Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Εμπλοκή κορυφαίου πολιτικού στη λίστα Λαγκάρντ!

 

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb, στην λίστα αυτή περιλαμβάνονται και τα ονόματα μελών της οικογένειας κορυφαίου σήμερα πολιτικού!
Πρόκειται για οικογένεια που αν τελικά αποκαλυφθεί, θα προκληθούν σοβαρότατες αναταράξεις!
Και μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση θα εξηγηθούν πολλά γύρω απ’ τις… περιπέτειες αυτής της λίστας, τα πήγαινε-έλα, τα κρυφτούλια και γενικά τις σκοπιμότητες που την είχαν έως και πρόσφατα

«Αν η Ελλάδα το ζητήσει μπορώ και τώρα να βοηθήσω»


«Αν η Ελλάδα το ζητήσει μπορώ και τώρα να βοηθήσω»

Ο Ερβέ Φαλτσιάνι δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές

Είναι ο άνθρωπος που τον Ιανουάριο του 2009 παρέδωσε στις αρμόδιες φορολογικές αρχές του Παρισιού 24.000 ονόματα Γάλλων, Γερμανών, Ιταλών και Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης.

Ο Ερβέ Φαλτσιάνι που χάρισε σε τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη πάνω από 10 δις. ευρώ εξαιτίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολη η αλήθεια για το Χάρβαρντ και τον Παπανδρέου - Δεν είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο ο ΓΑΠ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολη η αλήθεια για το Χάρβαρντ και τον Παπανδρέου - Δεν είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο ο ΓΑΠ

Αποκαλύπτουμε τι πραγματικά συμβαίνει - Ποια η σχέση Ελλήνων επιχειρηματιών με το Χάρβαρντ - Διαλύουμε την πλύση εγκεφάλου που υποβάλουν τον Ελληνα τα καθεστωτικά ΜΜΕ - Αλλη μια απίστευτη ιστορία εξαπάτησης των Ελλήνων με την οποία γελά ολόκληρη η Ομογένεια στις ΗΠΑ!!!

Το πώς διοχετεύεται από ορισμένα ΜΜΕ, μια είδηση, στην πατρίδα μας, έχει αρκούντως μεγάλο

Να πηγαίνετε τα πολεμικά σας πλοία σε τουρκικά ναυπηγεία ! Μας το έχουν πει κι αυτό οι δανειστές!


Να πηγαίνετε τα πολεμικά σας πλοία σε τουρκικά ναυπηγεία ! Μας το έχουν πει κι αυτό οι δανειστές!

Και να ΄ταν μόνο η “εκκένωση” 150 νησιών του Αιγαίου που φέρονται να πρότειναν οι υπάλληλοι της τρόϊκας....

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάλληλοι της τρόϊκας ή της ΕΕ , έχουν κάνει επίδειξη προκλητικότητας,αμάθειας και αναλγησίας. Διαλέγετε και παίρνετε ανάλογα με τα κίνητρα που πιστεύετε ότι τους οδηγούν σε θέσεις ακραίες που ασφαλώς και προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Το Onalert ,είχε αποκαλύψει εδώ και μήνες -και ουδέποτε διαψέυστηκε ότι στενή συνεργάτης του

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τους 39 έφτασαν οι δολοφονημένοι Έλληνες το 2012 από αλλοδαπούς






ImageΣε ένα ακήρυχτο πόλεμο έχει εξελιχθεί το μέτωπο της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, πόλεμο στον οποίο σφαγιάζονται καθημερινά Έλληνες πολίτες. Μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες δύο άνδρες ηλικίας 45 και 52 ετών –σε Λαμία και Βύρωνα αντίστοιχα-  δολοφονήθηκαν πιθανότατα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των δολοφονηθέντων Ελλήνων από

Bέτο Ελβετίας για παροχή πληροφοριών σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ





 ImageΗ Ελβετία μπλοκάρει οποιαδήποτε σκέψη της ελληνικής κυβέρνησης για αξιοποίηση των συγκεκριμένων στοιχείων.

