Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Από που διέρρευσε η “πληροφορία” για αποκρατικοποίηση;



20120128-132127.jpgΕνα νέο χρηματιστηριακό φαγοπότι στήθηκε τις τελευταίες δέκα ημέρες, με κινητήριο μοχλό την εσωτερική πληροφόρηση που είχαν επιτήδειοι, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και έβγαλαν χοντρό χρήμα σε βάρος των ανύποπτων μικροεπενδυτών. Εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Οικονομικών, τις διοικήσεις τραπεζών και την ίδια την τρόικα, αποκαλύφθηκε χθες -εκ των πραγμάτων με την αποκάλυψη του νέου Μνημονίου- ότι είχε διαρρεύσει εδώ και ημέρες σε χρηματιστηριακούς κύκλους η

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα τεθεί υπό Γερμανική Κατοχή!


Το Βερολίνο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα τεθεί υπό Γερμανική Κατοχή!Το Βερολίνο επιβεβαιώνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του skai.gr, την ύπαρξη πρότασης για την τοποθέτηση δημοσιονομικού εντεταλμένου στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται ότι πρόκειται για γερμανικό σχέδιο.
Κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαίωσαν στη Deutsche Welle, ότι πράγματι συζητείται αυτό

Δεν διαπραγματεύονται μισθούς – ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ & ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ Ελλάδα και Έλληνες


Δεν διαπραγματεύονται μισθούς – ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ & ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ Ελλάδα και ΈλληνεςΣας το έχουμε πει πολλές φορές! Δεν διαπραγματεύονται 13ο και 14ο μισθό, ούτε συντάξεις! Αυτά σας τα λένε τα κανάλια και τα παπαγαλάκια για να σας αποπροσανατολίζουν από την πραγματική διαπραγμάτευση που είναι οι εξωφρενικές εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές μας! Ποιες είναι αυτές; Η υποθήκευση της γης μας, του νερού μας, του υπεδάφους μας, των αρχαιολογικών μας χώρων καθώς και την παράδοση της διοίκησης της χώρας σε ξένους!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ! Σας τρομοκρατούν με μισθούς και συντάξεις για να σας κάνουν ΔΟΥΛΟΥΣ!

Πλησιάζει αυτή η ώρα....


Τόμσεν: Ο «χασάπης» της Ευρώπης σφάζει τώρα και την Ελλάδα


Τόμσεν: Ο «χασάπης» της Ευρώπης σφάζει τώρα και την ΕλλάδαMε άκρως προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πόουλ Τόμσεν κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας, απαίτησε από τον υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη να καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός και να μειωθεί ο κατώτατος μισθός.
Ο κ. Τομσεν, εκφράζοντας τις απαιτήσεις της τρόικας ουσιαστικά ζήτησε να «γκρεμιστούν» όλα τα εργασιακά δικαιώματα που κερδήθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια.
Η απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου δεν παρατηρείται για πρώτη φορά

Πως ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα




Μόνο μια επανάσταση που θα ανατρέψει τη νυν κυβέρνηση ήσσονος εθνικού φρονήματος δείχνει να μπορεί να εμποδίσει μια νέα εποχή «φραγκοκρατίας», στην οποία οδηγείται η Ελλάδα. Και η οποία επανάσταση για να μην είναι εν συνεχεία αιματηρή, πρέπει να είναι άμεση... 
Μια επανάσταση που μπορεί να ξεκινήσει από την εθνική μας αντιπροσωπεία, με την εθνική

Εαν ο Παπανδρέου εξακολουθεί να φοράει παντελόνια δεν πρέπει να ψηφίσει το "Δεύτερο Μνημόνιο" που χαρίζει τις Τράπεζες στους Τραπεζίτες και τους νταβατζήδες που ο ίδιος κατήγγειλε!...




 

«Όσον αφορά στο κεφάλαιο για τις Τράπεζες, αναφέρεται σαφώς ότι όσες κριθούν βιώσιμες (viable) μετά το κούρεμα, η κεφαλαιακή τους ενίσχυση θα γίνει με έκδοση προνομιούχων μετοχών που σημαίνει ότι η διοίκησή τους δεν θα περάσει σε δημόσιο έλεγχο.»


