Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η Διαμαντοπούλου κλείνει ελληνική βιβλιοθήκη στη Θράκη

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η Διαμαντοπούλου κλείνει ελληνική βιβλιοθήκη στη ΘράκηΚλείνουν η μια μετά την άλλη, βιβλιοθήκες ιστορικές, όπως η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολίου, εθνικά θέατρα, και την ίδια ώρα το υπουργείο Παιδείας αρνείται την πρόταση της κατασκευαστικής του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που είναι γνωστές οι ευαισθησίες του για τη Θράκη, να αναλάβει τη δαπάνη λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Μύκης της Ξάνθης!
Απίστευτο, θα πείτε…
Δυστυχώς όμως αληθινό. Και δείχνει το πώς λειτουργούν οι υπουργοί. Όχι με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, αλλά με βάση την κομματική τους ταυτότητα και τις περίεργες ιδεοληψίες τους.
Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δώσει κανείς στην πρωτοφανή απόρριψη δωρεάς για τη λειτουργία μιας

Ε ρε που φτάσαμε! και παιδιά επιστρατεύουν οι απατεώνες.....

Προσοχή είναι παγίδα: Εάν ένα παιδί σας ζητήσει να το πάτε σε κάποια διεύθυνση…

Προσοχή είναι παγίδα: Εάν ένα παιδί σας ζητήσει να το πάτε σε κάποια διεύθυνση…Ένα νέο κόλπο έχουν σκαρφιστεί οι απατεώνες για να ρίξουν στα δίχτυα τους όσους κυκλοφορούν τη νύχτα.
Έτσι λοιπόν σκαρφίστηκαν το εξής: καθώς περπατάτε βλέπετε ένα παιδί που κλαίει στο δρόμο, σε οποιαδήποτε περιοχή, όπως είναι λογικό το ρωτάτε που μένει για να το πάτε,, αυτό έχει γραμμένη μία διεύθυνση στο χέρι του και κλαίγοντας παντα σας ζητάει να το πάτε στους γονείς του γιατι έχει

Ο Καμίνης αδειάζει τη Διαμαντοπούλου: «200 μαθητές υποσιτίζονταν στην Αθήνα»

Ο Καμίνης αδειάζει τη Διαμαντοπούλου: «200 μαθητές υποσιτίζονταν στην Αθήνα»Σε μια αποκάλυψη, που κάθε φορά που την ακούς σίγουρα σε ανατριχιάζει και σε προβληματίζει, προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, «σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν σε σχολεία περιπτώσεις παιδιών τα οποία δεν σιτίζονταν καλά, με πάρα πολύ διακριτικό τρόπο αυτή τη στιγμή

«Ellada, agapi mou»: Φιλελληνικό άρθρο στη Le Monde


«Ellada, agapi mou»: Φιλελληνικό άρθρο στη Le MondeΣε άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα «Le Monde» με τίτλο «Ellada, agapi mou», ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon, καυτηριάζει την εικόνα που δίνεται για την χώρα μας από τα ξένα ΜΜΕ και όχι μόνο.
O καθηγητής εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας την οποία χαρακτηρίζει κοιτίδα του πολιτισμού.

Δεν άρεσαν οι δημοσκοπήσεις στον Καρατζαφέρη και τα΄βαλε με το ...σύστημα.


Βλέποντας αυτά...

...ο ΛΑ.Ο.Σ έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:...


«Ανέκαθεν οι φτηνές επιθεωρήσεις μάζευαν κόσμο, ενώ οι σοβαροί ρόλοι κέρδιζαν την αναγνώριση σε βάθος χρόνου.
Το σύστημα προτιμά το χύμα. Το νοικοκυριό το απεχθάνεται».


Είδες το παλιοσύστημα κυρ Γιώργη μου; Δεν αγαπάει τις κολοτούμπες ούτε τις αρπαχτές, ούτε τους πατριδολάγνους τς τς τς....


http://www.preveza-info.gr/


 

Guardian: Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη


Guardian: Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη! Μια ενδιαφέρουσα έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, την οποία δημοσιεύει η Guardian, ανατρέπει τα...


ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΗΚΑΝ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ.

ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΚΟΤΕΙΝΟ” ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009.

