Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Είκοσι δύο χρόνια χωρίς τον «πρίγκιπα» του ελληνικού ροκ, Παύλο Σιδηρόπουλο


imagesΗταν 6 Δεκέμβρη του 1990 όταν «έσβησε» η φωνή ενός από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ μουσικής έπειτα από πολύχρονη μάχη με τους δαίμονες των ναρκωτικών και όχι μόνο. Ο Παύλος Σιδηρόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς της ελληνικής σκηνής με το ταλέντο του να ξεχωρίζει τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά.
Γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1948 , εγγονός της Ελλης Αλεξίου και δισέγγονος του Ζορμπά, ο

Οργή στη γειτονιά του Λαζανά για την απόδραση του Αφγανού


Tην οργή τους εκφράζουν οι κάτοικοι στις Ιτιές Πατρών εξαιτίας της απόδρασης του Αφγανού που είχε δολοφονήσει τον άτυχο Θανάση Λαζανά και ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην του από το δικαστήριο.
Οργή στη γειτονιά του Λαζανά για την απόδραση του Αφγανού
Μάλιστα οι συγγενείς του Λαζανά δε γνώριζαν τίποτα για την απόδραση του δολοφόνου του γιου τους αφού αιφνιδιάστηκαν σήμερα όταν μπήκαν μέσα στο δικαστήριο και είδαν ξαφνικά το εδώλιο άδειο.
Ο αλλοδαπός καταδικάστηκε εν τη απουσία του σήμερα από το δικαστήριο ανηλίκων σε 15 χρόνια φυλάκιση, αφήνοντας πίσω του τεράστια κενά.
Αυτό που προκαλεί επίσης την αγανάκτηση των οικείων του και όχι μόνο είναι ότι αντιμετωπίστηκε

Και τι σε νοιάζει εσένα τι είπαν οι Standar Poor; Αφού είσαι στάνταρ poor ήδη!


Και τι σε νοιάζει εσένα τι είπαν οι Standar Poor; Αφού είσαι στάνταρ poor ήδη!
Μην φοβάστε από κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες. Δηλαδή ότι η S&P μας υποβάθμισε σε επιλεκτικά χρεοκοπημένους. Συνηθισμένη τακτική λένε οι σοφοί της οικονομίας. Πριν από κάθε κούρεμα του ασθενή, υπάρχουν κάτι επιπλοκές. Καθώς είναι συνδεδεμένος με το μηχάνημα και τον ανασηκώνουν να του ξυρίσουν λίγο τα γένια να του φτιάξουν το μαλλί να μην είναι σαν αγριάνθρωπος μπορεί να παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές με το

Έτοιμη η μεγάλη αρπαγή


Έτοιμη η μεγάλη αρπαγή

Ετοιμάζονται τα αρπακτικά για την καθοριστική επίθεση στο πτώμα της Ελλάδας. Με πρόσχημα τις αποκρατικοποιήσεις - ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι κολοσσοί της

Ο Άρειος Πάγος θα κάνει το χατίρι του Στουρνάρα για το «χαράτσι» της ΔΕΗ;



xaratsi apofash 6-12-2012Στο Ανώτατο Αναιρετικό Δικαστήριο θα προσφύγει το Δημόσιο, προκειμένου να ζητήσει αναστολή...
εκτέλεσης της ιστορικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, με την οποία κρίθηκε παράνομη και αντισυνταγματική η είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ.
Αυτό αποφασίσθηκε, σε σύσκεψη που πραγματοποίησε, την Πέμπτη, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τη διοίκηση της ΔΕΗ.
Έγκυροι νομικοί κύκλοι εκτιμούσαν, ότι επειδή η

Εξι Κυριακές το χρόνο ανοιχτά καταστήματα και τέσσερις περίοδοι εκπτώσεων


 
 

Τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοιχτά έξι Κυριακές το χρόνο και θα μπορούν να διενεργούνται τέσσερις περίοδοι εκπτώσεων, ετησίως, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός Κ.Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Αθ.Σκορδάς.

Όπως προανήγγειλε ο Αθ.Σκορδάς, τη φετινή εορταστική περίοδο τα καταστήματα θα λειτουργήσουν

Δημοσιεύθηκε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ΔΕ.


