Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Όταν όλοι αγαπούσαν τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη


http://www.iefimerida.gr/

Τα τελευταία χρόνια ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής του τόπου. Προνομιακός συνομιλητής του προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου, πρωθυπουργών, υπουργών.
Μεγάλος ευεργέτης με χρήματα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά προέρχονται από καθαρές επιχειρηματικές δραστηριότητες ή από την Proton Bank. Πρωτεργάτης στην ανασυγκρότηση της

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε μεγαλομηντιάρχες και μεγαλοδιαφημιστάδες> Βενέτης, Βενιάμης, Κακουλίδης> "Βάζουν φέσια και κρύβονται στις βίλες τους" γράφει το "Πρώτο Θέμα" το οποίο στη πρώτη σελίδα του ξέχασε τον Μάκη Σεριάτο!




Bookmark and Share Share

Η κωλοτούμπα της Μάνδρου


http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_5850.html

ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΪΜΙΝΓΚ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...
Όπως ακριβώς το γράψαμε από το απόγευμα. Επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ μέσω της δικαστικής συντάκτριας Ιωάννας Μάνδρου, η οποία εντελώς συμπτωματικά όταν ήταν στον Alpha έλεγε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε σήμερα. Η Μάνδρου έθεσε...

Ασθένεια επικαλείται ο Εφραίμ …για να αποφύγει την σύλληψη(;)


Ασθένεια επικαλείται ο Εφραίμ …για να αποφύγει την σύλληψη(;)Λοίμωξη επικαλείται ο ηγούμενος της μονής  Βατοπεδίου Εφραίμ και γι’ αυτό δεν έχει παραδοθεί ακόμη στις αρχές.
Από το πρωί έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια καθώς παρουσιάζει υψηλό πυρετό και πόνους. Οι αστυνομικές αρχές που δεν μπορούν να εισβάλλουν στην μονή για να τον συλλάβουν περιμένουν  εισαγγελέα για να εξεταστεί αν θα παραμείνει ο ηγούμένος στη μονή ή θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
ΠΗΓΗ: seleo.gr

Θα τα ακούσουν σήμερα οι πολιτικοί μας


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 24, 2011
Τα κάλαντα…
Στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του θα ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις 12.00 το μεσημέρι, η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι», στις 13.00 η Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος», στις 14.00 η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα ακούσει τα Κάλαντα των

“Ποτσουάνα” γίναμε…!!!

“Ποτσουάνα” γίναμε…!!!

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 24, 2011
Economist: Προβληματική (ελλατωματική) Δημοκρατία έχει η Ελλάδα..μια θέση πάνω απ την Μποτσουάνα!!!
To Economist εξέδωσε την ετήσια έκθεσή του για το 2011 “ Democracy index 2011, Democracy under stress ”,  (Δείκτης Δημοκρατίας, Η Δημοκρατία υπό πίεση)
Σύμφωνα με την πιο πάνω μελέτη, επτά χώρες της Δυτικής Ευρώπης σημείωσαν μείωση στην βαθμολογία τους και καμία χώρα δεν είχε αύξηση.
Ο κύριος λόγος για την πτώση στις βαθμολογίες της δημοκρατίας το 2011 στην περιοχή της Ευρώπης, ήταν η διάβρωση της κυριαρχίας…

και της δημοκρατικής λογοδοσίας, που σχετίζεται με τις επιπτώσεις της και τους χειρισμούς της κρίσης της ευρωζώνης.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Bild – Οι Έλληνες πολιτικοί «μαζεύουν» εκατομμύρια! Ξέχασαν να πουν ότι είναι τα τσουτσέκια των Γερμανών…

Welt – «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι εκατομμυριούχος»

money.png
Η πρόσφατη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών δεν άφησε αδιάφορο και τον γερμανικό Τύπο, που δημοσιεύει σήμερα άρθρα με ειρωνικά σχόλια για τα περιουσιακά τους στοιχεία. «Οι Έλληνες πολιτικοί συσσωρεύουν εκατομμύρια» είναι ο τίτλος του σημερινού….δημοσιεύματος της Bild, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δήλωση χρεοκοπίας» τη

-Αντώνη Σαμαρά, μόνο ένας πολιτικός ντιντής θα έβγαινε σήμερα από το Μαξίμου χωρίς ημερομηνία εκλογών εντός του Μαρτίου!




