Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σεισμός στον Κορινθιακό Κόλπο

Έγινε αισθητός και στην Αττική

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο πριν τις 9 στην Αττική και τη βόρεια Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 150χλμ νοτιοδυτικά της Αθήνας, μεταξύ Πάτρας και Αιγίου.

Αρχικά, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το μέγεθος του σεισμού στα 4,3 ρίχτερ και αργότερα το ανέβασε στα 4,7 ρίχτερ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τα χώνουν» στον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας


Δριμύτατη επίθεση στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την επίσκεψη στην Κοζάνη του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική...

Ο υφυπoυργός Ναυτιλίας έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ! O κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση


Θυμίζοντας το "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" του Γ. Βουλγαράκη, ο νέος υφυπ. Ναυτιλίας με offshore σε φορολογικό παράδεισο! Τεράστια πρόκληση προς τον ελληνικό λαό που τον αναγκάζουν σε θυσίες και φοροεπιδρομή που οδηγούν στην εξαθλίωση

Συνήθως τους χαρακτηρίζουμε "ανθρώπους της αγοράς" και αυτός ο προσδιορισμός...

Stern: To Βερολίνο γνώριζε από το '99 ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για ευρώ


Stern: To Βερολίνο γνώριζε από το '99 ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για ευρώ




 
Η Καγκελαρία γνώριζε εγκαίρως τους κινδύνους της εισόδου της Ελλάδας στην ευρωζώνη, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Stern, επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα από την Καγκελαρία αλλά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Eurostat ήδη στις αρχές του 1999, σε δύο έγγραφά της,

Σταματά το αναλογικό σήμα από τις 20 Ιουλίου


Μετατίθεται η ημερομηνία διακοπής του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος από το Κέντρο Εκπομπής «Υμηττός», καθώς οι πρακτικές δυσκολίες που προέκυψαν, λόγω της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας, κατέστησαν αδύνατη τη διακοπή του αναλογικού σήματος στις 6

Απίστευτη η λαοθάλασσα που “έκραξε” τους G20 ! στο Μεξικό


G20.jpg

Απίστευτη η λαοθάλασσα που “έκραξε” τους G20!

Ενώ οι G20 συνεδριάζανε στο Μεξικό, ακριβώς απ’ έξω γινόταν μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις παγκοσμίως με μηδενική τηλεοπτική και δημοσιογραφική

Τι έγραψαν οι Έλληνες celebrities για το αποτέλεσμα του αγώνα

 Τι έγραψαν οι Έλληνες celebrities για το αποτέλεσμα του αγώνα
 
 
Μπορεί η εθνική μας ομάδα να ηττήθηκε με 2-4 από τη Γερμανία, αλλά οι επώνυμοι μέσω Twitter δήλωσαν περήφανοι για την ελληνική ομάδα.

«Ελλάδα, θα σ΄αγαπώ για παντα!!! Μπράβο!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη, πόσταρε: «το 4-2 είναι αξιοπρεπέστατο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Και πάλι περήφανοι γι΄αυτή την ομάδα. Μπράβο παιδιά!!!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: «δεν με νοιάζει που χάσαμε. Ήμασταν πάλι όλη η Ελλάδα μια

Στη δημοσιότητα το κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης της νέας κυβέρνησης



Πού συμφωνούν!

Δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιότητα το κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, με το οποίο δεσμεύονται ότι θα έχουν κοινή γραμμή σε επιμέρους θέματα.

Όλο το κείμενο:

Σημεία προγραμματικής σύγκλισης
πηγή

Γκιούλ: Δεν θα καλύψουμε την κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από τη Συρία


Δεν είναι δυνατό να αγνοηθεί το γεγονός ότι η Συρία κατέρριψε τουρκικό αεροσκάφος, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή. Επίσης, τόνισε ότι θα γίνουν όσες ενέργειες απαιτούνται μετά από αυτό το επεισόδιο.