α, να μην ξεχάσω, την συνάντηση με Σόρος, λίγες ημέρες πριν. Την ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση με Σόρος που διέρρευσε αργότερα.
εχουμε λοιπόν: CDS, επίσκεψη Σόρος, Τ3 – Τ10, μαζικές υποβαθμίσεις της Ελλάδας. τις ημέρες που εκταμιεύθηκε το ποσό.
Έχουμε άδικο να υποψιαζόμαστε;;
λινκ

Το «μαρτύριο της σταγόνας» σας περιμένει.



images+%25289%2529.jpg Το «μαρτύριο της σταγόνας» σας περιμένει.

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα | taxalia.blogspot.com
Δυο γνωστές και «πρωτοκλασάτες» πολιτικές προσωπικότητες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Χάρης Καστανίδης που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των τελευταίων μηνών και που – σύμφωνα με εκτιμήσεις- δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα, «εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν» και ευρέθησαν …λειψοί.

8/12/2009. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΩΣΑΤΕ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

ΈθνοςΗ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ CDS ΤΟΥ ΤΤ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΛΠ.
ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ Τ3 – Τ10
ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ…

Καταρρέει η δημοτικότητα Παπαδήμου ! Σοκ για τη διαπλοκή

Όχι στον Παπαδήμο, Όχι στο μνημόνιο, Ναι στο Ευρώ. Η γραμμή του Ολυμπία δηλαδή, ενάντια στους νταβατζήδες. Ο λαός ρίχνει στα σκουπίδια τα DVD και τις τηλεπερσόνες τους!
Oύτε ένα μήνα δεν κράτησε το θαύμα ! Ο εκλεκτός των ΜΜΕ , διορισμένος πρωθυπουργός κ.Λουκάς Παπαδήμος παρά της αγιογραφίας που απολαμβάνει από όλους σχεδόν τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα εγχώρια παπαγαλάκια της διαπλοκής βλέπει τη δημοτικότητά του να καταρρέει . Τα θηριώδη

Τάσσος Παπαδόπουλος / Όταν ο Καραμανλής έβαζε βέτο για την Βρετανία (!) με τον Τάσσο που έλεγε: “Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στ’ αρχ..ια μου!”



Από τις συγκλονιστικότερες στιγμές, όπως μας τις μεταφέρουν τα “Επίκαιρα”:
Απόσπασμα με πρωταγωνιστή τον Τάσσο Παπαδόπουλο…
«…Η περίοδος που προηγήθηκε και ακολούθησε το Σχέδιο Ανάν ήταν γεμάτη εντάσεις. “Η Βρετανία για να πιέσει τον Τάσσο, έβαλε βέτο στη συμμετοχή της Κύπρου στον οργανισμό για τον Εύξεινο Πόντο (ΟΣΕΠ) και η Ελλάδα, σε απάντηση της πρόκλησης, έβαλε διά του Στυλιανίδη βέτο στη συμμετοχή της Βρετανίας στον ίδιο οργανισμό.

Πέθανε 45χρονη στην Ηλεία της “πράσινης ανάπτυξης” από ασιτία!

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίσκεψη Παπανδρέου, όταν υποσχόταν πως η Ηλεία θα γίνει “Πρότυπος Νομός Πράσινης Ανάπτυξης”
Νεκρή από ασιτία βρέθηκε χθες στο φτωχικό της, στις παρυφές του χωριού Μακρίσια Ηλείας, η 45χρονη Ελένη Γ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Πύργου, Κοσμά Αλεξίου, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου δύο ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και σε αυτό συντέλεσαν κυρίως η ασιτία και οι κακές συνθήκες διαβίωσης.

8/12/2009. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΩΣΑΤΕ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 10, 2011
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, 8/12/2009
ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009.
ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

Τι συμβαίνει μετο αρθρο 13 και το πρόγραμμα Ηλιος;

20111209-214717.jpgΑνατριχίλα προκαλεί το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που αναφέρεται στο πως θα εξοφληθεί το ελληνικό χρέος.
Για πρώτη φορά ένα ελεύθερο (τυπικά τουλάχιστον) κράτος δέχεται να εκχωρεί όλα τα έσοδά του από ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ στους δανειστές του, να έχουν οι δανειστές του τον απόλυτο έλεγχο, την τιμολόγηση, την πώληση και την αγορά και να μην μπορεί ούτε μία κιλοβατώρα από αυτό το τεράστιο έργο να απορροφηθεί από την εγχώρια αγορά!

Σπανάκι και βιταμίνη C: Δυο ταιριαστά συστατικά


Η βιταμίνη C είναι μία από τις πιο 'διάσημες' βιταμίνες των τροφίμων. Γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση αλλά και για την 'αντιγηραντική' ικανότητα που έχει συμμετέχοντας στην αναδόμηση του κολλαγόνου.