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες από τη Βέρνη αναφέρουν ότι το ελβετικό υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία πως «η χρήση των κλεμμένων τραπεζικών δεδομένων από την Ελλάδα θα έχει με βεβαιότητα

Σόμπες και μαγκάλια - Πρωτοφανής πετρελαϊκή φοροκλοπή σε βάρος των φτωχών




Εντελώς ξεχαρβαλωμένοι οι μηχανισμοί. Σχεδόν αόρατοι, ανύπαρκτοι, ακούνητοι, άχρηστοι. Παράδειγμα η κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα ληστρική επιδρομή από μια πρωτοφανή πετρελαϊκή φοροκλοπή... Έτσι τη νύφη θα την ακριβοπληρώσουν οι φτωχοί. Έτσι εκατομμύρια αθώες ψυχές θα ζεστάνουν το κοκαλάκι τους με σόμπες και μαγκάλια. Έτσι ο μισός και πλέον πληθυσμός θα γκρεμοτσακιστεί στα επίπεδα της Κατοχής. Και έτσι για μια ακόμα φορά η χώρα θα μετακομίσει από την Ευρώπη στην Σιβηρία

Η μεγάλη κομπίνα με τα Ελληνικά πετρέλαια και την φτωχοποίηση του λαού


  • 2
     


 Η μεγάλη κομπίνα με τα Ελληνικά πετρέλαια και την φτωχοποίηση του λαού
Μας προετοιμάζουν για την μη εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η εμμονή πρόσφατων δημοσιευμάτων, που μας ενημερώνουν πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν οι εξορύξεις πριν το 2020!!! Δηλαδή, την καταληκτική χρονιά, τότε που θεωρητικά θα έχουμε έλλειμμα μεγαλύτερο από όσο είχαμε όταν μπήκαμε στο μνημόνιο, αλλά θα έχουμε χάσει ολόκληρη την κρατική περιουσία, ενώ ο λαός θα έχει πτωχεύσει σχεδόν στο σύνολό του και θα ζει

Δείτε τι αποζημείωση έλαβε από την προηγούμενη δουλειά του αυτός που έμμεσα εισηγείται την μείωση των αποζημείωσεων.



ΠΡΟΣΟΧΗ!Μην λιποθυμήσετε.
Αποζημίωση ύψους...



3,4 εκατομμυρίων ευρώ έλαβε ο σημερινός διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος όταν εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, «μίας μεγάλης τράπεζας που τώρα ρυθμίζει», αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το πρακτορείο Reuters.

Ιωάννινα: Σύλληψη δύο Αλβανών για παράνομη μεταφορά μεταναστών






ImageΜε την κατηγορία ότι μετέφεραν δύο ομοεθνείς τους παράνομους μετανάστες, ηλικίας 27 και 26, ετών, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, δύο Αλβανοί οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο Αβανία - Ελλάδα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 27χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση, φυλάκισης οκτώ μηνών για πλαστογραφία, ενώ σε βάρος του 26χρονου έχει επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στα σύνορα της χώρας μας, συνεπεία δικαστικής απέλασης.

Κατασχέθηκαν, το λεωφορείο, 1.030 ευρώ και 12.200 λεκ Αλβανίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και 6 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανησυχώ για την αξιοπιστία του "Αριάδνη"


Την ανησυχία του για την αξιοπιστία του συστήματος "Αριάδνη", σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες θα πρέπει να προστρέχουν...
στους συμβολαιογράφους για μεταβολές οικογενειακές κατάστασης όπως γάμους και θανάτους, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας ότι "το μέτρο αυτό θα το έβλεπα προσωρινό'.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Αθήνας.
Οι κάτοικοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή τους, αλλά και για την έντονη παρουσία λαθρομεταναστών,

Μαρκόπουλος: Ο Βενιζέλος προσέβαλλε το πολιτικό σύστημα


Την αλλαγή του νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων ζήτησε ο Γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, καταγγέλλοντας σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κομμάτων με βάση τα....

Της διάψευσης το... κάγκελο !Το Μαξίμου υποχρέωσε τον Στυλιανίδη να... αυτοδιαψευστεί!!


Πυρ και μανία έγιναν στο Μαξίμου μόλις έμαθαν ότι ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στη βουλή, ισχυρίστηκε ότι ετέθη από υπάλληλο της τρόικας... θέμα εκκένωσης νησιών με λίγους κατοίκους. «Η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπαλλήλου ούτε προσδιορίζει, ούτε εκφράζει την εθνική πολιτική, κάτι που εκφράζεται από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά" δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο

Οικονομική αστυνομία και εισαγγελείς στο ΙΕΚ Ξυνή



Φύλλο και φτερό έχουν κάνει το λογιστήριο των ΙΕΚ Ξυνή 30 άνδρες της οικονομικής αστυνομίας με επικεφαλής τέσσερις εισαγγελείς... όπως μετέδωσε ο realfm. Οι έλεγχοι γίνονται για πλαστές βεβαιώσεις και οικονομικές-φορολογικές παραβάσεις.
Ερευνες γίνονται και κατ' οίκον, διότι υπάρχουν υποψίες για "εξαγωγή" χρήματος στο εξωτερικό.
Πηγή:enikos.gr

