Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΩΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!


20130605-192615.jpg
Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ PSI ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Αφού ξεφόρτωσαν ομόλογα πάνω στην πλάτη του δημοσίου ρημάζοντας την χώρα για τρία χρόνια με το παραμύθι ότι την “σώζουν”, τώρα “ομολογούν”!
Που είναι τώρα οι γελοίοι, αγράμματοι ή μισθωμένοι ινστρούκτορες που μιλούσαν για

“σωτήρες” και “ευλογία”;
Να παραδεχτεί δημόσια σημαντικά λάθη που έγιναν στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας ετοιμάζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο πλαίσιο μιας κρίσιμης αξιολόγησης των
χειρισμών του στο πεδίο αντιμετώπισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης της Ευρωζώνης.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, σε έγγραφο που κυκλοφόρησε εσωτερικά με ένδειξη «αυστηρά εμπιστευτικό» και βρέθηκε στα χέρια της Wall Street Journal, ο διεθνής Οργανισμός παραδέχεται ότι υποτίμησε σημαντικά τη ζημιά που η συνταγή λιτότητας προκάλεσε στην ελληνική οικονομία, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η αντίδραση στην κρίση έδωσε χρόνο στην Ευρωζώνη να περιορίσει τις επιπτώσεις για την υπόλοιπη Ευρώπη.
Το ΔΝΤ παραδέχεται ότι παρέβη τους ίδιους του τους κανόνες για να κάνει το διογκούμενο χρέος της Ελλάδας να φαίνεται βιώσιμο, καθώς η χώρα δεν ικανοποιούσε τρία από τα τέσσερα κριτήρια του ΔΝΤ για παροχή στήριξης. Στη διάρκεια των τριών προηγούμενων ετών, ένας αριθμός αξιωματούχων του ΔΝΤ, συμπεριλαμβανομένης της γενικής διευθύντριας, Christine Lagarde, διατείνονταν επανειλημμένως πως το χρέος της Ελλάδας είναι «βιώσιμο» -πιθανό να εξοφληθεί πλήρως και έγκαιρα.
με πληροφορίες από το http://www.capital.gr
 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...