Μία όμως από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της βιταμίνης C, που δεν είναι ευρέως γνωστή είναι το γεγονός ότι ευνοεί την

Η πείνα δε διδάσκει ...


Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανόπουλος 
 
 
Πριν πολλές δεκαετίες η λέξη δάσκαλος ήταν απολύτως σεβαστή, μαζί με το πρόσωπο του δασκάλου, που ήταν όμως συνώνυμο  με τη φτώχια! Ο δάσκαλος έπαιρνε έναν πενιχρό μισθό, κοιμότανε συνήθως μέσα στο σχολείο, ή σε κανένα κοινοτικό γραφείο και αν το χωριό δεν ήταν τελείως φτωχό, μπορεί να του έφερναν και κανένα πεσκέσι, καμιά πίτα, κανένα καρβέλι ψωμί για να περάσει…

«Όχι» άλλα παιχνίδια με τους συνταξιούχους


«Όχι» άλλα παιχνίδια με τους συνταξιούχους
Κάλεσμα στην κυβέρνηση να «ξεκαθαρίσει το τοπίο της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος» απηύθυνε ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Νικολόπουλος.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ


Τη διαπίστωση ότι «η χώρα είναι στα όρια» σε ό,τι αφορά το κοινωνικό κράτος έκανε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, προειδοποιώντας ότι το 2012 «δεν υπάρχουν περιθώρια να βρούμε χρήματα από συμμαζέματα και εξορθολογισμό και θα απειληθούν ευθέως οι υποδομές του κοινωνικού κράτους».

«Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στα όρια. Εάν δεν αξιοποιήσει όλους τους μήνες του 2012, ούτως ώστε να αρθούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια της ανάπτυξης, εάν

Έκλειψη της Σελήνης, ορατή και στην Ελλάδα





Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη θα ανατείλει «ματωμένη». Πρόκειται για μία ολική έκλειψη του φεγγαριού που θα αρχίσει αρκετά νωρίτερα (1:33 μ.μ. ώρα Ελλάδος), όταν ο δορυφόρος του πλανήτη μας θα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ορίζοντα. 

Μολονότι οι παρατηρητές θα έχουν χάσει την ολική φάση του φαινομένου, σύμφωνα με τον διευθυντή του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Δ.Σιμόπουλο, θα μπορέσουν εντούτοις να δουν εύκολα,

Κόλαφος η Πιπιλή για Παπουτσή: «Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή του»


Κόλαφος η Πιπιλή για Παπουτσή: «Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή του»
Προειδοποίησε ότι από τη Δευτέρα θα συνεχίσει το θέμα χωρίς να διευκρινίσει με ποιόν τρόπο.
Απασφάλισε κυριολεκτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη.

Με τη δυναμη της Ελλαδας, Νικος Κακλαμανακης! Μπράβο παληκάρι μου, μπράβο Έλληνα!



Γράφει ο Στάμος Μπιρσίμ
Το ξαναθυμήθηκα και ψάχνοντάς το για να το προωθήσω σε μία φίλη Απόδημο και σας το στέλνω μαζί με τα σχόλια της συντρόφου του και του σκηνοθέτη.
Ας πάρουμε δύναμη από τη δύναμή του.
Και μην ξεχνάμε πως παρ΄ ολίγο να μην συμμετείχε σε κάποια Ολυμπιάδα εξ αιτίας της Διαπλοκής …

Χάρρυ Κλυνν: Μας θεωρούν πολύ μ@λ@κες!


Χάρρυ Κλυνν: Μας θεωρούν πολύ μ@λ@κες!
«Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος θα ανακοινώσει την παραίτησή του και θα καλέσει και τους άλλους συναδέλφους του στο νομό να κάνουν το ίδιο επειδή «δεν έγινε τίποτα για τον τόπο μας»
Καλά, αυτά τα πασοκογομάρια πρέπει να μας θεωρούν πάααααααρα, μα πάαααααα πολύ μαλάκες!
Αφού πρώτα ψηφίσανε με χέρια και πόδια τα μνημόνια, τα

Μπράβο παληκάρια της Ευρώπης ότι σας λέει η Μέρκελ να κάνετε...ας πεθάνουν οι λαοί....