Δημοσιεύθηκε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ΔΕ.
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με ΦΕΚ Α 237, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα, με την οποία θα τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι οι υπάλληλοι διοικητικού κλάδου, ΔΕ, με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, καθώς...σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν μπορούν να διαπιστωθούν οι εξαιρέσεις.

Όπως αναφέρεται στη νομοθετική πράξη, «η διαρκής επικαιροποίηση και συμπλήρωση των στοιχείων των

Μόνο η Ελλάδα δεν ξέρει τι έχει


Η Ελλάδα είναι εδώ και χρόνια ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου η κάθε ξένη εταιρεία χωρίς άδεια χωρίς ελληνικό έλεγχο κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες στον ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο, κρατώντας για τα δικά της συμφέροντα τα μυστικά του ελληνικού θησαυρού, ενώ το αρμόδιο υπουργείο της Ελλάδας για τους φυσικούς πόρους παραμένει στον βαθύ του ύπνο.   
Μόνο η Ελλάδα δεν ξέρει τι έχει
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για να καλύψουν αυτή την ανικανότητα και αναπηρία οι Έλληνες αξιωματούχοι λένε ασύστολα ψέματα, τα οποία αποκαλύπτονται στην σημερινή έρευνα του newsbomb.gr.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος-Ενέργειας (www.ypeka.gr) υπό τον τίτλο «Σύντομο ιστορικό των ερευνών υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο» διαβάζουμε ότι «μετά το 2001 και για 10 χρόνια δεν υπήρξε καμία ερευνητική δραστηριότητα για υδρογονάνθρακες στην

Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας

Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας

Το κανάλι της Μεσογείων, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό του για την ανάγκη της αντιρατσιστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε την έπαρση της σημαίας...«κρούσμα βίας».
Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας
Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν την αγορά μίας μεγάλης σημαίας και την καθημερινή έπαρσή της.

Toύρκικος όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου!!!









MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ_ Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας. Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας.

Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες


Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες
 -Προαναγγέλλει νέα μέτρα και ποινές φυλάκισης για όσους δεν πληρώσουν φόρους. -Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να συνεχίσει να εισπράττει η ΔΕΗ το χαράτσι. -Αυτονομημένος από την κυβέρνηση και με «γερές πλάτες» ο Υπουργός Οικονομικών.
 Δέκα λεπτά χρειάστηκε μόνο ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,στη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για να πετύχει δύο πράγματα :
1ον) Αποδόμησε πλήρως τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα

1.200 ευρώ φόρος και σε όσους έχουν μηδέν εισόδημα!


  • 326
     


 1.200 ευρώ φόρος και σε όσους έχουν μηδέν εισόδημα!
Τα απίστευτα του φορολογικού συνεχίζονται. Με βάση τις διατάξεις πληρώνουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μηδενικό εισόδημα. Προβλέπεται υποχρέωση όλων των πολιτών άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση στην εφορία ακόμη και χωρίς εισοδήματα ενώ όσοι έχουν ένα ακίνητο στην κατοχή τους ακόμη και χωρίς εισόδημα θα πρέπει να πληρώσουν και τεκμήριαΗ υποχρέωση όλων άνω των 18 ετών να

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ! ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ SIEMENS…




Οι πληρωμές μαύρων εμβασμάτων από εταιρεία συμφερόντων της “Γερμανός” στην εταιρεία ξεπλύμματος του Άκη, αποσιωπούνται από τα ΜΜ”Ε”. Όπως ακριβώς αποσιωπήθηκε το σκάνδαλο της εξαγοράς από την Cosmote.
Δυστυχώς στην Ελλάδα, όταν είσαι “Γερμανός” και φοράς αριστερή προβιά, μπορείς

Γιάννης Βαρουφάκης: Μια χώρα που πτώχευσε δύο φορές σε έναν χρόνο !


