Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Όποιος κοιμάται με συνωστισμούς, ξυπνά με ολοκαυτώματα!! Μετά την εκδίωξη Θεοδωρίδη από το ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η σειρά της Ρεπούση...!!



Μέτα την εκδίωξη Θεοδωρίδη από το ΣΥΡΙΖΑ το γάντι πέφτει στη ΔΗΜΑΡ και την κυβέρνηση που επιβάλλεται να διώξει τη προκλητική κ. Ρεπούση.

Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει η εκδίωξη του κ. Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το προκλητικό παραλήρημα για τα Ίμια. Η απόφαση της Κουμουνδούρου να παύσει τον κ. Θεοδωρίδη

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αννούλα, σε βαρεθήκαμε...

 

Μιχαλού

Μονιμοποίηση της βίας από την τηλεόραση επιδιώκει ο Νίκος Δένδιας, σε συνεργασία με το επικοινωνιακό επιτελείο της τρικομματικής Κυβέρνησης!!!

Μέχρι και την Άννα Παναγιωταρέα, τη θυμάστε; Αυτή με το άσπρο τσουλούφι έχουν επιστρατεύσει, αγνοώντας ότι ο κόσμος αυτή και τους ομοίους της τους έχει φτύσει προ πολλού.

Το μόνο που καταφέρνουν με όλα αυτά είναι να αυτοαποκαλύπτονται. Δίνουν αφορμές στην

Δείτε τι έγραφε το καλοκαίρι του 2012 ο Γιάννης Μιχαηλίδης


Το καλοκαίρι του 2012, το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είχε εμπλακεί στη ληστεία της τράπεζας στην Πάρο, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας οδηγός ταξί.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος συνελήφθη για τις ληστείες στο Βελβεντό, είχε στείλει τότε στην εφημερίδα «Ποντίκι» μία επιστολή με τίτλο: «Μικρή διήγηση μιας ιστορίας παρανομίας».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:
«Μικρή διήγηση μιας ιστορίας παρανομίας…»
Ξεκινάω να γράφω επ’ αφορμής της πρόσφατης στοχοποίησης μου από τα Μέσα Μαζικής

Ποιοι επαγγελματίες υποχρεούνται να τηρούν βιβλία και στοιχεία


  • 409
     


stoixeia 300x163 Ποιοι επαγγελματίες υποχρεούνται να τηρούν βιβλία και στοιχείαΣτις επαγγελματικές κατηγόριες που εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και στοιχείων αναφέρεται ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών.
Η εγκύκλιος προβλέπει πως από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση στοιχείων λιανικής απαλλάσσεται το φυσικό πρόσωπο υπόχρεο εφαρμογής του ΚΦΑΣ, το οποίο κατά την προηγούμενη

Φάκελος Χριστόδουλου: Προκύπτουν τεράστιες ευθύνες


  • 518
     


 Φάκελος Χριστόδουλου: Προκύπτουν τεράστιες ευθύνες
Θα ζούσε ο Χριστόδουλος, αν είχε διαγνωσθεί έγκαιρα από τους γιατρούς του η κίρρωση του ήπατος και είχε ρυθμιστεί το ζάχαρο που είχε από πολλά χρόνια.  Τι είπαν οι δύο Γερμανοί καθηγητές της Ιατρικής που έφερε τότε ο υπουργός Υγείας    
Πέντε χρόνια από τότε που αναπάντεχα έφυγε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που τον λάτρευε στη συντριπτική πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός, γιατί τον θεωρούσε τον δικό του άνθρωπο, που πάνω του μπορούσε να ακουμπήσει, είναι ώρα να ειπωθούν κάποιες συγκλονιστικές

