Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ονόματα των 24 από τα 32 λαμόγια που ερευνά το ΣΔΟΕ


  • 705
     


267339 4368212440157 425016120 n 250x180 Τα ονόματα των 24 από τα 32 λαμόγια που ερευνά το ΣΔΟΕΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ”
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής.
Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με

Αλλάξτε τους τα φώτα µαζί µε Το ΧΩΝΙ! (βρείτε εδώ το υπόδειγμα)




Καταγγείλαµε την ελληνική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη µη ενσωµάτωση της κοινοτικής οδηγίας που προβλέπει τη λήψη ειδικών µέτρων για την προστασία των ευπαθών οµάδων από την Ενεργειακή Πενία. Κάντε κι εσείς το ίδιο!
Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ (κατεβάστε το, τυπώστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε

Στα "δίχτυα" του ΣΔΟΕ, Μειμαράκης, Λιάπης και Βουλγαράκης


"Κατάθεση-φωτιά» για 3 γαλάζιους υπουργούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Μεϊμαράκης, Λιάπης και Βουλγαράκης... κατονομάζονται εγγράφως για συμμετοχή σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα αγοράζοντας ακίνητα αξίας 10,2 δισ. ευρώ!

Νέο “χαράτσι” σε 1,5 Έλληνες


590_98d522a81473eef034cc19d8acd546bd


«Κεφαλικό» έκτακτο φόρο σε 1.500.000 φορολογούμενους που εκμισθώνουν ακίνητα και ο οποίος θα ξεκινά από τα 150 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος από ενοίκια και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των ελευθέρων επαγγελματιών με συντελεστή 20%-30% περιλαμβάνει το φορολογικό πακέτο ύψους 2 δισ. ευρώ που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο κατ επιταγή της τρόικας.

Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;


ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Σήμερα δὲν ἔχω πολλὰ νὰ προσθέσω. Ὁ Γεώργιος εἶναι ἄνθρωπος ποὺ δὲν γράφει ὅ,τι κατεβάσει ἡ κούτρα του δίχως ἀποδείξεις. 
Νομίζω πὼς ἀξίζει νὰ μελετήσου μὲ μεγάλη προσοχὴ τὶς καταγγελίες του, καὶ νὰ φροντίσουμε νὰ διαδοθοῦν. 
Οἱ ἀποκαλύψεις ἐξακολουθοῦν!
Φιλονόη.  

Τι συνδέει τα παρακάτω:

ΠΑΣΟΚ -ΝΔ Έφαγαν τις Καταθέσεις, Όχι η Δραχμή


delastik_giorgos

του Γιώργου Δελαστίκ
Πασίγνωστος ο προπαγανδιστικός ισχυρισμός – και απολύτως πιστευτός από ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων, όπως άλλωστε αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας και η σύγκριση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 6ης Μαΐου με εκείνα της 17ης Ιουνίου: Αν στην Ελλάδα σχηματιζόταν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, οι Ευρωπαίοι θα μας χρεοκοπούσαν και έτσι πέραν των άλλων συμφορών, θα εξανεμίζονταν και οι καταθέσεις των Ελλήνων μέσω του περάσματος στη δραχμή και της δραματικής υποτίμησης της τελευταίας έναντι του ευρώ.
Συνυπολογίζοντας και αυτόν τον παράγοντα, ο ελληνικός λαός έδωσε την

5 αυγά στο κεφάλι του Τόμσεν! Έπνιξαν την είδηση οι νταβατζήδες των ΜΜΕ!



5 αυγά στο κεφάλι του Τόμσεν! Έπνιξαν την είδηση οι νταβατζήδες των ΜΜΕ!
ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ

Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός “ακτιβιστής” Δημήτρης Ρέλλος τό’κανε πάλι το θαύμα του. Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και “τρυπώντας”

Ο Ισλανδικός λαός φτιάχνει μόνος του το Σύνταγμά του!


Ο Ισλανδικός λαός φτιάχνει μόνος του το Σύνταγμά του!
Στις 20 Οκτωβρίου 2012 θα διεξαχθεί στην (απαγορευμένη για τα ελληνικά ΜΜΕ) Ισλανδία δημοψήφισμα για το Σύνταγμα που έφτιαξε ο ίδιος ο λαός.

Eίμαστε παγιδευμένοι! Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται η χρεωκοπία και ο Αρμαγεδδών!


Eίμαστε παγιδευμένοι! Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται η χρεωκοπία και ο Αρμαγεδδών!