Το 2012 θα μείνει στην παγκόσμια οικονομική ιστορία ως η χρονιά που μια χώρα της ευρωζώνης, η Ελλάδα μας, πτώχευσε δις. Μία φορά τον Φεβρουάριο και μία τον Δεκέμβριο. Και δεν είναι μόνο το επίτευγμα της διπλής σε έναν χρόνο πτώχευσης που θα καταχωρίσει το σωτήριον 2012 με γράμματα μαύρα κι άραχνα στην ιστορία.
Υπάρχουν άλλοι δύο λόγοι: πρώτον, ότι και οι δύο αυτές πτωχεύσεις συνέβησαν εν μέσω θριαμβολογιών των κυβερνώντων πως η χώρα σώθηκε από την… πτώχευση. Και, δεύτερον, ότι το

Η εμετική κρατικοδίαιτη αριστερά των σαλονιών, το ... σπέρμα του Ανδρουλάκη και η έξοχη ντιζέζ Μαρία Σαράφογλου


Η εμετική κρατικοδίαιτη αριστερά των σαλονιών, το ... σπέρμα του Ανδρουλάκη και η έξοχη ντιζέζ Μαρία Σαράφογλου
Καμαρώστε τους...
Η εμετική κρατικοδίαιτη "αριστερά" των σαλονιών και της κενολογίας και λοιποί σατυροβαρκάρηδες καθώς και ανεπάγγελτοι τυχοδιώκτες έδωσαν σήμερα το παρόν στη παρουσίαση ενός ακόμη φληναφήματος του κόλακα της διαπλοκής, Μίμη Ανδρουλάκη.

Οι αριστεροί του Κολωνακίου με παρουσιάστρια την έξοχη ντιζέζ Μαρία Σαράφογλου συνωστίσθηκαν για μια ακόμη φορά και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις για την κατάντια της χώρας

Τους τελειωσαν οι Ελληνες...Στους μουσουλμάνους ελπίζει πλέον το ΠΑΣΟΚ που εκανε συμφωνιες μαζι τους...!!!


Με δεδομένο ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να τους δουν "ούτε ζωγραφιστούς" και στις επόμενες εκλογές θα τους στείλουν στα αζήτητα της "πολιτικής χωματερής", βάσει των μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να "ζεστάνει" τις επαφές του με τους ξένους:


 Με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας συναντήθηκε, λοιπόν, χθες στη Βουλή, αντιπροσωπεία του "Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της

Γκεμπελισμός…(ολοφάνερη εμετική προπαγάνδα!)


Γκεμπελισμός…(ολοφάνερη εμετική προπαγάνδα!)
Στην αρχή ήταν το κόμμα των κουκουλοφόρων, των μπαχαλάκηδων.

Το λόμπι της δραχμής που ήθελε να καταστρέψει το στέρεο οικοδόμημα του Ευρώ.

Στη πορεία έγινε απόλυτα κατανοητό ότι φτάσαμε έως εδώ λόγω του

Το παράδειγμα της Ισλανδίας: Πώς κατάφεραν να σωθούν από τη χρεοκοπία


«Δεν πιστεύω ότι οι Ισλανδοί έχουν τη μαγική φόρμουλα για την επίλυση της κρίσης, αλλά θα ήταν καλό να μελετήσουν οι υπόλοιποι λαοί την εμπειρία της Ισλανδίας», τόνισε σε συνέντευξη ο Ισλανδός υπουργός Οικονομικών, Στεινγκρίμουρ....


Σιγκφούσον. Η Ισλανδία, με πληθυσμό 320.000 κατοίκους, επλήγη πολύ σοβαρά από τη διεθνή οικονομική κρίση, με τρεις

Φόροι και σε μηδενικά εισοδήματα



 
Διατάξεις-βόμβα με τις οποίες θα επιβάλλονται εξωφρενικοί φόροι, από 1.200 έως 4.000 ευρώ το χρόνο, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν καθόλου εισόδημα από περιστασιακή απασχόληση ή από πολύ χαμηλά ενοίκια, περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Και αυτό, διότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τα σκάνδαλα που θα ρίξουν κυβέρνηση και Σαμαρά

Μισό χρόνο βρίσκεται στην εξουσία, αλλά πρόλαβε να εμπλακεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Αντώνης Σαμαράς και κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και η αιτία είναι όλα αυτά που ακολουθούν στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

                       
Τα σκάνδαλα που θα ρίξουν κυβέρνηση και Σαμαρά

Ποιο απ' όλα τα σκάνδαλα θα ρίξει τελικά τον Αντώνη Σαμαρά και την συγκυβέρνηση;
Η Λίστα Λαγκάρντ, η συγκάλυψη των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, η χρηματοδότηση του αδελφού του Πρωθυπουργού, οι παραχωρήσεις στην Τρόικα εις βάρος της Υγείας των Ελλήνων, τα πάρε δώσε με το Γιάννη Σγουρό και τον Σταύρο Παπασταύρου; Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά μαζί