Αντώνη Σαμαρά, μόνο αν είσαι πολιτικός ντιντής, θα επιτρέψεις σ αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα Παπαδήμου που κουμαντάρει ο Βενιζέλος, να συνεχίσει να υπάρχει.
Δεν είναι δυνατόν να  στηρίζεις μια κυβέρνηση της οποίας ο υπερυπουργός-και λόγω ανυπαρξίας Παπαδήμου-Οικονομικών  ισχυρίζεται ότι «κωλύομαι να μιλήσω -και θα έπρεπε για να ξέρει ο έλληνας πολίτης τι γίνεται».
Τι ανοησίες είναι αυτές; Τι «εφηβικά» νάζια;

-Λαμόγια μεγαλοδιαφημιστές, τραπεζίτες και ξιπασμένοι μηντιάρχες, τα καλύτερα έρχονται...




Ένα σεσημασμένο lifestyle κύκλωμα που αποτελούσαν τυχοδιώκτες των ΜΜΕ, ξιπασμένοι διαφημιστές και τραπεζίτες  μοίραζαν την σημαδεμένη τράπουλα της ενημέρωσης στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Εκβιαζόμενοι τραπεζίτες –κάποιοι από αυτούς ακόμη και για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους-κλεφτρόνια μεγαλοδιαφημιστές, οι οποίοι βγαίνουν από τις βίλες τους κάτω από μια ανθρώπινη ομπρέλα με γορίλες, και ξιπασμένοι μηντιάρχες  οδήγησαν τα ΜΜΕ στη σημερινή κατάσταση.

Η Μάνια Τεγοπούλου υποθήκευσε την περιουσία της για να σώσει την εφημερίδα που θα μπορούσε να είχε πουλήσει στον Λαυρεντιάδη. Οι δημοσιογράφοι της "Ε" γιατί απεργούν;




Η Μάνια Τεγοπούλου, δεν είναι σαν τα υπόλοιπα λαμόγια τους εκδότες.

Έκανε ότι μπορούσε για να πληρωθεί το δώρο στους εργαζόμενους οι οποίοι λειτουργώντας αυτοκτονικά ξεκίνησαν επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Βόμβα από Reuters> H Ελλάδα μετέφερε στο αγγλικό δίκαιο τα ομόλογα του PSI!


http://netakias.wordpress.com/2011/12/21/final_act/#more-5617

Αυτή δεν είναι απλά βόμβα .....




Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε σήμερα 21/12/2011 στις 10 ώρα Ην.Βασιλείου ότι σύμφωνα με Τραπεζικές πηγές η  Ελλάδα έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του δικαίου των ομολόγων του PSI και στη μετατροπή τους  ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ! ! !
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ REUTERS ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΕΙ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η αναφορά του Πάνου Καμμένου για τα υποβρύχια από τον Αύγουστο του 2001.


Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε ολόκληρη την ιστορική αναφορά του Πάνου Καμμένου που “έθαψε” το καθεστώς Σημίτη.

Η αναφορά έγινε τον Αύγουστο του 2001 και όπως θα δείτε αποκάλυψε από τότε με κάθε λεπτομέρεια ακόμα και την εκτιμώμενη μίζα που δόθηκε σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΣΤΕΛΕΧΗ του υπουργείου. Μετά την χθεσινή απόφαση του Γερμανικού δικαστηρίου, ο Καμμένος δικαιώνεται πλήρως ακόμα και στους αριθμούς!

Δείτε λοιπόν την αναφορά – βόμβα που περιγράφει το σκάνδαλο βήμα προς βήμα. 10 χρόνια πριν.

Ο Καμμένος τα σπάει στη Βουλή (21/12/11)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

40 αναρχικοί «επισκέφθηκαν» το σπίτι του Παπουτσή


40 αναρχικοί «επισκέφθηκαν» το σπίτι του ΠαπουτσήΕχθές (Τετάρτη) στις 16.30 το απόγευμα 40 αναρχικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Σ. Αντωνίου έξω απο το σπίτι του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Χ. Παπουτσή. Μηχανοκίνητη πορεία έφτασε εξω απο την πολυκατοικία που διαμένει ο Παπουτσής. Φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης για την Στέλλα και πετάχτηκαν εκατοντάδες τρικάκια που έγραφαν ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και Χ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕ ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Μισούν τον Παπανδρέου 8 στους 10 πολίτες!


