Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ένας έμπειρος πολιτικός και μια δημοσιογράφος μάχονται για την προεδρία της Ισλανδίας



H Θόρα Αρνορσντότιρ ζητά την ψήφο των συμπολιτών της προβάλλοντας την ανάγκη ανανέωσης
H Θόρα Αρνορσντότιρ ζητά την ψήφο των συμπολιτών της προβάλλοντας την ανάγκη ανανέωσης   
Ρέικιαβικ, Ισλανδία
Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες της Ισλανδίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας. Βασικοί υποψήφιοι ο νυν πρόεδρος, ο οποίος ασκεί καθήκοντα εδώ και 16 χρόνια και μια 37χρονη δημοσιογράφος, η οποία μάλιστα γέννησε πριν από λίγες ημέρες το τρίτο της παιδί.

Ένας νεκρός στη διάρκεια συμπλοκής αστυνομικών με ενόπλους στα Πετράλωνα


 
Ένας άντρας σκοτώθηκε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα στη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο δύο υπόπτους στη διάρκεια έρευνας στη συγκεκριμένη περιοχή. Είχε προηγηθεί σήμα στην Αμεσο Δράση για ληστεία σε κατοικία από όπου οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, πυροβόλησαν εναντίον των

Ιταλία και Ισπανία δεν αύξησαν το χρέος τους ενώ της Ελλάδας της το αύξησαν



Από zcode.info
Σας βλέπω χαρούμενους σήμερα μερικούς. Σας ακούω να κραυγάζετε, ότι η Ισπανία και η Ιταλία νίκησαν δύο φορές τη κ.Μέρκελ, μια στο γήπεδο και μια στη συνάντηση. Tι αφελείς που είστε μερικοί.
Καταρχήν δεν δόθηκε ούτε ένα δίς ευρώ για την ανάπτυξη. Το σχετικό πακέτο το φρενάρισαν η Ιταλία και η Ισπανία. Η Ελλάδα ήταν ουσιαστικά απούσα στις συζητήσεις.
Ας έρθουμε τώρα στα πιό σημαντικά, Αποφασίστηκε η απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

«Νεκροθάφτης του ευρώ η Μέρκελ – Σόιμπλε και Ρέσλερ κουβαλούν το φέρετρο!»


Η Άνγκελα Μέρκελ ηττήθηκε, για πρώτη φορά, σε Σύνοδο Κορυφής. Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον γερμανικό Τύπο. Η καγκελάριος τα… ακούει για άλλη μια φορά.
Την πιο σκληρή στάση προς την καγκελάριο ασκεί η εφημερίδα Tageszeitung του Βερολίνου, που γράφει πως η Μέρκελ να περάσει στην ιστορία ως νεκροθάφτης του ευρώ.

Χαρίζουν μαζικά τα ενοίκια τους στην εφορία…


Μια ξεχασμένη φορολογική συναλλαγή κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες στις εφορίες. Είναι η εκχώρηση στο δημόσιο εισοδημάτων των φορολογούμενων από μισθώματα ακινήτων τα οποία όμως δεν έχουν εισπραχθεί και μάλλον δεν θα εισπραχθούν ποτέ.
Στα τμήματα Εισοδήματος των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) υπάρχουν…

Μόλις 10 χλμ. το εστιακό βάθος του σεισμού



Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Βόρεια ΕύβοιαΣε Εύβοια, Μαγνησία και Αττική έγινε αισθητή η σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 4.10 το απόγευμα...


Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο 7 χλμ βόρεια της Ιστιαίας, με εστιακό βάθος μόλις 10 χλμ.

skai.gr

Παραγουάη: Μια ιστορία πραξικοπημάτων και ανατροπών



Παραγουάη 23 Ιουνίου 2012. Ο Πρόεδρος της χώρας, Fernando Lugo, χάνει την εξουσία του με ένα ιδιόμορφο πραξικόπημα. Η Γερουσία της χώρας με μια σύντομη δίκη καθαίρεσε τον Πρόεδρο, μια απόφαση που θεωρήθηκε και ένα χτύπημα στην Δημοκρατία. Ο πρώην καθολικός επίσκοπος διατηρούσε μια φιλολαϊκή

ΠΑΤΡΑ: Το ξέσπασμα της οικογένειας Δούρου..,Λαμπρά κ. Σαμαρά!