Δωρεάν εξετάσεις και νοσηλεία σε 300.000 ανέργους


  • 77
     


 Δωρεάν εξετάσεις και νοσηλεία σε 300.000 ανέργους
Στην θέσπιση νέου ειδικού προγράμματος προς ανακούφιση χιλιάδων ανέργων προχωρά το υπουργείο Υγείας.
Το ειδικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πρόκειται να προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία, για εξετάσεις και θεραπείες, σε συνολικά 300.000 ανέργους και ανασφάλιστους πολίτες τα επόμενα τρία χρόνια… Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι η ένταξη, έστω και

Ο Στουρνάρας δεν αγοράζει σπίτι στην κόρη του


  • 717
     


 Ο Στουρνάρας δεν αγοράζει σπίτι στην κόρη του
Μία προσωπική ιστορία αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.
Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών στον ΣΚΑΪ, η κόρη του Νεφέλη που ζει στην Αυστρία, παντρεμένη με έλληνα φοιτητή, του ζήτησε χρήματα προκειμένου να καταφέρει να αγοράσει ένα σπίτι εκεί.
Δυστυχώς όμως η νεαρή συνάντησε την άρνηση του πατέρα της, ο οποίος μάλιστα την προέτρεψε να συνεχίζει να ζει στο

Ένταση στα Εξάρχεια



 
Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στα Εξάρχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών.. Η πορεία διαλύθηκε στην Ομόνοια, ενώ μέρος αυτής έστριψε στην Εμμανουήλ Μπενάκη με κατεύθυνση προς τα Εξάρχεια.
Εστίες φωτιάς και πύρινα οδοφράγματα υπάρχουν αυτή την ώρα στη Μπενάκη, ενώ άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ SCORPION ΣΕ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ


Μια εξαιρετικά σοβαρή αστυνομική επιχείρηση εξελισσόταν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μετά από πηγές που αξιοποιήθηκαν καταλλήλως από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος συνελήφθησαν χθες το ξημέρωμα στην ....εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας δύο άτομα με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση οι οποίοι επέβαιναν σε ύποπτο Ι.Χ.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δεκεμβριανά 1944. Σαν σήμερα πριν 68 χρόνια. Ο Δεκέμβρης του 1944 – Η Μάχη της Αθήνας, 68 χρόνια από την αδελφοκτόνα σύγκρουση ( ΒΙΝΤΕΟ)




Πηγή : radiobubble
Αναδημοσίευση : Αδέσποτος
closequote3Δεκεμβριανά οι πρώτοι νεκροίΑν θέλουμε πραγματικά κάποια στιγμή να δούμε το γιατί έχουμε φτάσει ως εδώ, πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Να δούμε τα ιστορικά γεγονότα. Είναι εύκολο να καταλάβουμε, ότι η σημερινή κατάσταση, είναι η προβολή στο σήμερα, των εθνικών λαθών του Δεκεμβρίου του 1944. 
Το παρακάτω κείμενο είναι από το αφιέρωμα για τα Δεκεμβριανά του 1944, του Γιαννη Νικολόπουλου στο radiobubble.


Αντί προλόγου
«Ενεργήστε σαν να επρόκειτο για κατακτημένη πόλη, στην οποία έχει ξεσπάσει τοπική εξέγερση» (5 Δεκεμβρίου 1944, τηλεγράφημα. Ο βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσώρτσιλ στον υποστράτηγο και διοικητή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Ρόναλντ Σκόμπυ).
«Κρατήστε τους γιους σας στο σπίτι, μανάδες της Αθήνας. Ή, ανάψτε για αυτούς, τις λαμπάδες, απόψε τη νύχτα. Ο γέρος της Ντάουνιγκ Στριτ φέρνει πίσω το βασιλιά σας». (Μπέρτολτ Μπρεχτ).

Εξέγερση μεταναστών -Έβαλαν φωτιά!


