Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Χρεοκοπεί το ΠΑΣΟΚ - Δεσμεύτηκαν τα τελευταία 100 χιλ. ευρώ

Χρεοκοπεί το ΠΑΣΟΚ  - Δεσμεύτηκαν τα τελευταία 100 χιλ. ευρώ
-Σε πανικό ο Ευ. Βενιζέλος, αναζητά λύσεις που θα δώσουν παράταση ζωής στο υπό κατάρρευση κόμμα -Σκέψεις ακόμα και για αυτοδιάλυση
Στα πρόθυρα χρεοκοπίας βρίσκεται η άλλοτε μεγάλη δημοκρατική παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Η κακοδιαχείριση των περασμένων ετών σε συνδυασμό με τις αλόγιστες σπατάλες που φέρονται να
έγιναν επί θητείας Γιώργου Παπανδρέου έχουν φέρει το ΠΑΣΟΚ στο χείλος της καταστροφής.
Η οικονομική κατάσταση στο Κίνημα που περιέγραψε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης ήταν απογοητευτική.
Το κόμμα έμπαινε μέσα περίπου 10 εκατομμύρια το χρόνο, επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου, με αποτέλεσμα το έλλειμμα στο κόμμα σήμερα να αγγίζει τα 115 εκατ. ευρώ!
Τα χρέη προέρχονται από προσλήψεις, ταξίδια στελεχών, υπέρογκη χρήση κινητών τηλεφώνων σε συνδυασμό με τις εκλογικές δαπάνες, τα ενοίκια, τις δημοσκοπήσεις και τις εταιρείες συμβούλων.
Τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου.
Παράλληλα, ταξιδιωτικό γραφείο έχει προσφύγει στο δικαστήριο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται σε πανικό, με τον Ευ. Βενιζέλο να αναζητά εναγωνίως λύσεις που θα δώσουν «ανάσα» και παράταση ζωής στο υπό κατάρρευση κόμμα.
Στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους, για τα οφειλόμενα ενοίκια τα οποία ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...