Εκλάπη σχέδιο του Νταλί



     









Μια ακουαρέλα του ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, που η τρέχουσα εμπορική αξία της υπολογίζεται σε περίπου 150.000 δολάρια, εκλάπη αργά το μεσημέρι από μια γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη, ενώ ο κλέφτης αποχώρησε αυτή χωρίς να δείξει ουδεμία ανησυχία, είπαν σήμερα αστυνομικοί στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Συνταξιούχοι «αγανακτισμένοι» εισέβαλαν στο προξενείο της Γερμανίας



     









Δεκάδες συνταξιούχοι, μέλη μιας οργάνωσης που εντάσσεται στο κίνημα των "αγανακτισμένων", διαδήλωσαν χθες στη Βαρκελώνη και εισέβαλαν στο προξενείο της Γερμανίας ζητώντας την "ευρωπαϊκή διάσωση των πολιτών".

Οι αποκαλούμενοι "γιαγιοφλαούτας"--από τη λέξη "γιαγιό" που σημαίνει παππούς στα

Η κρίση έφτασε και στη Γερμανία




Τα μηνύματα που έρχονται απ' όλες τις μεριές λένε ότι τελικά η Γερμανία θα υποκύψει και ότι ανάμεσα στα πολλά Nein θα αρχίσει να βάζει και μερικά Ja. Η Ισπανία για παράδειγμα, θα τσιμπήσει το δανειάκι της για τις τράπεζες από το EFSF, αλλά χωρίς τις ουρίτσες των Μνημονίων και της τρόικας, όπως γινόταν μέχρι τώρα με την Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία. Οι τράπεζες θα

Σαμαράς και Μέρκελ έκαναν κόντρες στο Twitter


Σαμαράς και Μέρκελ έκαναν κόντρες στο Twitter : Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά αλλά και η Ελλάδα, απογειώθηκαν στο Twitter!Τη στιγμή που ο έλληνας παίχτης ισοφάρισε 1-1 με τη Γερμανία, τόσο το όνομα
Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά αλλά και η Ελλάδα, απογειώθηκαν στο Twitter!

Τη στιγμή που ο έλληνας παίχτης ισοφάρισε 1-1 με τη Γερμανία, τόσο το όνομα του (samaras) όσο

Παγκόσμια οικονομική κρίση: Διαβάστε ποιες τράπεζες υποβάθμισε η Moody’s!


Σε υποβάθμιση 15 μεγάλων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η Deutsche Bank και πολλές μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, επικαλούμενος την κλιμάκωση της αναταραχής στα διεθνή χρηματιστήρια.
Ο γενικός διευθυντής της Moody’s, Γκρεκ Μπάουερ, εξηγώντας την απόφαση του οίκου,

Δεσμεύτηκαν για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση, επαναφορά συλλογικων συμβάσεων, ρύθμιση δανείων


Νέα κυβέρνηση: Όχι απολύσεις στο δημόσιο, ρυθμίσεις δανείων
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, οι εταίροι της νέας κυβέρνησης, έχουν καταλήξει σε  μια σειρά δεσμεύσεων και έχουν συμφωνήσει στους παρακάτω άξονες: …
-Όχι απολύσεις στο στενό  και  ευρύτερο δημόσιο  τομέα
-Όχι περικοπές μισθών και  συντάξεων

Δείτε πως διακινούν την πρέζα οι αφρικανοί στο Μεταξουργείο. Φώτος


%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE7.PNG
Από της 6:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Σε προηγούμενη ανάρτηση (από καταγγελία που έκαναν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής) υπάρχει μια ομάδα από αφρικανούς που συνήθως κινούνται ανα δυάδα και επικοινωνούν μεταξύ τους

Συμμαχία Μόντι με Γαλλία και Ισπανία εναντίον… Μέρκελ!


Ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός Μάριο Μόντι «οργάνωσε την σημερινή μίνι-διάσκεψη στην Ρώμη για να ασκηθεί ουσιαστική πίεση στο Βερολίνο, με την βοήθεια της Γαλλίας και της Ισπανίας», εκτιμούν Ιταλοί αναλυτές.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα της διάσκεψης, το Παρίσι και η

Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο γι αυτά που μας χρωστάει η Γερμανία


Γράφει ο Γιώργος Φ.

