Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αλβανοί κακοποιοί πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία στην Πάρο



Αλβανοί κακοποιοί πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία στην Πάρο


 

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της αιματηρής ληστείας στην Πάρο βρίσκονται οι αξιωματικοί της αστυνομίας καθώς όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ώρες οδηγούν ότι δράστες του φονικού είναι Αλβανοί κακοποιοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία, της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου όπου διαπράχθηκε και η δολοφονία του 53χρονου

Τι είδε στην Ελλάδα και έφριξε ο γερμανός εφοριακός


«Θα χρειαστεί μια γενιά για να αλλάξουν τα πράγματα» λέει
Με βάση την εμπειρία από την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Ντίτερ Οντρασεκ, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδίας Γερμανών Εφοριακών μιλάει για τα προβλήματα του ελληνικού φοροεισπρακτικού μηχανισμού και τους τρόπους επίλυσής τους σε συνέντευξή του στο περιοδικό FOCUS.

Έρχεται το τσιγάρο που δεν θα βλάπτει σοβαρά την υγεία




Το πρώτο... ασφαλές τσιγάρο που δεν θα προκαλεί προβλήματα στην υγεία, αλλά και θα βοηθά στη...
διακοπή του καπνίσματος, θα διατεθεί στην αγορά σε περίπου έναν χρόνο.

Ο ΙΣΑ ζητά εξηγήσεις για τις συμβάσεις ΕΟΠΥΥ με τηλεφωνικές εταιρείες



Επιστολή απέστειλε στις 10 Αυγούστου, ο ΙΣΑ στον κ. Γ.Βουδούρη, πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ στην οποία αναφέρει ότι ενώ ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ λειτουργεί 8 μήνες χωρίς συμβάσεις γιατρών, τίθεται το ερώτημα της υπογραφής συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνικών υπηρεσιών με σκοπό την 'εξυπηρέτηση' των ασφαλισμένων πολιτών.
 
Η επιστολή έχει ως εξής:

ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ...;;; ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ "ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ" ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ...!!!


Έκκληση απευθύνει αναπληρώτρια καθηγήτρια αρχαιολογίας...

newsbeast.gr._ Με μία δραματική επιστολή, η αρχαιολόγος Λίτσα Κοντορλή-Παπαδοπούλου, διευθύντρια και υπεύθυνη της ανασκαφής στον Άγιο Αθανάσιο Ιθάκης...

Καταιγίδα λουκέτων πνίγει την χώρα - στοιχεία σοκ!!


Καταιγίδα λουκέτων πνίγει την χώρα - στοιχεία σοκ!!
Σε 68.000 υπολογίζονται οιεμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που
διέκοψαν τη δραστηριότητά τους από τις αρχές του 2011 μέχρι τον Απρίλιο. Η καταιγίδα των λουκέτων δεν προβλέπεται να κοπάσει γρήγορα. Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει πάνω από χιλιάδες επαγγελματίες.

Διαστάσεις επιδημίας έχουν πλέον λάβει τα λουκέτα στην αγορά, με δεκάδες καταστήματα να κατεβάζουν ρολά καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και τις προβλέψεις για το μέλλον δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων μέχρι το τέλος

«Όχι» στις ανεμογεννήτριες λένε οι Μανιάτες


Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά της Μάνης, εκφράζει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, το οποίο συμπαρίσταται στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Μανιάτες.

Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας 32 σύλλογοι και φορείς της Μάνης, καθώς και 1.150

Νέα αποθήκη με «μαϊμούδες» εντοπίστηκε στην Αθήνα


Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», εντοπίστηκε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 24 στην πλατεία Καραϊσκάκη μία αποθήκη 200 τ.μ. περίπου που περιέχει 70.000 είδη παραεμπορίου, όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια, γυναικεία καλλυντικά κλπ.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Συνελήφθη Ιρακινός διακινητής μεταναστών


Συνελήφθη, προ ημερών στη Σούρπη Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 21χρονος υπήκοος Ιράκ ο

Ο απολογισμός της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»


Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι χθες (10-08-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Ελέγχθηκαν τέσσερις (4) οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά έντεκα (11) άτομα, εκ των οποίων (10) αλλοδαπές και (1) ημεδαπή, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η

Μπήκαν στο σπίτι του και του ζητούσαν 100 ευρώ


Για απόπειρα ληστείας συνελήφθησαν, τα ξημερώματα στον Άγιο Νικόλαο δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 15 και 22 ετών, μετά την καταγγελία ομοεθνή τους ότι μπήκαν στο σπίτι του λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού τον χτύπησαν απαίτησαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αναζητούνται διακινητές μεταναστών


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό δύο αγνώστων οι οποίοι μετέφεραν μετανάστες με κλεμμένο φορτηγό δημοσίας χρήσης στην Ε. Ο. Αθηνών - Πατρών.

