Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η τρόικα του δείχνει την έξοδο


Μείζον θέμα πολιτικής αξιοπιστίας, που αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της παραίτησης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, δημιουργείται μετά την επιμονή της τρόικας για 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατά το τρέχον έτος, τις οποίες μάλιστα αποσυνδέει από το συνολικό «πακέτο» των 150.000 αποχωρήσεων ως το τέλος του 2015.

Δρ.Κ.Τόμπρας:”Ο 3ος Κύκλος βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.Ανθρωποφαγία!”


Ο κοινωνικός αυτοματισμός της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής,
εξελίσεται σε ανθρωποφαγία. 
Εκτελούνται ήδη τα πρώτα συμβόλαια.
Ετερόκλητα διαπλεκόμενα συμφέροντα συνασπίζονται, με κοινό παρονομαστή την επιβίωση από το επερχόμενο τσουνάμι της εξόντωσης.
Ιδρυτές, αχυράνθρωποι και αφανείς εταίροι του Νέου Μαγαζιού, 

[VIDEO] Δειξτε ανθρωπιά στο Φασίστα της Γειτονιά σας!

netakias

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα λίστα-φωτιά στο ΣΔΟΕ: Οι 400 Έλληνες που αγόρασαν πανάκριβα σπίτια στο Λονδίνο


  • 0
     


 Νέα λίστα φωτιά στο ΣΔΟΕ: Οι 400 Έλληνες που αγόρασαν πανάκριβα σπίτια στο Λονδίνο
Στα χέρια του ΣΔΟΕ βρίσκεται μια νέα λίστα, αυτή τη φορά με τα ονόματα των Ελλήνων που αγόρασαν πανάκριβα σπίτια, αξίας έως και 100 εκατ. ευρώ, στο Λονδίνο… Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Times. Στο άρθρο υποστηρίζεται ότι οι αγορές στις οποίες  είχαν προχωρήσει οι Έλληνες κροίσοι τα τελευταία χρόνια είχαν

Απέλαση για αυτούς που απειλούν την ελευθερία!


  • 2
     


 Απέλαση για αυτούς που απειλούν την ελευθερία!
Του Φάηλου Κρανιδιώτη
Το πλακάτ του κατσαπλιά στην Ομόνοια, με το ντιζαϊνάτο γυαλί, ήταν σαφές: «Η δημοκρατία και η ελευθερία για θανατική εκτέλεση, το ισλάμ έρχεται». Αυτά που για μας τους δυτικούς, τους χριστιανούς, είναι αξίες, γι’ αυτούς είναι η «παρακμή» των απίστων. Ανεπιθύμητα.
Όλη η πολιτική της Δύσης στις ισλαμικές χώρες βασίζεται σε μια βλακώδη, ανιστόρητη ιδεοληψία: Ότι τάχα οι λαοί των πιστών του Προφήτη διψούν για

Γερμανικός Τύπος: Ζητείται τετραγωνισμός του κύκλου στην Ελλάδα


Οι επαφές Τσίπρα, το επιπλέον έλλειμμα των 30 δισ. και η λιτότητα στην Ισπανία
Γερμανικός Τύπος: Ζητείται τετραγωνισμός του κύκλου στην Ελλάδα



 
 
Οι επαφές Τσίπρα στις Βρυξέλλες, η αναζήτηση λύσης για το επιπλέον έλλειμμα των 30 δισ. στην Ελλάδα και ο προϋπολογισμός λιτότητας της κυβέρνησης Ραχόι στην Ισπανία, είναι τα θέματα της επισκόπησης του γερμανικού τύπου σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung παρατηρεί με αφορμή τις χθεσινές επαφές του προέδρου του

Mικρά κόμματα, μεγάλοι υποκριτές...