Η εξέγερση των παράνομων μεταναστών που κρατούνται στο Φυλάκιο στην Ορεστιάδα  Έβρου, έγινε σήμερα το πρωί αναφέρει το ΑΠΕ .
Ομάδα των κρατούμενων προχώρησε σε διαμαρτυρία η οποία εξελίχθηκε σε εξέγερση από πλευράς τους, αναγκάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν.
Όπως αναφέρεται οι μετανάστες άρχισαν να βάζουν φωτιές, τις οποίες έσβησε η Πυροσβεστική

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ



ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ: Για τις ελληνικές τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για ένα κρατικό σύστημα τραπεζών επισημαίνοντας ότι κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης για ένα

ΠΟΙΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ” ΤΟ ΧΑΡΤΙ “ΕΛΛΑΔΑ”



Ποια είναι  τα hedge funds που έχουν διπλασιάσει τα χρήματά τους στα ελληνικά ομόλογα, και ανάγκασαν την Αθήνα να τους δώσει ακόμα περισσότερα από αυτά που σκόπευε το Eurogroup;
Ο διαχειριστής – ράπερ
Ανάμεσα στα funds που άρχισαν να αγοράζουν τα ομόλογα αμέσως μετά το PSI του Μαρτίου, όταν οι τιμές κυμαίνονταν ακόμα και κάτω από τα 15 σεντς ανά ευρώ (έχουν διπλασιαστεί έκτοτε), είναι

Προειδοποίηση – σοκ της NASA για το… τέλος του κόσμου!


Προειδοποίηση – σοκ της NASA για το… τέλος του κόσμου!

 
 

Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος.




Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτική και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη, ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.

Σε ετοιμότητα εκλογών για την Άνοιξη

Σε ετοιμότητα εκλογών για την Άνοιξη

Σε ετοιμότητα εκλογών για την Άνοιξη

1
 
0
 
 

Μέσα στο ήδη χαμηλό βαρομετρικό για τη συγκυβέρνηση επανήλθαν δειλά οι σκέψεις για το ενδεχόμενο προσφυγής στην κάλπη.
Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι: «Οι πιθανότητες ατυχήματος αυξάνονται. Δεν θα ήταν προτιμότερο να ελέγξεις τις εξελίξει από το να συρθείς από αυτές;».

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που πιστεύουν πως πλέον είναι δύσκολο η συγκεκριμένη κυβέρνηση να εξαντλήσει

Οδηγίες για το χαράτσι αναμένει η ΔΕΗ




Οδηγίες για το χαράτσι αναμένει η ΔΕΗ

10
 
0
 
 


Μόνο το ποσό για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς το χαράτσι, μπορούν να πληρώνουν οι καταναλωτές, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση η ΔΕΗ πρέπει να σταματήσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων. Σε διαφορετική

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! O Γέρων Παίσιος γίνεται πρωτοσέλιδο στη Wall Street Journal!



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ο Γέροντας Παίσιος ασφαλώς και δεν είναι κάποιος τυχαίος. Πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες

Παράνομη η είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ



Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την είσπραξη του τέλους ακινήτων μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Η απόφαση αυτή έρχεται να συμπληρώσει εκείνη του Συμβουλίου της Επικρατείας, που χαρακτήρισε αντισυνταγματική κάθε διακοπή ρεύματος λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού. Το δικαστήριο έκανε δεκτή συλλογική αγωγή που κατέθεσαν οργανισμοί και ομάδες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή στις παγίδες των τραπεζών. Προσοχή στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών συμβάσεων με ΝΕΕΣ με σκοπό να μειώσετε τη μηνιαία δόση



Γράφει ο Θανάσης Αλαμπάσης
4 Ιουλ 2011
Γίνομαι τελευταία αποδέκτης πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι τράπεζες προσεγγίζουν μαζικά τους δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν και με το πρόσχημα ότι αντιλαμβανόμαστε τη στενωπό προσφέρονται να «βοηθήσουν» ώστε να πειστούν οι δανειολήπτες να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των (κόκκινων) δανείων τους. Φέρονται προς αυτή τη κατεύθυνση διατεθειμένοι να τους μειώσουν σημαντικά τη μηνιαία δόση με το επιχείρημα ότι με τον

Μήνυση στον Van Rompuy και όχι μόνο (!!!) για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας



Η μηνυτήρια αναφορά (ποινική) κατά των πέντε αυτών εγκληματιών έχει μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει διαφυγή ή διέξοδος.
Η καταγγελία έγινε δεκτή διότι παραβιάστηκε η Συνθήκη «Καταστατικό Roman» σε όλα τα σημεία που περιέχονται στην καταγγελία ότι ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί

Η Αργεντινή νίκησε τη “Νόνα” των αγορών


Η Αργεντινή νίκησε τη “Νόνα” των αγορών
Η εθνική κυριαρχία αποδείχθηκε ισχυρότερη των προθέσεων των αγορών. Σαν μια θεατρική παράσταση με αίσιο τέλος.
Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την ημέρα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή η εξαιρετική θεατρική παράστασης «Νόνα» με τον Δημήτρη Πιατά. Στην Αργεντινή της κρίσης μια βουλιμική γριά καταβροχθίζει τα πάντα οδηγώντας στην απόλυτη καταστροφή μια οικογένεια μεροκαματιάρηδων.
Από τις δεκάδες αναγνώσεις του έργου η βουλιμική γριά θα μπορούσε να αποτελεί τους ξένους

Τώρα τι του λες ;;;Παπανδρέου: Η συνείδησή μου λέει ότι έκανα το σωστό


Επιμένει για την ορθότητα της πολιτικής του  - Δεν μετανιώνει για το Μνημόνιο -  «Στο διαβατήριό μου μετράει το Χάρβαρντ, όχι το Έλληνας Πρωθυπουργός»

Παπανδρέου: Η συνείδησή μου λέει ότι έκανα το σωστό
Αμετανόητος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου που μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί τι έχει προκαλέσει με τις πράξεις του σε μια ολόκληρη χώρα.
Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε για μια ακόμη φορά στην ορθότητα της πολιτικής που ακολούθησε, στην ανάδειξη του ελληνικού προβλήματος ως προβλήματος της Ευρώπης, αλλά και στην ιδιαίτερη

Tο παγκόσμιο πραξικόπημα της Goldman Sachs


Tο παγκόσμιο πραξικόπημα της Goldman Sachs
Oταν είδαν οι πληθυσμοί της Ελλάδας τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό τους Γιώργο Παπανδρέου να φεύγει από το γραφείο του το Νοέμβριο του 2011 και να αντικαθίσταται από ένα μη εκλεγμένο τεχνοκράτη, τον Λουκά Παπαδήμο, οι περισσότεροι αγνοούσαν την ευρύτερη εικόνα το τι συμβαίνει γύρω τους.Ομοίως, οι περισσότεροι στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εξίσου ανίδεοι όταν, το 2008, παρά το ότι τα τηλεφωνικά κέντρα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ άρχισαν να καταρρέουν

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση



Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση 1101/2012 που εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής αγωγής από οργανώσεις και ομοσπονδίες
καταναλωτών και έχει καθαρογραφεί, είναι προσωρινά

Πανηγυρίζουν για 30 θέσεις εργασίας και στέλνουν 20.000 στην ανεργία!


Κόλαφος για την κυβέρνηση: Ευαγγελίζεται την ανάπτυξη, αλλά –με τη συνταγογράφηση δραστικής ουσίας- καταδικάζει έναν ολόκληρο κλάδο

                       
Πανηγυρίζουν για 30 θέσεις εργασίας και στέλνουν 20.000 στην ανεργία!
Από τη μια η κυβέρνηση πανηγυρίζει –και σωστά- όταν πετυχαίνει να δημιουργήσει λίγες δεκάδες θέσεις εργασίας και από την άλλη, με την υιοθέτηση της συνταγογράφησης δραστικής ουσίας (μια παγκόσμια «πρωτοτυπία» της Ελλάδας) καταδικάζει έναν ολόκληρο κλάδο και 20.000 εργαζόμενους στην ανεργία.
Τις επικίνδυνες αυτές αντιφάσεις, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της κυβέρνησης παρατηρεί η

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ



Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι Έλληνες μέτοχοι δε θα μπορέσουν να καλύψουν τις μεγαλύτερες του αναμενομένου αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Οι αδιάθετες μετοχές, σε τιμές πάρα  πολύ χαμηλές, θα περάσουν στα χέρια ξένων ομίλων, οι οποίοι θα πατήσουν γερά πόδι στο (πρώην) ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Ποιος είναι αυτός ή αυτοί που με τις ενέργειες ή και τιος παραλήψεις τους, συνειδητά ή ασυνείδητα, άνοιξαν την… Κερκόπορτα στους ξένους;
Όχι, δε είμαστε ούτε υπέρ του  «ασύδοτου» και «για τα συμφέροντα της παρέας μας»

Στουρνάρας ο Πολυμήχανος!