Απειλεί η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ότι θα πάει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αν “τολμήσει” να παραβιάσει όρους του επαχθούς Μνημονίου. Μακάρι, θα πούμε εμείς, με τη διαφορά ότι η Γερμανία και η Ελλάδα, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωπες στο Διεθνές Δικαστήριο και να τα βάλουν όλα κάτω… Για να δούμε και να δείξουμε οι Έλληνες ότι τελικά, η

Ζουράρις: Oι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να περιστοιχίσουν την Ρεπούση… Για να καταλάβει η εν λόγω κυρία Βουλευτής της Αριστεράς τι σημαίνει… Συνωστισμός! (Video)

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ακούτε γουρούνια γερμανοί ;La Repubblica: Στηρίζουμε τα ξαδέλφια μας τους Έλληνες



Την ώρα που σύσσωμος ο γερμανικός τύπος απειλεί την Ελλάδα με ένα βαρύ ποδοσφαιρικό φιλοδώρημα, η εθνική μας ομάδα βρίσκει στήριγμα από τους ιταλούς γείτονες που με σημερινό δημοσίευμα της La Repubblica δηλώνει πως θα σταθεί στο πλευρό των φτωχών και υπερήφανων Ελλήνων.
«Η αξιοπρέπεια των φτωχών, η Ευρώπη στηρίζει την Εθνική Ελλάδας», γράφει η εφημερίδα και

Σας το είχαμε πει από το πρωί! Δεν καθαρίζει κανείς εύκολα…


Αυτό πάει να πεί ότι βαίνουμε προς “ολιγομελές σχήμα”!

Ο Αντώνης Σαμαράς στο νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Αύριο θα κάνει επέμβαση. 

O Bασίλης Ράπανος με λιποθυμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο, πριν καν ορκιστεί

Τι σας λέγαμε για την Deutsche Bank;


Τι σας λέγαμε για την Deutsche Bank;
Τα είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό. Αυτό το παιχνίδι που παίζεται με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται για να κρύψει το μεγάλο κανόνι που ετοιμάζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες. Με τις μοχλεύσεις που έκαναν οι τράπεζες, με την απληστία που διαπερνά ολόκληρο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ήταν εμφανές ότι αυτό το κανόνι δεν θα αργούσε να σκάσει.
Και έσκασε.
Η Moody’s υποβάθμισε εχθές το βράδυ 15 μεγάλες τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς

Σε περίπτωση αποδοκιμασίας του γερμανικού ύμνου θα χαμηλώσει η φωνή για να μη θιχτεί η .. Βέρμαχτ






 Τρόμο έχει προκαλέσει (πιθανό) ενδεχόμενο αποδοκιμασιών από τους Ελληνες φιλάθλους του ύμνου των Γερμανών γι' αυτό έχει κινητοποιηθεί μέχρι και ο ΕΟΤ (!) για να... χαμηλώσει η φωνή των ελληνικών και ξένων δικτύων την ώρα της ανάκρουσής του.

Εντονη κινητοποίηση στα ελληνικά αθλητικά και πολιτικά γραφεία ενόψει της ...

«Η Μέρκελ πιο επικίνδυνη ηγέτιδα μετά το Χίτλερ»



 Η Άγγελα Μέρκελ «εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό New Statesman καταγγέλλοντας την «μανία» που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα και χαρακτηρίζοντάς την «την πιο επικίνδυνη ηγέτιδα της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ»

Στο εξώφυλλο του τεύχους της Τετάρτης εικονίζεται η Μέρκελ ντυμένη σαν τον «Εξολοθρευτή», το ανθρωπόμορφο ρομπότ του μέλλοντος από την ομώνυμη σειρά ταινιών με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Φυλάκιση τριών ετών στην εκλογική αντιπρόσωπο της ΝΔ