Κλούβες έξω από το Χυτήριο – Μία προσαγωγή εώς τώρα


  • 0
     


 ΤΩΡΑ: Κλούβες έξω από το Χυτήριο – Μία προσαγωγή εώς τώρα
Για ακόμη μία μέρα έξω από το Χυτήριο θέατρο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» που ματαιώθηκε χθες μετά τα έκτροπα με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων .
Διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν τα μέλη των

Έντονο ρήγμα στην κυβέρνηση – Έρχεται ανασχηματισμός και… αλλαγές



  • 1
     


 Έντονο ρήγμα στην κυβέρνηση – Έρχεται ανασχηματισμός και… αλλαγές
Έντονους τριγμούς προκαλεί στην κυβερνητική συνοχή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ,όχι μόνο με την επικριτική στάση του απέναντι στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και με το θέμα της λίστας της Λαγκάρντ.
Ο Βενιζέλος θέλει επίμονα να μπει στο κυβερνητικό κάδρο

Αυτός είναι το λόμπυ της δραχμής: Θα πετάξει την Ελλάδα από το Ευρώ για να μην ελεγχθούν οι Τραπεζίτες.


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.

Ο πιστός συνεργάτης του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, παραμένει στην θέση του, παρά τις αποκαλύψεις από διεθνή μέσα που αναπαράγουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι που δεν είναι στα τραπεζικά payrolls. Κάθε κίνηση απαξίωσης της Ελλάδας έγινε κατά την θητεία του κυρίου Προβόπουλου. Από το Τ3 – Τ10, την πλαστογράφηση του ελλείμματος, την σπέκουλα με τα ομόλογα που

Φάκελο με στοιχεία για το χαράτσι της ΔΕΗ έδωσε ο Φωτόπουλος στον εισαγγελέα


Στοιχεία με το ποιοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ φαίνεται να περιέχει ο φάκελος που κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.

Τα στοιχεία βρέθηκαν μετά την κατάληψη των γραφείων προ ημερών από

Ναι, οι τροϊκανοί ζήτησαν να εκκενώσουμε τη… Γαύδο!


http://newpost.gr/post/160469/nai-oi-troikanoi-zitisan-na-ekkenosoyme-ti…-gaydo-/ Και όμως, οι τροϊκανοί πρότειναν να εκκενώσουμε τα μικρά ελληνικά νησιά, με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους. Η επαλήθευση της είδησης, ήρθε μια μέρα μετά τις χθεσινές διαψεύσεις και μάλιστα από το βήμα της Βουλής.
Ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι «η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πλευρά για τα νησιά. 

«ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ» (Βίντεο)


Επιβεβαίωση και απο τον κ. Στυλιανίδη για τις ανήκουστες απαιτήσεις της τρόικας για τα νησιά..
Βέβαια στην συνέχεια πήγε να τα μαζέψει αλλά ήταν πολύ αργά…
Δείτε τι δήλωσε και τι ζήτησε ο Πάνος Καμμένος:
«Κύριε πρόεδρε, ο υπουργός ήταν ειλικρινέστατος, προκύπτει λοιπόν θέμα

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης «αδειάζει» το Μουσουρούλη για την εκκένωση των νησιών και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Στουρνάρα!


Έμμεσο «άδειασμα» στον Υπουργό Ναυτιλίας έκανε σήμερα ο Υπ. Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης για το θέμα που προέκυψε από χθες, περί απαίτησης της τρόικα να αδειάσουν νησιά με λιγότερους από 150 κατοίκους για ..δημοσιονομικούς λόγους!

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος

Πώς σύρθηκε η Ν.Δ στην κυβέρνηση Παπαδήμου


Πώς σύρθηκε η Ν.Δ στην κυβέρνηση Παπαδήμου
 Το Newsbomb αποκαλύπτει σήμερα το παρασκήνιο που οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά στη στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου,τον περασμένο Νοέμβριο.
 
Η θρυαλλίδα των εξελίξεων ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, με προπηλακισμούς κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών αλλά και με τη

Δύο νέες λίστες «μαμούθ» με τραπεζικές συναλλαγές ερευνά το ΣΔΟΕ!