 
Δ
ύο γνωστές οικογένειες της Πάτρας, θα βρεθούν πλέον αντιμέτωπες στα Δικαστήρια. Η μία, αυτή του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, γονείς του άτυχου Πάνου και η δεύτερη, αυτή του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η σύζυγος του οποίου οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που χτύπησε τον άτυχο νεαρό ποδηλάτη.
Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα

Θεσσαλονίκη: Αλβανοί άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Αλβανοί άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου!
Ομάδα Αλβανών κρατώντας πυροβόλα όπλα επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τουριστικού λεωφορείου, το οποίο βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Αναγεννήσεως.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ξανακερδίζουν την έδρα τους Παπαθανασίου, Καϊλή, Μανώλης και Ραγκούσης;



http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/vouli_600_375_-1520156878.jpgΠως μπορεί ένα τέτοιο σενάριο να γίνει πραγματικότητα...
Είναι δυνατόν να ξανακερδίσουν την έδρα τους οι Παπαθανασίου, Καιλή, Μανώλης και Ραγκούσης; Πλήθος σεναρίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με κινήσεις

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια


Του Κώστα Χαρδαβέλλα.

 Για πρώτη φορά απόρρητα έγγραφα για τη νύχτα των Ιμίων

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια
Το πιο σκοτεινό γεγονός της κρίσης στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο στο Αιγαίο το Γενάρη του 1996, είναι ο ομαδικός θάνατος των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα εκείνη.
Δεκαεπτά ημέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων οι 12 τούρκοι κομάντος ξεκινώντας από το ναύσταθμο του Ακσάζ κοντά στη Σμύρνη μ' ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Ηawk, θα βρουν όλοι οικτρό θάνατο καθώς το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο έδαφος μετά από μία ξαφνική έκρηξη.

Ο... ιός των offshore χτυπά την κυβέρνηση


Ακούγεται εντόνως τις τελευταίες ημέρες ότι ακόμη ένα μέλος της τριτοκομματικής κυβέρνησης συμμετέχει σε offshore εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στέλεχος που για πρώτη φορά στην καριέρα του υπουργοποιήθηκε και που εναγωνίως ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί από την offshore.
Για να δούμε αν θα τα καταφέρει ή θα έχουμε μέσα σε 15 μέρες και 3η παραίτηση υπουργού....
 kentrinews.gr

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Το σωτήριο "όχι"


Πρόκειται για την πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η Κρίση που η ΕΕ λαμβάνει μια απόφαση που να συνάδει με την λογική. Πρώτη φορά! Έπρεπε βέβαια πρώτα να βρεθεί η Ευρωζώνη δύο εβδομάδες προ της οριστικής και μη αναστρέψιμης διάλυσης και, το πιο σημαντικό, να βρεθεί κάποιος που να πει στην κα Μέρκελ: «Όχι κυρία μου. Δεν υπογράφω, ο κόσμος να χαλάσει, τα

Σύννεφα πολέμου


Σύννεφα πολέμου
Μπορεί να είναι ...σύμπτωση, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Περσικού κόλπου κλιμακώνεται επικίνδυνα η συγκέντρωση τεράστιας δύναμης πυρός. Ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες για την κάθοδο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μοίρας του Ρωσικού στόλου. Σήμερα, ας δούμε την απάντηση...

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει η Χρυσή Αυγή


Για την μη εκλογή του Π. Ζησιμόπουλου ως αντιπροέδρου της Βουλής

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει η Χρυσή Αυγή, αντιδρώντας στην απόφαση να μην ψηφιστεί ο βουλευτής της Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος υπεδείχθη για τη θέση του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής που προορίζεται για το 5ο κόμμα της Βουλής, αλλά δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.

Max Keiser: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση»


Τον γνωστό οικονομικό αναλυτή, παρουσιαστή, παραγωγό και ακτιβιστή με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, Μαξ Κάιζερ, συνάντησαν τα «Επίκαιρα» σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, σε μια από τις

Περισσεύετε...


Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες στη χώρα μας, όπως συνεχίζονται και οι απολύσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν εργασία και διαπιστώνουν πως είναι περιττοί. Δεν τους χρειάζεται πια κανείς.
Άνθρωποι που μέχρι χτες μάχονταν ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αναζητούν εναγωνίως κάποιον να τους εκμεταλλευτεί.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!! Μα κουβέντα για την έκθεση κόλαφο του ΟΟΣΑ η κυρία Μπιρμπίλη; Τι ακριβώς κάνετε εκεί κυρία Μπιρμπίλη;

2

Η κυρία που ζει τον μύθο της στον ΟΟΣΑ και στο Παρίσι, δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την έκθεση που κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Παπανδρέου για συγκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου; Δεν κατάλαβε τον διασυρμό της χώρας

Φοβίζουν τους τουρίστες για πλαστά ευρώ στην Ελλάδα


Ένα ακόμη «τρομολαγνικό» δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις στους Βρετανούς που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ισπανία: Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα “γυρίσει” άμεσα σε απευθείας δανειοδότηση από το μηχανισμό. Στην Ελλάδα;


Σύμφωνα με το Reuters, τα ποσά που θα διοχετευθούν για την στήριξη των προβληματικών τραπεζών δεν θα περάσουν μέσα από τον προϋπολογισμό της χώρας που θα ανεβάσουν το χρέος της

Οι Έλληνες κόβουν τηλέφωνα, Ίντερνετ και υπολογιστές



Καθώς η κρίση εξαπλώνεται στην Ευρώπη, η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και ...
επικοινωνιών υποχωρεί. Τόσο στην Ε.Ε. των 27 όσο και στην Ελλάδα, οι δείκτες χρήσης τηλεφωνικών συνδέσεων (σταθερών και κινητών) και Η/Υ εμφανίζονται μειωμένοι. Το μόνο που δεν υποχωρεί είναι η χρήση της τηλεόρασης η οποία παραμένει σταθερή στο 98% των νοικοκυριών.

Αυτοκτόνησε μόλις του επέδωσαν την απόφαση για έξωση


Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο Γαλάτσι.

                       
Αυτοκτόνησε μόλις του επέδωσαν την απόφαση για έξωση
Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικαστικός επιμελητής έφτασε στο σπίτι του 70χρονου για να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης.
Ο ηλικιωμένος μην μπορώντας να το συνειδητοποίσει αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Τι κι αν ο δικαστικός επιμελητής και οι γείτονες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν... Βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Λαύρος ο Πάνος Καμμένος κατά της επίσκεψης του δολοφόνου Μπαχτσελί: Ποιοί επέτρεψαν να μπει στην χώρα ο παραστρατιωτικός δολοφόνος;


Ο Πάνος Καμμένος παρέθεσε το σχετικό αφιέρωμα του Hellenic Revenge και τόνισε:

Οι δολοφόνοι με το σήμα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ παραστρατιωτικής οργάνωσης στο αυτοκίνητο τους με ποιανού άδεια μπαίνουν στην Χώρα; Η Θράκη δέχεται επίθεση απο την μιά πλευρά απο τους μπίσνεσμαν της νέας

Το Newsbomb και εκατοντάδες blogs τόλμησαν και έσπασαν την ομερτά των διεφθαρμένων.

ΤΟ πρώτο σε επισκεψιμότητα σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen σάιτ στην Ελλάδα, το Newsbomb.gr τόλμησε και “κάρφωσε” πρωτοσέλιδα εδώ και 15 ώρες την αποκάλυψη για την έκθεση – γροθιά του ΟΟΣΑ που σταυρώνει την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση του νεώτερου Ελληνικού κράτους.

Από κοντά, εκατοντάδες αδέσμευτα και μαχητικά blogs από όλους τους χώρους, σφυροκοπούν το πολιτικό απόβλητο που είχε το θράσος να μας αποκαλέσει και “διεφθαρμένους”.

Φίλε μου Γιάννη..



Του Γιάννη Βαρουφάκη
Από την μία μεριά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Από την άλλη, λόγω της ειλικρινούς φιλίας μας, νιώθω την ανάγκη να πω ότι άξιζες κάτι καλύτερο από το τιμόνι της οικονομίας αφού το πλοίο προσέκρουσε στα βράχια.

Ξέρω ότι, με τον έμφυτο ενθουσιασμό σου, το εννοείς όταν λες ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να
βγει η χώρα από την Κρίση. 
Είναι ο ίδιος ενθουσιασμός που σε έκανε τότε, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, να πιστέψεις (όταν όλοι σε κορόιδευαν) πως η Ελλάδα μπορεί να μπει στην

Εξώσεις πολιτών στην Ισπανια με χρήση των ΜΑΤ!