Μισούν τον Παπανδρέου 8 στους 10 πολίτες!Την χειρότερη εικόνα πολιτικού αρχηγού στην κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια έχει πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα το 83% δηλώνει ότι έχει αρνητική εικόνα για τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ μόλις το 13% τον βλέπει με θετικό μάτι!

ΠΑΤΡΑ: Μάτωσαν στο ξύλο τον Απόστολο Κατσιφάρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΠΑΤΡΑ: Μάτωσαν στο ξύλο τον Απόστολο Κατσιφάρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΤο κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο indymedia:
Σήμερα Δευτέρα 19/12, 12 το μεσημέρι, στην Πάτρα, σε γνωστή καφετέρια της Αγίου Νικολάου εντοπίσαμε τον Απόστολο Κατσιφάρα (για όσους δεν γνωρίζουν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υπεύθυνος σωφρονιστικών ιδρυμάτων με το Πασοκ και από τα πιο γνωστά πασοκόσκυλα της Πάτρας.) Ετερόκλητο πλήθος συγκεντρώθηκε στην καφετέρια και του ζητούσε να αποχωρήσει αλλά αυτός μας αγνόησε επιδεικτικά. Ακολούθησαν γιουχαρίσματα και μπινελίκια κυρίως από ηλικιωμένους ενώ μια μεσηλίκη του φώναξε «Κατσιφάρα λαμόγιο θα μπεις και συ μέσα».
Αυτός συνεχίζοντας την προκλητικά απαξιωτική στάση του όχι μόνο αδιαφόρησε για το σχόλιο αλλά

Διασύρουν τους Έλληνες με απαράδεκτο τρόπο…


Διασύρουν τους Έλληνες με απαράδεκτο τρόπο…Γράφει ο ΒΑΣ. Α. ΚΟΚΚΙΝΟΣ,
Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Σε κεντρική πλατεία του Βερολίνου, σχετικώς προσφάτως, υψώθηκε τεράστιο πανώ, στο οποίο παρομοιάζονται οι Έλληνες δι’ ενός χοίρου και προβάλλεται το σύνθημα«αποδοκιμάστε τους τεμπέληδες Έλληνες»!
Οι Γερμανοί δεν πρέπει να έχουν κανένα λόγο να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες ως «τεμπέληδες». Διότι ούτε οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα, ούτε βεβαίως ο Ελληνικός Λαός, όταν αυτοί έρχονται στην Ελλάδα ως τουρίστες.

Κλείδωσαν επιβάτες μέσα στον προαστειακό


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ
Τεράστια ταλαιπωρία αλλά και εξοργιστικά γεγονότα έμελλαν να πάθουν δεκάδες πολίτες που προτίμησαν να πάρουν σήμερα τον προαστειακό. Λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων του προαστειακού, πολίτες εγκλωβίστηκαν πάνω από μισή ώρα μέσα στο σταθμό της....

Εικόνα σοκ: ξύλο και στον Κατσιφάρα


20111222-222940.jpg 

Η παρέμβαση έγινε σε καφετέρια, φυγαδεύτηκε με την βοήθεια ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Η Ελλάδα στα πρόθυρα εμφυλίου όπου οι μόνοι που δεν τρώνε ξύλο είναι οι πάμπλουτοι νταβατζήδες.

Το συγκινητικό αντίο του Στάθη στην «Ελευθεροτυπία»


Με τίτλο «αποχαιρετισμός...» και αναφέροντας ότι «αυτό το υπέροχο σκαρί θα συνεχίσει χωρίς εμένα» ο Στάθης στο σημερινό του άρθρο στη στήλη του «ναυτίλος» στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αποχαιρετά μετά από πολλά χρόνια την εφημερίδα.
Αναλυτικά το κείμενο του:
Αποχαιρετισμός...
Σαν τσιγάρο που κόπηκε στη μέση χωρίς να βρει ένα επόμενο στόμα για να κάψει σ' αυτό τη ζωή