Αμηχανία στην Αθήνα για τη νέα ευρωζώνη της σκληρής λιτότητας

Οδηγούμαστε σε παγίωση της ύφεσης χωρίς προοπτικές ανάπτυξης και ανάκαμψης

Με αμηχανία δέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση την απόφαση της συνόδου κορυφής για αλλαγή του δημοσιονομικού κανόνα. Από την μία πλευρά και μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης και του προβλήματος είναι ένα σημαντικό θέμα.

Απόφαση Βόμβα: δεσμευόμαστε σε έναν νέο ευρωπαϊκό ισχυρό δημοσιονομικό κανόνα. Αυτό σημαίνει: τα κράτη μέλη θα το ενσωματώσουν στο σύνταγμα..


Χθες ολοκληρώθηκε η σύνοδος εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Πλήρης επικράτηση της Γερμανίας..
Ενίσχυση του ρόλου του ΔΝΤ στην Ευρώπη..
Τα αποτελέσματα τραγικά τόσο για το μέλλον της Ε.Ε όσο και για την συνοχή της.
Δέκα επτά χώρες συμφώνησαν, έξη προτίθενται να συμμετάσχουν και δυο κυβερνήσεις θα ενημερώσουν τα κοινοβούλια τους. (υπάρχουν και τέτοιες χώρες..)
Η είδηση όμως και ταυτόχρονα βόμβα μεγατόνων είναι ότι...

"Ή φεύγεις ή πεθαίνεις" - Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή

«Έζησα σε καραντίνα μέχρι το βράδυ των εκλογών»
Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.

Συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που τείνουν να λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις


Η εφεδρεία των εκπαιδευτικών τα σχολικά βιβλία...
η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης, οι αποδοχές των εκπαιδευτικών, είναι μερικά μόνο από τα "συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που τείνουν να λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις» και απασχολούν τον κόσμο της εκπαίδευσης, όπως....




"Οι Παπανδρέου είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης"… γράφει η Tagesspiegel,, αμ δε το ξέρουμε;

Βρε δεν ξεκουνάνε με τίποτα λέμε....

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 9, 2011
Πολλές και σήμερα οι αναφορές στην Ελλάδα με επίκεντρο κυρίως την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2012. Η Tagesspiegel φιλοξενεί σχόλιο για τις ελπίδες του Γ. Παπανδρέου να επιστρέψει στο προσκήνιο.
“Ο Παπανδρέου ελπίζει να επιστρέψει” επιγράφει το σχόλιό της η Tagesspiegel και σημειώνει στον υπότιτλο ότι ο πρώην πρωθυπουργός γαντζώνεται στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά η πολιτική δυναστεία της οικογένειάς του φτάνει στο τέλος της».

Και τι είναι το ΣYΝΤΑΓΜΑ ρε καραγκιόζηδες… ΜΠΑΚΑΛΟΔΕΥΤΕΡΟ;;


Και τι είναι το ΣYΝΤΑΓΜΑ ρε καραγκιόζηδες… ΜΠΑΚΑΛΟΔΕΥΤΕΡΟ;;
Κύριε Ρομπάι και κκ ηγέτες της Ε.Ε…
Πήρατε μια απόφαση χθες στην σύνοδο της κορυφής για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ευρωζώνης.
Κατανοητό αυτό και αναμενόμενο…το να καθορίζετε δηλαδή τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ακατανόητο και μάλιστα αδιανόητο είναι, το γιατί θα πρέπει αυτή η απόφαση να περάσει-μεταφερθεί στο σύνταγμα….

Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος μειώνει τα δημοτικά τέλη!


Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος μειώνει τα δημοτικά τέλη!
«Κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε μια ανάσα στους δημότες μας…», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας στο LamiaReport…
Ο Δήμος Στυλίδας είναι από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα, που μειώνουν τα τέλη και ίσως ο μοναδικός, που τα μειώνει σε τόσο υψηλό ποσοστό, 15-20%.
Το θέμα της μείωσης των τελών είναι μεταξύ των 23 θεμάτων, που θα συζητηθούν στο απογευματινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίθεση Καμμένου σε Μπάμπη του ΣΚΑΪ, συγκυβέρνηση, Goldman Sachs


Επίθεση Καμμένου σε Μπάμπη του ΣΚΑΪ, συγκυβέρνηση, Goldman Sachs
Πρωινός ο Πάνος Καμμένος, σε facebook και twitter, τα χώνει κανονικά σε κυβέρνηση συνεργασίας και στα παπαγαλάκια της. Διαβάστε και δείτε την ανάρτησή του: Οι υπουργοί, οι δανειστές, η goldman sachs, o κύριος Μπάμπης αρκούν για να υποστηριχθεί μία κυβέρνηση που χωρίς να ψηφιστεί απο τον Λαό στο όνομα του Λαού διορίζεται στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.
Οι «μετρήσεις» έδιναν 72% υπέρ πρίν το σχηματισμό της κυβέρνησης επιβάλοντας την, 7 ημέρες μετά η ίδια εταιρεία δίνει 15%.