Eνώ η εγχώρια δουλική ελίτ προσπαθεί να πείσει τα νέα παιδιά να εγκαταλείψουν τη χώρα παραδίδοντάς την για πάντα στους λαθρομετανάστες (αυτός είναι ο σκοπός γιατί έτσι ελπίζουν στο οριστικό τέλος του Ελληνισμού, αλλά θα βγουν γελασμένοι) δεν τους λένε σε ποιόν υποτιθέμενο εργασιακό παράδεισο να καταφύγουν τα παρακάτω που θα δείτε είναι δημοσιευμένα από το περιοδικό lifo και είναι σοκαριστικά γιατί φοβόμαστε μήπως τα δούμε και εδώ. 

6 Ιουλίου κατατίθεται η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου και λοιπών πολιτικών για Εσχάτη Προδοσία


Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρος Αθηνών
  • Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.). Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ...ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΕΝΙ!



Κανένα από Μέσα της προπαγάνδας δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει το γεγονός ότι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί ανενόχλητος να κυκλοφορεί με την υπουργική θωρακισμένη BMW, αξίας 750.000 ευρώ, που ήρθε ως ειδική παραγγελία από το Ισραήλ, ενώ έπρεπε να την έχει επιστρέψει εδώ και καιρό!

Στις ζωντανές συνδέσεις από το σπίτι

Η τρόικα έρχεται (τελικά) στην Αθήνα


Η τρόικα έρχεται (τελικά) στην Αθήνα
Μετά τις 2 Ιουλίου θα έρθει στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αρμοδίου επιτρόπου της Ε.Ε. για τις Οικονομικές Υποθέσεις κ. Όλι Ρέν.
Ο Αμαντέους Αλφατάζ δήλωσε ότι το κλιμάκιο θα έρθει στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται αλλά απέφυγε να προβλέψει πόσο καιρό θα κρατήσει η επίσκεψη της

Έκθεση – σοκ της Ε.Ε: Πάνω από 20.000 άστεγοι στην Ελλάδα – Το 68% πάμφτωχοι!


Έκθεση - σοκ της Ε.Ε: Πάνω από 20.000 άστεγοι στην Ελλάδα - Το 68% πάμφτωχοι!Έτοιμο να εγκαταλείψει την Ελλάδα των 20.000 αστέγων, δηλώνει το… 64% των Ελλήνων 15-35 ετών! Ζοφερά είναι τα στοιχεία της τριμηνιαίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ.  Σε τρεις μόνο μήνες μειώθηκαν 400.000 θέσεις εργασίας.

Die Welt: Μια παρόμοια κρίση το ’30 οδήγησε στην άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ


Die Welt: Μια παρόμοια κρίση το ’30 οδήγησε στην άνοδο του Αδόλφου ΧίτλερΈνα ταμπού σπάει η συντηρητική γερμανική εφημερίδα Die Welt και συγκρίνει την κρίση που πλήττει σήμερα την Ευρωζώνη με την κρίση της δεκαετίας του ’30 που οδήγησε στην άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία και τελικά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η εφημερίδα, όπως αποκαλύπτουν Τα Νέα, σπάει το ταμπού της σιωπής που υπάρχει στη Γερμανία

Ο Ασαντ κατηγορεί τους δυτικούς ότι στηρίζουν τους αντάρτες




Ο Ασαντ κατηγορεί τους δυτικούς ότι στηρίζουν τους αντάρτεςΟ Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ, σε συνέντευξή του, στην κρατική ιρανική τηλεόραση κατηγόρησε τους δυτικούς και ορισμένες αραβικές χώρες ότι υποστηρίζουν στρατιωτικά την ένοπλη εξέγερση στη Συρία.
Όπως είπε δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις καθώς τις περισσότερες φορές η υποστήριξή τους

Αναπτύσσονται κοντά στα τουρκικά σύνορα άρματα μάχης της Συρίας





Στρατηγός των ανταρτών που μάχονται κατά του καθεστώτος Ασάντ δήλωσε την Παρασκευή ότι οι κυβερνητικές συριακές δυνάμεις συγκέντρωσαν 170 άρματα μάχης βόρεια της πόλης Χαλέπι, κοντά στα τουρκικά σύνορα, αλλά δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη επιβεβαίωση της σχετικής αναφοράς.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στρατηγός Μουσταφά αλ-Σέιχ, επικεφαλής του Ανώτατου