Guardian: Έλληνες πτυχιούχοι απελπισμένοι μεταναστεύουν στην Αυστραλία

Eικόνες των αρχών του αιώνα, με τη μαζική μετανάστευση Ελλήνων σε Αυστραλία θυμίζει σήμερα η κατάσταση στην Lonsdale Street, στην καρδιά της Μελβούρνης, όπου βρίσκεται η έδρα της ελληνικής κοινότητας.
''Μόνο που οι σύγχρονοι μετανάστες '', όπως σημειώνει άρθρο της Guardian στο διαδίκτυο, ''είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, με πτυχία σε ιδιαίτερα δύσκολους τομείς''.
Ο Bill Παπαστεργιάδης, δικηγόρος και πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας, περιγράφει την τραγική

Μηνύσεις για μη καταβολή δώρου σε Alter, Φίλαθλο, Ελευθεροτυπία

Media


Μηνύσεις για μη καταβολή δώρου κατέθεσαν σήμερα εργαζόμενοι στις εφημερίδες "Ελευθεροτυπία" και "Φίλαθλος", καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού Alter.
Με αφορμή τις τρεις μηνύσεις η Εισαγγελία Πρωτοδικών, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής καθώς ο νόμος δίνει περιθώριο στους ιδιοκτήτες των εταιρειών να προχωρήσουν σε καταβολή του δώρου, έως και την 31η Δεκεμβρίου.
Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, σε βάρος των υπευθύνων των τριών μμε θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία ώστε να παραπεμφθούν σε δίκη.

Τελεσίγραφο 2 ημερών στους εργαζόμενους του Alter και μετά πτώχευση



Ο εκδότης Γιώργος Κουρής εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter...
δίνοντας διορία δύο ημερών στους εργαζόμενους του καναλιού να αποδεχτούν τις προτάσεις του.

Η ανακοίνωση του Γ.Κουρή έχει ως εξής:

«Η οικογένεια Κουρή σε μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του Alter Channel, προκάλεσε χθες το απόγευμα συνάντηση – συζήτηση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών και των δικηγόρων τους.

Bild: Οι Έλληνες πολιτικοί «μαζεύουν» εκατομμύρια .....

Media


 Η πρόσφατη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών δεν άφησε αδιάφορο και τον γερμανικό Τύπο, που δημοσιεύει σήμερα άρθρα με ειρωνικά σχόλια για τα περιουσιακά τους στοιχεία.
«Οι Έλληνες πολιτικοί συσσωρεύουν εκατομμύρια» είναι ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος της Bild, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δήλωση χρεοκοπίας» τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών.

Από το οικονομικό θαύμα στην οικονομική μετανάστευση…


Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 22, 2011
Αυτή την Ελλάδα μας παρέδωσε σε 2 χρόνια..Ο μέγας στοχαστής…
Η Ελλάδα σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα (22 Σεπτεμβρίου 2010)
Ποιος το είπε αυτό;
Ποιος άλλος ο Πρωθυπουργός “εξωτερικών” σε συνέντευξη, στη μητρική του γλώσσα φυσικά, στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS και στη δημοσιογράφο Susie Gharib (22 Σεπτεμβρίου).
Πιο συγκεκριμένα στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε:
” Greece is a country that was seen as a failure and has now become an economic miracle.”
“Η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία κάποτε θεωρήθηκε αποτυχημένη και, σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα” 
Σήμερα…Μετά από 15 μήνες….
Μόνο φέτος, 2500 Έλληνες έχουν μετακινηθεί προς την Αυστραλία, αν και αξιωματούχοι στην Αθήνα, λένε περισσότεροι από 40.000 έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για την έναρξη της επίπονης διαδικασίας μετανάστευσης. Οι Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία :
”Είναι όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθηγητές, τραπεζίτες που

ΕΤΕ: μείωση μισθών εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας



Επιστολή προς το Σύλλογο Εργαζομένων απέστειλε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, με στόχο την έναρξη των διαπραγματεύσεων για μείωση μισθών.
Το ραντεβού, σύμφωνα με την επιστολή της διοίκησης, είναι για τις 12/1/2012.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Νοεμβρίου, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας είχε ζητήσει σε συνάντηση που είχε με τον σύλλογο των υπαλλήλων περιορισμό των μισθολογικών δαπανών κατά τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση σε μια προσπάθεια να αντισταθμιστούν οι ενδεχόμενες απώλειες από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων και την γενικότερη ύφεση που χτυπά με σφοδρότητα την αγορά.