Δύο νέες λίστες «μαμούθ», με περισσότερους
από 500.000 φορολογούμενους που έχουν τραπεζικές…συναλλαγές ύψους 300.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο αλλά και για όσους έχουν λάβει πάσης φύσεωςδάνεια άνω των 200.000 ευρώ (με χρονικό βάθος ελέγχου από το… 2000) καταρτίζει ο ΣΔΟΕ όπως προκύπτει από δύο έγγραφα που έχει αποστείλει στις ελληνικές τράπεζες. Στόχος των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών είναι να αντιπαραβάλλουν τα στοιχεία

Τσίπρας στην «Corriere della Sera»: Να καταργηθεί το μνημόνιο αφού δεν αποδίδει!


Να καταργηθεί το Μνημόνιο, διότι δεν αποδίδει, τονίζει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μόνον το σβήσιμο του χρέους των χωρών σε μεγαλύτερη δυσκολία στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να σταματήσει την κρίση»,

Εεεεελα Μέρκελ! Πόσο είναι το χρέος της Γερμανίας; Πόοοοσο;


Σε νέο ρεκόρ έφτασε το χρέος της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Όπως αναφέρει, άγγιξε τα 2,082 τρισεκατομμυρία ευρώ σε επίπεδο ομοσπονδίας,

Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης σε νέους ρόλους. Αυτούς του βαρκάρη Χάροντα και του Κέρβερου!!!


Σαν νέοι βαρκάρηδες Χάροντες, περιμένοντας τον οβολό του νεκρού για να το περάσουν από τον ποταμό Αχέρωντα στον Άδη, έτσι και οι συγκυβερνώντες Α. Σαμαράς,  Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, ζητούν την πληρωμή του θανάτου πριν την κηδεία.
Οι διαφορές και οι αντιθέσεις με τον μύθο, είναι ότι αφενός σήμερα είναι πραγματικότητα και όχι μύθος, και αφετέρου οι 3 Τροϊκανοί Εσωτερικού εν είδη κυβέρνησης, παίζουν ταυτόχρονα

ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά του ΤΑΙΠΕΔ


Τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων και των αποφάσεων του ΤΑΙΠΕΔ από τις 17 Ιουνίου έως σήμερα, όλες τις συμβάσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του Δημοσίου με τις τράπεζες και όλες τις συμβάσεις του Δημοσίου με συμβούλους αποκρατικοποίησης ζητεί από τον

Τομάρια ! Ενήλικος και όχι ανήλικος είναι ο Πακιστανός ο βιαστής της Πάρου !


Ενήλικος και όχι ανήλικος είναι ο Πακιστανός δράστης της βάρβαρης και απάνθρωπης επίθεσης στην 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο όπως αποδεικνύουν έγγραφα της πακιστανικής πρεσβείας. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Πακιστανός θα έπρεπε να δικαστεί ως....

Σχέδιο εγκατάστασης 20.000 Σύρων προσφύγων στα ελληνικά νησιά


  • 4
     


image212 Σχέδιο εγκατάστασης 20.000 Σύρων προσφύγων στα ελληνικά νησιά
Σχέδιο που προβλέπει την φιλοξενία 20.000 προσφύγων από τη Συρία στα ελληνικά νησιά, αποκαλύπτει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο το σχέδιο του υπουργείου θα ονομάζεται «Ιώνη»…

Η προπαγάνδα σπάει παγκόσμια ρεκόρ στην… Ελλάδα


  • 1
     


 Η προπαγάνδα σπάει παγκόσμια ρεκόρ στην... Ελλάδα
Όχι κύριοι των επιτελείων της Νέας Εποχής και των παραμάγαζων του CDRSEE και του SOROS! Δεν είμαστε ούτε “Ταλιμπάν” ούτε “Χρυσαυγίτες” Είμαστε  Έλληνες  Δημοκράτες  Ορθόδοξοι  Χριστιανοί που  όπως και σε όλες τις άλλες λαϊκές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις, υπερασπιστήκαμε  αυτά  που εσείς μπαζώσατε  με  τόνους  λάσπης για να μπορείτε  τώρα, ανενόχλητοι  να  ολοκληρώσετε  την  βρώμικη  αποστολή της προδοσίας της χώρας  που σας γέννησε και της παράδοσης ενός ολόκληρου λαού  στα  νύχια  των  ξένων  και ντόπιων

Ανίκανοι ή ψεύτες;