Υπουργείο Υγείας: «Μαϊμού» τα νανογιλέκα του Μάκη


  • 1814
     


makis foto 341x270 300x237 Υπουργείο Υγείας: «Μαϊμού» τα νανογιλέκα του ΜάκηΠαραπλανητικοί, ψευδείς και ανυπόστατοι, είναι σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας οι ισχυρισμοί του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την ευεργητική δράση των νανοβιονικών προϊόντων, τα οποία διαφημίζει, στον ανθρώπινο οργανισμό.
Έξι μήνες μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού HOT DOC για την «ευεργετική δράση» των

Ακούστε τι είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τους ανθρώπους που πήγαν να πάρουν δωρεάν γεωργικά προϊόντα




Προπαγάνδα κατά του κόσμου που πεινάει… Αίσχος… Εδώ τι κάνει το ΕΣΡ;




Ότι του φανεί...Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία 40 χρόνια


  • 793
     


 Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία 40 χρόνια
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης σχολίασε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εάν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, θα μείνει στην εξουσία 40 χρόνια», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τι σημαίνει η κατάργηση του νόμου Ραγκούση: Ποιοι χάνουν την ελληνική ιθαγένεια


 Τι σημαίνει η κατάργηση του νόμου Ραγκούση: Ποιοι χάνουν την ελληνική ιθαγένεια
 
Την επανάληψη εκλογών όπου υπάρχουν υποψήφιοι μετανάστες, την ακύρωση του δικαιώματος συμμετοχής σε εκλογές έστω και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει μεταξύ άλλων, η κατάργηση του νόμου Ραγκούση
 
Ενταφιάστηκε αμετάκλητα από χτες Τρίτη και την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η

Η Γιαννάκου βράβευε τον Τοξοβόλο και αυτός της έστειλε βόμβα - χύτρα!

Βραβείο για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις, το ήθος και την προσωπικότητά του από την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου είχε πάρει το 2006 ένας από τους συλληφθέντες του Βελβεντού Κοζάνης.
Η Γιαννάκου βράβευε τον Τοξοβόλο και αυτός της έστειλε βόμβα - χύτρα!
Ο λόγος για τον 25χρονο αριστούχο Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστό με το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος», ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Σύμφωνα με τη μητέρα του ο Μιχαηλίδης «ήταν αριστούχος μαθητής, με αγάπη για το διάβασμα.

Άγριο κράξιμο στη Λούκα Κατσέλη που διέφυγε από χωράφι σε χωράφι...




Η Λούκα Κατσέλη από χωρίον εις χωρίον γιατί η αλαζονεία της … εδώ πληρώνεται!!!
Οι αγρότες της Τριταίας έδειξαν ότι έχουν… τσαγανό!
Στην Αθήνα πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Κι έτσι ξεκίνησε τις περιοδείες της στην επαρχία. Η

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Δήμοι με τζιπ 4×4 και υπουργεία με πούρα των 5.000€ – Δεξιώσεις 250.000€ – Σημεία και τέρατα με σπατάλες


2aada90e79361924ee2cfff17b5cb64d_XL«Δε βάζουμε μυαλό, το έχουμε στο αίμα μας» θα σκεφτεί κανείς. Και μια ματιά στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2010, την πρώτη χρονιά του Μνημονίου και των… δεινών, στη χώρα μας μάλλον σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί.

Σπάταλες, κακοδιαχείρηση, προσπάθεια διασπάθισης δημοσίου χρήματος,

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η «παράγκα» της λίστας


Η «παράγκα» της λίστας
Αυτοψία στην διεύθυνση της «διαχειρίστριας» του σκοτεινού λογαριασμού, Μαρίας Παντελή
Στο σημείωμα με τα δέκα ονόματα που φέρεται να έδωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Καπελέρη, υπήρχε το όνομα που αναστάτωσε τον πανελλήνιο για το ύψος των καταθέσεων που

Το αβγό του φιδιού.