Aυτή η αναφορά στο λεγόμενο «Δεύτερο Μνημόνιο» το κάνει απαγορευτικό για ψήφιση τόσο από

Tο Βερολίνο επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης για την τοποθέτηση δημοσιονομικού εντεταλμένου στην Ελλάδα…

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης για την τοποθέτηση δημοσιονομικού εντεταλμένου στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται ότι πρόκειται για γερμανικό σχέδιο.
Κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαίωσαν σήμερα στη Deutsche Welle, ότι πράγματι συζητείται αυτό το διάστημα στα πλαίσια του Eurogroup στις Βρυξέλλες η πρόταση να οριστεί από την ΕΕ ένας “εντεταλμένος προϋπολογισμού” για την Ελλάδα. Προηγουμένως είχαν μεταδώσει το πρακτορείο Reuters και οι Financial Times, ότι ο

Αντί να τους απειλούμε εμείς με μακελειό, μας απειλούν αυτοί!

  Το κακό είναι ότι το υλοποιούν κιόλας.
 Είτε στα θέματα Υγείας, είτε σε θέματα εργασίας-ανεργίας, είτε σε θέματα παιδείας, είτε με ληστρικές επιθέσεις στις περιουσίες μας, αυτές τις ημέρες συντελείται ένα άνευ προηγουμένου μακελειό.
  Τρείς μήνες τώρα, ο Ελληνικός λαός, λες και απoενεχοποιήθηκε με την «εξέγερση» στις 28/10,

Το σκάνδαλο του Αλιβερίου εις βάρος της ΔΕΗ


Το σκάνδαλο του Αλιβερίου εις βάρος της ΔΕΗ

Περιπτώσεις σαν κι αυτή έχουν «στεγνώσει» τη ρευστότητα της εταιρείας

Τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ, όχι μόνο λόγω των δυσκολιών του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά κυρίως λόγω σκανδαλωδών αναθέσεων έργων της κατά το παρελθόν.

Η φτώχεια θα φέρει ανεξέλεγκτη βία στην Ελλάδα


Κινδυνολογεί το Reuters και μιλά για χρεοκοπία με ταραχές τύπου Αργεντινής

Η χρεοκοπία της Αργεντινής πριν από μία δεκαετία πυροδότησε σοβαρές ταραχές και συγκρούσεις, προκάλεσε απώλειες ανθρώπινων ζωών και σοκαριστικές εικόνες με πολίτες να ορμούν στα καταστήματα για πλιάτσικο και να σπάνε τράπεζες.

Η προοπτική αυτό το σενάριο τρόμου να επαναληφθεί, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, απασχολεί την

Κυριάκος Βελόπουλος: Δυστυχώς η κατάσταση στην Αθήνα έχει φτάσει στο απροχώρητο


Ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ραδιοφωνικό σταθμό για την «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» που φέρεται να έφτιαξαν ισλαμιστές, στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της ΣΑΡΙΑΣ, δήλωσε...
« Δυστυχώς η κατάσταση στην Αθήνα έχει φτάσει στο απροχώρητο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρίας, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ.
Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος! Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου, κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή. Η πολιτεία πότε θα κάνει τη δική της;»

Στην «αγκαλιά» του Κουβέλη οι «πράσινοι» βουλευτές

Βλέπουν την επανεκλογή τους με το ΠΑΣΟΚ αμφίβολη

Πυκνά συχνά επισκέπτονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς έχουν περάσει τις τελευταίες εβδομάδες περί τους 80 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κυρίως αυτοί που εκλέγονται στην επαρχία αλλά και σε δύσκολες περιφέρειες όπως η Β'  Αθηνών και οι οποίοι βλέπουν ότι η επανεκλογή τους με το ΠΑΣΟΚ είναι στο μεταίχμιο.

Δεκάδες χιλιάδες επικουρικές του Φεβρουαρίου χάθηκαν... στο δρόμο προς τους παραλήπτες!