«Χαράτσι» και για τις ΑΠΕ στο λογαριασμό της ΔΕΗ...


«Χαράτσι» και για τις ΑΠΕ στο λογαριασμό της ΔΕΗ...
Τελειωμό δεν έχουν οι επιβαρύνσεις και τα χαράτσια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ οι οποίοι τείνουν να μεταβληθούν στο βασικό εργαλείο συλλογής φόρων και επιδοτήσεων της ελληνικής κυβέρνησης.

Με μια πρωτοφανή απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αυξάνεται από 29% - 91% το τέλος υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών για να καλύψει το τεράστιο έλλειμμα που έχει προκύψει

Αυτό είναι το πρόσωπο του Πακιστανού δράκου της Πάρου [ΦΩΤΟ]


  • 842
     



afto einai to prosopo tou pakistanou drakou tis parou foto 1 315x236 300x224 Αυτό είναι το πρόσωπο του Πακιστανού δράκου της Πάρου [ΦΩΤΟ]Το πρόσωπο του Πακιστανού κτήνους που χτύπησε αλύπητα και στη συνέχεια βίασε την 15χρονη στην Πάρο, αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πρώτο ΘΕΜΑ”.
Τις φωτογραφίες τράβηξεο Φρίξος Δρακοντίδης.

To βίντεο και ένας κάλυκας μπορούν να "προδώσουν" τους ληστές της Πάρου

Image




 Παραδόθηκε σήμερα από τις υπηρεσίες της τράπεζας το σχετικό βίντεο της ένοπλης ληστείας τόσο μέσα στην τράπεζα όσο και έξω από αυτήν, το οποίο εμφανίζει εικόνες από την ληστεία αλλά και την δολοφονία του ταξιτζή στη Νάουσα της Πάρου.

Το βίντεο στάλθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Πάρου όπου οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ατιικής αλλά και της Σύρου εξετάζουν το βίντεο και το δείχνουν στους αυτόπτες

Aκόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθη για απόπειρα βιασμού !


Image



 Τα ξημερώματα του Σαββάτου, συνελήφθη στο Διδυμότειχο για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης Ελληνίδας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας.

Η 19χρονη επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της, στο Διδυμότειχο, όταν άγνωστος

O μανιακός εμπρηστής του Πηλίου ξαναχτυπά

Image



 Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος την ίδια εποχή, ένα μπαράζ εμπρησμών αναστάτωσε τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην περιοχή του Ανηλίου Μαγνησίας. Έξι οχήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο εμπρηστή που χτύπησε το προηγούμενο

ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ...!!! ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ...!!




Δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από την αστυνομία στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Συνοικίας Τρικάλων γιατί έβαλαν φωτιά στην περιοχή.

Ευτυχώς όμως οι φλόγες έγιναν αντιληπτές στους κατοίκους της περιοχής που επενέβησαν άμεσα και

OOΣΑ: "Οι κερδοσκόποι θα χάσουν το στοίχημά τους ενάντια στο ευρώ"






 Στην ανάγκη παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η Αθήνα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της έναντι των κρατών που τη στηρίζουν.

Ο Γ.Γ. του ΟΟΣΑ κατέστησε σαφή τη στήριξή του στις αγορές ομολόγων κρατών μελών της

ΣΥΡΙΖΑ: Ζουν "στον κόσμο του Marlboro" για τους λάθρο...12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!!!




Στον ΣΥΡΙΖΑ ζουν "στη χώρα του Marlboro" και παρά το γεγονός ότι είναι αξιωματική αντιπολίτευση, ζητούν από την κυβέρνηση να αποδεχθεί την παρανομία και να μην επιβάλλει την τάξη σε ότι αφορά την σύλληψη των λαθρομεταναστών, γιατί θίγονται κάποιες ... "ξένες οργανώσεις"!

