Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μόντι: Η Ιταλία δεν θα εγκαταλείψει την εθνική της κυριαρχία




 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;
«Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, οι τρεις χώρες στις οποίες έχει επιβληθεί δανεισμός της ΕΕ / ΕΚΤ / ΔΝΤ, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους. 
Εύχομαι ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ στην Ιταλία, διότι οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες », δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ιταλίας κ. Mario Monti.

Spiegel: "Ο αδύναμος Ελληνικός Στρατός δεν μπορεί να κάνει Κίνημα - Τον αποκεφάλισαν"!

 
 
"Αδύναμος" δείχνει ο Ελληνικός Στρατός κατά το Spiegel. Όχι για να αντιμετωπίσει τις εξωτερικές απειλές, αλλά για να κάνει ... στρατιωτικό κίνημα! Και ειδικά τώρα που ο ... σοσιαλιστής (sic) υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης άλλαξε αιφνιδιαστικά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων επειδή είχαν εκφράσει την δυσφορία τους για τις ριζικές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες!
 

Νέες κάλπες δεν παραγράφουν (τυχόν;) αδικήματά τους!




Image


Εν μέσω διαφόρων άλλων "περίεργων" που συμβαίνουν στη χώρα υπό την σκιά των ξένων δανειστών, ορισμένοι πολιτικοί κύκλοι επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να κάνουν και ερμηνεία του Συντάγματος κατά... το δοκούν, προκειμένου να υποστηρίξουν ότι η νέα προσφυγή στις κάλπες θα προκαλέσει αυτόματα παραγραφή των τυχόν αδικημάτων των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς τους που οδήγησαν τη χώρα στη θηλιά του ΔΝΤ και του μνημονίου.

Εφιάλτης ληστών με ρόπαλο & λοστό για ζευγάρι στη Χαλκίδα





Image
Τρόμος για τον 71χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας και την 55χρονη σύζυγό του! Τρεις ληστές μπήκαν ξημερώματα στο σπίτι τους αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο. Κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο και έναν μεταλλικό λοστό ακινητοποίησαν, με την απειλή βίας, το ζευγάρι.

Ρ.Δούρου: Ποτέ δεν μιλήσαμε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου



 Βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εκτόξευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι ψεύδεται καθώς ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.

«Μην τα μπερδεύουμε. Εμείς από τον Μάρτη του 2010 λέμε για καταγγελία των όρων των δανειακών

Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου!


Τις παραιτήσεις τους στην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σωτήρη Λύτρα έχουν καταθέσει απο την Τρίτη όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου. Που σημαίνει ότι... η χώρα είναι αυτή την στιγμή... 

Ο Άκης έφερε το πρωτογενές έλλειμμα στο 1,679 δισ. ευρώ, κ.Βενιζέλο;






Ο Άκης του έφταιγε του Βενιζέλου για την συντριβή του ΠΑΣΟΚ. Το ότι το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 9,09 δισ. ευρώ, και το πρωτογενές έλλειμμα για την ίδια περίοδο διαμορφώθηκε στα 1,679 δισ. ευρώ το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2012 στην χώρα που ήταν υπουργός Οικονομικών και μας πούλαγε "φούμαρα" ότι θα είχε πρωτογενές

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...