  • 0
     


 Ανίκανοι ή ψεύτες;
Του Δημήτρη Μυ 

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε οι επόπτες και οι εγχώριες μαριονέτες τους είναι παντελώς ανίκανοι, είτε ψεύδονται ασύστολα. Μόνο η ανικανότητα ή κάποια κρυφή ατζέντα μπορεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή την συνεχή περιστολή δαπανών- κόστους εργασίας με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. Αυτό δε μας λένε; Για αυτό δε μας καλούν να ματώσουμε; Ας ρίξουμε λοιπόν, μια ματιά στα αποτελέσματα…
Παρά λοιπόν την εκθεμελίωση των εργασιακών δικαιωμάτων , παρά τη δημιουργία τεράστιας στρατιάς ανέργων, παρά τη δημιουργία ειδικών φορολογικών κινήτρων για τους επενδυτές, οι…

«Είναι λαμόγια και θέλουν μαστίγωμα»


Έξω από τα δόντια τα έλεγε η γοητευτική βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στους διαδρόμους της Βουλής. Χωρίς φόβο και πάθος, το πρώην μοντέλο Έλενα Κουντουρά έσουρνε τα εξ αμάξης στην συγκυβέρνηση.

«Είναι λαμόγια και απατεώνες. Μακάρι να μπορούσα να τους μαστιγώσω. Έχουν χάσει κάθε ίχνος τσίπας. Τι να μας πει ο αλεξιπτωτιστής κύριος Σαμαράς; Άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει

0,28€ η επιστροφή από το πετρέλαιο


Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα εξισώνεται το πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του πετρελαίου κίνησης, ώστε από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου να υπάρχει μία ενιαία φορολογική μεταχείριση στο πετρέλαιο με εξαίρεση το ναυτιλιακό.
Όπως αναφέρει αρμόδιος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών στο Βήμα, «η τροπολογία θα κατατεθεί εγκαίρως έτσι ώστε η εξίσωση στη φορολογία των πετρελαιοειδών να ισχύσει κανονικά από τη Δευτέρα χωρίς προβλήματα για τους καταναλωτές και τις εταιρείες εμπορίας καυσίμων».

Kαι η ΓΣΒΕΕ στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου


Και η ΓΣΒΕΕ θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ...

Όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα ΚΛΕΙΣΤΑ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλώντας όλους τους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες (Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους ..) να κλείσουν τις

Δείτε γιατί έπαιξαν τη μπλόφα με τις Τράπεζες...


Μέρος 1ο:Παίζουμε τη μπλόφα
Η Τρόικα αμφισβητεί τα 550 εκ. που έχουν εγγραφεί στο προυπολογισμό...
Ζητούν να τα πληρώσουν οι πολίτες...

Μέρος 2ο:Μέσα στη παγίδα

Πολιτικοί και Μ.Μ.Ε. τους κράζουν και γίνονται ήρωες στη συνείδηση του κόσμου...Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο ότι οι Τράπεζες θέλουν να τα πληρώσουν και έτσι γίνονται "ήρωες" όλοι στη συνείδηση των Πολιτών που τους ακούνε....

Μέρος 3ο:Ο σκοπός πέτυχε:
Όλοι νομίζουν ότι οι Τράπεζες θα το σκάσουν

Ξεκίνησε το τρελό ξεκατίνιασμα...



Σήμερα "πετάει" το zougla.gr άρθρο που "θάβει" το Θέμο...






Ανοχή, τέλος: 72% κατά του Μνημονίου - 15% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης!


Εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά την πίστη των πολιτών ότι μπορεί να εξέλθει η χώρα από την κρίση και ειδικότερα ότι αυτό μπορεί να το επιτύχει η νυν κυβέρνηση αποτυπώνεται στο Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ....

Χρυσοθήρες και καρκινοπαθείς


Χρυσοθήρες και καρκινοπαθείς

Η «επίσκεψη» της φράου Μέρκελ έφερε τελικά αποτέλεσμα.
Καταρχάς φάνηκε ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε ό,τι κι αν τους κάνουν. Οι 50.000 διαδηλωτές στην Αθήνα δεν είναι αντίδραση, είναι σχολική εκδρομή (ούτε καν μονοήμερη).

Και μπορεί οι εφημερίδες να γράφουν για τη «φιλία που υποσχέθηκε η Καγκελάριος», όμως η είδηση της επόμενης μέρας αποδεικνύει ότι η «εισβολή» πέτυχε.

ΣΟΚ – Συστατικά των chemtrails και στο αίμα των Ελλήνων !!!