Mικρά κόμματα, μεγάλοι υποκριτές...
ΣΥΡΙΖΑ... Το κόμμα που ζητά να εφαρμοστούν οι νόμοι για ένα αστυνομικό που έσκισε το κοράνι και ταυτόχρονα ζητά να καταργηθούν ως αναχρονιστικοί για έναν 27χρονο που προσέβαλε τον ...Παϊσιο!
Μια ανοιχτή επιστολή-κόλαφος προς την... Κουμουνδούρου για το τρίστρατο που έχει μπροστά του ο Αλέξης Τσίπρας!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Ηταν 22 Μαΐου του 2009. Κατά την διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης «σκούπα» στο Κέντρο της Αθήνας, ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι «έσκισε αντίγραφο του Κορανίου», ενός ιερού συμβόλου των Μουσουλμάνων!

Δευτερόλεπτα μετά, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω … οργισμένη ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με

BBC: Δίκαιη η οργή των Ελλήνων




«Οι Έλληνες μένουν μακριά από τους δρόμους στον καύσωνα του καλοκαιριού, αλλά οι διαδηλώσεις ξαναρχίζουν το φθινόπωρο. Αυτή η απεργία έχει σημασία, επειδή είναι η πρώτη από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο συντηρητικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον Ιούνιο.
Τη διοργάνωσαν τα δύο μεγαλύτερα συνδικάτα, και θα δοκιμάσει τις διαθέσεις του λαού. Τρεις

Βαγγέλας ο λιμενεργάτης


  • 1
     


 Βαγγέλας ο λιμενεργάτης
«Μα είναι δυνατόν πρόεδρος της Βουλής και να μιλάει σαν λιμενεργάτης», αναρωτιούνται όσοι παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες τις δημόσιες παρεμβάσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Όσοι απορούν, απλώς δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Μεϊμαράκης. Πρώτα πρώτα δεν του χαρίστηκε τιμητικά το προσωνύμιο «Βαγγέλας»! Πολλοί Βαγγέληδες ή Ευάγγελοι θήτευσαν και θητεύουν στην Βουλή, αλλά μόνο

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για "Μεγάλη Αλβανία" με ακροατή τον Σαμαρά



Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη (22/9/12), άδραξε την ευκαιρία για να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια. Και όταν οι Αλβανοί μιλάνε για χαμένα εδάφη, δεν εννοούν τίποτα άλλο από τη "Μεγάλη ή Φυσική Αλβανία", που συμπεριλαμβάνει εδάφη από το Κόσοβο μέχρι την

Και όμως! Δημόσια ελληνόφωνα σχολεία θέλουν οι Πομάκοι στα χωριά τους!


Και όμως! Δημόσια ελληνόφωνα σχολεία θέλουν οι Πομάκοι στα χωριά τους!

Την ώρα που οι «τουρκόφρονες» της μειονότητας στην Θράκη, πιέζουν για λειτουργία μειονοτικών τουρκόφωνων νηπιαγωγείων, το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να «κωφεύει» στο αίτημα κατοίκων της ορεινής Ξάνθης, να λειτουργήσουν και δημόσια ελληνόφωνα δημοτικά σχολεία στα χωριά τους.

ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ



Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των Σκοπίων –ARM, υποστράτηγος Γκοράνσο Κοτέσκι, τάχθηκε κατά της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στο στρατό.


Η αντίδραση προκλήθηκε λόγω της δημοσίευσης της Λευκής Βίβλου του Στρατού των Σκοπίων από τον Υπουργό Άμυνας που αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις και τις μελλοντικές προκλήσεις των δυνάμεων της άμυνας καθώς και το σχέδιο ασφάλειας σε τρεις γλώσσες: Σλαβικά, Αλβανικά και Αγγλικά.

Α.Μέρκελ: "Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας"





 Image«Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας», δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ σε μία δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός της. Προειδοποίησε ωστόσο να μην συγχέεται το Ισλάμ με τον Ισλαμισμό.Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τηλεδημαρχείο» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η κα Μέρκελ μίλησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά σε 7000 μέλη του CDU και ζήτησε περισσότερη ανοχή

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ WWW.ZOUGLA.GR


«Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο εφέδρων ειδικών δυνάμεων


Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να αφυπνίσει τους πολίτες, ώστε να υπάρξει μαζική και δυναμική αντίδραση για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Οι έφεδροι έδωσαν ραντεβού για τις 11.00 το πρωί της Κυριακής στο Παναθηναϊκό Στάδιο,

Λίστα με ονόματα γνωστών Ελλήνων εκδοτών που έπαιρναν μίζες από εξοπλιστικά στα χέρια Γερμανών δημοσιογράφων!