Image
Σοκ για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ, που αυτές τις μέρες θα εισέπρατταν  τις συντάξεις Φεβρουαρίου, αλλά με έκπληξη ανακάλυψαν πως έλειπαν τα λεφτά της επικουρικής τους σύνταξης. Αν και ήδη πολλοί γνωρίζουν πως οι μειώσεις συντάξεων ξεκίνησαν και ότι ειδικά στις επικουρικές επίκειται μαζική σφαγή, τίποτε δεν τους είχε προϊδεάσει πως το ΙΚΑ-ΤΕΑΜ δεν θα τους κατέβαλε αυτόν το μήνα τα 150-200 ευρώ της επικουρικής  τους.
Σύμφωνα με το protothema.gr, «θύματα» της περικοπής έπεσαν έτσι κυρίως

Διάλογοι τρόικας-υπουργού Εργασίας απείρου... θράσους



Image
Mε απίστευτο θράσος και περισσή αλαζονεία που διαγραφόταν στο ύφος τους, προσήλθαν στο υπουργείο Εργασίας οι εκπρόσωποι των δανειστών και απαίτησαν από τον Γ. Κουτρουμάνη τη λήψη νέων μέτρων. Στη συνάντηση η οποία διήρκεσε 4 ώρες η πίεση των τροϊκανών προς τον υπουργό ήταν κάτι παραπάνω από ασφυκτική, όπως αναφέρει το real.gr, παραθέτοντας τους διαλόγους μεταξύ τρόικας και υπουργού Εργασίας: 

Γ. Κουτρουμάνης: «Δεν μπορούμε να κόψουμε 13ο και 14ο μισθό».

Θρήνος στη Συγγρού- Δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Σαμαρά ο Πούτιν


"Ο Πούτιν, λοιπόν, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στο προσωπικό του γραφείο στο Κρεμλίνο μπροστά στο τζάκι, ενώ ζήτησε να μην υπάρχουν φωτογράφοι ή δημοσιογράφοι, ώστε η συζήτηση με τον Μεσσήνιο αρχηγό να είναι εμπιστευτική και ειλικρινής. Η κίνηση αυτή ήταν εκτός πρωτοκόλλου, γεγονός που δείχνει την σημασία που ήθελε να δώσει ο ισχυρός Ρώσος ηγέτης στην συγκεκριμένη συνάντηση" 
Με τέτοιες κι άλλες πολλές μπούρδες "τροφοδοτεί' τα γαλάζια παπαγαλάκια η ομάδα κρούσης της Συγγρού,

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεα καμπάνα Fitch σε 5 ευρωπαϊκές χώρες!

Νεα καμπάνα του οίκου Fitch σε 5 ευρωπαϊκές χώρες, λίγα 24ωρα πριν τη Σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
Υποβαθμισε τις αξιολογήσεις Βελγίου, Κύπρου, Ιταλίας, Σλοβενίας και Ισπανίας.
Ο οίκος προχώρησε σε υποβάθμιση της Ιταλίας κατά δυο κλίμακες, σε Α- από A+ διατηρώντας

Πως αποστόμωσε ο Τσίπρας τις απαιτήσεις της Τρόικα…



Σήμερα ο κύριος Τσίπρας μιλώντας για τη σύνδεση της ανταγωνιστικότητας με τη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα είπε πως δεν επιτυγχάνεται η ανταγωνιστικότητα με μισθούς Ινδίας και Κίνας γιατί αν ίσχυε αυτό η πιο ανταγωνιστική οικονομία θα ήταν το Μπαγκλαντές και όχι η Σουηδία…

Και έχει απόλυτο δίκιο…

http://pikri-sokolata.blogspot.com/2012/01/blog-post_4342.html

Ναύπλιο: Βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη χωρίς να τους πυροβολήσει κανείς

Ναύπλιο: Βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη
Προ ημερών, άγνωστοι είχαν σπάσει το σταυρό από την κεφαλή του ταφικούμνημείου του Δημήτρη Υψηλάντη στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.
Το δεύτερο κρούσμα αφορά στην καταστροφή του ιστού της ελληνικής σημαίας  στο ίδιο σημείο, ενώ σημειώθηκε και τρίτο κρούσμα, με την απόπειρα κλοπής ενός κανονιού από την Πλατεία

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Υ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο
Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του
Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία
ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα
λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω

68 σεισμοί σε 34 ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος


68 σεισμοί σε 34 ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη, ΡόδοςΤις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδο.
Μόλις τις τελευταίες 34 ώρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 68 καταγεγραμμένοι σεισμοί με αποκορύφωμα τους δύο σεισμούς των 5,3 ρίχτερ που σημειώθηκαν ο ένας στις 1.33′ σήμερα τα ξημερώματα σε βάθος 13 χιλιομέτρων και ο άλλος στις 4.24′ χθές τα ξημερώματα σε βάθος 14

Η Ελλάδα συνυπέγραψε τη συμφωνία κατά της κυβερνοπειρατείας στα... κρυφά!