  • 288
     


 ΣΟΚ – Συστατικά των chemtrails και στο αίμα των Ελλήνων !!!
Ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών…
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για

Αγγελία από… τον Καραμανλή


  • 24
     


 Αγγελία από… τον Καραμανλή
Τέλος εποχής για ένα πολιτικό γραφείο, στο εσωτερικό του οποίου γράφτηκαν ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της χώρας. Πωλητήριο, λοιπόν, βάζει ο Κώστας Καραμανλής στο… θρυλικό γραφείο του στο Κολωνάκι.
Πρόκειται για το γραφείο που διατηρούσε ο πατέρας του, Αλέκος, και το οποίο, τη δεκαετία του ’90 στέγαζε και τις πολιτικές δραστηριότητες του νεαρού, τότε, βουλευτή της ΝΔ.
Μόνο με ασανσέρ

Ιδού ο νέος σχεδιασμός φοροεπιδρομής στα ακίνητα





 ImageΤο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων προβλέπει την επιβολή ενιαίου φόρου για κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, οικόπεδα ακόμα και αγροτεμάχια εκτός σχεδίου πόλης η οικισμού με κλιμακωτούς συντελεστές και με χαμηλό αφορολόγητο όριο
Σύμφωνα με την Ημερησία, στο επικρατέστερο σενάριο, φόρο θα κληθούν να πληρώσουν και οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ανάλογα με την καλλιεργούμενη

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Nέος τρόπος να βάλουν τα "χέρια" τους στις τσέπες μας - Οικογενειακό "χαράτσι"





 ImageΣύμφωνα με το σχέδιο «Αριάδνη» του υπουργού Οικονομικών, Ι. Βρούτση, όλες οι μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση κάποιου θα πρέπει να επικυρώνονται και από συμβολαιογράφο. Έτοιμοι λοιπόν για νέο χαράτσι.

Το χαρτί της εκκλησίας ή του δημαρχείου θα είναι αχρείαστο.

Φόρος σε όλα τα ακίνητα από το 2013


Φόρος σε όλα τα ακίνητα από το 2013
Να αντικαταστήσει το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας με ένα ενιαίο φόρο που θα επιβαρύνει κάθε ακίνητο, και όχι μόνο τα ηλεκτροδοτούμενα, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Ο νέος φόρος, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από το 2013, θα επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, χωραφιών και οικοπέδων, εντός και εκτός σχεδίου πόλεως, με

Τρόικα: εκκενώστε ελληνικά νησιά!


 
Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση.
Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ


  • 78
     


 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ
 Από την Ολγα Γεριτσίδου
Εχθές Τετάρτη 10-10-2012 κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου, ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική

Σε 510 δισ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ύψος του κατοχικού δανείου





ImageΣε 510 δισ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ύψος της γερμανικής οφειλής προς την Ελλάδα, που ακόμα παραμένει ύστερα από εβδομήντα χρόνια ανεξόφλητη. Το ποσό αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», αφορά αποκλειστικά στις καταβολές που απαίτησαν και αναγκαστικά έλαβαν από το ελληνικό κρατικό ταμείο οι Γερμανοί κατακτητές την περίοδο της Κατοχής.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όταν η Γερμανία και από πίσω της η Ιταλία κατέλαβαν την Ελλάδα την άνοιξη του 1941, οι διεθνείς Συμβάσεις της Χάγης ήδη από το 1907 προνοούσαν την εκ

Ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο ΥΠΕΞ για τη παρακολούθηση διεθνών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα






ImageΕρώτηση στον υπουργό Εξωτερικών κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με θέμα την παρακολούθηση ανθελληνικών και γενικά δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο τα οποία αφορούν την Ελλάδα από το υπουργείο Εξωτερικών. Ακολουθεί η ερώτηση
"Ως γνωστόν, ο όγκος πληροφοριών που διακινείται μέσω του διαδικτύου

ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ!





Επιτέλους, διορθώστε το τερατώδες λάθος σας που αιματοπληρώνει η Ελλάδα.

Όλα εδώ, πληρώνονται!
Τώρα, η Ευρώπη δείχνει να ξυπνάει.
Να βλέπει το ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ.
Το ασυγχώρητο φιάσκο, να μπάσει με δική της άδεια το ΔΝΤ (τον πατερούλη του δολαρίου)

Η αποκάλυψη του “Ολυμπία” για το κατοχικό δάνειο, πρωτοσέλιδο στα “Επίκαιρα”.



Η αποκάλυψη του Ολυμπία εδώ: Δόλια η δήθεν έρευνα για οφειλές από τις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...