Αν νομίζετε  ότι η λίστα των 36 που απεκάλυψε η «Ζούγκλα» και από την οποία απουσιάζουν περιέργως 2 ονόματα νυν υπουργών είναι η πιο καυτή, κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο μεγάλης γερμανικής εφημερίδας στην διάθεση των

Δεν έχω ακίνητα στο Γαλαξίδι και στην Ιτέα καρδιά μου..


Γράφει η Zougla.gr
Η λίστα:- Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Εξετάζεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας και ελέγχεται για την περίοδο
που ήταν ακόμα βουλευτής. Η δίωξη θα προβεί στο άνοιγμα των τραπεζικών
του λογαριασμών καθώς έχει σταλεί εισαγγελική παραγγελία. Ελέγχεται για

Βόμβα από το euro2day για το σκάνδαλο Καρούζου: Κάποιες τράπεζες γνώριζαν και δάνειζαν αφειδώς για τις αγορές των ακινήτων.


Πλήρης δικαίωση της χθεσινής μας αποκάλυψης: Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την “είδηση”)

Η σκοτεινή περίοδος του 2010. Σύμφωνα με την (πολύ προσεκτικά δομημένη) έρευνα του Χ. Κίτσιου, κάποιες τράπεζες γνώριζαν, χρηματοδοτούσαν αφειδώς δάνεια για αγορές πάνω στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ και όχι την αντικειμενική αξία των ακινήτων (φούσκα) και έπειτα πήγαν άρον άρον να συγκαλύψουν “αναδιαρθρώνοντας”, ώστε να δικαιολογήσουν τις απώλειες. Προφανώς βρώμικη

Νέες βολές Χατζηνικολάου κατά Μεϊμαράκη και προαναγγελία για νέες αποκαλύψεις.


Νέες βολές Χατζηνικολάου κατά Μεϊμαράκη
Από το μικρόφωνο του Real Fm ο κ. Χατζηνικολάου υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κόντρα με κανένα, αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ.
Παράλληλα δήλωσε πως αρνείται να λάβει μέρος «σε αυτόν τον βρωμερό διάλογο» με τον Πρόεδρο της Βουλής και γι αυτό πρότεινε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να κάνει κόντρα με τον καθρέπτη.
Ο εκδότης επανέλαβε πως την Κυριακή η εφημερίδα του θα έχει οκτώ σελίδες ρεπορτάζ με όλες τις

Independent: Με νέο πακέτο «φλερτάρει» η Ελλάδα


 


Ο βρετανικός Independent με σημερινό του άρθρο κάνει λόγο για βοήθεια που μπορεί να ζητήσει η Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους της, στο στυλ της Ισπανίας, δίνοντας βάση πρωτίστως στη διάσωση των ελληνικών τραπεζών.

Αυτό υπάρχει περίπτωση να συμβεί, τονίζει η εφημερίδα, παρά τα όσα πακέτα δισεκατομμυρίων έχει

Όλο το πολιτικό σύστημα υποκρίνεται και ψεύδεται!


vouleutario
Η μεγαλύτερη αποκάλυψη και από αυτή του σκανδάλου Καρούζου είναι ότι όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα γνώριζε για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος πολλών δις ευρώ με εμπλεκόμενους πολιτικούς και το απέκρυψε.
Ο κ. Ζωγραφάκης με εξώδικη επιστολή του[Δείτε την ΕΔΩ] είχε ενημερώσει σχεδόν όλα τα κόμματα, την Κυβέρνηση, τη Βουλή, τους περισσότερους βουλευτές, εισαγελικούς λειτουργούς, το

Οι ελληνικές τράπεζες πίσω από το σκάνδαλο των Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη με το ξέπλυμα 10 δις ευρώ