Γράφει ο Π.Λεωτσάκος

Επιχείρηση συσκότισης, παραπλάνησης και εξαπάτησης έχει στηθεί εις βάρος της κοινωνίας που αποκαμωμένη από την αρνητική ψυχολογία τώρα που άνοιξε το παράθυρο (το window όπως λέει και η Goldman Sachs) τρέφει ελπίδες που θα αποδειχθούν φρούδες.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας αφού έλαβε αποφάσεις του τύπου να μειώσει στον συνταξιούχο του ΝΑΤ που έπαιρνε σύνταξη των 400 ευρώ ενώ τώρα παίρνει 349,5 ευρώ πορεύεται με

Ξυπνήστε Ελληνες! Χάνουμε τη Θράκη! Μέχρι και πολιτοφυλακή στήνουν οι Τούρκοι!


Ξυπνήστε Ελληνες! Χάνουμε τη Θράκη! Μέχρι και πολιτοφυλακή στήνουν οι Τούρκοι!

Αυτά δεν είναι τάγματα ασφαλείας κύριε Δένδια;

Λαϊκή πολιτοφυλακή στήνει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Tον τελευταίο καιρό και μετά τα λουκέτα που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο σε αστυνομικά τμήματα μειονοτικών περιοχών εξαιτίας του Μνημονίου, οι προξενικές αρχές αξιοποιούν το κενό εξουσίας και αναθέτουν -άγνωστο με ποιο αντάλλαγμα- την τήρηση της δημόσιας τάξης σε μειονοτικούς πολιτοφύλακες...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το ΦΕΚ της ντροπής όπου επιβάλουν με νόμο την πολιτιστική κατοχή της Ελλάδας από τους Τούρκους!!!


1
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το ΦΕΚ της ντροπής όπου επιβάλουν με νόμο την πολιτιστική κατοχή της Ελλάδας από τους Τούρκους!!!
Επιβάλουν με νόμο την πολιτιστική κατοχή της Ελλάδας από τους Τούρκους - Νέες αποκαλύψεις για τα απίστευτα παιχνίδια κατασκοπείας από το ίδρυμα Αττατούρκ στην Ελλάδα.

«οι μη οργιζόμενοι εφ` οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι»
όσοι δεν οργίζονται γιʼ αυτά που πρέπει, μάλλον είναι ηλίθιοι.
(Αριστοτέλης)

Δανειζόμενος τον τίτλο του σημερινού άρθρου από την ρήση του Πλάτωνος, συνειδητοποιώ πλέον,

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλληψη σεσημασμένου κακοποιού στα Βριλήσσια





Έναν 34χρονο συνέλαβε χθες στα Βριλήσσια, η Ελληνική Αστυνομία για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Βριλησσίων, προέκυψε ότι ο 34χρονος, ο οποίος είναι συντηρητής ανελκυστήρων, μετέβαινε σε μονοκατοικίες 

Δεν έχουν μπέσα οι ...σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Λιβύη;



Δεν έχουν μπέσα οι ...σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Λιβύη;

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Εκείνοι οι φύλαρχοι, εμιγκρέδες και λοιποί στους οποίους οι Αμερικανοί παρέδωσαν την εξουσία αφού μέσω του ΝΑΤΟ ανέτρεψαν το προηγούμενο καθεστώς, φυσικά και συνεχίζουν να συνεργάζονται με την Ουάσιγκτον. Οι πολλοί περισσότεροι όμως που αισθάνονται «ριγμένοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να συμμετάσχουν κι αυτοί στο πλιάτσικο των πετρελαίων και γενικότερα στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της Λιβύης – και το απέδειξαν σκοτώνοντας τον

Έκλεβε τη ΔΕΗ με… πατέντα


  • 87
     


ekleve ti dei me patenta 1 315x236 250x180 Έκλεβε τη ΔΕΗ με... πατένταΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μοιρών – Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 37χρονος, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Η. Ηρακλείου σε κέντρο

Έρευνες ξεκινά η Τουρκία μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!!



Τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" σε επτά περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σύμωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη

Το ιδεολογικό παραμύθι και η σφαγή των αμνών


  • 0
     


 Το ιδεολογικό παραμύθι και η σφαγή των αμνών
«Δεν υπάρχει ειρηνικός τρόπος για να στερήσεις από τους ανθρώπους όσα χρειάζονται για να ζουν με αξιοπρέπεια – εκτός από μία μεθοδική και σκόπιμη κρίση δημοσίου χρέους, η οποία έχει δρομολογηθεί, σιωπηλά και μυστικά!» 
 