 Τριετή φυλάκιση και τετραετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο της Λαμίας στην 53χρονη εκλογική αντιπρόσωπο της ΝΔ, η οποία κατηγορήθηκε για αλλαγές ψηφοδελτίων την ώρα της διαλογής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Το παρελθόν είναι εδώ: Παράνομες πληρωμές 4.000.000 ευρώ από τον Στυλιανίδη και τον Χατζηδάκη στην Civitas, διαπίστωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους


Σήμερα το Fimotro, αποκαλύπτει το «χαστούκι» του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στους πρώην Υπουργούς Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη και Ευριπίδη Στυλιανίδη το οποίο με την υπ’ αρίθμ 128/2010 Γνωμοδότησή του Β’ Τμήματός του έκρινε πως «δεν είναι νόμιμη η πληρωμή ποσού 3.402.869,32 Ευρώ στην CIVITAS A.E.» σε σχέση με τον διαγωνισμό προϋπολογισμού 4.000.000 € του τότε Υπουργείου Μεταφορών (νυν Υποδομών), δηλαδή διαγωνισμού για επικοινωνία που ξεκίνησε επί Χατζηδάκη και συνεχίστηκε και κατοχυρώθηκε επί Στυλιανίδη.
Θα σας πούμε πολύ απλά τι έγινε...........

Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές!


Ο κόσμος φοβήθηκε. Τον τρομοκράτησαν. Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές.
Κι όμως! Καλλιέργησαν τέτοιο κλίμα, αρχικά με τα φάρμακα, έπειτα με το εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, αφού οι εταιρίες ασφάλειας πιστώσεων πάγωσαν... τα πάντα στη χώρα μας

Τηλεφώνημα Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ: «Εγώ αποχωρώ»


Τηλεφώνημα Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ: «Εγώ αποχωρώ»
Ο αναβρασμός μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν λέει να κοπάσει ακόμα και μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης. Μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, μία τοποθέτηση σε ένα υπουργείο προκάλεσε πανικό στο ΠΑΣΟΚ.
Ο λόγος για την τοποθέτηση ως υφυπουργό Παιδείας του κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της μεταρρύθμισης στην Παιδεία που προώθησε η κα Διαμαντοπούλου επί θητείας της.

Βέβαιος για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη


Φοβάται για επιπτώσεις στη χώρα του ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας

Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη θα οξυνθεί, η Ελλάδα θα εγκαταλείψει με βεβαιότητα την ευρωζώνη και η Ρωσία κινδυνεύει λόγω αυτών των εξελίξεων να αντιμετωπίσει κρίση όχι μικρότερη του 2008, υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κούντριν με δηλώσεις του στο πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων «Πράιμ», που υπάγεται στον όμιλο του κρατικού πρακτορείου ΡΙΑ-Νόβοστι.

Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ





Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ …ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…!!!
 
 lalipouli

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

O Oτσαλάν,ο Παναγιωτόπουλος και η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!



Η συνέντευξη Οτσαλάν, ο «κόκκινος Πάνος» και ο Γέροντας Παΐσιος!
Έξαλλοι έχουν γίνει οι γείτονές μας Τούρκοι, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι Τούρκοι είναι από παλιά θυμωμένοι με το συγκεκριμένο πρόσωπο, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν «κόκκινο Πάνο» και ο λόγος είναι μια

ΕΔΟΕΑΠ: Εισαγγελέας για το χαμένο αποθεματικό


Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ για τα χιλιάδες ευρώ που έκαναν φτερά από το ταμείο και μέσα από τον σχετικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας.
Βάσει και της σχετικής ανακοίνωσης, «η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, επιβεβαιώνει ότι στις 9/3/2012 το Υπόλοιπο των Καταθέσεών μας στην Τράπεζα της Ελλάδας ήταν 115.312.441,47 €.Από τις

Η σύνθεση της κυβέρνησης. ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ!


Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Υπουργός Ανάπτυξης ο Κ. Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας ο Γ. Βρούτσης, υπουργός Εσωτερικών ο Ευρ. Στυλιανίδης. Τα ηνία του υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Δ. Αβραμόπουλος...
Επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας με επικεφαλής τον Κώστα Μουσουρούλη. Αυτόνομο υπουργείο και για τον κλάδο του Τουρισμού, με υπουργό την Ολγα Κεφαλογιάννη.