  • 89
     


 Στουρνάρας ο Πολυμήχανος!
Τον θείο Πελοπίδα τον χάσαμε κατά το 68ο φορολογικό νομοσχέδιο.
Αν ενθυμούμαι καλώς, το 68ο Φορολογικό νομοσχέδιο υπήρξε μια διόρθωση της υπαναχώρησης του 69ου φορολογικού νομοσχεδίου, εν όψει κάποιων σκέψεων και τροποποιήσεων για το 73ο φορολογικό νομοσχέδιο.
Ολα αυτά, πάλι αν ενθυμούμαι καλώς, συνέβησαν μια νύχτα της δεκαετίας του 1990, όταν ο κ. Τσουκάτος κυκλοφορούσε αμήχανος μέσα στους βροχερούς Αθηναϊκούς δρόμους,

Στυλιανίδης και Μανιτάκης πιέζουν τους Δήμους για τη διαθεσιμότητα


  • 13
     


 Στυλιανίδης και Μανιτάκης πιέζουν τους Δήμους για τη διαθεσιμότητα
Ουπουργός Εσωτερικών πήγε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, σε κεντρικό ξενοδοχείο τηςΑθήνας και… δεν γλίτωσε τη «θερμή» υποδοχή!
Οκ. Στυλιανίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στοσυνέδριο. Παρόλα αυτά, ανέβηκε στο βήμα για να εκφωνήσει κανονικά τηνομιλία του.
Καισε αυτή, ζήτησε από τους δήμους να καταγράψουν τα λειτουργικά κενά και ναενημερώσουν το υπουργείο, ώστε να καλυφθούν μέσω… διαθεσιμότητας.

Φορολογική παράνοια


  • 73
     


 Φορολογική παράνοια
Όσο «μαγειρεύεται» το… «νέο» φορολογικό νομοσχέδιο, τόσο φαίνεται η πρόθεση της παγκόσμιας διαπλοκής να εξαφανίσει την μεσαία τάξη και την ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα καθώς και να αποτρέπει τους Έλληνες από το να κάνουν οικογένεια.
Εκείνοι που τόλμησαν να κάνουν παιδιά και όσοι ακόμη καταφέρνουν να έχουν εισόδημα πάνω από 26.000 ευρώ το χρόνο (45+% εξωφρενικό)μπαίνουν για τα καλά στο στόχαστρο….
Διαβάστε τις νέες φορολογικές κλίμακες για μισθωτούς και συνταξιούχους σύμφωνα με πληροφορίες του newsit:

Τον διέγραψε τον Λοβέρδο ο Βαγγέλης τελικα από το ΠΑΣΟΚ


Τον διέγραψε τον Λοβέρδο ο Βαγγέλης τελικα από το ΠΑΣΟΚ

Στη διαγραφή του πρώην υπουργού κ. Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ προχώρησε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ο Αν. Λοβέρδος δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει επίθεση κατά του κ. Λοβέρδου κάνοντας λόγο για ασέβεια από την πλευρά του πρώην υπουργού.

Εξαγριώνεται και η ομογένεια με τη κυβέρνηση της Ελλάδας


Απόδημοι 'Ελληνες, θαυμάστε την ''κυβερνητική μαφία'' της Ελλάδας
Η ''υπουργική συμμορία'' του Α. Σαμαρά, θα τσακίσει φορολογικά και τους Ομογενείς.

Να ποιοί κυβερνούν την χρεοκοπημένη, κρατικά διεφθαρμένη, διεθνώς εξευτελισμένη, εξαθλιωμένη,
με χαμένη την εθνική της κυριαρχία, Ελλάδα. Μιά κυβέρνηση άθλιων δουλοπρεπών,

«Τέρμα στα επικοινωνιακά τεχνάσματα των διαρροών» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο φορολογικό


  • 41
     


 «Τέρμα στα επικοινωνιακά τεχνάσματα των διαρροών» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο φορολογικό
«Την ώρα που η κοινωνία είναι σε απόγνωση και τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, τα σενάρια που διαρρέουν στον τύπο για νέες αδυσώπητες φορολογικές επιβαρύνσεις αποκαλύπτουν τα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης που οδηγούν στη φτωχοποίηση

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...