Του Πασχάλη Τσολάκη
Η κυβέρνηση της δεξιό-αριστερό-σοσιαλιστικής  συμμαχίας αποφάσισε τον τρόπο σωτηρίας της ελληνικής κοινωνίας, αυτού δηλαδή του φοβισμένου και σοκαρισμένου κοπαδιού. Εμπνεόμενο το κάθε κόμμα από την ιδεολογικό του

Στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη! Η κυβέρνηση όπως πάντα είναι σε βαθύ ύπνο....






ImageΠαράλληλο κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα μέσω των συστηματικών, και μεθοδευμένων ενεργειών του τουρκικού προξενείου, με το "ελληνικό" κράτος να παρακολουθεί ανήμπορο, και χωρίς καμμία ουσιαστική αντίδραση.

Στην φωτογραφία εικονίζεται ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζηοσμάν ενώ κρατάει την ομπρέλα για τον Τούρκο πρεσβευτή.

Και ο Σταικούρας,βγάζει ψεύτη το Σαμαρά...


Συνήθως οι Πρωθυπουργοί "αδειάζουν" τα στελέχη τους...Στη περίπτωση του κυρίου Σαμαρά ισχύει το αντίθετο...

Ποιός δεν θυμάται το κύριο Στουρνάρα να εξέρχεται του Μεγάρου Μαξίμου και να δηλώνει ότι πρέπει να υλοποιήσουμε τα συμφωνηθέντα για να πάρουμε την επόμενη δόση,πετώντας ουσιαστικά στον κάλαθο των αχρήστων την επαναδιαπραγμάτευση...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο δολοφόνος των Ισαάκ και Σολωμού... Ξεσκίστε το κάθαρμα!


  • 1569
     


 Συνελήφθη ο δολοφόνος των Ισαάκ και Σολωμού
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ, για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο

Νέες ταυτότητες: Η μεγάλη «αρπαχτή» των 300 εκατ. ευρώ. 30 ευρώ ο κάθε πολίτης!


  • 2089
     


 Νέες ταυτότητες: Η μεγάλη «αρπαχτή» των 300 εκατ. ευρώ. 30 ευρώ ο κάθε πολίτης!
Μπορεί στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Βουλή, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς να έστρεψε την επιχειρηματολογία του κατά των νέων ταυτοτήτων επικαλούμενος το «αδούλωτο φρόνημα» του Έλληνα, αλλά και τις «οργουελιανές επιδιώξεις» του υπουργού Νίκου Δένδια, το ενδιαφέρον όμως είναι αλλού. Στα 300 εκατ. ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός, για ν’

Μανώλης σε Καψή: Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ@λ@κας;


  • 2046
     


 Μανώλης σε Καψή: Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ@λ@κας;
Νέα κόντρα με αφορμή αναρτήσεις του Μανώλη Καψή ξέσπασε στο twitter.
Αυτή τη φορά, αυτός που του απάντησε ήταν ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης, στο

Σκληρή απάντηση Παπανδρέου στον Μιχελάκη


  • 24
     


 Σκληρή απάντηση Παπανδρέου στον Μιχελάκη
 
Για εύκολη και ισοπεδωτική προπαγάνδα που ασκήθηκε τα τρία τελευταία χρόνια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραδώσει την έδρα της Αχαϊας, λόγω του ότι αποδέχθηκε πρόταση του

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (συναυλία στην Σμύρνη επέτειο του 1922 και στην Πόλη στην επέτειο των Σεπτεμβριανών)!


  • 271
     


 Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (συναυλία στην Σμύρνη επέτειο του 1922 και στην Πόλη στην επέτειο των Σεπτεμβριανών)!
Από την Σοφία Τ.
Σαν τον ΓΑΠ που’ χε πάει Κωνσταντινούπολη στις 25 Μαρτίου πέρσι!
Τα… θαύματα του Γιώργου Νταλάρα
Πρόκληση δεν είναι, Γιώργο Νταλάρα, να πας να κάνεις συναυλία στη Σμύρνη, στις 25 Σεπτεμβρίου, τις μέρες που όλος ο Ελληνισμός πενθεί τα 90χρονα της Μικρασιατικής Καταστροφής, τότε που οι ορδές του Κεμάλ έκαψαν τη Σμύρνη; Έλεος! Την ώρα που χιλιάδες συγγενείς εκείνων των μαρτυρικών Ελλήνων δακρύζουν και οι μνήμες ξανάρχονται

Ο Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που τολμά να μιλήσει για τις τράπεζες και να εξηγήσει με απλά λόγια την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.



