Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ε ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ……ουτως ή αλλως ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

Στην Ελλαδα (σε οτι απεμεινε δηλαδη) του ετους 2013 ολοι ζουν για μια συγνωμη……..η οποια δυστυχως δεν ξεστομιζεται απο κανεναν.
Ο Βενιζελος !!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενει εως και ΑΠΑΙΤΕΙ .....μια συγνωμη απο τους Ελληνες για οσα του καταμαρτυρησαν οταν ηταν Υπουργος Οικονομικων και ειχε αναλαβει το βαρυ φορτιο διασωσης της χωρας και μαζι και τη διασωση δεκα εκατομμυριων ελληνων (ευτυχως ξαλαφρωσε απο 2.500-3000  που αυτοκτονησαν και καποιες χιλιαδες νεους επιστημονες που εγκατελειψαν τη χωρα) .....
.....και σημερα αγνωμονες και θρασεις οι εναπομειναντες ευτυχεις διασωσμενοι σε μια Ελλαδα αναπτυγμενη-αξιοπρεπη-με λιγους ανεργους-με καλους δεικτες οικονομικους,-με υψηλου επιπεδου παροχες υγειας και παιδειας-με στοργικο και γαλαντομο κοινωνικο κρατος δεν στρεφονται προς τον ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ………….να ζητησουν μια ταπεινη συγνωμη και να ξεστομισουν ενα μεγαλο  Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !
Ετσι λοιπον και ο συνεργατης του και συνοδοιπορος στο Κομμα της Αλλαγης(το κομμα της τρυπας των 110 εκατομμυριων ευρω) ο κ. τεως Γενικος Διευθυντης Οικονομικων του ΠΑΣΟΚ  ,ο κ. νυν Διοικητης του μεγαλυτερου ασφαλιστικου ιδρυματος της χωρας,ο κ. TV personna ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ αφου συνεχιζοντας πιστά να τηρει τους κανονες της ανικανοτητας του ταλαιπωρησε μερικες εκατονταδες χιλιαδες συνταξιουχους υπαγομενους στο προτεκτορατο που του εχει ανατεθει να διαλυσει ,(κουτσουρεμενα ποσα συνταξεων-περικοπη ΕΚΑΣ-
λανθασμενοι υπολογισμοι κρατησεων-αυθαιρετες μειωσεις ποσων για να βγει ο λογαριασμος του μηνα κ.λ.π) δεν φιλοτιμηθηκε να ζητησει μια Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η απο τους ανθρωπους που βιωσαν αυτη την μεγαλειωδη εμπειρια ζωης να εξαρταται η εγκαιρη και ορθη καταβολη της συνταξης τους απο φορεα διοικουμενο απο τον κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!
Για να μαθετε αγνωμονες και θρασυτατοι συνταξιουχοι…………να σεβεστε προσωπα και θεσμους……………….
Ε ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΝΑ  ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ………………….ετσι ενα μικρο καψονακι για να δειτε ποιος ειναι ο δυνατός και ο ρυθμιστης της ζωης και της τσεπης σας………….και επεται ισως και συνεχεια αν εξακολουθησετε να διαμαρτυρεσθε και να ζητατε ευθυνες για την καταντια σας……………..ουτως ή αλλως ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
Α.Κ
Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...