Αναλυτικά:
Η σύνθεση της Κυβέρνησης

Οι Γερμανοί το έχουν χάσει: «Οι Έλληνες βρίζουν, καπνίζουν και τραγουδάνε»!


Το «τρίτο» μάτι της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος έχει γίνει ένας γερμανός δημοσιογράφος, ο οποίος παρακολουθεί στενά τους ποδοσφαιριστές μας, μόλις δύο ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι. Όπως μάλιστα καταγράφει ο ίδιος αισθάνεται σαν το 007, καθώς σαν άλλος «Δούρειος Ίππος» έκλεισε δωμάτιο ως οδοντίατρος μη αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα.

Μείζον θέμα με την μαϊμού δηλωση του State Department για τον Σαμαρά – κατέβασε όλες τις αναρτήσεις ο ΣΚΑΪ.

olympia

Άγνωστες οι διαστάσεις που θα πάρει το φιάσκο με την χαλκευμένη δήλωση του SD για την εκλογή της νέας κυβέρνησης, η οποία ήταν η ακόλουθη:

“το State Departement προσβλέπει σε συνεργασία με το νέο Πρωθυπουργό της

Μα γιατί μόνο τον κ. Ιωάννη Στουρνάρα; Βάλτε και τα μέλη του ΙΟΒΕ σε υπουργικούς θώκους!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/04_18_2011_20_41_21.jpg?w=267&h=304&h=213Ακούγεται έντονα το όνομα του κυρίου Στουρνάρα ως φαβορί για συμμετοχή στο νέο υπουργικό σχήμα.

Λογικό. Ο κύριος Στουρνάρας και το ΙΟΒΕ έπεσε διάνα στις προβλέψεις του, για τις ευεργετικές συνέπειες του μνημονίου στην πραγματική οικονομία.

Στις 20/09/2010 δήλωνε: Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ..

 
Από χθες όλο το σύστημα επικοινωνίας και ενημέρωσης της χώρας ασχολείται με το παζάρι και τη διανομή των υπουργικών θέσεων ανάμεσα σε τρία κόμματα και περισσότερες συνιστώσες της Νέας Δημοκρατίας. Άργησα να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να ακούω ρεπόρτερ-ρουλεμάν, που αντλούν κύρος μεταφέροντας περιεχόμενο

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ – Η Πασσιοναρια του ΠΑΣΟΚ

ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!

Με νύχια και δόντια ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επιβάλει στον Αντώνη Σαμαρά να τοποθετήσει Υπουργό Πολιτισμού την κ. Μενδώνη, κορυφαία συνεργάτη του ως Γ.Γ κατά την διάρκεια της Υπουργίας του στο ΥΠΠΟ, ευθυνόμενη για τα μεγάλα φαγοπότια των

Η απάντηση του Νικόλα Άσιμου στην... Εφορία


Τι θα μπορούσε να τους τραγουδήσει για το ειδοποιητήριο που του έστειλαν

Επίκαιροι όσο ποτέ οι στίχοι του Νικόλα Άσιμου από το πασίγνωστο τραγούδι του «Εγώ με τις ιδέες μου» από το «Φανάρι του Διογένη».

Με αφορμή το απίστευτο γεγονός των υπαλλήλων της εφορίας, οι οποίοι έστειλαν ειδοποιητήριο

Κ.Μαρκόπουλος: Ο κ. Σαμαράς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα



«Ο κ. Σαμαράς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Του ευχόμαστε να επιτύχει στο έργο του για το καλό όλων.

Βέβαια παραμένει ένας πρωθυπουργός του Μνημονίου, ένας πολιτικός με υπογραφές τήρησής του και ένας πολιτικός με μεγάλη έφεση στις κυβιστήσεις.

Θα τον παρακολουθούμε στενά και θα τον κρίνουμε αυστηρά με βάση τις υποσχέσεις του.