Image
Μπορεί οι ΗΠΑ να γλίτωσαν προσωρινά από τα νομοσχέδια SOPA και PIPA, όμως όπως όλα δείχνουν, οι διαδικασίες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο έχουν πάρει  μια χαρά τον... δρόμο τους!
Mάλιστα η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς χθες 22 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ανάμεσα τους και η χώρα μας- υπέγραψαν στο Τόκιο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement). Γιατί δεν το μάθαμε νωρίτερα; Πολύ απλά, διότι δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις μέσω δημόσιας διαβούλευσης. Κοινώς, όλα έγιναν στα κρυφά!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ!

Προκλητική δήλωση συμβούλου Μέρκελ για "καθεστώς αρμοστείας" στην Ελλάδα!



Image
Την εθελούσια αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ή στην αντίθετη περίπτωση την υπαγωγή της χώρας μας σε καθεστώς... αρμοστείας προτείνει στενός συνεργάτης της Ανγκελα Μέρκελ!
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του "Έθνους", σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του «Spiegel», ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής

Βούλγαρος ευρωβουλευτής : «Υπάρχουν Σκοπιανά έργα καθαρά εθνικιστικά,που δεν είναι ιστορικά σωστά»





 ImageΑπό σφαλιάρα σε σφαλιάρα οδεύουν τον τελευταίο καιρό οι Σκοπιανοί, αφού τον τελευταίο καιρό τους θυμίζουν την καταγωγή τους και οι Βούλγαροι οι οποίοι λόγω της Μακεδονίας του Πιρίν επουδενί δεν θέλουν ένα κράτος με το όνομα "Μακεδονία" δίπλα τους.Έτσι λοιπόν προσπαθούν να ανταπαντήσουν όπως όπως και με αντικρουόμενα μυνήματα, δώστε προσοχή.

Kύκλωμα διαφθοράς κρατικών λειτουργών στην Αργολίδα




7
Image
Στελέχη του ΣΔΟΕ, ερευνούν το τελευταίο διάστημα τις καταθέσεις και τους λογαριασμούς πέντε κρατικών λειτουργών και σαράντα γιατρών του ΕΣΥ, στην περιοχή της Αργολίδας, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα».
«Δύο υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Πολεοδομίας στην περιοχή Ναυπλίου και Αργους διατηρούν εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, στους οποίους μάλιστα φαίνεται να κατατίθενται ως

Δέκα σελίδες τρόμου το δεύτερο μνημόνιο!


Δέκα σελίδες τρόμου το δεύτερο μνημόνιο!Ένα δεκασέλιδο κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά γεμάτο με νέα σκληρότερα μέτρα, τσεκούρι διαρκείας στις δαπάνες, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις αλλά και αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές παρέδωσε χτες στους υπουργούς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης έτοιμο να εκραγεί (;)


Το ηφαίστειο της Σαντορίνης έτοιμο να εκραγεί (;)«Οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως … προειδοποιεί» - είπε το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου, ο καθηγητής του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης Φίλιππος Βαλιανάτος, αναφερόμενος στην πρωινή ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Κρήτη αλλά και την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σαντορίνης.
Ο κ.Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο σεισμός είναι μεν ένας φυσιολογικός σεισμός για τα δεδομένα της

Σύσκεψη στην Ιπποκράτους με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάλεσε ο Παπανδρέου – Δέχεται εισηγήσεις για Χρυσοχοϊδη

Σύσκεψη με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να έχει σήμερα ο ΓΑΠ, προκειμένου να οριοθετήσει ξανά (και όσο μπορεί) τη γραμμή του κόμματος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιστρέφοντας από την Κόστα Ρίκα, είδα το κόμμα του διαλυμένο, Υπουργοί και βουλευτές να τα «έχουν σπάσει» δημοσίως, ενώ τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι κινείται σε επίπεδα κάτω και από την ημέρα ίδρυσης της παράταξης.

Στα χνάρια της Ελλάδας η Πορτογαλία – Ρεκόρ στα CDS στις 1.300 μ.β.