Οι ελληνικές τράπεζες πίσω από το σκάνδαλο των Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη με το ξέπλυμα 10 δις ευρώ
Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την "είδηση")
Διαβάστε το μέχρι τέλους.
Ξιφουλκεί ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί προς πάσα κατεύθυνση, αναμασώντας κάτι περί “σχεδίου αποσταθεροποίησης”. Ακόμα όμως και στον πρωτοσέλιδο διασυρμό, οι διασυρόμενοι εμφανίζουν μία πρωτόγνωρη δειλία να κατονομάσουν τους δήμιούς τους. Ας το κάνουμε λοιπόν εμείς, αφού εσείς, οι επαγγελματίες του πολιτικού συστήματος που

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Βαγγέλη, όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο»



Η απάντηση του Χατζηνικολάου στον Μεϊμαράκη

«Όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη». Αυτή ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην ατάκα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι.

Η κόντρα ξέσπασε μετά την πρόσφατη διαρροή εγγράφων, που αφορούσαν εκκρεμή έρευνα του

Απλά μαθηματικά» από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα

 Απλά μαθηματικά από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα
Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανοίγει ξανά το γερμανικό περιοδικό Stern, τονίζοντας ότι το Βερολίνο δεν δικαιούται να έχει απαιτήσεις από την χώρα μας καθώς χρωστάει 370 δισ. σε αποζημιώσεις.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως το ποσό που έδωσε η Γερμανία στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια

Xαριστική βολή στον ΓΑΠ από Ρουμελιώτη


  • 41
     


 Xαριστική βολή στον ΓΑΠ από Ρουμελιώτη
Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, λίγες εβδομάδες μετά την πολυσυζητημένη δήλωσή του στους New York Times –που προκάλεσε και την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα- επανέρχεται, αυτή τη φορά με ένα ολόκληρο συγγραφικό πόνημα!
Το βιβλίο του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, έχει τίτλο «Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ» και αποκαλύπτει πως η χώρα οδηγήθηκε στο

Ο φύλακας άγγελος του Καρούζου


JKJSHFDFK

Στη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Kontra Channel, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αποκάλυψε ότι η υπόθεση αυτή χρονολογείται από διετίας και το ΣΔΟΕ δεν έχει καταλήξει ούτε σε ένα πόρισμα διότι πρόσωπο με μεγάλη ισχύ σε άλλη εξουσία από την εκτελεστική, πίεζε να μην προχωρήσει η έρευνα εις βάρος του κυρίου Καρούζου και κατ' επέκτασιν των εμπλεκομένων πολιτικών.

Τζήμερος σε δημοσίους υπαλλήλους: Παραιτηθείτε, 1,5 εκατ. κόσμος λιμοκτονεί για σας



Επίθεση κατά του Δημοσίου τομέα εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Δημιουργίας, Ξανά!, Θάνος Τζήμερος, μέσω του twitter.
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Θάνος Τζήμερος έγραψε: «E, σεις του Δημοσίου! Αν

Εξαφάνιση – μυστήριο λίστας με 2.000 υποψήφιους Έλληνες φοροφυγάδες


Την παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσε η λίστα με τα ονόματα περίπου 2000 Ελλήνων με συνολικές καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS.

                       
Εξαφάνιση – μυστήριο λίστας με 2.000 υποψήφιους Έλληνες φοροφυγάδες
Η επίμαχη λίστα είχε παραδοθεί στα τέλη του 2010 στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την τότε ομόλογό του της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ.
Ο πρώην υπουργός διαβίβασε αρχικά στο ΣΔΟΕ τα στοιχεία 20 προσώπων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις προκειμμένου να διερευνηθεί εάν ήταν προϊόν φοροδιαφυγής, ενώ φεύγοντας από το

Άντε πάλι ! Κινδυνεύουν οι συντάξεις λένε οι εκπρόσωποι εργαζομένων στο ΙΚΑ



Πρόσθετη κρατική επιχορήγηση έως 1,4 δισ. ευρώ, έως το τέλος του χρόνου, θα χρειαστεί το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων του ΙΚΑ, Νίκος Χατζόπουλος, σε συνέδριο της Ομοσπονδίας, το Ίδρυμα έχει απορροφήσει κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2012,