ΕΚΡΑΞΑΝ τον ΚΑΜΙΝΗ στο Σύνταγμα


ΕΚΡΑΞΑΝ τον ΚΑΜΙΝΗ στο Σύνταγμα
Πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος της Αθήνας βρέθηκε στο Σύνταγμα για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος εκεί όπως ήταν φυσικό οι Αγανακτισμένοι πολίτες τον περίμεναν!!
Λες και ζει σε άλλον πλανήτη ανέβηκε πάνω στο stage και άρχισε να εκφωνεί τον καθιερωμένο λόγο… Με το που άρχισε να μιλάει η Πλατεία πήρε φωτιά και ο κόσμος ξεσηκώθηκε.
Άναψε λοιπόν άρον άρον τα λαμπιόνια, είπε ένα βιαστικό «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και έγινε καπνός….
Μάλιστα του έψαλαν και τα κάλαντα φωνάζοντας «Τρίγωνα κάλαντα βόμβες και χημικά, πλατείες και στενά γεμίζουν αγανάκτηση για όλα τα δεινά».
Αυτό λέγεται ΘΡΑΣΟΣ!

O "περίεργος" Λουκάς, ο Αλέξης και τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν...




Αίφνης ακόμη και ο σύντροφος του Λουκά Παπαδήμου στην Τριμερή, Αλέξης Παπαχελάς, αρχίζει να δυσφορεί με την ανεπάρκεια Παπαδήμου.
Ο Παπαχελάς παρατηρεί το δυσκίνητο και πανάκριβο κυβερνητικό ασκέρι με τους 50 υπουργούς και σαρδανάπαλους και το συγκρίνει με το ολιγομελές σχήμα της γειτονικής Ιταλίας.
Το επιχείρημα του δημοσιογράφου ότι ο Παπανδρέου επέβαλλε αυτό το κυβερνητικό τσουνάμι, δεν στέκει. Ο Παπαδήμος δεν είναι δα και κάνα παιδάκι ώστε να του υπαγορεύουν με ποιους θα κυβερνήσει.
Βέβαια  η στάση του σημερινού πρωθυπουργού δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις

Διπλάσια ποσοστά η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, ολοταχώς για αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή οκτώ κομμάτων και καθίζηση για ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue. Πρώτο κόμμα η ΝΔ, «φλερτάρει» με την τρίτη θέση του ΠΑΣΟΚ. «Όχι στο μνημόνιο, όχι και σε δραχμή» λένε οι ερωτηθέντες.
Σύμφωνα με τη μέτρηση, στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής η ΝΔ προηγείται με 30%,

-Καλώς τον "50άρη" τον Λουκά..., αναφώνησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες μόλις εμφανίστηκε ο δικός μας.



-Καλώς τονε τον  50αρη τον Λουκά!...
Αναφώνησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες με του που έσκασε μύτη ο Παπαδήμος στη χθεσινοβραδινή Σύνοδο  Κορυφής των Βρυξελλών.
Η σπόντα αφορούσε την πολυμελή σύνθεση της κυβερνησάρας  Παπαδήμου.
Κάποιοι άλλοι τον ρώτησαν τι κάνουν οι «300» εννοώντας αυτούς του Λεωνίδα από τη γνωστή

Τεράστιες οφειλές του Δημοσίου σε ιδιώτες



Οφειλές μαμούθ Δημοσίου σε ιδιώτες...
Το ελληνικό Κράτος διαχρονικά είναι, χωρίς αμφιβολία, ο πλέον αναξιόπιστος οφειλέτης σε σχέση με τους ιδιώτες οφειλέτες,αλλά πάντα εξοφλεί ακόμη και με όλους τους τόκους...Οξύμωρο όμως έτσι;Αν το κράτος συλλαμβάνει ιδιώτες που χρωστούν κάτι ψωροχιλιάδες και μερικά εκατομμύρια ,το Δημόσιο ποιος θα το συλλάβει με τα δισεκατομμύρια που οφείλει;