“Στήριξη των οικογενειών” θυμήθηκαν τώρα οι Πασόκοι!!!


Αγαπητοί ΠΑΣΟΚοι βουλευτές, σας το 'παμε πολλές φορές από αυτό εδώ το blog, ότι, όπου βλέπουμε να μας δουλεύετε με λαϊκισμό, θα γινόμαστε πολύ... κακοί μαζί σας. Σας εξηγήσαμε (και από κοντά σε πολλούς) ότι μισούμε θανάσιμα αυτό το παπατζηλίκι που έχει το ΠΑΣΟΚ και που διέλυσε τη χώρα: όταν δεν κυβερνάτε δηλαδή να είστε όλο χάιδεμα αυτιών και "φιλολαϊκές ιδέες και προτάσεις" κι όταν κυβερνάτε να παίρνετε κεφάλια με το κονσερβοκούτι.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες !


Γράφει ο συνεργάτης μαςΘόδωρος Γαλανόπουλος
Αγαπητοί φίλοι, όλοι αυτοί οι λεβέντες που ετοιμάζονται να πάνε σε εκλογές, το κομματικό κατεστημένο δηλαδή της χώρας μας, όσο και αν ψάξεις στα ντουλάπια τους  στην τσέπη τους, ή και στον ψυχικό τους κόσμο, ντροπή δεν θα βρεις πουθενά!  Εκλογές θέλουν να κάνουν, ο κάθε ένας για το δικό του λόγο! Άλλος για να ανεβεί στην εξουσία  ξανά,

Ζουγανέλης: «Η Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει»




Ζουγανέλης: «Η Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει» [βίντεο]



«Να σωπάσει! Δεν είναι τίποτα!»

Ο πασίγνωστος ηθοποιός κατακεραυνώνει την τραγουδίστρια με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της για τους Έλληνες. Μάλιστα, σατιρίζει και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει η Νάνα Μούσχουρη!

Ο ηθοποιός λέει: 
«Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει να ψάξει πρώτα η ίδια να βρει αν είναι Ελληνίδα. Δεν έχει ανάστημα να μιλήσει για τους Έλληνες! Μιλάει τα ελληνικά …»γεια τι κάνετε, πως είστε, είστε καλά»! Να βάλει το

Η Αριστερά αθροιστικά πρώτη δύναμη, σε νέα δημοσκόπηση


thumb
Προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ κατά 12,5 μονάδες σε δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», χωρίς να υπάρχει τάση για αυτοδυναμία, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.
Σ αυτή τη δημοσκόπηση που ανατρέπει τα ισχύοντα πολιτικά δεδομένα, η Αριστερά καταγράφει αθροιστικό ποσοστό 43%!

Ινδονησία: 88 σορούς ανέσυραν οι Αρχές μετά το ναυάγιο




 

 

 










Συνολικά 88 σοροί έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, πέντε ημέρες μετά το ναυάγιο ενός πεπαλαιωμένου πλοίου το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 250 επίδοξους μετανάστες με προορισμό την Αυστραλία στα ανοικτά του νησιού Ιάβα στην Ινδονησία, όπως δήλωσε αξιωματούχος σήμερα.

Ορισμένες από τις σορούς ανακαλύφθηκαν στα ανοικτά της νήσου Μπαλί, όπως δήλωσε ο

ΣΩΩΩΩΠΑ!! ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....

Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ευ.Αργύρη

Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ευ.ΑργύρηΣφοδρή επίθεση κατά του γ’ αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για το πόθεν έσχες βουλευτών. O κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της Βουλής» μιλώντας στον Βήμα 99,5.
«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» είπε ο κ. Πάγκαλος, κατηγορώντας τον Ευ.Αργύρη ότι δημιούργησε ένα «τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως».

Η Μελίνα Εμφιετζόγλου έσωσε την άπορη οικογένεια της Πάτρας

Μετά τη δημοσίευση του δράματος της οικογένειας Γασπαρινάτου από την Espresso, η κόρη του γνωστού επιχειρηματία και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας "Μηχανική", επικοινώνησε με τον Δήμο Πατρέων και την οικογένεια και ανέλαβε την φροντίδα των παιδιών. Η κα Εμφιετζόγλου....


ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ - ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ALTER ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΌ - ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ


Ραγδαιες οι εξελιξεις στο Alter.
-Δεν εκπεμπει σε ολοκληρη την Αττικη απο την κεραια του Υμηττου, καθως η διοίκηση εριξε το σημα ωστε να μην προβαλει τα μηνυματα των εργαζομενων. 
-Η Digea εχει ριξει το σημα του και το προβαλλει με απιστευτες δυσκολιες.
-Τους ετσουξαν απιστευτα, τα μηνυματα των εργαζομενων που περναγαν με καρτα και τα διαβαζε ολη η Ελλαδα.
ΠΡΕΖΑ TV

Οι Κύπριοι παίρνουν δάνειο από τη Ρωσία, εμείς παρακαλάμε τους Μερκοζί!


Οι Κύπριοι παίρνουν δάνειο από τη Ρωσία, εμείς παρακαλάμε τους Μερκοζί!Οι αδελφοί μας Κύπριοι έκαναν αυτό που η ξεπουλημένη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν τόλμησε. Αντί να κάθονται και να υφίστανται τους εκβιασμούς των παραπληγικών των Βρυξελλών, πήγαν και πήραν δάνειο από τη Ρωσία. Το tsantiri τα έχει «χώσει» πολλές φορές στον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά εν προκειμένω του βγάζουμε το κάπελο.

Διαβάστε το δημοσίευμα από το site onlycy.com:  
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραχώρηση προς την Κυπριακή Δημοκρατία του ρωσικού

Το (αποδεκατισμένο) ΠΑΣΟΚ στα κάγκελα> Ο Παπαδήμος για το μόνο που αγωνιά είναι να φθάσει με ασφάλεια το δαχτυλίδι από τον Παπανδρέου στον Βενιζέλο.



Η αίσθηση ότι ο Παπαδήμος επιχειρεί  συνειδητά να κερδίσει  κυβερνητικό χρόνο με μοναδικό στόχο να παραδώσει ομαλά ο Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο, έχει βγάλει στα κάγκελα κορυφαία στελέχη του κινήματος.
Ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ΓΑΠ δεν μπορούν  να αποκλείσουν πλέον το ενδεχόμενο μια και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς μας έχει συνηθίσει σε μυστικά και ψέματα.
Όσο για τον ίδιο τον Παπαδήμο, είναι πολύ λογικό ο Βενιζέλος να του έχει υποσχεθεί ότι θα τον

Ένας "φιλήσυχος" μακελάρης




 
Toν έβλεπα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου,  κατευθείαν  από τα λασπόνερα του Alter όπου ξεροστάλιαζε χρόνια ολόκληρα , ως Μόνα Λίζα της εργατικής τάξης,  κάνοντας πολύωρες  λιτανείες στον λαικισμό του Αυτιά, αφού είχε ολοκληρώσει τη σκοπιά του στον Πάστορα του είδους, Γιώργο Παπαδάκη.
Ο υπουργός Εργασίας Κουτρουμάνης, πρώην συνδικαλιστής, σύντροφος του απολεσθέντος προέδρου της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου, του Πρωτόπαπα και λοιπών πρώην εργατοπατέρων της ίδιας

#OpGreece: Νέο μήνυμα από τους Anonymous προς τους Έλληνες


#OpGreece: Νέο μήνυμα από τους Anonymous προς τους ΈλληνεςΜε νέο τους μήνυμα-γροθιά στο Ελληνικό κατεστημένο, μέλη των Anonymous υποστηρικτές του #OpGreece ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.
Μέσω μηνύματος στο Twitter, όπως μας έχουν συνηθίσει τα μέλη της παγκοσμίου φήμης χακτιβιστικής ομάδας με την έντονη δραστηριότητα, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού παγκοσμίως, εκθέτουν ερωτήματα-διαπιστώσεις που πρέπει να βάλουν όλους μας σε σκέψεις.

Νέος υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας πρώην στέλεχος της Lehman Brothers


ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
 Luis de Guindos είναι ο άνθρωπος, που θα σηκώσει το “βάρος” της διαχείρισης της χειρότερης κρίσης που αντιμετωπίζει η ισπανική οικονομία, εδώ και δεκαετίες, καθώς αυτόν επέλεξε να διορίσει ως υπουργό Οικονομικών, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, Μαριάνο Ραχόϊ. Σύμφωνα με....

