Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Δημοσκόπηση – κόλαφος: Ειδικό δικαστήριο για Παπανδρέου και συνενόχους απαιτούν οι πολίτες!

 olympia Με συντριπτικά ποσοστά απαιτούν οι πολίτες την εφαρμογή της πρότασης που έκαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς κατά πλειοψηφία θέλουν στο σκαμνί και τον Παπαδήμο. Παρά την συνεχιζόμενη προσπάθεια αγιοποίησης τους από τα φερέφωνα της διαπλοκής με όρους άθλιας σημιτικής προπαγάνδας ή “χάι τεκ” δικαιολογίες. Η όποια απόπειρα συγκάλυψης θα συνθλίψει όσους την επιχειρήσουν μαζί με τους πραγματικούς ενόχους.
20130111-204722.jpg

6 σχόλια:

  1. Γιατί οι χρυσαυγήτες ΜΙΣΟΥΝ τόσο πολύ τον Παπανδρέου ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Μέρα με την ημέρα, γίνεται σε όλους αντιληπτό γιατί και από πού πηγάζει αυτό το μίσος εναντίον του Πασοκ και του Γ. Παπανδρέου.
    Γιατί τρία χρόνια τώρα βρίζουν μέρα νύχτα τον Παπανδρέου λες και τους έχει σκοτώσει τον..πατέρα(αν και δεν τον γνωρίζουν);
    Η απάντηση είναι ΑΠΛΗ! Οι χρυσαλήτες είναι δεξιοί ακραίοι κρυφοσαμαρικοί υπηρέτες του διεθνούς φασισμού. Οι δεξιοί σε όλο σχεδόν τον κόσμο έχουν τα ίδια πιστεύω και αποβλέπουν στην εκμετάλλευση των αδύναμων και των εργαζομένων. Η χρυσή αυγή , είναι το μακρύ χέρι της δεξιάς, της ΕΡΕ , της ΝΔ, της ΝΔΠΟΛΑΝ ! Απλώς δεν φαίνεται με τη πρώτη ματιά. Η Χρυσή αυλή έμενε στην αφάνεια τόσο χρόνο ,όσο έμενε και ο Αντώνης. Ψήφιζαν δεξιά, είχαν τις προσβάσεις τους και τα ..τυχερά τους, έπαιρναν τα ..φακελάκια τους , και τις μίζες τους, μόνο που είχαν «άλλους»… αντιπροσώπους.
    Σήμερα, μερικοί από αυτούς, προσπαθούν να ‘’κρατήσουν’’ τους αγανακτισμένους και τους αδύναμους, ώστε να μην πάνε σε άλλα κόμματα. Γι αυτό τους ..ξεχώρισε ο Σαμαράς και τους έβαλε σε..χωριστά έδρανα, ενώ ταυτόχρονα κυνηγάνε τους μετανάστες ,που φέρνει ΠΑΛΙ η δεξιά, για να αποπροσανατολίζουν τον λαό και τους..συνταξιούχους.
    Η χρυσή αυγή είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές και η αιώνια δεξιά του ..προχθές.
    Δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ νέο και ΤΙΠΟΤΑ έντιμο και καθαρό. Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι..ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ.
    Δεν μισεί λοιπόν η Χρυσή αυγή τον Παπανδρέου !
    Η δεξιά τον μισεί …
    Δεν υπονομεύει, βρίζει και προβοκατόρικα εκφράζεται η Χρυσή αυγή !
    Η γνωστή δεξιά είναι..
    Η Χρυσή αυγή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, παρακρατικών οργανώσεων, των εκτελεστικών οργάνων του ΣΟΡΟΣ και της ΜΕΡΓΚΕΛ!
    Είναι και "οι δύο ..ένα και το αυτό" !!! Ψηφίζοντας χρυσή αυγή ψηφίζεις φασισμό, Αντώνη και το αντίστροφο. Κοινός εχθρός τους ήταν οι Παπανδρέου από το 1981 . Σήμερα που τον Αντώνη "τον έκαναν"..Πρωθυπουργό, οι χρυσαλήτες δεν έχουν λόγο φανερής ύπαρξης πλέον. Η Νέα Ε.Ρ.Ε. του Αντώνη θα τους απορροφήσει, για να υποστηρίξει ότι τους...εξαφάνισε.
    Θα γίνουν πάλι "αιρετοί"..ΦΑΣΙΣΤΕΣ της...ΕΡΕ, του Αντώνη πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    Τραπεζίτες, Εκδότες … !!!, Καναλάρχες…! Καλλιτέχνες..! Εργολάβοι…! Μπλογκερς…! Κομματική καμαρίλα μέσα και έξω …! Έμμισθοι ρουφιάνοι..! Πουλημένοι ανθέλληνες …! Ξένοι και ντόπιοι πράκτορες..!
    Αποτυχημένα κομματόσκυλα…! και όλες οι ενδιάμεσες καταστάσεις μας έχουν “πτωχεύσει” και “σώσει” εκατοντάδες φορές, αναλόγως πάντα με τα δικά τους συμφέροντα.
    Ενώ όταν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έφτασε πολύ κοντά στο να βάλει χέρι στα “μαύρα” χρήματα των κλεφτών που έχουν βγει σε ξένες τράπεζες, είδαμε να απομακρύνεται άμεσα με πρόσχημα ένα δημοψήφισμα στο οποίο αν και ξένοι ηγέτες αλλά και εσωκομματικοί του αντίπαλοι συμφώνησαν, ήταν αρκετό για να του στερήσει τη θέση με ιδιαίτερα άκομψο και αντιδημοκρατικό τρόπο!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ κατηγορούσαν και κατηγορούν τον Παπανδρέου με τόση μανία. Γιατί γνωρίζουν ότι μόνο αυτός θα τους..ξεδοντιάσει πολιτικά και θα πατάξει την παρανομία τους. Μόνο αυτός θα εφαρμόσει τους Νόμους που ψήφισε για το Μαύρο χρήμα και τη φοροδιαφυγή. Δεν μπορούν να κρυφτούν ,αφού πρέπει να δικαιολογήσουν γιατί έβγαλαν τόσα χρήματα στο εξωτερικό μετά το 2009, και το ακόμη σπουδαιότερο που βρήκαν αυτά τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ! απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες


    Ο Τέρενς Κουϊκ, το Kontra, Ο Χρυσαυγίτης Σεραφείμ Πειραιώς ?και η βοήθεια που αρνήθηκε δήθεν ο ΓΑΠ
    Και τι δεν έχει το βίντεο που βρήκαμε με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2011. Έχει Τέρενς Κουϊκ ως δημοσιογράφο, στο Kontra του Γιώργου Κουρή, έχει τον χρυσαυγίτη Σεραφείμ Πειραιώς, έχει επιστολή του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι και το εγκέφαλο Καμένο olympia.gr έχει. Δείτε πώς αυτό το απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες ενάντια στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος υποτίθεται αρνήθηκε πακτωλό δισεκατομμυρίων και βοήθειας που δήθεν έδιναν για την ψυχή της μάνας τους οι Ρώσοι.
    Όλο αυτό το σύστημα γελοιοποιείται στο έπακρο με τις εξελίξεις στην Κύπρο.
    Η ζημιά όμως που έχουν κάνει με τις θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα είναι τεράστια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πλούσιοι Έλληνες ακόμα δεν πληρώνουν φόρους

    Συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν οι πλούσιοι Έλληνες, τη στιγμή που στην πλειοψηφία επιβάλλονται τα σκληρά μέτρα λιτότητας, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

    Το γερμανικό περιοδικό τα «βάζει» αρχικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς, οι οποίοι δεν δηλώνουν το σύνολο των εισοδημάτων τους, ενώ τονίζει επίσης ότι οι εφοπλιστές απολαμβάνουν «γενναιόδωρες» φορολογικές εξαιρέσεις.
    Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που επικαλείται το περιοδικό, τα αδήλωτα εισοδήματα έφτασαν τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ το 2009, ποσό που ξεπερνούσε το 10% του ΑΕΠ εκείνης της χρονιάς, με αποτέλεσμα το κράτος να χάσει 11,2 δισεκατομμύρια ευρώ από φορολογικά έσοδα.
    «Είναι πασιφανές πως οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν απολαμβάνουν ίση και ισότιμη μεταχείριση», σημειώνει το περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Δεν έχω χρόνο. Δικάζω τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    ===========================
    ΑΘΩΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ: ΕΝΟΧΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΚΟΚΚΙΝΟΙ- ΚΑΙ…ΣΙΑ!!!

    Η αθωωτική απόφαση για τον Ανδρέα Παπανδρέου ήρθε πανηγυρικά τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου 1992. «Κοιτάξαμε στα γρήγορα τα πρόσωπα όλων των δικαστών ... Ψάξαμε στους περισσότερους την εσωτερική γαλήνη. Και ψηλαφήσαμε τη θλίψη των λίγων.
    Συγκεκριμένα : Του προέδρου του Υπουργοδικείου. Ένα προσωπείο μοχθηρότητας και κακίας είχα «καλύψει» το πιο απεχθές δικαστικό πρόσωπο της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδος. Ένας Χουντικός «εκπρόσωπος» σε θέση δικαστού και δήμιου, επιχειρούσε να δικάσει και ει δυνατόν, να καταργήσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [[Δεν μπορώ να αναλάβω την εισήγηση(πότε της μίας και πότε της άλλης υπόθεσης).
    Δεν έχω χρόνο. Δικάζω τον Ανδρέα Παπανδρέου.]].....
    ===========================
    Και ήταν ο ίδιος που τις πρώτες ημέρες του Υπουργοδικείου απευθυνόταν σε δύο τρεις συναδέλφους τους προσβλητικά. Προσπαθούσε να τους μεταφέρει ..μελλοντικές προειδοποιήσεις, τους έλεγε απλά: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ…
    Είχε φανεί από την αρχή πως δεν θα υπάκουαν. [[ Γιατί καθυστερούμε τη δίκη;
    Γιατί δεν τελειώνουμε; Ο Παπανδρέου είναι ένοχος σε όλα. Δέκα – τρία. Το πολύ ]].
    Υπαινισσόταν ότι οι απαλλακτικές γνώμες δεν θα ξεπερνούσαν τις τρεις»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...