Ένας άνθρωπος των τραπεζών, θα σώσει την Εθνική οικονομία;

Από b-reporter.blogspot.gr

Τον κ. Ράπανο πρότειναν οι νέοι συγκυβερνώντες για Υπουργό Οικονομικών, ως προσωπική επιλογή του κ. Σαμαρά. Πρόταση φυσικά που ο ίδιος αποδέχθηκε. Για κάποιους αυτό προετοιμαζόταν από καιρό, για κάποιους άλλους είναι η φυσική εξέλιξη της νέας συγκυβέρνησης. Πως θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει συγκυβέρνηση χωρίς την παρουσία ενός τουλάχιστον τραπεζίτη;

Ίσως αν θυμηθούμε την πρόσφατη έκθεση της Εθνικής τράπεζας για τις "καταστροφικές" συνέπειες

ΦΑΟΥΛ κ.ΣΑΜΑΡΑ ! Τι σημαίνει συγκυβέρνηση...;


«Από πότε ένα ξεφτιλισµένο έντυπο καθιερώνεται ως ο παγκόσµιος νταβατζής των λαών;»





Η απάντηση του περιοδικού Pressing στη φασιστική Bild

Τη δική τους απάντηση στο ανθελληνικό παραλήρημα της λαϊκής εφημερίδας Bild δίνουν οι συντάκτες του περιοδικού Pressing.

«Ποιος έχει δώσει το δικαίωµα σε µια εφηµερίδα που κάνει πρωτοσέλιδο τον παγκόσµιο χάρτη του στήθους να κρίνει έναν λαό που έχει δώσει τα πάντα για την Ελευθερία, τη Δηµοκρατία και την Ανεξαρτησία;», αναρωτιέται το περιοδικό.

Πολιτική μηδενικής ανοχής στο θέμα των παράνομων μεταναστών


Προτείνει ο Φ.Κρανιδιώτης
«Η εγκληματικότητα και η παράνομη μετανάστευση θέλουν αντιμετώπιση με μια πολιτική μηδενικής ανοχής» δήλωσε την Πέμπτη στον Βήμα 99,5 ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά. Κληθείς να σχολιάσει τις διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων επί των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης, ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι...
στο θέμα των παράνομων μεταναστών «δεν πρέπει να βάλουμε 'νερό στο κρασί μας'» και εμφανίστηκε να συμφωνεί στο θέμα των κέντρων κράτησης.

Κυβερνητικό πρόγραμμα… ό,τι πει η τρόικα


Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Την καλύτερη αρχή, την πιο… δημιουργική και αισιόδοξη, θα κάνει η νέα συγκυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, αν κρίνουμε από τα πρώτα μέτρα που θα κληθεί να εφαρμόσει. Στην πυρά λοιπόν οι πιο αδύναμοι από τους αδύναμους, αφού πλέον....
θα είναι έρμαια κατασχέσεων ακόμη και αυτοί που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία κάτωκαι από 300 ευρώ. Αυτό, μάλιστα. Είναι θανατηφόρο χτύπημα. Κατά των φτωχών, όχι κατά της φοροδιαφυγής.

Θαυμάσετε την συνέπεια του … Ανδρός!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ


Αντώναρος: Στείλαμε στις Βρυξέλλες το δεξί χέρι του Παπακωνσταντίνου;

Αντώναρος: Στείλαμε στις Βρυξέλλες το δεξί χέρι του Παπακωνσταντίνου


Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω Twitter τόσο για την επικείμενη τοποθέτηση του Γιώργου Ζανιά στο οικονομικό επιτελείο, όσο και για το ότι θα

Εφορία σε Νικόλα Άσημο: Βρε μπαγάσα... χρωστάς πολλά εκεί πάνω!

Εφορία σε Νικόλα Άσημο: Βρε μπαγάσα φέρε πίσω τα λεφτά

Τι και αν τόσο καιρό η χώρα είχε υπηρεσιακή κυβέρνηση και πολλοί εξέφραζαν φόβους πως τίποτα δεν λειτουργεί στο Δημόσιο, ήρθε η εφορία και οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι της για

Antinews: Όλη η εμπροσθοφυλακή του συστήματος Σημίτη στην κυβέρνηση Σαμαρά! Αργά το κατάλαβες Φαήλο!