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Τεράστιες οφειλές του Δημοσίου σε ιδιώτες http://24wro.blogspot.com/2011/12/blog-post_8762.html#ixzz1g1bUWh4D

H γαλλογερμανική παράγγα στέρησε από τον έντιμο και πάλλευκο Ολυμπιακό τη πρόκριση




ΜΑ τι κάνει επιτέλους ο Μισέλ Πλατίνι; Μια εισαγγελέας σαν την Παπανδρέου δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ενωση; Τι κάνουν η Ιντέλιτζεντ Σέρβις και η Ιντερπόλ; Δεν υπάρχει αστυνομία στην Ευρώπη; Δεν υπάρχουν διωκτικές αρχές; Δεν υπάρχουν κοριοί και συστήματα παρακολούθησης; Δεν υπάρχουν βαλιτσάκια; Τα έχει ισοπεδώσει όλα ο γερμανογαλλικός άξονας;
Η ανίερος συμμαχία Μέρκελ - Σαρκοζί; Μα πού πάει τέλος πάντων η Ευρώπη; Ολα τα αντέχει ο Ελληνας. Αντεξε τετρακόσα χρόνια σκλαβιάς των Τούρκων.
Αντεξε τη γερμανική Κατοχή. Αντέχει εδώ και δύο χρόνια τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα εφαρμοστικά.
Αντέχει ακόμα και να βλέπει υπουργούς τον Αδωνι, τον Βορίδη και τον Αστέριο Ροντούλη.
Αντέχει να μαθαίνει κάθε βράδυ τις ειδήσεις από τον Μανώλη Καψή.

Κι άλλες περικοπές ΣΟΚ στο ΘΕΜΑ




Κάποιοι ήθελαν το Θέμο Αναστασιάδη νε φιγουράρει στη λίστα επιχειρηματιών που χρωστάει στο δημόσιο. Κι ο καιρός θα δείξει του λόγου το αληθές, μετά τις μειώσεις εν μια νυκτί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, κατά 10%, των αποδοχών των εργαζομένων, ανεπίσημα κοινοποιήθηκε η βούλησή του για επιπλέον μειώσεις ύψους...

Δείχνει στην Ελλάδα την πόρτα εξόδου από το ευρώ ο Ζισκάρ Ντ' Εστέν


Η Ελλάδα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο της εξόδου της από το ευρώ, προκειμένου οι πολίτες της να αποφύγουν τον πόνο του αποπληθωρισμού, είπε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντεσέν, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters.

Μας θέλουν λοβοτομημένους προκειμένου να διασωθεί ο στρατιώτης (των funds) Γιώργος Παπανδρέου

 

Αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας
Όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θέλουν να πνίξουν τις μεγάλες αλήθειες, τότε μας σερβίρουν αίσχη και αρρωστημένες καταστάσεις, προκειμένου εμείς να ασχοληθούμε με αυτά που εκείνοι θέλουν και όχι με αυτά που θα έπρεπε εμάς να απασχολούν.
Είναι πλέον σαφές πως από τα κυβερνητικά ΜΜΕ καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια,

Τι να πρέπει να κάνουμε…Η δικαιοσύνη κι όχι οι “Πολιτικοί” είναι το αίτιον

“… οὐδεὶς ἑκὼν δίκαιος ἀλλ᾽ἀναγκαζόμενος, ὡς οὐκ ἀγαθοῦ ἰδίᾳ ὄντος, ἐπεὶ ὅπου γ ἂν οἴηταιἕκαστος οἷός τε ἔσεσθαι ἀδικεῖν, ἀδικεῖν, λυσιτελεῖν γὰρ δὴ οἴεται πᾶς ἀνὴρ πολὺ…*”  
ΠΛΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ 360C
 
Οσο μπαίνουμε πιο βαθειά στο καζάνι της κολάσεως που μας ετοιμάζουν ημμεδαποί γύπες κι αλλοδαπές ύαινες, πέρα από την

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Ασφαλίτες «κουκουλοφόροι» με καδρόνια κάνουν συλλήψεις

 
   

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube στις 5 Δεκεμβρίου 2011. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια διαδήλωση τραβήχτηκε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι, ότι αποτελεί τρομερή και φοβερή καταγγελία. Όπως μπορείτε να δείτε, οι νεαροί αστυφύλακες της Ασφάλειας, ντυμένοι με πολιτικά για να μοιάζουν με διαδηλωτές και κουκουλοφόρους, συλλαμβάνουν νεαρούς στο πεζόδρομο ανάμεσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ακαδημία Αθηνών.



