Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Κόκκινος» συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα


 
Απόρρητο έγγραφο για «κόκκινο» συναγερμό εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία πριν από τρεις μέρες (31 Ιουλίου) υπό το φόβο… τρομοκρατικού χτυπήματος από βομβιστές-καμικάζι με στόχο Ισραηλινούς τουρίστες επί ελληνικού εδάφους. Ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μοσάντ, κρίθηκε αναγκαία η έκδοση κατεπείγουσας διαταγής

Συναγερμός για τη σωτηρία της Μάνης



Εκδήλωση ενημέρωσης και συσστράτευσης
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 στις 8.30 μ.μ. κεντρική πλατεία της Αρεόπολης

  • Ενημέρωση για τις καταστροφικές συνέπειες των «αιολικών βιομηχανικών πάρκων» στο μανιάτικο τοπίο, το περιβάλλον, την οικονομία.
  • Συσστράτευση στον αγώνα που έχει ξεκινήσει με την προσφυγή στο Συμβούλιο της

Εισαγγελική «βόμβα» ανατινάζει την Πυροσβεστική




Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός
Κακουργηματικές διώξεις οι οποίες επισείουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη (!) άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατόπιν παραγγελίας του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, εναντίον του πρώην γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρη Τασούλα, και του πρώην αρχηγού της Π.Υ., Στέλιου Στεφανίδη, για την περιβόητη υπόθεση απόπειρας επέκτασης της μίσθωσης ενός

Στη Σύρο ο Πακιστανός- Αποδοκιμασίες στο λιμάνι


Στη Σύρο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο αδίστακτος 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού και της κακοποίησης της 15χρονης Μυρτώς σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Χρυσής Ακτής Πάρου.

Στη Σύρο ο Πακιστανός- Αποδοκιμασίες στο λιμάνι (video)
Ο δράστης, ο οποίος ήταν παράνομος μετανάστης έφτασε στις 20:30 με το High Speed 6, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του που κι αυτοί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και όλοι τους είχαν βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής στο οποίο και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι εκεί βρίσκονταν τόσο ο νέος Γενικος Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη



Ανατριχίλα και οργή προκαλεί η ομολογία του Πακιστανού - δράστη της βάρβαρης επίθεσης στο 15χρονο κοριτσάκι στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί. Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να αντιστέκεται και τότε άρχισε να την χτυπάει στα βράχια με πρωτοφανή βαρβαρότητα μέχρι που η

Ο νεαρός Πακιστανός είναι ο "Δράκος" της Πάρου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία!!



Σύμφωνα με την πρώτη ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού Πακιστανού και στα ρούχα της μαθήτριας ο νεαρός αλλοδαπός είναι ο "Δράκος" της Πάρου.


Ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος DNA και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη για τον 21 ετών υπήκοο Πακιστάν που κρατείται στη ΓΑΔΑ.

ΜΕ ΤΟ 14,77 Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ…!!!

 

Με την επίδοση 14,77 μέτρα ,  πολύ κοντά στο παγκόσμιο      ρεκόρ 15,50 μέτρα ,η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και  θα ανέβαινε στο βάθρο με κρεμασμένο στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!

 olympia.gr

Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η πληροφορία όμως που έχουμε αφορά την έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, ενώ θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον στους πολιτικούς αρχηγούς που την έχουν ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Οι υπηρέτες του "Ολυμπιακού Ιδεώδους" στο παζάρι. Γιατί δεν ανακαλείται άμεσα στην Ελλάδα ο κύριος; Ποιός τον καλύπτει;



 
Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον Πρόεδρο της

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ





Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ.
ΑΚΑΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΔΙΑ
“Ο Έλληνας φορολογούμενος όχι μόνον είχε αρνητική απόδοση για τα χρήματα που έβαλε, αλλά επιπλέον θα εκαλείτο να βάλει και άλλα 5 δις ευρώ για να καλύψει την μαύρη τρύπα της περιόδου

Αργεντινή: Αποζημιώθηκαν οι χρεοκοπημένοι του 2001!


Η κυβέρνηση κατέβαλε σήμερα και την τελευταία δόση του δεκαετούς ομολόγου που εκδόθηκε το 2002, προκειμένου να… αποζημιώσει τους πολίτες που έχασαν περίπου 66 δισ. δολάρια σε καταθέσεις, στην οικονομική κρίση του 2001. Πολλοί είχαν καταφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθούν για....