Οι θέσεις Ισπανίας και Ιταλίας


Η Ιταλία και η Ισπανία συνέδεσαν χθες τη συναίνεσή τους για την υιοθέτηση μέτρων για την ανάπτυξη στην Ευρώπη με την υλοποίηση άμεσων λύσεων για τις χώρες που αντιμετωπίζουν πιέσεις στις αγορές, ανακοινώθηκε από τις αντιπροσωπείες τους στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

"Δεν πρόκειται για επιφυλάξεις σε βάθος, αλλά θέλουμε αυτό να αποτελέσει μέρος μιας συνολικής λύσης, το μακροπρόθεσμο πρέπει να συνδεθεί με το βραχυπρόθεσμο", έγινε γνωστό από την ιταλική αντιπροσωπεία.

Liberation για το μέλλον της Ευρώπης: “Το παιχνίδι χάθηκε τελικά”


Liberation για το μέλλον της Ευρώπης: "Το παιχνίδι χάθηκε τελικά"
Υπό τον τίτλο «Το παιχνίδι χάθηκε τελικά» κυκλοφορεί σήμερα η Liberation και τονίζει ότι όσα γίνονται στην Ευρώπη θα μπορούσαν να είναι τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο «βόρειοι και νότιοι».

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η Deutche Telekom



Η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η Deutche Telekom
Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο ΟΟΣΑ, μέσω της τελευταίας έκθεσής του στην οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παράδεισο για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία».
Η έκθεση του διεθνούς οργανισμού, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου από τον Απρίλιο του

Πόλεμος Βορρά – Νότου στην Ευρώπη


Η Ευρώπη δέχεται επίθεση των αγορών. Ήδη τα επιτόκια των χωρών που αναγκάζονται να δανειστούν φτάνουν κοντά στο 7% (πήραν πλέον σειρά και η Ισπανία και η Ιταλία), το ευρώ “πέφτει” και οι μεγάλοι επενδυτές στρέφονται στο δολάριο.
Τα μηνύματα όμως δεν φτάνουν στις… Βρυξέλλες. Η Ευρώπη κινείται στους δικούς της ρυθμούς. Παίρνει αποφάσεις…

Τα χρέη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ “ανέβασε” στο διαδίκτυο ο Πάνος Καμμένος


“Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 Ευρώ…..

Χρυσές οι γεωτρήσεις για τον αντίδημαρχο με τα «μαύρα» τρια εκατομμύρια


Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ πιάστηκε χθες, Τετάρτη ο αντιδήμαρχος δήμου σε… πόλη της Φθιώτιδας ο οποίος όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν έτρωγε με χρυσά κουτάλια… Μέσα σε μόλις τρία χρόνια κατάφερε να αυξήσει τις καταθέσεις τουστην τράπεζα κατά 2.830.000 ευρώ, χωρίς βεβαίως να δηλώνει αντίστοιχα εισοδήματα στην Εφορία….
 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς στην Κηφισιά


Συμπλοκή αστυνομικών και ένοπλων ληστών στην Κηφισιά σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Κατά τη διάρκεια καταδίωξης οι αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά των κακοποιών με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο πόδι, όπως μεταδίδει το

“Οικονομικός δολοφόνος” σκότωσε την 81χρονη γιαγιά στο Πήλιο.


Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 81χρονης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου
Προφυλακίστηκε ο 55χρονος αλλοδαπός τεχνίτης που εργαζόταν στο σπίτι της άτυχης 81χρονης στον Άγ. Λαυρέντιο, ως ύποπτος για διάπραξη ανθρωποκτονίας την 27η του Μάη. Ο 55χρονος Αλβανός την ίδια επιχείρησε αναχώρησε βιαστικά για την Αλβανία, αλλά τελικά συνελήφθη δέκα

ΤΩΡΑ: Στο σπίτι του Γιώργου Δώνη εισέβαλλαν οι ληστές, που πυροβολησαν τον αστυνομικό! Λίγο πιο δίπλα το σπίτι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, στο σπίτι του Γιώργου Δώνη, στην Κηφισιά, είχαν μπουκάρει οι ληστές, οι οποίοι κρατούσαν μάλιστα και όμηρο τον πεθερό του γνωστού προπονητή! Οι κακοποιοί δε δίστασαν να τραβήξουν τα όπλα τους και να τραυματίσουν ένα αστυνομικό,