Στο «σφυρί» 100.000 κατοικίες




Σχέδιο της τρόικας - Για εφιαλτικό σενάριο μιλούν τραπεζικά στελέχη

Εφιάλτη για εκατομμύρια νοικοκυριά και τσουνάμι στην κτηματαγορά θα φέρει το σχέδιο τς τρόικας να αρθεί η απαγόρευση στους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για να πέσουν οι τιμές στην κτηματαγορά.

Σύμφωνα με τα «Νέα», ήδη ασκούνται πιέσεις από την πλευρά της τρόικας ώστε να επιτραπούν εκ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΕΛΒΟ...


Η δήλωση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, σχετικά με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων ...
και Αποκρατικοποιήσεων για πλήρη αποκρατικοποίηση των ΕΛΤΑ και πώληση έως και του συνόλου των μετόχων της ΕΛΒΟ που κατέχει το Δημόσιο, είναι η εξής :
'' Η απόφαση εξπρές της κυβέρνησης, η οποία για άλλη μια φορά ελήφθη Παρασκευή το βράδυ ''του φονιά '', να ανοίξουν οι

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΟ...


Η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε την πώληση έως και του συνόλου των μετοχών που κατέχει το Δημόσιο.
Για το σκοπό αυτό ανατέθηκε ...
 στη δικηγορική εταιρεία '' Ι.Κ.Ρόκας και Συνεργάτες '' το έργο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου  και στις εταιρείες '' Attica Bank ΑΤΕ '' και '' KPMG Σύμβουλοι ΑΕ '' το έργο του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ...


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο των ληστών-δολοφόνων της Πάρου ήταν πλαστές.
Οι αστυνομικοί  εντόπισαν το αυτοκίνητο που...

Είμαστε μια ωραία πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα!


Του Νικολάου Βανδώρου
Όλοι μας έχουμε στις παρέες μας άνθρωπους ευαίσθητους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Αν οι παρέες αυτές ανήκουν στα μεσαία και ανώτερα στρώματα οι ευαίσθητοι πληθαίνουν γεωμετρικά. Είναι φυσιολογικό άλλωστε. Η μόνη επαφή μαζί τους είναι όταν τους καθαρίζουν τον κήπο άντε ότι είναι οικονόμοι στα σπίτια τους. Δεν πηγαίνουν στα ίδια σχολεία τα παιδιά τους και  δε μένουν στις ίδιες γειτονιές. Δεν ανταλλάσουν χνώτα ως ίσος προς ίσο. Γι’αυτό  δεν το γνωρίζουν το πρόβλημα

Αύγουστος…περιμένοντας την…”δόση” μου




netakias
Αυγουστος…περιμένοντας την…”δόση” μου
Υπεγράφει ή δεν Υπεγράφει δανειακή…;
Θα βάλω Mega ψηφιακό….
….ήταν ο Μήτσος καλό παιδί;

Η λογική του “πόσα λείπουν από τους ΑΠΕτεώνες”, να τους τα δώσουμε. ΑΥΞΗΣΕΙΣ – ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.


Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. Ο Φωτόπουλος “δίνει” τον αρχηγό του…

http://www.energypress.gr/news/Sta-7-5-eyrw-mesostathmika-to-telos-APE
Εγώ θα πω μόνο ένα πράγμα. Να παρακολουθείτε τι θα κάνουν οι υπάλληλοι της “Ρ”Α”Ε”¨όταν φύγουν από την ΡΑΕ. Τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα στον λογαριασμό της ΔΕΗ και της Εφορίας.

Ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας: “Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει τη μαζική καταστολή των παράτυπων μεταναστών”


«Οι ελληνικές αρχές πρέπει να σταματήσουν τη μαζική καταστολή των «παράτυπων μεταναστών» από την αστυνομία και να επιτρέψουν αποτελεσματική πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου σε αυτούς που χρήζουν διεθνούς προστασίας», επισημαίνει σε σημερινή

Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων: Από αύριο η Ελλάδα προετοιμάζεται για να γίνει Καμπούλ


Αναμένεται κύμα λαθρομεταναστών από τον Έβρο και διατάσσονται ανύπαρκτοι συνοριακοί να τους διαχειριστούν !
Αναζητούνται επιπλέον 1881 άνδρες και γυναίκες από τα ΤΣΦ και ΤΔΛ της χώρας για να μετακινηθούν την ώρα που αυτοί δεν ξεπερνούν τους 1500. Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνον της αντίδρασης για τα ημίμετρα που πάνε να εφαρμοστούν και καλεί τον Υπουργό να ανακαλέσει άμεσα την τραγική Διαταγή που

"Έπεσε" η Αμερικανική σημαία...


“I am Greek and I want to go home” Official Slideshow Trailer


Το “I AM GREEK AND I WANT ΤΟ GO HOME” είναι μια ανεξάρτητη και εθελοντική κίνηση. Δεν βασίζεται σε κρατικές χρηματοδοτήσεις και υποστήριξη από κρατικούς φορείς ή οργανισμούις.
Βασιζόμαστε όμως στην εθελοντική σου έμπρακτη υποστήριξη. Τι σημαίνει όμως αυτό;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;
Δημοκράτες και απαξάπασες οι δημοκρατικές δυνάμεις που κατακεραυνώνετε κάθε είδους «πογκρόμ», αρκεί τα θύματά του να μην είναι Έλληνες, γιατί δεν εφαρμοζετε στο σπίτι σας τη φιλοξενία που απαιτείτε να δείξουν οι άλλοι;
Προς όλους του επαγγελματίες της επιλεκτικής πονοψυχίας που δεν άκουσαν και δεν έχουν να πουν λέξη για το δικαίωμα της Μυρτούς και της κάθε Μυρτούς να κάτσει στα βραχάκια μιας παραλίας της πατρίδας της και να ακούσει τη μουσικούλα της κοιτάζοντας τη θαλασσίτσα, χωρίς να κινδυνεύει να της πολτοποιήσει το πρόσωπο και να την βιάσει ημιθανή κάποιος καημένος μετανάστης.
Ο Ξένιος Ζευς, κύριοι, δεν κατοικεί σε ξέφραγα αμπέλια, ο Ξένιος Ζευς δεν έχει σχέση με τα κωλοχανεία στα

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Συριακή εισβολή στην ... Ελλάδα: Ομάδες προσφύγων εξαπολύει στα σύνορα η ΜΙΤ!



Συριακή "εισβολή" αναμένεται τις επόμνες ημέρες στην Ελλάδα, καθώς τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων, βασικά αφνατικών ισλαμιστών, έχουν εντοπιστεί ως τώρα να κατευθύνονται προς τον Έβρο μέσω Τουρκίας, με τη βοήθεια των τουρκικών αρχών.

Συνολικά υπολογίζονται σε 800-1000 άτομα, τα οποία έχουν ως πρώτο στόχο να "σφυγμομετρήσουν" την ελληνική αντίδραση και πίσω τους ετοιμάζεται ένας μικρός "στρατός" προσφύγων 15-20.000 Σύρων οι οποίοι για την ώρα στοιβάζονται στα τουρκικά προσφυγικά στρατόπεδα.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ρίχνει βολές για τον Μπαράκ Ομπάμα



Ο Μάικλ Τζόρνταν ρίχνει «βολές» για τον Μπαράκ Ομπάμα
Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν θα συμμετάσχει σε αγώνα που θα...
επιτρέψει στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, φανατικό οπαδό του μπάσκετ, να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία.

Πάνω από 470 μέρες αναμονή για μια μαστογραφία



 
Υπομονή ακόμη και μέχρι τα τέλη του… 2013 χρειάζεται να κάνουν οι ασθενείς για να εξεταστούν σε κάποιο εξωτερικό ιατρείο νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας. Ο χρόνος αναμονής «πήρε την ανηφόρα» και μαζί του και η ταλαιπωρία των πολιτών. Στη χειρότερη θέση βρίσκονται οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν μαστογραφία στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Για να κλείσουν ραντεβού στο τακτικό

ΙΣΑ: Βρισκόμαστε μπροστά σε ανθρωπιστική κρίση


Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως η λιτότητα και η παρουσία του ΔΝΤ(τρόικας) σε μία χώρα υποβαθμίζει την υγεία και μειώνει το προσδόκιμο όριο ζωής.