70% πιθανότητες να χρεοκοπήσει η Πορτογαλία δίνουν οι επενδυτές, με τα CDS στην 5ετία να σπάει κάθε ρεκόρ στις 1.300 μονάδες βάσης.
Η Πορτογαλία κινείται στα χνάρια της Ελλάδας, αφού όπως φαίνεται το χρέος της χώρας δεν θα γίνει βιώσιμο και δεν έχει τις προϋποθέσεις να αποπληρωθεί, γι ‘αυτό και είναι έντονες οι φήμες για να ζητήσει και νέο δάνειο από την τρόικα.
Παράλληλα, παρασκηνιακά φέρεται να υπάρχει συζήτηση και για πορτογαλικό PSI!
Γι’ αυτούς τους λόγους πριν από λίγο η απόδοση του 10ετούς ομολόγου άγγιξε το 15,36% και του 5ετούς το 20,48%.

ΒΙΝΤΕΟ – Καζάκης: «Σε 2 με 3 εβδομάδες η Ελλάδα πτωχεύει»

Καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη, στον ANT1, ο Δημήτρης Καζάκης. Ο οικονομολόγος και επικεφαλής του ΕΠΑΜ, μιλάει για πτώχευση της Ελλάδας μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δείτε το βίντεο:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη Δανειακή Σύμβαση.


Θα μας χρειασθεί την ώρα των λαικών δικαστηρίων που πλησιάζουν...

Την είχαμε παρουσιάσει πρώτοι από τον Μάιο του 2010, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της. Τότε, όλοι μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”, μας λοιδωρούσαν, μας εξευτέλισαν. Από τότε όμως είχαμε πει πως “Δεν είναι.......
δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου να έχει διαβάσει αυτό το εγκληματικό συμφωνητικό και να το νομιμοποιήσει με την υπογραφή του. Εκτός εάν είναι έρμαιο μίζας και εκβιασμού”.

Νέο γκάλοπ δείχνει το ΠΑΣΟΚ σε χαμηλότερα ποσοστά απο το έτος ίδρυσης του!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 26, 2012
20120126-203234.jpg
Νέο χαστούκι για το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει πλέον ποσοστό 11%! 
Αντε και με το καλό στο ...μονοψήφιο

Τι να πεις ;;

Μια εικόνα που κάνει τον γύρω του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και απεικονίζει με τον πλέον συγκινητικό τρόπο την κατάσταση που ζουν πολλοί από τους συμπολίτες μας τους τελευταίους μήνες..

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/x_26.html

Καλούνται οι τρεις αρχηγοί να συνυπογράψουν 10σέλιδο κείμενο!!!


Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Ιανουαρίου 26, 2012
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδήμος παρέδωσε στα κόμματα που στηρίζουν την συγκυβέρνηση κείμενο 10 σελίδων, με όλα αυτά που απαιτεί η τρόϊκα και επί του οποίου θα ζητήσει την πλήρη στήριξη και υπογραφή των πολιτικών αρχηγών. Βέβαια το έγγραφο αυτό δεν έχει το δικαίωμα να το πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός για να κρίνει, αλλά μόνο οι τρεις κουμανταδόροι πολιτικοί αρχηγοί. Τι το περάσατε εδώ. Εδώ έχουμε δημοκρατία που ξεχειλίζει, όχι παίξε γέλασε!!!

Ποιόν θέλει αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης;

Μα φυσικά, τον Κουβέλη. Ακόμα και αν χρειαστεί να το μετονομάσει για μία χρονική περίοδο.

Ο Κουβέλης έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα ιδεολογικά παιδιά του Σημιτισμού σε ένα πολιτικό σχήμα και να έχει ακριβώς την ίδια στήριξη που είχε ο επικός πρωθυπουργός από όλα τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής.

Αν δεν υπάρξει λαϊκή αντίδραση πριν τις υπογραφές, χαθήκαμε….

Μας τρομοκρατούν με την χρεοκοπία, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ήδη συντελεστεί, αλλά μας αποκρύπτουν τη σκλαβιά που μας ετοιμάζουν. Μας εκβιάζουν με επιστροφή στη δραχμή, αλλά μας αποκρύπτουν πως έτσι κι αλλιώς (εκτιμούμε) αυτό θα γίνει.
Τώρα πρέπει να υπάρξει λαϊκή αντίδραση. Τώρα πριν τις υπογραφές του PSI , του νέου

Οι κολλητοί των τοκογλύφων, οι κολλητοί των παιδεραστών, οι νταβατζήδες και ο Μεξικάνος επιβήτορας που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου!






