Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Ταραντούλα της πρέζας» η πρώην «Μις Βουλγαρία» στα νότια προάστεια

«Ταραντούλα της πρέζας» η πρώην «Μις Βουλγαρία» στα νότια προάστεια
Στον ιστό της Αστυνομίας πιάστηκε η πρώην εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς της Βουλγαρίας ύστερα από ένα λάθος που την οδηγεί στο θέρετρο των... φυλακών
Του Ειδικού Συνεργάτη
Την ονόμαζαν «ταραντούλα της πρέζας» στα στέκια των νοτίων προαστείων. Όπου κι αν περνούσε, ερέθιζε όλα τα βλέμματα, αντρικά και γυναικεία. Η εμμονή της για την παραμυθένια ζωή, τις οργιώδεις νύχτες και τα λούσα την οδήγησε στα ύποπτα μονοπάτια του εμπορίου και
της διακίνησης νοθευμένων ναρκωτικών. Τώρα, το σίγουρο είναι ότι εξασφάλισε δωρεάν διαμονή στο θέρετρο του Κορυδαλλού, όπως λένε οι αστυνομικοί.
Αν ήταν έμπνευση, ο ζωγράφος που θα απεικόνιζε τα χαρακτηριστικά της θα δημιουργούσε τον πιο όμορφο πίνακα. Η ομορφιά της, την οδήγησε στο υψηλότερο βάθρο του σχετικού διαγωνισμού στη χώρα της, τη Βουλγαρία. Όπως λένε ορισμένοι όμως, αφού «η ομορφιά είναι κατάρα», τότε άρχισαν οι περιπέτειές της.
Μετά την έφοδο που πραγματοποίησε ισχυρό κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Ναρκωτικών αργά το βράδυ της Πέμπτης, η ξανθιά δίμετρη πρώην «Μις Βουλγαρία» επιβεβαίωσε το παρατσούκλι της «ταραντούλας». Δεν ξέρουμε αν ανήκει στο είδος της ταραντούλας που τρώει ακόμα και πουλιά, φαίνεται όμως πως σκόρπιζε το θάνατο χωρίς την παραμικρή ενοχή.
Επί αρκετούς μήνες, η «ταραντούλα» είχε τη φήμη της βασικής προμηθεύτριας σε κοκαΐνη, χασίς και ηρωΐνη σε όλα τα διάσημα μαγαζιά των νοτίων προαστείων. Η δίψα της για χρήμα και οι κινήσεις της άρχισαν να εστιάζουν την προσοχή των αστυνομικών. Σε κάποια στιγμή, όταν πριν από λίγες εβδομάδες, παραλίγο να συλληφθεί προσποιήθηκε άγριο «φάσωμα» (με άλλα δύο πρόσωπα) στις τουαλέτες γνωστού κέντρου που σκανδάλισε.
Η έφοδος των αστυνομικών στο υπερ-πολυτελές διάμερισμα της πρώην «Μις Βουλγαρία» στη Γλυφάδα επιβεβαίωσε τις υποψίες τους. Πίσω από έναν μεγάλο χώρο, χωρισμένο με γυψοσανίδα, η «ταραντούλα» ύφαινε τους δικούς της θανατηφόρους ιστούς. Διέθετε δύο πρέσσες κι έναν αναδευτήρα για να νοθεύει τα ναρκωτικά που μοίραζε. Εκεί είχε κρύψει κι ένα υποπολυβόλο "Scorpio" με το οποίο κυκλοφορούσε.
Πώς την «τσάκωσε» ο αστυνομικός
Χάρη σ' αυτό το υποπολυβόλο την εντόπισε ένας από τους άνδρες του κλιμακίου που την παρακολουθούσε από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Ο έμπειρος αστυνομικός, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σύλληψη του εμπόρου ναρκωτικών Μακρυγιάννη πριν από χρόνια που κυκλοφορούσε επίσης με "Scorpio", είχε γίνει η σκιά της «ταραντούλας».
Ώσπου έκανε το μοιραίο λάθος στο χώρο στάθμευσης ενός κέντρου. Οι κινήσεις της καταγράφηκαν και οργανώθηκε η έφοδος από την οποία η «Ελληνική Αστυνομία» πέτυχε ένα ισχυρό κτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών.
Η πρώην εστεμμένη «Μις Βουλγαρία» δεν θα αναστατώνει τους διερχόμενους με τα φορεματάκια χωρίς στηθόδεσμο και με μικροσκοπικά εσώρουχα, ούτε θα κατεβάζει «κάσες» αλκοόλ σε μαγαζιά εκεί που θα πάει. Άλλωστε στον μικρόκοσμο των φυλακών, τα πράγματα είναι πιο απλά και πιο σκληρά.
Κατά τραγική ειρωνεία, οι αστυνομικοί εκτός από τις πρέσσες και τον αναδευτήρα που βρήκαν μέσα στο εργαστήριο της «ταραντούλας» ερωτικά σύνεργα και την κορδέλα που έλεγε «Μις Βουλγαρία», την οποία συμπεριέλαβαν στο πακέτο με τα κατασχεμένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...