Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο πεζοναύτης Στάθης Κρόκος που σκοτώθηκε στον Ωρωπό - Κλαίει το Αλιβέρι για τον θάνατο του άτυχου στρατιώτη


Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις έγινε στις 05.50 στο δρόμο από Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα μάχης Μ 113 που οδηγούσε ο 20χρονος Στάθης Κρόκος ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα δυο μέτρων και τον καταπλάκωσε. ...


Οι γονείς του άτυχου πεζοναύτη ενημερώθηκαν για τον θάνατο του παιδιού τους λίγη ώρα αργότερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Η γειτονιά τους στο Αλιβέρι βυθίστηκε στο πένθος, αφού όλοι γνώριζαν τον Στάθη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση.



Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 20χρονου, ο Στάθης ήταν το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά της οικογένειας. Ο 16χρονος αδερφός του και η 9χρονη αδερφή του, πληροφορήθηκαν την  τραγική είδηση από τους γονείς τους, που πλέον βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο 20χρονος που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία ήταν φίλος του Παναθηναϊκού και από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο facebook έδειχνε θαυμαστής του Bob Marley. Στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει βρίσκεται μαζί με φίλους τόσο εντός όσο και εκτός στρατοπέδου...




Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως το τεθωρακισμένο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Στο μοιραίο τεθωρακισμένο βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...