         
203.000.000.000 € έχουν λάβει οι Τράπεζες στα χρόνια του μνημονίου και τουλάχιστον τα 93.000.000.000 € έπρεπε να βρίσκονται στην αγορά. Δηλαδή στην κοινωνία. 
                 
                    Υπεξαίρεση 93.000.000.000 €
                  

Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα ! ! !

powered by Agones.gr - livescore

Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !
Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Τα θύματα της «Αραβικής άνοιξης»


 


Ближний Восток США
Κολάζ: "Η Φωνή της Ρωσίας"

Η «Αραβική Άνοιξη» απαιτεί όλο και νέα θύματα. Θύματά της δεν πέφτουν μόνο οι αντίπαλοι των νέων επαναστατικών αρχών, αλλά και οι ίδιοι οι διοργανωτές του «εκδημοκρατισμού» της περιοχής. Ένα άλλο σήμα εδώ έγινε η δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς.

Αντιλαμβάνονται άραγε αυτά τα σήματα οι «δυτικοί συντονιστές» και αν αναμένονται ή όχι κάποιες αλλαγές στην πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή; Σχόλιο του Βλαντισλάβ Τκατσόφ:
- Η δολοφονία στη Βεγγάζη του Αμερικανού πρέσβη Κρίστοφερ Στίβενς στη Λιβύη και μερικών άλλων υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας στάθηκε η συνέπεια της εμφάνισης στο Διαδίκτυο

«Κανένας δεν πρέπει να βλέπει τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»


Κατά των τούρκικων σίριαλ ο μητροπολίτης Άνθιμος

Κατά των τούρκικων σίριαλ τάχθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, στη διάρκεια κηρύγματός του.

Ο μητροπολίτης αναφέρθηκε αρχικά στα γεγονότα που σημειώνονται στον μουσουλμανικό κόσμο εξαιτίας της ταινίας

«Η αθωότητα των Μουσουλμάνων» λέγοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να καταστρέψουν όλο

Κινδυνεύει η ζωή του Γιωργάκη;


  • 0
     


 Κινδυνεύει η ζωή του Γιωργάκη;
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
Ποιος είναι ο ρόλος της Μοσάντ;
Τον προστατεύει ή τον απειλεί;
Ποιοι του εξασφάλισαν “καριέρα” στο Χάρβαρντ;
Ποιο είναι το μυστικό του γραφείου του στην οδό Πειραιώς;
Σε παλαιότερο κείμενό μας θεωρήσαμε ως δεδομένο πως η Μοσάντ ήταν αυτή, η οποία είχε αναλάβει την ασφάλεια του Γιωργάκη. Αυτό το συμπέρασμα δεν ήταν κάτι, το οποίο προέκυπτε από κάποιες μυστικές πληροφορίες, που είχαμε στη διάθεσή μας …Ήταν μια βεβαιότητα, η οποία προέκυπτε από την απλή

Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον Κουλούρη …πήγε στην σειρά ΑΜΕΑ στην ΔΕΗ για να εξυπηρετηθεί!!


  • 624
     


 Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον Κουλούρη …πήγε στην σειρά ΑΜΕΑ στην ΔΕΗ για να εξυπηρετηθεί!!
Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ.
Έγινε όμως αντιληπτός από τους πολίτες που ανέμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο

Τηλεθέρμανση στη Φλώρινα μειώνει 30%-40% το κόστος θέρμανσης


  • 27
     


 Τηλεθέρμανση στη Φλώρινα μειώνει 30% 40% το κόστος θέρμανσης
Προχωράει το έργο της τηλεθέρμανσης στη Φλώρινας μετα το «πράσινο φως» που άναψαν οι Βρυξέλλες. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 86 εκατ. Eυρώ που αναμένεται να υλοποιηθεί έως το 2015.
Θα χρηματοδοτηθεί μέσω του ΕΣΠΑ από το Ταμείο Συνοχής κατά 65% από κοινοτικούς και κατά 35% από εθνικούς

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Kλείνουν ΚΕΠ, στρατόπεδα, ΑΕΙ-ΤΕΙ και φέρετρα


Κλείνουν ΚΕΠ, στρατόπεδα, ΑΕΙ-ΤΕΙ και φέρετρα
Συνεχίστηκαν και σήμερα οι μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται να διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.

