρά περί διαγραφών και δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν αυτά τα οποία οι Γερμανοί αποικιοκράτες επιβάλουν στο ψοφοδεές πολιτικό σύστημα..

"Αφήστε τους Έλληνες ήσυχους!" - Επιτέλους μια φωνή λογικής στη Γερμανία...


Αναδημοσιεύουμε εδώ σε μετάφραση, το χθεσινό άρθρο της εφημερίδας "Die Zeit", που προτείνει πλήρη διαγραφή του ελληνικού χρέους και αναπτυξιακή πολιτική. Σε αντίθεση με...
κάποιους δικούς μας "γερμανικότερους των Γερμανών", κάποιοι στη Γερμανία φαίνεται πως αρχίζουν να καταλαβαίνουν...

Αφήστε τους Έλληνες ήσυχους!
του Ludwig Greven
Η εντολή της ΕΕ για περικοπές οδηγεί την Ελλάδα στο γκρεμό - Αντί για βίαιες περικοπές, η χώρα χρειάζεται ένα πρόγραμμα ανάπτυξης – είναι και προς το συμφέρον της Γερμανίας.

48% ναι στη χρεοκοπία...


Το βατερλό του Πητ Γεωργιόπουλου



Bookmark and Share Share

Με αγγλικό δίκαιο η νέα δανειακή σύμβαση που θα ψηφίσει με βουλιμία ο Αντώνης Κομανέτσης και οι γαλάζιες κότες...


http://olympia.gr/



ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στο Antinews που τον χαρακτήρισε "Τατούλη"> "Ήρθε η ώρα της εξέγερσης πριν τα παραδώσετε όλα!.."



-


Στην ιστοσελίδα του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμμένου διαβάζουμε>

Καλημέρα,
Όπως κάθε μέρα στις 5 το πρωί μπήκα στο google για να κάνω αναζήτηση για να προλάβω διάφορα ευφάνταστες αναρτήσεις που με αφορούν τις τελευταίες ημέρες και που την μια μέρα με παρουσιάζουν ομιλητή στα Φιλιατρά, την

Πραξικόπημα η ψηφοφορία για το Μνημόνια: Με 3(!) άρθρα θα "δέσουν" την Ελλάδα για 50 χρόνια!


ImageΚοινοβουλευτικό παραξικόπημα - ένα ακόμα - θα συνιστά η ψήφιση του νέου Μνημονίου στην Βουλή, καθώς ... δεν θα εξειδικεύονται τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα ψηφίσει η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή γιατί το νομοσχέδιο θα περιέχει μόνο τρία άρθρα!

Συγκεκριμένα το PSI, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών να υπογράψουν την νέα δανειακή

Ύπουλη κίνηση Γ.Παπανδρέου: Μεταμφιέστηκε "Αντώνης Σαμαράς" και μίλησε στη ΚΟ της ΝΔ!




Απίστευτο! Ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος τις απόκριες είχε το θράσος να ντυθεί "Αντώνης Σαμαράς", και να εμφανιστεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του κόμματος, όπου μίλησε με το γνωστό πάθος τους υπέρ του εθνοκτόνου Μνημονίου!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...