Τα δέκα πιο τρελά επιδόματα στο ελληνικό δημόσιο…


 Tα 10 πιο τρελά επιδόματα του δημοσίου

Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του...

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος και όλους μας, για δεκαετίες.


10 – Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα

Φασιστικό φίμοτρο Βενιζέλου στους προισταμένους των Εφοριών της χώρας!




Καμαρώστε πολιτική συμπεριφορά του υπ. Οικονμικών ο οποίος συμφώνησε με τον ΓΑΠ να πάρει το δαχτυλίδι του ΠΑΣΟΚ!

Πριν λίγο ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών Υηρεσιών του Υπ. Οικονομικών, Γιώργος Χαζάκης, απέστειλε το παρακάτω φιρμάνι στους προισταμένους των Εφοριών της χώρας, προφανώς μετά από υπόδειξη του πολιτικού του προισταμένου>
"Επειδή το τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο εμφάνισης προισταμένων υπηρεσιών σε

Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ"

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενόψει, των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, στέκεται δίπλα στους δοκιμαζόμενους από την Οικονομική Κρίση καταναλωτές, ευχόμενη πάνω από όλα υγεία και θετική ενέργεια, και τα δύο σημαντικά  και ουσιώδη.Είναι αλήθεια ότι ,η φτώχεια του κάθε καταναλωτή, θα περάσει και στις μέρες των γιορτών στο Τραπέζι του, άσχετα με την θέληση των κοινωνικών οργανώσεων και τους τοπικούς φορείς, που αυτές τις μέρες δείχνουν ,ποιο έντονα το πρόσωπο τους.Εμείς δεν θέλουμε τους καταναλωτές να μένουνε στην παθογένεια, από όπου και αν αυτή στήνεται, από όπου και αυτή  συντηρείται.Αποτυχημένες πολιτικές, αποτυχημένες μέθοδοι, που κλείνουν την αγορά , στερούν την παραγωγή και την ανάπτυξη.Στερούν από τους

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γράψτε τη λέξη ILLUMINATI ανάποδα στον browser και θα σοκαριστείτε με την σελίδα που θα προκύψει


Θα λάβετε μια τεράστια έκπληξη...

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 20/12/2011, 20:07
τελ. ενημέρωση 20/12/2011




Από ένα σχόλιο που λάβαμε από τον αναγνώστη μας Χ.Κ, το απόγευμα της Τρίτης, προέκυψε ένα άκρως απίστευτο πλην όμως αληθινό γεγονός.

Ολοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ , NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο

Κάνει πίσω ο Κουτρουμάνης


13
Στην οδό της… λογικής φαίνεται ότι επιστρέφει ο Γιώργος Κουτρουμάνης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Υπουργός Εργασίας θα πάρει πίσω την εισήγησή του για νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από........

ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ




28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα - Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 21/12/2011, 14:12
τελ. ενημέρωση 21/12/2011
στη φωτό δεξιά ο κ.Αντωνίου
στη φωτό δεξιά ο κ.Αντωνίου

Σας ενδιαφέρει: Ακούστε το ηχητικό μήνυμα του Διαχειριστή των AegeanTimes.gr


Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Ο Πάγκαλος έχει «τρύπα» στο πόθεν έσχες και λέει... ότι έφαγε τα λεφτά!

 



Ο Πάγκαλος έχει «τρύπα» στο πόθεν έσχες και λέει... ότι έφαγε τα λεφτά!
Πολλά ερωτήματα εγείρει, αναμφίβολα, το πόθεν έσχες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, που είδε χθες στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος, έσπευσε να απαντήσει σήμερα για τις μειωμένες καταθέσεις του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το πόθεν έσχες σημαίνει που βρήκες τα λεφτά και όχι που τα έφαγες».

«Φωτογραφίζουν» Τσοχατζόπουλο


thumb
Οι δυο πρώην μάνατζερ της εταιρείας Ferrostaal στο Μόναχο καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση για μίζες συνολικού ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ που διοχέτευσαν σε Ελλάδα και Πορτογαλία, φέρνοντας στη διάρκεια της δίκης συγκλονιστικά στοιχεία στο φως.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...