Το αβγό του φιδιού, βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε μία τοποθέτηση – Βόμβα για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης στο Facebook, ο οποίος την ημέρα της τραγικής για πλείστους λόγους επετείου των Ιμίων, όπου έχασαν την ζωή τους τρεις Έλληνες αξιωματικοί, έγραψε πως κατά την

Eρντογάν: Δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία δεν την αναγνωρίζουμε


http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TOURKIA/erdogan%20budapeste.jpgΠροκαλεί και πάλι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που επιμένει να δηλώνει πως «δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία» και πως η Ε.Ε δεν θα έπρεπε να την είχε εντάξει στους κόλπους της!

Ο τούρκος πρωθυπουργός στην ομιλία του που πραγματοποίησε σε πανεπιστήμιο στην Βουδαπέστη δήλωσε πως «η Ε.Ε παρόλο που οι ελληνοκύπριοι δεν δέχθηκαν το σχέδιο Ανάν επιβράβευσε τους

Ο Σκουρλέτης αδειάζει τον Θεοδωρίδη. Πάλι καλά.


20130206-214905.jpg

ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΑΤΟΧΗ» ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ


Dimosievma VatanΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Νέα τουρκική πρόκληση από τον Τούρκο βουλευτή, Gürkut Acar, του Λαϊκού κόμματος από την Αττάλεια, ( ο αρχηγός του οποίου συνεργάζεται με τον ΓΑΠ στην σοσιαλιστική Διεθνή),  ο οποίος αφού με προκλητικό τρόπο χαρακτηρίζει

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ανακαλύπτει (επιτέλους) ότι οι εκλεκτοί του Παπανδρέου συνεχίζουν το πάρτι της ντροπής – εγκαλώντας τον Στουρνάρα…


ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣΤην αποκάλυψη του “Ολυμπία” από τις 22/9/2011 επανέφερε στο προσκήνιο ο Αργύρης Ντινόπουλος, ανακαλύπτοντας ότι οι εκλεκτοί του Παπανδρέου συνεχίζουν το φαγοπότι σα να μην έχει συμβεί τίποτα σε αυτή την χώρα. Ο κύριος Παπαρσενος είναι αδελφός του άλλου κύριου

Δεν κάνουν πίσω οι ναυτεργάτες – Δεν θα παραλάβουν τα φύλλα επίταξης


Δεν κάνουν πίσω οι ναυτεργάτες-Δεν θα παραλάβουν τα φύλλα επίταξης
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους εμφανίζονται οι ναυτεργάτες, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά την απεργία, παρά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, η οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγο τη συνεδρίασή της στον

Συμβάσεις παραχώρησης για τα μεγάλα λιμάνια


Συμβάσεις παραχώρησης για τα μεγάλα λιμάνια Τη δημιουργία συμβάσεων παραχώρησης για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, όπως και των άλλων μεγάλων λιμανιών της χώρας (Λαύριο, Ραφήνα, Ελευσίνα, Πάτρα κτλ) προκρίνει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ως τη βέλτιστη μέθοδο προσέλκυσης επενδυτών.
Το συγκεκριμένο μοντέλο ιδιωτικοποίησης των λιμανιών εξετάστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση

Και στα ξενοίκιαστα ακίνητα ο νέος φόρος


enoikio-thumb-largeΔεν έχουν τέλος οι φόροι στα ακίνητα, καθώς ακόμα και ξενοίκιαστα κτίρια ή διαμερίσματα θα φορολογούνται κανονικά μέσω του ενιαίου φόρουπου μελετά η κυβέρνηση.
Ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένα με τη ΔΕΗ ή όχι, οι ιδιοκτήτες ων ακινήτων θα πληρώσουν

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ανεξ. Έλληνες: "Ο Βάμβουκας πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας"


  Άμεση ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις καταγγελίες του προέδρου του φορέα “Ελλήνων Πρωτοβουλία” Γιώργου Βάμβουκα, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε και μηνύματα που του έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

  “Η ομιλία που έκανε ο κ. Βάμβουκας υπέρ του μνημονίου πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του

Σε υπερτράπεζα τα «κόκκινα» δάνεια, σωτηρία για ιδιοκτήτες ακινήτων, επαγγελματίες