Σκηνικό Iμίων στήνουν οι Αλβανοί στην Κέρκυρα (video)



  • 195
     



 Σκηνικό Iμίων στήνουν οι Αλβανοί στην Κέρκυρα (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Αλβανίας και συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από τους Αγ. Σαράντα.
Ο ακραίος εθνικιστής ηγέτης του κόμματος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επάνδρωσαν καράβι και «χάραξαν» εκ νέου τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με μια λωρίδα στα εθνικά τους χρώματα. Οι οργανωτές είχαν

Κουίκ για δηλώσεις Ερντογάν: Η Έφεσος και η Μίλητος είναι Ελλάδα!


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Για μια ακόμα φορά η Τουρκία προκαλεί την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτή τη φορά με τις ανιστόρητες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ταγίπ Ερτογάν σχετικά με την Ολυμπιακή
Φλόγα.

Ανησυχία για αθρόα είσοδο παράνομων Σύρων μεταναστών μέσω Ελλάδας


Υπό τον φόβο της μαζικής εισόδου προσφύγων από τη Συρία μέσω Ελλάδας, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χ.Π. Φρίντριχ πιέζει την Τουρκία να συμβάλει, ώστε σταματήσει η παράνομη μετανάστευση προς την ΕΕ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post ο Γερμανός υπουργός Eσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ υποστηρίζει ότι η...

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός

Τα ακόλουθο κείμενο κυκλοφορεί ευρέως σε social networks και blogs. Δυστυχώς όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις viral κειμένων, έτσι κι εδώ με το πέρασμα των αναδημοσιεύσεων χάθηκε η αρχική πηγή.
Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο!
1) Πίνω νερό όταν διψάω και μπύρα όποτε θέλω διότι το νερό εμφιαλωμένο ή βρύσης δεν

Απίστευτο! Και… σχέδιο για μείωση συντάξεων από 600 ευρώ και πάνω!


«Οχι» σε όλα(!) από την τρόικα
Η τρόικα δεν δέχεται τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για τα ειδικά μισθολόγια (ύψους 200.000.000 ευρώ), ενώ απορρίπτει και τις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου για εξόφληση του φόρου εισοδήματος του 2012 σε 10 δόσεις.
Ο Πολ Τόμσεν, εξερχόμενος χθες από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ FOCUS!


Η συντάκτρια του άρθρου, Corinna Schneider, υπογραμμίζει ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας και η πιθανή έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη γίνονται ολοένα και πιθανότερες.
''Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα θα πρέπει να αναμένουν ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες και θα πρέπει να λάβουν υπ' όψιν τους ορισμένες συμβουλές'', γράφει στο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παλαιστής σούμο σήκωσε κι έκλεψε ΑΤΜ στη Μόσχα




Το είδαμε κι αυτό! Ενας παλαιστής Σούμο στη Μόσχα ξερίζωσε ενα ΑΤΜ βάρους 90 κιλών...



και έφυγε χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση.

O Σαμαράς διέγραψε το Νικολόπουλο! 'Αλλος;




Πριν από λίγο, ο Νίκος Νικολόπουλος τέθηκλε και επισήμως εκτός ΝΔ,καθώς ο Αντώνης Σαμαράς τον διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος, ενώ τον παρέπεμψε στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από την παράταξη.

OI ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ!



Η ΕΟΕ ζητά από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να επιστρέψουν τα 150 , από τα συνολικά 300 ευρώ, που τους είχαν δοθεί για τα έξοδά τους στο Ολυμπιακό χωριό!
Όλοι οι Έλληνες αθλητές είχαν πάρει από την ΕΟΕ το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για τις καθημερινές τους ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το «Βραβείο Θεμελιώδους Φυσικής»



To νέο βραβείο (Fundamental Physics Prize) δίνει περισσότερα εκατομμύρια έναντι του βραβείου Νόμπελ σε θεωρητικούς φυσικούς
Αν ένας φυσικός τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ, εκτός από φήμη, θα γίνει πλουσιότερος κατά περίπου 1,2 εκατ. δολάρια (8 εκατ. σουηδικές κορώνες), αν βέβαια δεν έχει την ατυχία, ως συνήθως, να το μοιραστεί με έναν ή δύο άλλους ερευνητές. Αν όμως βραβευθεί με

Μακελειό σε Παλαιστινιακό καταυλισμό στην Δαμασκό


Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας έριξαν βλήματα όλμων εναντίον ενός παλαιστινιακού καταυλισμού στη Δαμασκό, όπως δήλωσαν ιατρικές πηγές.