Μειμαράκης σε Παυλόπουλο: «Αντί να γλείφεις τον Χατζηνικολάου, γλείψε εμένα» ! Ο αξιότιμος 3ος πολίτης της χώρας! ΕΛΕΟΣ






 ImageΈνα... συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.
Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο διάλογος έχει δύο «βερσιόν». Η κατά

Άρση της βουλευτικής ασυλίας για την Ντόρα Μπακογιάννη


Με 236 υπέρ, 5 κατά, 3 παρών και ένα άκυρο η Βουλή αποφάσισε σήμερα την άρση της ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη για την υπόθεση της μη δήλωσης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο πόθεν έσχες του 2011 από τον επιχειρηματία σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία η βουλευτής της ΝΔ ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε η ίδια

κ. Βρούτση τα θυμάσαι αυτά..;;;μπα ε;;;;

κ. Βρούτση τα θυμάσαι αυτά..;;;

  • Τα νέα φορολογικά μέτρα είναι μέτρα εξαπάτησης των Ελλήνων.  Φορολογούν
    ακόμη και τους φόρους που έχουν, ήδη, επιβληθεί! Προκαλούν σοκ

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Φιλανθρωπία και μέτρα…

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Φιλανθρωπία και μέτρα…

Το πρωί έκανε Retweet το Χαμόγελο του Παιδίου :
.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟYΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ* (πάντα με φιλάνθρωπη

Ο ΣΕΒ λέει ότι αδυνατεί να ρίξει τις τιμές


Αλλά είναι υπέρ της εσωτερικής υποτίμησης που έχει οδηγήσει στη διάλυση της οικονομίας…
Όπως λέει σε υπόμνημα που έστειλε στο Υπουργείο Αναπτυξης, αδυνατεί να ρίξει τις τιμές, για τους εξής λόγους:

- Η αύξηση του κόστους ενέργειας, λόγω της αύξησης των τιμολογίων στο ηλεκτρικό ρεύμα

Χρυσή Αυγή: Στην Άρτα δεν θα πλησιάσει αλλοδαπός χωρίς άδεια

Επιχειρήσεις τύπου Μεσολογγίου και Ραφήνας ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή στην Άρτα.

Χρυσή Αυγή: Στην Άρτα δεν θα πλησιάσει αλλοδαπός χωρίς άδεια
  • Μέσω ανακοίνωση της κάνει γνωστό πως κλιμάκιο της θα βρίσκεται στο πανηγύρι της πόλης προκειμένου να ελέγξει τις άδειες των αλλοδαπών.
Ξεκαθαρίζει πως η εμποροπανήγυρις «θα έχει χρώμα ελληνικό και η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων με έμπρακτη συμπαράσταση».
Σύμφωνα με το preveza-info.gr στην ανακοίνωση της η Χ.Α. δηλώνει πως κανένας αλλοδαπός χωρίς

Συλλήψεις 5 προέδρων εταιρειών για φοροδιαφυγή


Δικογραφία κακουργηματικής φύσης για φοροδιαφυγή σχημάτισε η Οικονομική Αστυνομία σε βάρος πέντε εταιρειών.
Δικογραφία κακουργηματικής φύσης για φοροδιαφυγή σχημάτισε η Οικονομική Αστυνομία σε βάρος πέντε εταιρειών. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι συλλήψεις χρεοφειλετών του Δημοσίου από την ΕΛ.ΑΣ. Υστερα από πολύμηνη έρευνα, η Οικονομική

Σκάνδαλο με οσμή υποκόσμου στην... αυλή της Βουλής

Σκάνδαλο με οσμή υποκόσμου στην... αυλή της Βουλής
Στο φως βγαίνουν σιγά-σιγά αποκαλυπτικά στοιχεία για το Καρούζος gate τα οποία, αν επαληθευτούν, φέρνουν στην επιφάνεια έναν επιχειρηματικό «υπόκοσμο» ο οποίος δρούσε ανεξέλεγκτα, εις βάρος του Δημοσίου χρήματος και εις γνώση ενός μέρος του πολιτικού κόσμου.
Από το 2010 γνώριζε το προεδρείο της Βουλής το «σκάνδαλο Καρούζου» σύμφωνα με εξώδικη ενημερωτική επιστολή που είχε στείλει στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ 5 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...!!!