  • 1408
     


1111 300x198 Σε υπερτράπεζα τα κόκκινα δάνεια, σωτηρία για ιδιοκτήτες ακινήτων, επαγγελματίεςΈρχεται η «υπερ-bad bank» που θα αναλάβει να διαχειριστεί τα «κακά» δάνεια όλων των τραπεζών.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέψει τη δημιουργία μίας πανελλαδικής bad bank, με τη μορφή εταιρείας διαχείρισης, η οποία θα αναλάβει όλα τα προβληματικά δάνεια, είτε αυτά προέρχονται από τράπεζες που «έσπασαν» στα δύο, όπως έχει γίνει με τις περιπτώσεις της Αγροτικής,του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Proton, είτε αποτελούν

Αθλιότητες εις βάρος του Γρ. Πεπόνη


Αθλιότητες εις βάρος του Γρ. Πεπόνη

-Χονδροειδής απόπειρα ακύρωσης του αδέκαστου δικαστικού από ΜΜΕ
-Οργανωμένο σχέδιο με σύμπραξη Μαξίμου-Βενιζέλου και οργανωμένων συμφερόντων

 
Η καθεστωτική αντίληψη χρησιμοποιεί, ως βραχίονα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Η αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή για όλα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία επιβεβαιώθηκε

Πιτσιρίκος: “Στηρίζω την Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή”.


pitsirikos-logoΕίναι ολοφάνερο πια πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή προς το καλύτερο στη χώρα μας αν δεν αλλάξει το σάπιο πολιτικό σύστημα. Για να αλλάξει το σάπιο πολιτικό σύστημα, υπάρχει μόνο ένας ειρηνικός τρόπος: η ριζική αλλαγή του Συντάγματος.
Όποιοι πιστεύουν ή ελπίζουν πως η αλλαγή προσώπων στην εξουσία θα φέρει την αλλαγή στη χώρα –και θα την οδηγήσει στην πραγματική δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την

Προσέλαβαν τους φονιάδες της Blackwater ως φρουρούς του ελληνικού Κοινοβουλίου!


Προσέλαβαν τους φονιάδες της Blackwater ως φρουρούς του ελληνικού Κοινοβουλίου!
Σε δήλωση-βόμβα, ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών την προστασία της Βουλής, προχώρησε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος. Πρόκειται για την εταιρεία «Academi», γνωστή ως «Blackwater», η οποία έχει αναλάβει αποστολές, μεταξύ άλλων στο Ιράκ.
Η αποκάλυψη του διπλωμάτη σε εφημερίδα του Καναδά, εγείρει ζητήματα μείζονος σημασίας που

Το τελευταίο Colpo Grosso του Αντώνη Σαμαρά...


kourdistoportocali

Πριν από λίγες ημέρες συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έλεγε σε μία ιδιωτική συζήτηση κάπου στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας «Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι ... δύσκολη, εκείνο το οποίο θέλουμε είναι να καταφέρουμε να κρατηθούμε τουλάχιστον μέχρι το 2014».
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένα πρόσωπο το οποίο έκανε πολλές

Πώς θα αρνηθείτε να γίνετε δότες οργάνων!



Έχει γίνει χαμός με την ισχύ του άρθρου 9, του νόμου 3984 (ΦΕΚ 150/27-6-2011) περί “Εικαζόμενης Συναίνεσης” που ξεκινά την 1η Ιουνίου 2013. Με αυτόν, οι Έλληνες γίνονται αναγκαστικά δότες οργάνων, εκτός αν δηλώσουν το αντίθετο; Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, λέει πως όχι. Και πως πρόκειται περί παρεξήγησης, καθώς θα συνεχίσει να

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Δημοσκόπηση Πανά.


politiki 2013 02-12
Εκλογές θρίλερ με 0,3% μονάδων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της δημοκοπικής του ομάδας.
Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πλέον σε τρίτη δύναμη με διψήφιο ποσοστό και αυξητικές τάσεις ενώ

Μετά το σοκ αγοράς νησιού από Τούρκο αλλάζουν το νόμο για τις αγορές γης στα σύνορα

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ…

DOGUSGULXL
Αλλάζει ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης ή εκχώρησης για εκμετάλλευση γης στις παραμεθόριες περιοχές μετά την αποκάλυψη του defencenet.gr για την πώληση ελληνικού νησιού σε Τούρκο ιδιοκτήτη, αλλά και την μαζική εισροή Τούρκων «επενδυτών» σε νησιωτικές περιοχές.