Μακελειό σε Παλαιστινιακό καταυλισμό στην Δαμασκό
Αυτόπτες μάρτυρες από τον καταυλισμό δήλωσαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με το Ρόιτερς,

Δημοψήφισμα προτείνει ο Δ. Κρεμαστινός


  • 101
     



 Δημοψήφισμα προτείνει ο Δ. Κρεμαστινός
 
Δημοψήφισμα προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ανέφερε ότι «εάν όλα αυτά τα μέτρα ο κόσμος δεν τα αποδεχτεί, στην πράξη κι επαναληφθούν οι αξέχαστες εκείνες συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή, έχω την εντύπωση – δική μου γνώμη είναι αυτή – πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος και να αποφασίσει για τα μέτρα.

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Χονδροκούκη


Πλέον απομένουν οι πειθαρχικές κυρώσεις που θα επιβληθούν στον έλληνα πρωταθλητή

Θετικό στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη, βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΕΓΑΣ και πλέον απομένουν οι πειθαρχικές κυρώσεις που θα επιβληθούν στον Ελληνα πρωταθλητή του άλματος εις ύψος, ο οποίος

Τα παππούδια θέλανε ΝΔ;;Ας απολαύσουν τώρα το γίγας αγγούρι στις συντάξεις τους...



Προς το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το επώδυνο πακέτο περικοπών για την επόμενη διετία, με την ελπίδα ότι η διαπραγμάτευση που θα ακολουθήσει σε υψηλό επίπεδο, να επιτρέψει το «άπλωμα» των μέτρων σε περισσότερα χρόνια. Αυτό που φάνηκε, ωστόσο, αμέσως μετά από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι η ανταλλαγή απόψεων του οικονομικού επιτελείου με τη Τρόικα θα γίνει χωρίς

Οι τροϊκανοί μας τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί



Σκληρή στάση
έναντι της χώρας μας είναι αποφασισμένη να τηρήσει η τρόικα, η οποία δείχνει αποφασισμένη να περάσει τώρα το σκληρό πακέτο μέτρων των 11,5 δις. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα που έχει στείλει ο Τόμσεν και η παρέα του στις ηγεσίες των τριών πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, είναι ότι οι πάντες πρέπει να

Η γη των αγροτών περνάει στα Εβραϊκά χέρια!


Εκτύπωση
Γενικευμένη και συντονισμένη επίθεση ολοκληρωτικής εδαφικής κατάληψης της Ελλάδας,χωρίς όπλα!
Δόλια σχέδια που εξυφαίνονταν επί δεκαετίες,έφτασαν πλέον στην εφαρμογή τους μέσω της ύπουλης αναρρίχησης σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού!Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα!Ερευνήστε την πορεία των Εβραίων στην ιστορία και θα αντιληφθείτε την πραγματικότητα!

Έρευνα Πεπόνη για «εγκλήματα κατά της εθνικής οικονομίας»


Το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της απιστίας αλλά και άλλων εγκλημάτων κατά της εθνικής οικονομίας, ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, μετά τις δηλώσεις - «βόμβα» του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

«Γνωρίζαμε από την αρχή πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί, καθώς δεν

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συνελήφθη 21χρονος Πακιστανός..το τέρας που κακοποίησε τη 15χρονη


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συνελήφθη 21χρονος Πακιστανός..το τέρας που κακοποίησε τη 15χρονη
Τροπή-σοκ παίρνει η υπόθεση- θρίλερ με τη 15χρονη που βρέθηκε άγρια χτυπημένη, ημίγυμνη και σεξουαλικά κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η…
Αστυνομία έχει επικεντρώσει πλέον την έρευνά της σε 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος. Ο αλλοδαπός, κρατείται και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Υπόθεση... κατασκοπείας στο ΓΛΚ – Συνέλαβαν τμηματάρχη για διαρροή εγγράφου!

 

Κρατείται από την περασμένη Παρασκευή στη ΓΑΔΑ και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων!

Μόνο έκπληξη και απορία μπορεί να προκαλέσει η υπόθεση που αποκαλύπτεται στο Γενικό Λογιστήριο της Κράτους. Την περασμένη Παρασκευή, άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού

Το πιο ακριβό φάρμακο στον κόσμο στοιχίζει 1εκ. ευρώ !!!