Εξετάζονται από την κυβέρνηση:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το ίδρυμα Αττατούρκ στρατολογεί πράκτορες στα νησιά του Αιγαίου


 
To πρώτο μέρος της αποκάλυψής μας για το πως οι Τούρκοι στρατολογούν πράκτορες εν μέσω οικονομικής κρίσης στα νησιά μας – Μια απίστευτη υπόθεση συνέβη στη Μυτιλήνη την ημέρα μνήμης της σφαγής των προγόνων μας από τον Αττατούρκ
Λάζαρος Ελευθεριάδης 
Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται συχνά πλέον “οργανώσεις” στην Ελλάδα, κυρίως στην Θράκη και

Public Issue: Απαξίωση για τα κόμματα - Ολοι είναι ανίκανοι - Eπικίνδυνοι οι οπαδοί του...ΠΑΣΟΚ!!


Public Issue: Απαξίωση για τα κόμματα - Ολοι είναι ανίκανοι - Eπικίνδυνοι οι οπαδοί του...ΠΑΣΟΚ!!
Τη δυσπιστία των πολιτών στην ικανότητα των πολιτικών κομμάτων να κυβερνήσουν τη χώρα καταδεικνύει το πολιτικό Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Το 54% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα. Αντίθετα, το 20% δηλώνει

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

DW: Πόσο κοστίζει πραγματικά το ρεύμα;

Νέες γερμανικές έρευνες που βάζουν στο μικροσκόπιο το συνολικό κόστος των διαφορετικών τεχνολογιών που υπάρχουν σήμερα για την παραγωγή ρεύματος, καταλήγουν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

DW: Πόσο κοστίζει πραγματικά το ρεύμα;
Σύμφωνα με υπολογισμούς του Ινστιτούτου Fraunhofer η αιολική ενέργεια συγκαταλέγεται στις πιο φθηνές πηγές παγκοσμίως. Κατά μέσο όρο μια κιλοβατώρα κοστίζει 7 σεντ. Αισθητή μείωση παρουσιάζει στο μεταξύ και η ηλιακή ενέργεια λόγω της πτώσης στις τιμές των συλλεκτών. Νέες

Λεηλατείται άγρια το Καστελόριζο


Λεηλατείται άγρια το ΚαστελόριζοΠοιοι αρπάζουν μεγάλες εκτάσεις στο ακριτικό νησί…
 
 
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου Μανώλης Χριστοδουλάκης υπέβαλλε επίσημη έκθεση στο υπουργείο Οικονομικών με την οποία ζητούσε να γίνει επειγόντως έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων μεγάλων οικοπέδων

Παγκόσμια παράκρουση: Πολιορκείται και η ιαπωνική πρεσβεία στο Πεκίνο!


Στα όρια της παράκρουσης κινείται όλος ο πλανήτης καθώς μετά τις επιθέσεις χιλιάδων μουσουλμάνων σε αμερικανικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, τη σκυτάλη φαίνεται πως πήραν οι Κινέζοι. 
Χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν σήμερα έφοδο στην ιαπωνική πρεσβεία στο Πεκίνο,

Το μυστικό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου...



Ο Γιώργος Παπανδρέου,όντας διορατικός και ανήσυχο πνεύμα,αντιλαμβάνεται από πολύ νωρίς ότι έπρεπε να φροντίσει το μέλλον του κόμματος που τον ανέδειξε Πρωθυπουργό και αποτελούσε κληρονομιά από τον πατέρα του...

Αντιλαμβανόμενος ότι...

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Εισαγγελέας για το 2004


Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Με εντολή του εκτελούντα χρέη προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ανδρέα Καραφλού, ανατέθηκε στον...

«Κεραυνοβολήθηκε» η Πελοπόννησος



Σε 35 χιλιάδες υπολογίζονται οι κεραυνοί που έπεσαν, στην Πελοπόννησο την Παρασκευή και το Σάββατο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου, 20 χιλιάδες κεραυνοί έπεσαν την Παρασκευή και 15 χιλιάδες το Σάββατο.

Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών


Πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όλους τους φορολογούμενους μελετά το υπουργείο Οικονομικών, σε συνδυασμό με την καθιέρωση μίας κλίμακας φορολογίας εισοδήματος αποκλειστικά και μόνο για...