Η χούντα του συστήματος είναι εδώ !!!


  • 107
     


 Η χούντα του συστήματος είναι εδώ !!!
Του Γ. Δελαστίκ 
Την προηγούμενη εβδομάδα η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ είχε στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να υπονοεί σαφέστατα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται …εκτός νομιμότητας! Αυτή την εβδομάδα στόχο έβαλε το ΚΚΕ. Έστειλε τα ΜΑΤ να πλακώσουν στο ξύλο δεκάδες συνδικαλιστές του που θέλησαν να κάνουν μια τυπική διαμαρτυρία στο γραφείο του

Αποκλεισμό από στεριά και θάλασσα φοβάται η κυβέρνηση


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τους αγρότες και τους ναυτεργάτες οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Η κυβέρνηση «τρέμει» το ενδεχόμενο οι αγρότες να κόψουν την Ελλάδα στα δύο και οι

Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας


Νιώθετε άρρωστος; Η μύτη σας είναι κλειστή. Έχετε πόνους των μυών, εφίδρωση, ή βήχα και φτέρνισμα και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να σηκωθείται από το κρεβάτι; Δεν είναι η γρίπη. «Πρόκειται για μία συνωμοσία σύμφωνα με το Δρ Leonard Horowitz. Τα στοιχεία του βασίζονται σε γεγονότα και όχι σε συνωμοσίες.

Πάνε... φυλακή για χρέη οι ταμίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;


 


Του Γιώργου Δελαστίκ



Η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 132,5 εκ. ευρώ και το ΠΑΣΟΚ άλλα 121 εκ. που αποκλείεται να τα αποπληρώσουν, θα τα φορτώσουν στον λαό

Εντυπωσιάζει η «αιδήμων σιωπή» με την οποία καλύπτουν διακριτικά τα μέσα ενημέρωσης τον
σκανδαλώδη δανεισμό των -προκλητικών και στον τομέα αυτόν- πολιτικών κομμάτων εξουσίας. Σύντομες αναφορές, αοριστολογίες, συμψηφισμοί όλων των χρεών όλων των κομμάτων - γενικά μια

Σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στον Στουρνάρα


 
Ένα φάκελο που περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα έστειλαν άγνωστοι στο υπουργείο Οικονομικών, με αποδέκτη τον Γιάννη Στουρνάρα. Το δέμα πήγε στο γραφείο επιστολών για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά εντοπίστηκε από τους

Αν ο Λάτσης υποχρεωνόταν πριν αποχωρήσει από την Eurobank να προκαταβάλλει κεφάλαια θα έπρεπε να συνεισφέρει συνολικά 2,55 δισ ευρώ – Η συμφωνία με το ελληνικό κράτος τον απάλλαξε από αυτή την υποχρέωση!!


Η ΤτΕ σε συνεννόηση με την ΕΚΤ, την Τρόικα, την DGCom όταν αποφάσισαν οι δύο γαλλικές τράπεζες Credit Agricole και Societe Generale να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και την Emporiki και Geniki αντίστοιχα, υποχρεώθηκαν να προκαταβάλλουν περίπου 3,5 δις ευρώ.

Η ιστορία του 20χρονου φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Η βαριά μοίρα των Νάσιουτζικ

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν εκεί. 
Ολη η ιστορία για την οικογένειά του...