Θ. ΚΑΡΤΕΡΟΣ: Τα υποδήματα της τρόικας


Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη. Υπέγραψαν την προγραμματική τους συμφωνία, την έδωσαν στη δημοσιότητα, απέκτησε έτσι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης τον οδικό της χάρτη. Και προετοιμάζονται τώρα, προγυμνάζονται, προθερμαίνονται, με το εν λόγω έγγραφο στο χέρι να υποδεχτούν με τη δέουσα αυστηρότητα την τρόικα. Για ελάτε εδώ, παιδιά. Οι Έλληνες μας ψήφισαν για να αλλάξουμε το μνημόνιο, εμείς δεσμευτήκαμε απέναντί τους,

"Γκρίζος λύκος" : Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία!



"Γκρίζος λύκος" : Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία!
Στην Θράκη «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία...«Τούρκων» στη δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία».
Ο προκλητικός πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης έφτασε στη χώρα μας περνώντας οδικώς στη χώρα μας από την Ανδριανούπολη, στον Έβρο. Η ομάδα που συνοδεύει τον Μπαχτσελί αποτελείται από 15 άτομα όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.
Ο ίδιος αμέσως επισκέφθηκε το χωριό Μέγα Δέρειο. Εκεί Μουσουλμάνοι της περιοχής που έφτασαν

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή στον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Τουρκικό προξενείο θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, στις 10 το πρωί, Κύπριοι φοιτητές, λόγω της επίσκεψης του ηγέτη των γκρίζων λύκων στη Θεσσαλονίκη. Ο Μπαχτσελί θα συνεχίσει την περιοδεία που ξεκίνησε σήμερα από την Ξάνθη στην....




Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη. Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Είναι εντελώς αδιανόητο ο αρχηγός των πιο σκληροπυρηνικών Τούρκων εθνικιστών να πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας κι εμείς, σαν κράτος, άβουλοι ως συνήθως, να κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Εάν βέβαια υπήρχε εθνικό κράτους δικαίου, ο εν λόγω κύριος με την είσοδό του

Θεσσαλονίκη: Δημόσια «παιδεία» στεγασμένη στην παράγκα του Καραγκιόζη…



Τις προάλλες (20/6/2012) είχαμε την ημέρα μνήμης του σεισμού που συνέβη στη Θεσσαλονίκη το 1978. Σήμερα (27/6/2012, ώρα 12.30μ.μ.) έχουμε από τις ΕΛΜΕ-Θ την παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, εναντίον της προσβλητικής καμπάνιας: «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!», που γίνεται στα σχολεία του Δήμου από την εταιρεία Coca Cola – 3E.

«Χαμός» στο twitter για τη Βόζεμπεργκ και τον Νέρωνα που έκαψε την… Τροία


Αν δεν κάτσει η καραμπόλα στον Κυριάκο, η γκαντεμιά δεν θα σταματήσει


Μετά τον Βερνίκο, αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις. Ήδη δημοσιογραφικά επιτελεία ξεσκονίζουν τα βιογραφικά των υπουργών και ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο για την εμπλοκή ενός ακόμη υπουργού σε Off-Shore εταιρεία. Κι αυτήν την φορά δεν πρόκειται για στέλεχος...
της ΝΔ, οπότε μάλλον συνεχίζονται οι … μπανανόφλουδες.
Αν δεν κάτσει η καραμπόλα στον Κυριάκο και θέση Επιτρόπου στην Κομισιόν για τη Ντόρα, τα βουντού δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Προκλητική δημοσκόπηση για την Ελλάδα στο πρακτορείο των Σκοπίων



Προκλητική δημοσκόπηση για την Ελλάδα στο πρακτορείο των Σκοπίων
Αυτό και αν είναι… πρόκληση! Το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων, αποκαλούμενο πλέον ως »Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» (ΜΙΝΑ), φιλοξενεί μία προκλητική δημοσκόπηση για την Ελλάδα, όπως γράφουν οι Φήμες…

Αθήνα: Προσβλητικές εξαλλοσύνες των Σκοπίων τα περί γενοκτονίας


Για «προσβλητικές εξαλλοσύνες αξιωματούχων των Σκοπίων» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκολα Γκρούεφσκι περί «πολιτικής γενοκτονίας» κατά της ΠΓΔΜ από την πλευρά της Ελλάδας. Τέτοιου...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...