1.000.000 ευρώ στοιχίζει το φάρμακο που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicines Agency - EMA) έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η πρώτη εξειδικευμένη φαρμακευτική γονιδιακή θεραπεία στην Ευρώπη - και γενικότερα η πρώτη στον δυτικό κόσμο.

Πρόκειται για φάρμακο ολλανδικής εταιρίας βιοτεχνολογίας το οποίο θεραπεύει μια πολύ σπάνια γενετική νόσο, που προκαλείται από την ανεπάρκεια της

12,1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ!



Εκτεθειµένος προσωπικά ο Αντώνης Σαµαράς µετά την αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ της περασµένης Κυριακής ότι το ΜΦΙ, µε πρόεδρο τον αδελφό του, Αλέξανδρο, πήρε επιχορήγηση µε διαδικασίες εξπρές, 22 µέρες µετά την ορκωµοσία του!
Μέχρι πριν από 10 µέρες, προφανώς δεν είχατε ακούσει ποτέ για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ). Ούτε κι εµείς. Και, για µας και

EKTAKTO! To PKK κατέλαβε τουρκική πόλη! - Στρατηγικός αιφνιδιασμός από Συρία!





Τουρκική πόλη καταλήφθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της πριν λίγες ώρες από το PKK στα τουρκο-συριακά σύνορα, όπως μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων "Φιράτ" και επιβεβαιώνουν ελληνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών.

Σε μία κλασική κίνηση στρατηγικού αντιπερισπασμού οι Κούρδοι κατάφεραν να διεισδύσουν την νύχτα στην πόλη Σέμντινλι, με πληθυσμό 58.000 κατοίκους στην επαρχία Χάκάρι, να εξουδετερώσουν την φρουρά και να λεηλατήσουν κυβερνητικά κτίρια.

Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Βενιζέλος...;


Επικοινωνιακό πολιτικό τρικ, συνειδητή προσπάθεια να πιεστεί η τρόικα με την ελπίδα ότι θα υποχωρήσει ή προετοιμασία για ηρωική έξοδο... από την κυβέρνηση, λόγω μίας επικείμενης αποτυχίας στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης;
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη τι ακριβώς από τα παραπάνω έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τράβηξε «κόκκινη γραμμή» στη μέχρι τώρα στρατηγική

Ποιός είναι ο «κωλοτούμπας» και ποιος «η Κομανέτσι με μούσι» στην Βουλή;



Άγρια κόντρα και σκληροί χαρακτηρισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο στη Βουλή.
Ακούγοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη να λέει από το βήμα της Βουλής ότι τίθεται θέμα πολιτικής αξιοπιστίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διότι πέρσι η μισή ΚΟ ως βουλευτές της Ν.Δ είχε ψηφίσει το νόμο Διαμαντοπούλου ο κ.Μαριάς τον χαρακτήρισε «κωλοτούμπα» διότι έφυγε από το ΛΑΟΣ και πήγε στη Νέα Δημοκρατία.

Κατολίσθηση στην Καλντέρα



 
Ένα φυσικό φαινόμενο που δεν είναι ασυνήθιστο στη Σαντορίνη τρόμαξε τους τουρίστες που επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοια, τα οποία προσέγγιζαν την περιοχή. Ξαφνικά άκουσαν ένα πολύ έντονο θόρυβο και δονήσεις, βγήκαν έξω και είδαν ένα μοναδικό θέαμα -βράχοι να πέφτουν στο νερό με τρομερή δύναμη.
«Ήταν πολύ εντυπωσιακό αυτό το θέαμα και λίγο

Χαλκιδική: Απήγαγαν ολόκληρη οικογένεια


Σε σενάριο αστυνομικής ταινίας παραπέμπει το σατανικό σχέδιο που είχαν καταστρώσει τρεις αδίστακτοι δράστες προκειμένου να απαγάγουν μια τριμελή ευκατάστατη οικογένεια στη Χαλκιδική. Οι κακοποιοί, αφού έριξαν ισχυρές δόσεις υπνωτικού στον καφέ και...

ΚΟΥΙΖ: Ποιον βο(υ)λευτή φυλάνε 45 αστυνομικοί ;;


Μετά την καταγγελία βόμβα του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκου Καραδήμα, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, έρχεται και η στιγμή της αποκάλυψης.
Δεν είναι άλλος απο τον...

Αρχισε να αποθηκεύει τρόφιμα το Ιράν!



Σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr το Ιράν έχει αρχίσει να αποθηκεύει προμήθειες τροφίμων για τον πληθυσμό του διαρκειας τριών μηνων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ο Ιρανός υφυπουργός Χασάν Ραντμαρντ δήλωσε οτι η χώρα αγοράζει σιτάρι, μαγειρικό λάδι, ζάχαρη και ρύζι για το αποθεματικό τροφίμων.

Αυτό κι αν είναι θράσος! “Άναψε φωτιές” η άτυπη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Δηλαδή ότι και οι ίδιοι ψηφίζουν 3 χρόνια τώρα!


20120731-220607.jpgΟι τριγμοί στην κυβέρνηση ήρθαν νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν και δεν ήταν (οπως επίσης αναμενόταν) από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, αλλά από το ΠΑΣΟΚ.
Η άτυπη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχει ανάψει “φωτιές” στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ


Γράφει ο Νίκος Καράς

Aυτά  που συμβαίνουν στην χώρα είναι τόσα πολλά,  που ένας επαγγελματίας συγγραφέας θα έγραφε,  δεκάδες τόμων για όλα αυτά,  αλλά πάνω από όλα θα εστίαζε την συγγραφή του,  στην απαθή συμπεριφορά του Έλληνα σε όσα συμβαίνουν γύρω του,  αλλά και στην παρακμή που έχει εισέλθει η χώρα χωρίς 

Γ. Βαρουφάκης:«Η πτώχευση είναι πραγματικότητα»


Γ. Βαρουφάκης:«Η πτώχευση είναι πραγματικότητα»
Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει, οι τράπεζές της επίσης, υποστηρίζει ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Βαρουφάκης. Η λύση, κατά την άποψή του, βρίσκεται στην άρνηση αποπληρωμής του ομολόγου που λήγει στις 20 Αυγούστου, ενώ για την περίφημη επιμήκυνση εκτιμά ότι καθιστά την πτώχευση πιο... σίγουρη.

Αναλύει πώς η Ευρωζώνη θα μπορούσε να βγει από την κρίση και επιμένει ότι «το πουλόβερ θα ξηλωθεί γρήγορα», μόλις η πρώτη χώρα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Ευρωζώνη. Είναι έντονα

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά...




*Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Έκθεση ΣΟΚ με  έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής

Χρ. Σταϊκούρας: Σε οριακό σημείο τα ταμειακά διαθέσιμα


 
 

Σε οριακό σημείο βρίσκονται τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη ΝΕΤ ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, όσον αφορά στα ταμειακά διαθέσιμα, σημείωσε ότι είμαστε σε οριακό σημείο. Δεν πήραμε τη δόση που έπρεπε να πάρουμε και έχουμε εκκρεμότητα ομόλογο της ΕΚΤ όπου έχουμε διαβεβαίωση από τον κ. Γιουνκέρ, ότι θα βρεθεί λύση σε αυτό.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 214 ΕΥΡΩ… ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 247.848 ΕΥΡΩ…!!!

Post image for ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 214 ΕΥΡΩ… ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 247.848 ΕΥΡΩ…!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ…

 Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν.Τσάγγας διέταξε τον έλεγχο για φοροδιαφυγή όλων όσοι δήλωναν ελάχιστα εισοδήματα στην εφορία αλλά έβγαζαν εκατομμύρια στο εξωτερικό από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση.

Ταχύτερα από το φως - με την άδεια του Αϊνστάιν


Ταχύτερα από το φως - με την άδεια του Αϊνστάιν
Με σκουληκότρυπα ή με στρέβλωση του χωροχρόνου μπορούμε να ταξιδέψουμε από το φως, χωρίς να προδώσουμε τον Αϊνστάιν

Η πρόσφατη απόδειξη ότι η αρχική ανακοίνωση για την παρατήρηση υπερφωτεινών νετρίνων από τους ανιχνευτές του Γκραν Σάσο (Gran Sasso) της Ιταλίας οφειλόταν σε πειραματικό σφάλμα επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά, την ισχύ της Θεωρίας της Σχετικότητας. Ταυτόχρονα όμως

«Βουτιά θανάτου» για 22χρονη


  • 1767
     



 «Βουτιά θανάτου» για 22χρονη
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νομαρχιακό νοσοκομείο Χανίων μια 22χρονη Αλβανή η οποία έκανε βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων – νευροχειρουργός Γιώργος Αρχοντάκης εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την ομαλή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...