Αυτό το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη πιθανόν άλλαξε για πάντα τη ζωή του, όπως δείχνουν τα γεγονότα ως σήμερα. Ο Νίκος Ρωμανός κατηγορείται τώρα, πέντε χρόνια, αργότερα, για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό

Διόρισαν και «ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου» (που πληρώνει το δημόσιο μέσω ΠΑΣΟΚ)

Φαύλοι μέχρι το τέλος

 

Τον τρόπο που χρόνια τώρα τα κόμματα εξουσίας αντιλαμβάνονταν την έννοια του δημοσίου υπαλλήλου αλλά και της νομιμότητας αποκαλύπτει η λίστα εκείνων που έχουν αποσπασθεί από δημόσιους φορείς στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια. Νευραλγικές υπηρεσίες του Δημοσίου στερούνται υπαλλήλων για να αποκτήσουν βοηθούς,

Προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες ξυλοδαρμού των 4 συλληφθέντων στο Βελβεντό


 Προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες ξυλοδαρμού των 4 συλληφθέντων στο Βελβερτό
 
Ασκήθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου
 
Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες περί βασανιστηρίων σε βάρος των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο

«Η απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό είναι η αλληλεγγύη»



 «Η απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό είναι η αλληλεγγύη»
 
Στο θέμα της απεργίας των ναυτεργατών τοποθετήθηκε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Η απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό που προσπαθεί η κυβέρνηση να επιβάλλει για να συγκρουσθούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι και οι

Απειλή παραίτησης από Στουρνάρα!


7b35967c18e5b97d94a3ea63b59fe334_XLΖήτησε από τον Πρωθυπουργό να «μαζέψει» όσους του επιτίθενται – Εκβιάζει και ποντάρει στη στήριξη των Γερμανών

Την απειλή παραίτησης επιστράτευσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας προκειμένου να αναγκάσει τον κ. Σαμαρά να παρέμβει στις

Δύσκολοι καιροί για μηντιάρχες…


Όταν περιμένεις από τον Σουλεϊμάν τον τρομερό, που είχε πάρει όλες τις Ροδίτισσες τον καιρό εκείνο και εμείς τον έχουμε κάνει τώρα καθημερινό μας τηλεοπτικό ήρωα για να μας σώσει και όταν βγάζεις το φάντασμα της Ρούλας Κορομηλά πριν 18 χρόνια από ένα ξεχασμένο σόου στη Σύρο (όπου εμφανίστηκε να χορεύει με μπαλέτο μέχρι και ο αείμνηστος Σεργιανόπουλος) για να βάλεις πέντε δεκάρες στο ταμείο σου που δεν

Ψυχοπαθείς κυβερνούν τον κόσμο



Ένα αποκαλυπτικό άρθρο, που ξεσκεπάζει το παρασκήνιο της παγκόσμιας εξουσίας!
Συνειδητοποίησαν άραγε οι άνθρωποι ότι κάτι επρόκειτο ν’ αλλάξει κατά πολύ άσχημο τρόπο λίγο πριν
εμφανιστούν ο Λένιν και ο Τρότσκι στη σκηνή της Πετρούπολης την άνοιξη του 1917; Μήπως ο γερμανικός λαός συνειδητοποίησε όταν αποδεχόταν την «ελπίδα» του Χίτλερ ότι θα είχε ως

Παπούλια "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" τα 'κατορθώματά' σου ... που δεν είναι και λίγα ... όπως θα δείτε !

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ:Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.
Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.

Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.
Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του
εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.

