Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Ντοκουμέντα-σοκ> Ιδού οι 17 εκατ. τουρίστες της Ολγας Κεφαλογιάννη. Το ακριβοπληρωμένο επικοινωνιακό κατασκεύασμα και η αλήθεια!Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένες εταιρείες επικοινωνίας που καλλιεργούν την φούσκα των 17 εκατ. τουριστών που δήθεν συρρέουν στην Ελλάδα. 
Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη μια τρομακτική σύγκρουση συμφερόντων στον επιχειρηματικό και μηντιακό χώρο και πολύ σύντομα θα έχουμε αυτό που λέμε τεκτονικές αλλαγές, να αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό και κρισάρα την επικοινωνιακή καταιγίδα του κυβερνητικού success story αλλά και την προσπάθεια της Γερμανίας και ειδικότερα της Μέρκελ και του Σόιμπλε να φανούν φιλεύσπλαχνοι απέναντι στα εκατομμύρια των ανέργων της Ευρώπης.
Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Μέρκελ δεν είναι παρά ένα πολύ καλά και ακριβοπληρωμένο πρόγραμμα γερμανικής προπαγάνδας εφάμιλλου του Γκαίμπελς.
Αίφνης οι θύτες σπαράζουν από θλίψη για τα θύματά τους. Στην επικοινωνιακή καταιγίδα Μέρκελ-Σόιμπλε συμμετέχουν και συγκεκριμένα ελληνικά ΜΜΕ.
Αλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που η καγκελαρία και ο Σόιμπλε συνάντησαν ανεπίσημα Έλληνες φιλογερμανούς δημοσιογράφους γι΄αυτό το λόγο.

Ας έλθουμε τώρα στα ντοκουμέντα.
Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 31 Μαίου και δείχνει έρημα τα καφέ κάτω από την Ακρόπολη που άλλες εποχές τέτοιο καιρό ήταν τίγκα στους τουρίστες.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το μεσημέρι της Κυριακής από φίλο και αναγνώστη μας και δείχνει μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Πάρου, τις Κολυμπήθρες, η οποία είναι πιο έρημη από τη Σαχάρα.
Προφανώς οι 17 εκατ. τουρίστες (πως ξέρουμε ότι περυσι π.χ ήταν πράγματι 15 εκατ.-μήπως δίνει κάποιος πολιτικός λογαριασμό σ΄αυτή εδώ τη χώρα;) περιμένουν τον Αύγουστο να συρρεύσουν μαζικά εξ Ανατολών κυνηγημένοι από την αιματοκυλισμένη Συρία, την Αγκυρα η το Αφγανιστάν. 
Μάλλον τέτοιους "τουρίστες" υπολογίζουν η Ολγα και ο Αντώνης.
Μόνο που τα ψέμματα τελειώνουν...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...