Ο επικεφαλής τους, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, στο ένα χέρι κρατά τον ασύρματο και στο άλλο ένα καδρόνι.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κίνδυνος στη διατροφική αυτάρκεια της χώρας. Υλοποιούμε σήμερα λύσεις, για την μελλοντική σίτιση της χώρας.

Μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

Αναρτήθηκε από τον/την Πατριωτικό Μέτωπο στο Δεκεμβρίου 8, 2011
 Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2011
Απαντώντας στην αδιέξοδη πολιτική των πολυεθνικών, για πλήρη έλεγχο της διατροφής του Ελληνικού πληθυσμού, μέσω του μονοπωλίου των σπόρων, στη σπορά εκατοντάδων στρεμμάτων του παραδοσιακού σταριού Ζέα, προχώρησαν αγρότες-μέλη-φίλοι του Κινήματος μας στη Βόρεια Ελλάδα.
Με την επιμέλεια του γραφείου του Κινήματος στη Βόρεια Ελλάδα, έσπειραν εκατοντάδες στρέμματα

Σε βαρύ κλίμα ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής

Για να συμμαζευτούμε λίγο φράου, όχι και να εγκρίνονται οι προυπολογισμοί των κρατών-μελών πρώτα από εσάς!!!


Μία από τις κρισιμότερες Συνόδους Κορυφής στην ιστορία της ΕΕ ξεκινάει απόψε στις 8.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στις Βρυξέλλες, καθώς τα κράτη- μέλη, υπό τις απειλές των αγορών και των οίκων...

Την άμεση παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το χαράτσι της ΔΕΗ ζητά από την Κομισιόν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Σε περίπτωση που παραπεμφθεί η Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε μόλις χθες τα μεσάνυχτα, θα πάει περίπατο!

Τότε το Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους είσπραξης φόρων για να γεμίσει τα κρατικά ταμεία.

Ο προϋπολογισμός που φέρνει την ολοσχερή καταστροφή


Βρέθηκαν 258 πρόθυμοι για να εκτελέσουν έναν λαό και μία πατρίδα

Ο προϋπολογισμός που ψήφισαν αλλά που δεν ήθελαν καν να συζητήσουν οι άρχοντες του Κοινοβουλίου και οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι του λαού, έχει καταστρεπτικές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό, για την κοινωνία και την οικονομία.

Είναι ένας προϋπολογισμός ο...

"Καθαρό" μήνυμα Σ.Δήμα προς τα Σκόπια: "Αλλάξτε όνομα για να μπείτε σε ΝΑΤΟ, ΕΕ"


"Καθαρό" μήνυμα προς τα Σκόπια, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Σ.Δήμας καταδεικνύοντας ότι η απόφαση της Χάγης δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την ελληνική στάση.
“Η κοινή θέση του ΝΑΤΟ είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί επιβεβαιώνει τις ομόφωνες αποφάσεις της Συμμαχίας στο Βουκουρέστι, το Στρασβούργο και τη Λισαβόνα. Η πόρτα του ΝΑΤΟ παραμένει ανοικτή, όπως και...

Τρόμος στους νταβατζήδες από τις δηλώσεις Καμμένου – γελάνε στον ΣΥΡΙΖΑ με τα παραπολιτικά του “Έθνους”!


Κάποτε στο “Έθνος”, υπήρχαν άρθρα που περνούσαν καρμπόν από τον γίγαντα Πανταγιά και το φαξ του Μαξίμου. Αναγκαίο κακό, αφού τότε οι νταβατζήδες ήταν υποχρεωμένοι να …ανέχονται και πρωθυπουργούς ως διαμεσολαβητές με την εξουσία…

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ: ΘΥΡΑ 7 - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... !!!


Στον αγώνα με την Άρσεναλ

Θαύμα θαύμα! O Beni βρήκε λεφτά και σώζει τους συνταξιούχους . . .

Όπως γράψαμε και το πρωί, θα υπήρχε καθυστέρηση 5 ημερών στην καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου από το ΙΚΑ, από τις 16 στις 22 του Δεκέμβρη, ενώ κανονικά θα δινόταν το δώρο των Χριστουγέννων και το ΕΚΑΣ. Η είδηση εδώ: Άρχισαν τα όργανα; Θα καθυστερήσει η καταβολή των συντάξεων Δεκεμβρίου από το ΙΚΑ

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.