Το 1988 υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗΝ επεκταθεί η θάλασσά μας
από τα 6 στα 12 μίλια ώστε να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στο

Εταιρία του Ιβάν Σαββίδη πήρε το «Μακεδονία Παλλάς»


  • 99
     


 Εταιρία του Ιβάν Σαββίδη πήρε το «Μακεδονία Παλλάς»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Black & White, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά στον ανοικτό διαγωνισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τη δωδεκάμηνη μίσθωση του «Μακεδονία Παλλάς».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Black & White προσέφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.000 ευρώ, η εταιρεία Aenaos 81.000 ευρώ και η Grecotel, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη (ο

Βόμβα Κακλαμάνη: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ


  • 1123
     


 Βόμβα Κακλαμάνη: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ
Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέμματα. Η καταγγελία Κακλαμάνη σημαίνει ότι τα ηνία της χώρας τα έχει ένας επίορκος και επικίνδυνος που κατά σύμπτωση, κρατά στην θέση του άλλον έναν διωκόμενο με τις ίδιες κατηγορίες. Τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Μετά από αυτή την δήλωση Κακλαμάνη ή θα πρέπει να διαγραφεί ή ο Στουρνάρας να πάει σπίτι του. Ή ο Κακλαμάνης λέει ψέμματα οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να

Α. Λυκουρέντζος: Μέσα στον Φεβρουάριο η διάθεση των εισιτηρίων πρόσβασης στο Ε.Σ.Υ.



 Α. Λυκουρέντζος: Μέσα στον Φεβρουάριο η διάθεση των εισιτηρίων πρόσβασης στο Ε.Σ.Υ.
Εισιτήριο υγείας για ανασφάλιστους προανήγγειλε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο υπουργός υγείας υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στο Φεβρουάριο και θα παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και ....«Πλακώθηκαν» για το φαγητό Πάγκαλος-Ανδρουλάκης


  • 0
     


32523 250x180 Πλακώθηκαν για το φαγητό Πάγκαλος ΑνδρουλάκηςΜεγάλη κόντρα ξέσπασε στα ερτζιανά μεταξύ Θόδωρου Πάγκαλου και Μίμη Ανδρουλάκη, επί γαστριμαργικού πεδίου. Η κόντρα,μάλιστα, παίρνει και φυλετικές διαστάσεις, καθώς ο πρώτος εμφανίζεται ως εκπρόσωπος των Αρβανιτών, που δεν γνωρίζουν από φαγητό και ο δεύτερος ως εκπρόσωπος… των Ενετών, οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος, γνωστός σνομπ, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος, σχολίασε τις συνήθειες

Το who is who του Αντώνη Σαμαρά. Τα συμπεράσματα δικά σας

Ας μην ξεχνάμε ότι όταν στις 30 Ιουνίου 1993 προχώρησε ο σημερινός πρωθυπουργός στην ίδρυση της «Πολιτικής Άνοιξης» σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. 
Στη συνέχεια διατυπώθηκαν κάποιες φήμες για τους χρηματοδότες του κόμματος και τη “Siemens”, ειδικά για το 1999 όταν το κόμμα είχε πάρει 2,3% στις ευρωεκλογές, λίγο πριν ο κ. Σαμαράς στηρίξει στις εκλογές του 2000 τη Ν.Δ. κι επιστρέψει στο «μαντρί». 

«Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου»

 
 
 Η όψιμη… εξομολόγηση του Τόμσεν (και άλλων ευυπόληπτων στελεχών του ΔΝΤ) για τα λάθη (τους) στους υπολογισμούς των παραμέτρων του προγράμματος για την ελληνική «διάσωση» θα είχε ένα νόημα αν στόχος αυτών των… τύπων ήταν πράγματι η διάσωση της χώρας. Όμως, λάθη επαναλαμβανόμενα τόσες πολλές φορές σε τόσες γωνιές του πλανήτη μάλλον με καλά σχεδιασμένα

Στο ειδικό δικαστήριο στέλνει τον Παπανδρεου ακόμα και ο …Στουρνάρας!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 3, 2013

Απόλυτη ευθύνη στον Παπανδρέου ρίχνει ο Στουρνάρας!

Σε μία αριστοτεχνική συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έριξε τον “τσάρο” στο καναβάτσο και πρόσθεσε στην δικογραφία των καταγγελιών Ρουμελιώτη νέα στοιχεία φωτιά! Κάνοντας κάποια άλλα πρωτοσέλιδα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...