Ιερόσυλοι «χτυπούσαν» εκκλησίες στη Β. Ελλάδα


Για σωρεία διαρρήξεων σε εκκλησίες της Βόρειας Ελλάδας κατηγορούνται έξι άτομα που συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας είναι υπήκοος Γεωργίας, φέρονται ότι, τις νυχτερινές κυρίως

Διακοπή παροχής υλικών σε 8 Δημόσια Νοσοκομεία



Με ομόφωνη απόφαση, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την περασμένη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, οι εταιρείες - μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε.) προχωρούν στην παύση των επί πιστώσει παραδόσεων προς όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία, από σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012.

Επιπλέον, οι εταιρείες-μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε σταματούν παντελώς τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι νέες σπατάλες για τους λαθρομετανάστες και τα παράλογα...


Η Ελλάς του 2012 συναθροίζει όλα τα παράλογα αυτού του κόσμου, τα οποία μάλιστα, οι
εγχώριες κυβερνήσεις -ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας- θέλουν να τα παρουσιάζουν ως τα πλέον λογικά.


Στον καιρό των μνημονίων της διεθνούς τοκογλυφίας, την στιγμή που μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού πένεται λόγω των ληστρικών - φορομπηχτικών επιθέσεων, και όταν μάλιστα νέα μέτρα ύψους 11.5 δισ. ευρώ έπονται,

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα προϊόντα «χωρίς μεσάζοντες»


Στη συνάντηση έλαβαν μέρος περίπου 40 ομάδες από διάφορα μέρη της χώρας, από την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο, παραγωγοί πατάτας από την περιοχή του Νευροκοπίου, φακής από τα Φάρσαλα και ιδιοκτήτης κυλινδρόμυλου από την Πιερία, ο οποίος...

Δεν επιτράπηκε στους πεζοναύτες των ΗΠΑ να εισέλθουν στο Σουδάν


 





Маршал Шапошников досмотровая группа ВМФ морпехи
Фωτογραφία: Ria Novosti

Το Χαρτούμ απέρριψε την αίτηση των ΗΠΑ να επιτραπεί να εισέλθουν στο έδαφος του Σουδάν τμήματα Αμερικανών πεζοναυτών για τη φρούρηση της πρεσβείας των ΗΠΑ,

Η Χεζμπολάχ καλεί σε συνέχιση των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας


 


Лидер ливанской шиитской группировки \'Хезболла\' Шейх Хассан Насралла
Φωτογραφία: EPA

Ο ηγέτης της ριζοσπαστικής ισλαμικής οργάνωσης Χεζμπολάχ σεΐχης Χασάν Νασράλα κάλεσε σε νέες διαδηλώσεις ως απάντηση στην ταινία «Αθωώτητα των Μουσουλμάνων», την

Στο Βέλγιο, έγιναν συλλήψεις μενόμαινων μουσουλμάνων


 


сша протест мусульмане протест фильм
Φωτογραφία: EPA

Την Κυριακή, η βελγική αστυνομία συνέλαβε 230 διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν κατά της ταινίας «Αθωώτητα των Μουσουλμάνων».

Από τους θρησκευτικούς φανατικούς υπόφερε ένας αξιωματικός, που η ζωή του δεν βρίσκεται σε

Τι σχέση έχει ο Γ.Παπανδρέου με τα τουρκικά σήριαλ;



Φουσκώνει το κύμα αντιδράσεων για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική...
μικρή οθόνη. Και ήδη αυτό αποτυπώνεται και στη τηλεθέασή τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ιστορία δεν είναι τελικά και τόσο τυχαία. ..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εξαιρούν τις αποδείξεις των super markets και λοιπών καταστημάτων…


  • 98
     


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εξαιρούν τις αποδείξεις των super markets και λοιπών καταστημάτων…
Οι άνθρωποι μας περνούν για τελείως “μπαγλαμάδες” δεν εξηγείται διαφορετικά. Καταργούν το αφορολόγητο και ταυτόχρονα αφαιρούν στην ουσία και όλες τις αποδείξεις εξόδων που μείωναν το φόρο.
Το έχουμε πει πολλές φορές. Ούτε πάταξη της φοροδιαφυγής δεν πρόκειται να υπάρξει, ούτε δίκαιη φορολόγηση, όσο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει τον Έλληνα

Οι Γερμανοί απαιτούν τον πλήρη έλεγχο των ελληνικών καταθέσεων!


Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες.

Οι Γερμανοί απαιτούν τον πλήρη έλεγχο των ελληνικών καταθέσεων!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων.
Ένα αίτημα, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία, ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο, μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...