 

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ...
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής -μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική σειρά


 Από το γραφείο τύπου της πολιτικής παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια"  

Tο Γραφείο Τύπου της Παρατάξεώς μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα, ζητώντας την απόσυρση από το πρόγραμμα του καναλιού της νέας τουρκικής σειράς, η οποία μάλιστα προβάλλεται σε προνομιακή ώρα.

Κ. Δ/ντά,
Από καιρό προβάλλονται στο κανάλι σας διάφορες σειρές τουρκικής παραγωγής, προκαλώντας ερωτηματικά στην Eλληνική κοινωνία, για την σκοπιμότητα της προβολής αυτής και της χρονικής στιγμής που επιλέξατε να

Να αποσυρθεί ο νεοθωμανικός Σουλεϊμάν άμεσα

 

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Αντώνη Σαμαρά: Κλείσε τη βάση της Σούδας, σήμερα. Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου Σταύρου Βιτάλη, στον Πρωθυπουργό






20 Αυγ



Αντώνη Σαμαρά, ήλθε η ώρα να διορθώσεις το λάθος σου του 1990: Κλείσε τη βάση της Σούδας, σήμερα.



Αντώνη Σαμαρά. Πέρασαν τα χρόνια, αλλά οι θύμησες βλέπεις, δεν σβήνονται από τη μνήμη. Δεν ξεχνώ  το τηλεφώνημα του φίλου και αδελφού μου του Ανδρέα του Λεντάκη (ξέρεις εκείνου του: Χτυπούν απόψε στην ταράτσα τον Ανδρέα, μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ… μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό) το 1993, όταν – θυμάσαι; – έφτιαξες, την Πολιτική Άνοιξη.

Σοκ στα κόμματα από τα μέτρα Στουρνάρα



Τέλος στα ψέμματα – Στις 10:30 συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για να πάρουν τις αποφάσεις τους
 
Περικοπές από 10 ως 10,5 δισ. ευρώ στις δημόσιες δαπάνες και νέα φορολογικά μέτρα τρία δισ. ευρώ περιλαμβάνει το πακέτο των μέτρων που θα απασχολήσει τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ο Πάγκαλος διόρισε τον επιμελητή του «Μαζί τα φάγαμε»

Χιούμορ ή πρόκληση;

 
 
 
Διάθεση για χιούμορ ή απύθμενη πρόκληση; Όπως και αν έχει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος βρήκε ακόμα μια ευκαιρία για να προκαλέσει καθώς κάνοντας χρήση του νόμιμου δικαιώματός του, ως πρώην αντιπρόεδρος κυβέρνησης, διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο που του παρέχεται στην Βουλή τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε».

Εξώδικο στη Βουλή από το 2010 για τον Μεϊμαράκη

Εμπλέκει όλο το πολιτικό σύστημα στο «σκάνδαλο Καρούζου» ο Ζωγραφάκης

 

Από το 2010 γνώριζε το προεδρείο της Βουλής το «σκάνδαλο Καρούζου» σύμφωνα με εξώδικη ενημερωτική επιστολή που τους είχε στείλει ο κ. Γιώργος Ζωγραφάκης, εκ των πρωταγωνιστών της υποθέσεως και συνιδιοκτήτης της κτηματομεσιτικής εταιρείας μέσω της οποίας έγινε το ξέπλυμα μαύρο χρήματος όπως αναφέρουν οι καταγγελίες.