Μόλις πριν από μέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για αύξηση εμφραγμάτων και στρες, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μιλά πλέον για ανθρωπιστική κρίση.

Ψυχογράφημα Πακιστανού της Πάρου: Ανθρωπόμορφο κτήνος





Image
Κανένα ελαφρυντικό δεν μπορεί να επικαλεστεί το ανθρωπόμορφο τέρας που κακοποίησε και χτύπησε την μικρή Μυρτώ στις 22 Ιουλίου στην Πάρο και που ομολόγησε κυνικά τις πράξεις του σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 21χρονος Πακιστανός αφού έκανε ό,τι έκανε, συνέχισε τη ζωή του με

"Αμαρτωλό" παρελθόν για την επικεφαλή των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα;





Image
O έλεγχος της τρόικας που θα συνδράμει στις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα κατηγορείται στη χώρα της για διαφθορά, γράφουν τα ξένα ΜΜΕ. Η Άννα Μπουμπενίκοβα, πρώην διευθύντρια του Εθνικού Ταμείου Ιδιοκτησίας (FNM) και υπεύθυνη για τις ιδιωτικοποιήσεις στη Σλοβακία, επιλέχθηκε να υπηρετήσει στην επιτροπή της Κομισιόν

Νέο χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Θα πληρώνουμε την "πράσινη" ενέργεια

Image




 Tελειωμό δεν έχουν οι επιβαρύνσεις και τα χαράτσια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ οι οποίοι τείνουν να μεταβληθούν στο βασικό εργαλείο συλλογής φόρων και επιδοτήσεων της ελληνικής κυβέρνησης.Με μια πρωτοφανή απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας  αυξάνονται  από 29%-91% το

Σοκαριστική δήλωση του Σιδέρη Τασιάδη: «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!


  • 2448
     



 Σοκαριστική δήλωση του Σιδέρη Τασιάδη: «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!
«Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»! Πραγματικά σοκαριστήκαμε κατά τη συνομιλία που είχαμε με τον Σιδέρη Τασιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακή Παρέα» (κάθε μεσημέρι 12 -15.00 στον ΑΛΦΑ 9,89) και ασφαλώς δεν περιμέναμε την ωμότητα που επέδειξε…
Ο Τασιάδης είναι ο καταγόμενος από τον Έβρο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Του ζητήσαμε να απαντήσει σε ερωτήσεις ελπίζοντας ότι θα

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Εκτός υπηρεσίας η… εκατομμυριούχος δικαστική υπάλληλος


Παύθηκε οριστικά, με απόφαση των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων η εκατομμυριούχος δικαστική υπάλληλος που υπηρετούσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε καταθέσεις 7,9 εκατομμυρίων ευρώ, τις οποίες έκρυβε επί 20 χρόνια από τις αρμόδιες αρχές.

Η εν λόγω υπάλληλος, που ανήκει στον ...... κατάλογο με τους 13 «κροίσους» δημοσίους υπαλλήλους που είχαν

Μειώσεις και στις χαμηλές συντάξεις




Περικοπές από 2% έως και 15%

Μέτρα «φωτιά» με κλιμακωτές περικοπές από 2% μέχρι 15% ακόμα και στις χαμηλές συντάξεις των 700 ευρώ καθώς και «ψαλίδισμα» κατά 35% των διπλών συντάξεων, χηρείας και θυγατέρων από 1-1-2013 περιλαμβάνει η λίστα που θα παραδώσει ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στους αρχηγούς των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Φρίκη! - Όταν οι "δημοκράτες" - κατά το ελληνικό ΥΠΕΞ - κρεμάνε παιδιά...


Λίβυοι μισθοφόροι που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρακινό πρακτορείο FNA. Αυτοί οι δολοφόνοι μικρών παιδιών χθες σε

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση».

Μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”


Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008


" Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.


Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της

Πώς χάθηκε η χρυσή ευκαιρία για τα ελληνικά πετρέλαια

 Πώς χάθηκε η χρυσή ευκαιρία για τα ελληνικά πετρέλαια

 Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Στο σημερινό δεύτερο μέρος της αποκαλυπτικής έρευνας του newsbombγια το εθνικό έγκλημα που έγινε από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στο θέμα του ορυκτού μας πλούτου, αποκαλύπτεται με στοιχεία, με ποιους τρόπους κυβερνητικοί παράγοντες «αιχμαλώτισαν» τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο στα χέρια ιδιωτών, διώχνοντας ουσιαστικά μεγάλες ξένες εταιρείες που ενδιαφερόντουσαν για τον ελληνικό ορυκτό πλούτο.
Ήταν 30 Μαΐου 2003 όταν οι υπουργοί Οικονομίας κ. Νίκος Χριστοδουλάκης και Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος υπέγραψαν την τελική συμφωνία-μαμούθ μεταξύ ΕΛΠΕ και ομίλου Λάτση.

O ''Ξένιος Ζευς'' μέσα από τα μάτια των διεθνών μέσων ενημέρωσης


Στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας La Libre Belgique δημοσιεύεται ανταπόκριση από την Αθήνα με τίτλο "Η φιλοξενία του Δία" η οποία αναφέρεται στην επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας "Ξένιος Ζευς".

Η εφημερίδα επισημαίνει πως οι εξαιρετικές φιλοδοξίες της επιχείρησης αυτής, να ξαναγίνει "η Αθήνα μητρόπολη με ευνομία και ποιότητα ζωής", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κινδυνεύουν να αποτελέσουν νεκρό γράμμα, αν οι πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης περιοριστούν σε

Αναφορά στην εισαγγελία κατέθεσαν αστυνομικοί



 
Την παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών Θράκης ζητούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις Αστυνομικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία των αστυνομικών σχολών Ξάνθης και Κομοτηνής και να μην μετατραπούν αυτές -όπως δρομολογείται- σε κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ!!

 
Λάθος περίπτερο επέλεξε να κλέψει αλλοδαπός ηλικίας 41 ετών στη Λάρνακα, αφού μπροστά του βρήκε ιδιοκτήτρια περιπτέρου η οποία δεν ήταν διατεθειμένη να ανεχθεί ότιδήποτε.

Με το που πρόταξε μαχαίρι ο αλλοδαπός, η ιδιοκτήτρια τον έσπρωξε τον κλώτσησε και ο 41χρονος

Δέκα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών



 
Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται ο σχεδιασμός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τη χωροθέτηση κέντρων κράτησης μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ο υπουργός, Νίκος Δένδιας, παρέλαβε χθες τη λίστα του Γενικού Επιτελείου Στρατού με τα υπό

Ντοπέ οι δυο μεταλίστ στην κούρσα του αιώνα!


Ντοπέ οι δυο μεταλίστ στην κούρσα του αιώνα!

Μια χαρά περάσανε όλοι προχθες το βράδυ. Και οι πρωταγωνιστές και τα εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι μόνοι, όμως, που θα έπρεπε να νιώθουν κάπως άβολα με τα άτομα που ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών στα 100 μ. είναι η ΔΟΕ και η ΙΑΑΦ. Η στοά των… αθανάτων και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, που μαζί με την WADA, ευαγγελίζονται ότι κάνουν δήθεν

Spiegel: Στους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» ο Αλ. Τσίπρας



Spiegel: Στους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» ο Αλ. Τσίπρας



Κατάλογο με τους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» δημοσιεύει το γερμανικό Spiegel, περιλαμβάνοντας πρόσωπα που κατά την εκτίμησή του «προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτικό πλεονέκτημα με φθηνό λαϊκισμό».
Το περιοδικό περιλαμβάνει στη λίστα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αλλά και δύο Γερμανούς πολιτικούς που συντηρούν την εχθρική ρητορική απέναντι στην Ελλάδα ζητώντας την «παραδειγματική» αποπομπή της από το ευρώ.
Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, το περιοδικό αναφέρει: «Η πιο πρόσφατη πρότασή του είναι περίπου, πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αρνηθεί απλώς να συζητήσει με την

Κάτοικοι Κέντρου Αθήνας: Σκληρή ανακοίνωση με «στόχο» τον ΣΥΡΙΖΑ


Κάτοικοι Κέντρου Αθήνας: Σκληρή ανακοίνωση με «στόχο» τον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...