Μας απειλεί και με παραίτηση τώρα ο δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος, σύμφωνα με τον γνωστό διάλογο Βενιζέλου-Πετσάλνικου.
Ο πρωθυπουργός που προσγειώθηκε πραξικοπηματικά στο Μαξίμου, μετά από πρόσκληση των σεσημασμένων νταβατζήδων του τόπου, μας απειλεί με παραίτηση.

Ίσως ο Παπαδήμος και οι συνεργάτες του άρχισαν ν’ ακούνε τον ήχο του ελικοπτέρου και προσπαθούν να αποδράσουν όσο είναι καιρός-αν υπάρχει ακόμη καιρός.

Ανυπομονούν να "τελειώσουν" με το ελληνικό χρέος οι εμπλεκόμενοι στα παζάρια...




Image
«Μέχρι την Παρασκευή θα τελειώνουμε» εκτιμά κυβερνητική πηγή, σχετικά με το παζάρι για το PSI στα ελληνικά ομόλογα, το οποίο διεξάγεται εκ παραλλήλου πλέον και με εκείνο για το νέο δάνειο προς τη χώρα μας, ενώ το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα και ο «στρατηγός» του σχεδίου απομείωσης του ελληνικού χρέους, Τσαρλς Νταλάρα.
Αργά το μεσημέρι σήμερα ξεκινά ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τα τεχνικά κλιμάκια που ανακοίνωσε χθες πως στέλνει στην Αθήνα το IIF, για να ολοκληρώσουν τα νομικά και οικονομικοτεχνικά ζητήματα που απομένουν,

Αυτό απαιτώ από σας ω αντιπρόσωποι του Έθνους. Ζητάω πολλά;


Τα εκατομμύρια των πολιτών που απαρτίζουν το εκλογικό σώμα δεν μπορούν κάθε μέρα να διαβάζουν όλα τα ιστολόγια και όλες της εφημερίδες, ούτε να παρακολουθούν όλα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοπτικές εκπομπές, για να ενημερωθούν, να συνδυάσουν τις ειδήσεις ή «ειδήσεις» και να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουν την απαίτηση να το κάνουν αυτό οι αιρετοί εκπρόσωποί τους ή, κατ’ ελάχιστον, οι κομματικοί σχηματισμοί, στους οποίους ανήκουν. Για ποιο λόγο, άλλωστε, τα
κόμματα εισπράττουν γενναίες επιχορηγήσεις και δανείζονται τεράστια ποσά με ενέχυρο τις μελλοντικές επιχορηγήσεις;

Τα παπαγαλάκια του Μπενύτο προβοκάρουν τη Λούκα


Γράφει ο Μαγια


Η Λούκα, τουλάχιστον, μίλησε τη γλώσσας της αλήθειας. Ελάχιστος ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους, όχι μόνο η ίδια αλλά και τα υποψιασμένα μέλη του τότε υπουργικού συμβούλιου, για να μελετήσουν το Μνημόνιο. Πίεζε ασφυκτικά η διεθνής των τοκογλύφων και ο εγχώριος αυλικός τους Γ, Παπακωνσταντίνου. Και αυτό το γνωρίζουν καλά τα παπαγαλάκια του Μπενύτο, που

Εκρηκτική άνοδος της ανεργίας στη Γαλλία


Εκρηκτική άνοδος του ποσοστού των ανέργων καταγράφηκε το 2011 στη Γαλλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011 οι επίσημα καταγεγραμμένοι άνεργοι έφθασαν τα 2.870.000, αριθμός που συνιστά αύξηση 5,6% σε σύγκριση με τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Μόνο τον τελευταίο μήνα του 2011, προστέθηκαν στους καταλόγους των ανέργων 29.700 άνθρωποι (+1%).

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αιματηρά μέτρα 13 δισ.ευρώ προς επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος






 Την Πέμπτη όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθούν τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει η ελληνική κυβέρνηση έτσι ώστε να διασφαλίσει την επιστροφή της σε πρωτογενές πλεόνασμα.

Τα μέτρα αυτά συνολικού ύψους 12,5 -13 δισ. ευρώ μέχρι το 2012 αναμένεται να οριστικοποιηθούν αύριο σε συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου με την τρόικα μέτρα.