Antinews: Όλη η εμπροσθοφυλακή του «συστήματος Σημίτη» στην κυβέρνηση Σαμαρά


Άρχισαν τα όργανα (και) στη Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, με την ιστοσελίδα antinews.gr που θεωρείται ότι εκφράζει τις θέσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη να ασκεί δριμεία κριτική στην φημολογούμενη σύνθεση της κυβέρνησης Σαμαρά, την οποία χαρακτηρίζει κυβέρνηση συμβιβασμών που επαναφέρει όλο το «σύστημα Σημίτη» στην εξουσία.

ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ BBC NEWS Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΥΦΩΝΑΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ BBC- ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΗ ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

ΠΡΕΖΑ TV

ΕΛΕΟΣ! ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ! Πάλεψε με τον ληστή που χτυπούσε με λοστό τη μάνα του!


Στα χέρια με τον ληστή που χτυπούσε τη μάνα του πιάστηκε νεαρός στη Χαλκίδα. Το περιστατικό έγινε χθες στις 10 το βράδυ στην Ληλαντίων στην

Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως άπορος από το δήμο Ιωαννίνων!


Στο φως ήρθε μετά από ελέγχους στο δήμο Ιωαννίνων, υπόθεση Αλβανού εισαγγελέα, ο οποίος έπαιρνε φάρμακα ως άπορος από τις υπηρεσίες του δήμου. Για την υπόθεση έχει... διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. Επασχε από

Το δισ. που περιμέναμε πάει στον ESM!



 Θυμόσαστε τη λειψή δόση που μας έδωσαν προ ημερών; Έλειπε ένα δισεκατομμύριο για το οποίο μας έλεγαν ότι έφταιγε το ΣΥΡΙΖΑ, καο ότι αυτό ήταν που μας έλειπε για να πληρωθούν οι φαρμακοποιοί και έτσι να πάρει ο κόσμος τα ΄φάρμακά του. Φυσικά όπως πάντα ο κόσμος "δουλεύτηκε ψιλόγαζί", οι εκλογές περάσανε και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από της απομακρύνσεως εκ του ταμείου.

Θέλετε να μάθετε τι θα γίνει το υποτιθέμενο δισεκατομμύριο που περίμενε ο κόσμος με αγωνία;Τα

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών : Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα ακυρωθούν!



ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Α. ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ

Για «εξαιρετικά σοβαρή συνταγματική παράλειψη» σχετικά «με τη μη δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), Ιωάννης Αδαμόπουλος.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρεi:
Σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 2 του Συντάγματος, «[ο] αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της

Δήλωση για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Η εφορία κυνηγάει τον Νικόλα Άσημο


ΦΩΤΟ: Η εφορία κυνηγάει τον Νικόλα ΆσημοΑπίστευτο και όμως αληθινό!
Τι και αν τόσο καιρό η χώρα είχε υπηρεσιακή κυβέρνηση και πολλοί εξέφραζαν φόβους πως τίποτα δεν λειτουργεί στο Δημόσιο, ήρθε η εφορία και οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι της για να αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο, αφού όπως φαίνεται δεν άφησαν κανένα να ξεφύγει από την τσιμπίδα του

Αχ Αντώνη, τι σου 'μελλε...




Τι τη θέλει την πολιτική αυτός ο άνθρωπος, αφού βασανίζεται. Αν εξαιρέσουμε τη βραδιά που εγκαινίασε το μουσείο Ακροπόλεως, η σταδιοδρομία του στα κοινά τού έφερε πρωτίστως πίκρες. Βέβαια δεν έχει ζήσει ακόμη τίποτε γιατί τα δύσκολα αρχίζουν σήμερα, μόλις ορκίσει τους υπουργούς του. Ο πρωθυπουργός κ. Αντουάν Σαμαράς καλείται να σώσει

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...