 Όλα τα ονοματα υπεράνω υποψίας που σήμερα μάλιστα εμφανίζονται ως άσπιλοι σωτήρες. Οι ενέργειες τους, αλλά και οι εταιρείες που κατέλυσαν την δημοκρατία στην Ευρώπη.
Το Σύνταγμα και ο «βασικός μέτοχος».


Η ΝΔ του Κ. Καραμανλή στο προεκλογικό πρόγραμμά της, το 2003, είχε

Δήλωση πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων Λιο ύπτσο Γκεοργκιέφκι: «Ο Γκρουέφσκι θέλει να οικειοποιηθεί την ελληνική Ιστορία»

gruevski-alexandros.jpg
Ως «μάννα εξ ουρανού» ήρθαν για την Ελλάδα οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων κ. Λιούπτσο Γκεοργκιέφκι, ο οποίος κατηγόρησε τον Νικολά Γκρουέφσκι ότι προσπαθεί να «ξαναγράψει την ελληνική ιστορία» και επιχειρεί να συνδέσει την αρχαία Μακεδονία με τη σλαβική.
Την ώρα που η κυβέρνηση των Σκοπίων πανηγυρίζει για την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και προσπαθεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά την απόφαση προκειμένου να προωθήσει

Μήνυμα για αναδιάρθρωση και άρθρο 99 στο Twitter του ALTER


Μήνυμα για αναδιάρθρωση και άρθρο 99 στο Twitter του ALTER
Προχωρούν οι διαδικασίες για την υπαγωγή του καναλιού του Μπουρναζίου στο άρθρο 99, σύμφωνα με ένα μήνυμα που «ανέβηκε» ύστερα από σχεδόν ένα μήνα στο λογαριασμό Twitter του Alter.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Κόντρα για τους λογαριασμούς στην Ελβετία


Λίγα 24ωρα πριν δοθούν τα πόθεν έσχες των πολιτικών στην δημοσιότητα ξέσπασε πόλεμος...

ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με αφορμή την πρόταση του Μ. Καρχιμάκη για το άνοιγμα των λογαριασμών των βουλευτών. Ο Γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε οι

Υπό καθεστώς επιτήρησης ολόκληρη η ΕΕ από τον S&P

Ο οίκος ξαναχτυπά, δύο ημέρες μετά την προειδοποίηση σε 15 μέλη της ευρωζώνης

Σε επιτήρηση έθεσε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης, Standard & Poor's, προειδοποιώντας για πιθανή μελλοντική υποβάθμιση.

Ο οίκος ξαναχτυπά, δύο ημέρες μετά την προειδοποίησή του σε 15 μέλη της ευρωζώνης, και

H απάντηση της Ευρώπης, που έρχεται και έρχεται και έρχεται και...


Του Γιώργου Καισάριου Η απάντηση της Ευρώπης θα έρθει την Παρασκευή, δήλωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, απαντώντας στην προειδοποίηση για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των 15 κρατών μελών της Ευρώπης από την S&P.


Αναμένω και εγώ με πολύ μεγάλη αγωνιά τι θα ανακοινώσουν, διότι αν η ιστορία είναι οδηγός, αυτό που θα ανακοινωθεί θα αναιρεθεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ


Πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των ανέργων αλλά και των ατόμων με αναπηρία, ανακοίνωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης. Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη ο σχεδιασμός του...
υπουργείου Εργασίας, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία αλλά και τις τράπεζες, περιλαμβάνει:

- Τη συνέχιση και ενίσχυση της υποστήριξης για τα υπερχρεωμένα

Είναι ένα σπάνιο είδος όντως.....

 Ο ΓΑΠ αμετανόητος

 

Μπορεί κανείς να ’ναι «ευγενικός» και ταυτόχρονα υποκριτής, αμετανόητος, ισχυρογνώμων και κριτής όλων, πλην του εαυτού του και των πράξεών του;
Μια χαρά μπορεί, και το απέδειξε χθες βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου με την ομιλία του στη Βουλή!
Είπε απίστευτα πράγματα, που εξεγείρουν όποιον στοιχειωδώς θυμάται τι έχει γίνει σε αυτή τη χώρα δύο χρόνια υπό τη «φωτισμένη» ηγεσία του ΓΑΠ και των επιτελών του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...