Εκρηκτικός ο Δημητρης Τσοβόλας υπέρ των εισαγγελέων, γκρεμίζει την οπερέτα περί επανάληψης του βρωμικου 1989!!

20120125-192510.jpg Κόλαφος ο Δημήτρης Τσοβόλας αυτή την στιγμή στον Άλφα, μιλά για διωγμό των εισαγγελέων λόγω του θάρρος τους, γκρεμίζοντας την κυβερνητική προπαγάνδα. Ο λόγος του Τσοβολα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όχι απλώς λόγω της νομικής του κατάρτισης, αλλα κυρίως επειδή κάποιοι πήγαν να καπηλευθούν τα γεγονότα του 1989 για να φτιάξουν γραμμές άμυνας και προπαγάνδας στον ανεκδιήγητο
Παπακωνσταντίνου. Ο Δημήτρης Τσοβολας μόλις τις γκρέμισε με τον ηχηροτερο τροπο υψώνοντας ασπίδα για τους εισαγγελείς.


Ανοίγει τις πόρτες του το «Αλληλέγγυον». Η διατροφή του Λαού μας, στα χέρια των αγροτών, των πολιτών, των εθελοντών.

Με την ολοκλήρωση – επιτέλους – όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ανοίγει τις πόρτες του το Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, «Αλληλέγγυον».
Το «Αλληλέγγυον», είναι μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πράγματα προσπάθεια, με στόχο να έλθει ο Έλληνας αγρότης αλλά και η ελληνική βιοτεχνία, σε άμεση επαφή, χωρίς μεσάζοντες και χρέωση «ραφιού», με τον καταναλωτή των αστικών κέντρων. Αυτό σημαίνει πως ο καταναλωτής, προμηθεύεται ελληνικά αγροτικά προϊόντα σαν να τα αγοράζει κατ’ ευθείαν από το χωράφι του

ΤΡΟΜΕΡΕΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ… “Ποιές οι σχέσεις σου με τον καλαμποκάνθρωπο”;;

Πραγματικές βόμβες αυτές που εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας πριν από λίγο στην εκπομπή του στον RealFM. Βόμβες που μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα τις συνοδεύσει με στοιχεία στο περιοδικό του “Crash”.

“Πόσο στενά συνδέονται οι δύο συμφοιτητές”;

“Ποιές οι σχέσεις του Σαμαρά με τον καλαμποκάνθρωπο”;

Το ΠΑΣΟΚ… δεν είναι εδώ


Η δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα», κάθε άλλο παρά διαφέρει από τα ευρήματα των τάσεων προηγούμενων μετρήσεων άλλων εταιρειών, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Νέα Δημοκρατία εξελίσσεται στη μόνη σταθερά του πολιτικού συστήματος, συγκεντρώνοντας ποσοστό άνω του 30%, οι δυνάμεις της....
Αριστεράς… φλερτάρουν με την εξουσία, στο εικονικό σενάριο που κατάφερναν να συνασπιστούν, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός συνεχίζει να πληρώνει βαρύ τίμημα για τη

Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στον Λοβέρδο> Κοίτα τα χάλια (των νοσοκομείων) σου!


www.capital.gr/News.asp?id=1390013





Δριμεία επίθεση στον υπουργό Υγείας Αντρέα Λοβέρδο, για τις δηλώσεις του περί "μακελειού" σε περίπτωση προσπάθειας εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση με το έλλειμμα του 2009, επιχειρεί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης των Εισαγγελέων, κ. Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης

Ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός χρησιμοποιεί εκφράσεις μη συνήθεις για την περιγραφή πράξεων πολιτικών προσώπων λέγοντας πως ο Αντρέας Λοβέρδος ουσιαστικά διαπράττει ποινικό αδίκημα (καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική του ασυλία) και

H μεγαλύτερη συντεχνία είναι οι βουλευτές...


http://www.antinews.gr/2012/01/25/144339/#more-144339




Η 24η Ιανουαρίου θα πρέπει να γραφτεί στις πιο μαύρες σελίδες για το πολιτικό σύστημα της χώρας. Και ίσως να αποτελέσει την απαρχή για μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.
Είχαμε τον Μ. Χρυσοχοϊδη να βγαίνει και να λέει ότι δε διάβασε το Μνημόνιο. Το τι κράξιμο έφαγε το ξέρετε όλοι και ίσως αυτό να είναι ένα μήνυμα ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του και δεν τρώει ό,τι του σερβίρουν.
Ακούσαμε την κ. Λ. Κατσέλη να λέει ότι είχε δύο ώρες για να διαβάσει το Μνημόνιο και μετά πήγε και το ψήφισε. Ασχέτως αν μετά και οι δύο το στήριξαν όσο δεν παίρνει.