Ειδικότερα, ο κ. Ζωγραφάκης στην επιστολή του προς τον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αυτή η ενημέρωσή σας είναι η προτελευταία μου ελπίδα

Οἱ «αγαπημένοι» μας «φίλοι» Άγγλοι!


Οἱ «αγαπημένοι» μας «φίλοι» Άγγλοι!
Γράφει η Φιλονόη
Όταν ο Μεταξάς, από το 1940 επισήμως, δεν ήθελε τους Άγγλους στην Ελλάδα, κάτι ήξερε.
Διέβλεπε πως εάν οι Άγγλοι σταθμεύσουν εδώ, με η χωρίς μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις, θα δημιουργούσε η παρουσία τους ρήξιν ανεπανόρθωτον στις σχέσεις της χώρας με τους Γερμανούς.
Μία τέτοια κατάστασις θα επετάχυνε την εισβολή των Γερμανών, κάτι που ο Μεταξάς φρόντιζε να μην συμβή!
Οι Γερμανοί ήταν συνιδρυτές του Άξονος και ο σύμμαχός τους δεινοπαθούσε στην Αλβανία. Δεν θα τον άφηναν έτσι, εάν φυσικά τους διδόταν η ευκαιρία. Αλλά ευκαιρίες δεν έδιδε ο Μεταξάς.

Πάνω από 200 κρυμμένοι δισεκατομμυριούχοι στην Αφρική



Στην Αφρική πρέπει να υπάρχουν πάνω από 200 κρυμμένοι δισεκατομμυριούχοι που δρουν...
και πλουτίζουν στη λεγόμενη «ανεπίσημη» οικονομία.

Ο δρ.Mark Mobius - ένας από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές και γνώστες των αναπτυσσόμενων αγορών με εμπειρία 40 ετών – εκτιμά ότι πολλοί από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους, θα προσπαθήσουν να νομιμοποιήσουν τα χρήματά τους μέσα στα επόμενα χρόνια.

Απίστευτη Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης : Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!


 

Ο Προμηθέας είναι ένα νέο εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο μάλιστα είναι και παγκόσμια ελληνική πατέντα. Υπόσχεται οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το πετρέλαιο η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου με τιμή από 1,40 εως 1,60 ευρώ κάνοντας το απλησίαστο για χιλιάδες νοικοκυριά που αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 
Το σύστημα "Προμηθέας" λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια και με τη

H Εισαγγελία οφείλει σήμερα να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Πρωθυπουργού....

Μετά την επίσημη ανακοίνωση,μέσω του Τύπου από πληροφορίες για τα συμφωνηθέντα μέτρα, του "κλειδώματος" της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο,ας θυμηθούμε τη δήλωση του σημερινού Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τον Φεβρουάριο του 2012,δηλαδή 7 μήνες πρίν:

Για διάσωση του 13ου-14ου μισθού στο πακέτο των βασικών σημείων που συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός κάνουν λόγο πληροφορίες από τη ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς πάλεψε και κατάφερε να μην περικοπεί ο 13ος και 14ος μισθός. Διαφώνησε με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Δεν δέχθηκε όλα τα μέτρα που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις, ενώ συζητά το θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού.

Αλλά επειδή το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια,από τη Θήβα τον Απρίλιο του 2012 κι ενώ η χώρα

To Συνδικάτο της Μεταπολίτευσης: Απο τα Αμπέχωνα, στις OffShore!


To Συνδικάτο της Μεταπολίτευσης: Απο τα Αμπέχωνα, στις OffShore!

Πώς η βαθιά διεφθαρμένη πολιτική ζωή του τόπου, εξολοθρεύει τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς...

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Αρχές δεκαετίας του ’90 σε club της παραλιακής, περασμένα μεσάνυχτα. Ο οδηγός-αστυνομικός του ισχυρού υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται στο πάρκινγκ. Πέφτει σύρμα και σε λίγα λεπτά ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης σπεύδει προς το μέρος του με μια μαύρη πλαστική σακούλα τίγκα στα πεντοχίλιαρα σαν να ήταν πετσετάκια. Πάνω τους τα δακτυλικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...