Έκλαψαν μέντες οι Τροικανοί στο Χίλτον! Ζητούσαν πανικόβλητοι αστυνομικές ενισχύσεις σε μια κολασμένη πόλη...



 
 
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η πρωινή συγκέντρωση που πραγματοποιούσαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαμένει το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν  από νωρίς το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα προωθούμενα μέτρα και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Νωρίτερα ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου τα μέλη της Τρόικας που παρέμεναν στο ξενοδοχείο να εξέλθουν.

Αγκαλιά και με τρίτο τοκογλύφο ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ! Κοίτα ρε ποιοι στηρίζουν τον τραπεζίτη Παπαδήμο. Οι κολλητοί των τοκογλύφων!...


ΒΗΜΑ



Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Σε μία από αυτές εικονίζεται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος να σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και Δημήτρη Λαμπάκη - και τρίτο κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιάσεων και τοκογλυφίας.

Τορπίλα στο κωλοΜνημόνιο από τον Μιχ. Χρυσοχοίδη. Λαικά δικαστήρια για όσους ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Η ώρα της Νέμεσις πλησιάζει αθόρυβα...





Τορπίλα στο κωλοΜνημόνιο από τον Μιχ. Χρυσοχοίδη.

Πρόκειται για τόσο άθλιο κατασκεύασμα που αναγκάζει ένα κορυφαίο υπουργό να δηλώνει ότι δεν το διάβασε.

Μετά από τη δήλωση του Χρυσοχοίδη, όποιοι από τους 300 τολμήσουν να ψηφίσουν στη Βουλή τη

Συνελήφθη Έλληνας υπουργός από την ελβετική αστυνομία, υποστηρίζουν γερμανικά blogs!






Mια περίεργη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από γερμανικά blogs.

Σύμφωνα μ’ αυτή συνελήφθη πριν μερικές μέρες  από τις ελβετικές αρχές –αστυνομία-Έλληνας υπουργός εν ενεργεία ο οποίος κρατήθηκε για ώρες.

Μάλιστα βρέθηκε πάνω του ένα σεβαστό ποσό που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Αυτός ήταν ο λόγος που κρατήθηκε για να αφεθεί ελεύθερος μετά από ώρες.

Σκάει πυρηνική βόμβα για κόμμα που άρπαζε τις περιουσίες ηλικιωμένων και ασθενών μελών και οπαδών του!


Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες που έχουν αυτές στις Αρχές και αφορούν κλοπή περιουσιακών στοιχείων-κυρίως ακινήτων-από πολιτικό κόμμα που βρίσκεται στην ελληνική βουλή.
Tα θύματα ήταν οπαδοί και μέλη του κόμματος-κατά κύριο λόγο ηλικιωμένοι και ασθενείς.
Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις αντίστοιχες με εκείνες της γνωστής Αγίας Αθανασίας

Μέρκελ : Πλήρης αποτυχία στην Ελλάδα


Τα κυριότερα σημεία ελληνικού ενδιαφέροντος από τη συνέντευξη της Μέρκελ σε 5 κορυφαίες ευρωπαικές εφημερίδες είναι :
- Η Ελλάδα είναι μία ειδική περίπτωση
- Το πρώτο....



Ένα μεγάλο δολοφονικό ψέμα σε εξέλιξη> Η Ελλάδα δεν έβαλε στα ταμεία της ευρώ τσακιστό από τα 80 δις του δανείου!






Ένα μεγάλο, δολοφονικό, ψέμα σε εξέλιξη!

Ρωτάμε πόσες δόσες πήραμε από τη Τρόικα; Ποιο είναι το ακριβές ποσό που έχουμε λάβει ως σήμερα; Πότε πήραμε τα τελευταία λεφτά της βοήθειας-πρέζας;

Μας λένε ότι έχουμε πάρει 80 δις. Ας μας το αποδείξουν με στοιχεία οι κ.κ. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...