Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΟΑΕΔ: Νέο καθεστώς για το επίδομα ανεργίας



13Τρίμηνη ισχύς του Δελτίου Ανεργίας προβλέπεται με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με την απόφαση επανακαθορίζεται η ισχύς των δελτίων ανεργίας, επιδοτούμενων και μη εγγεγραμμένων ανέργων, αλλά και νεοεισερχόμενων ανέργων, περιγράφεται η διαδικασία καταβολής επιδομάτων και η έκδοση βεβαιώσεων ανεργίας.


Η απόφαση

Το πλήρες κείμενο της απόφασης έχει ως εξής:

Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο της Ελλάδας …


Αναρτήθηκε από τον/την antilogos στο Ιανουαρίου 7, 2012
Διαμαρτυρία έξω από την κατοικία του Γερμανού προέδρου Κρίστιαν Βουλφ, πραγματοποίησαν Γερμανοί, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του μιμούμενοι μια κίνηση που συνηθίζεται στον αραβικό κόσμο.
Κρατώντας τα παπούτσια τους στο χέρι, οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσω του Facebook με σλόγκαν «Δείξτε στον Βουλφ τα παπούτσια σας- Ένα παπούτσι για εσάς κύριε Πρόεδρε!» συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την προεδρική κατοικία.

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!



Είναι γεγονός. Η “βασιλική” οικογένεια συνεστίασε στο Καστρί της παραμονές του επεισοδιακού πολιτικού συμβουλίου του κόμματος για να δει πως θα απεμπλέξει τον Γιώργο από τις δαγκάνες της Νεμέσεως.
Και έγινε το έλα να δεις. Έβριζαν εν χορώ κάποιον που …δεν θα το περιμένετε και…
…αποφάσισαν να δώσουν και στήριξη σε κάποιον που …πάλι δεν θα το περιμένετε.
Εκεί αποφάσισαν και την βλακώδη πρόταση για δυαρχία στο κόμμα ώστε οποιαδήποτε δίωξη του προ εκλογών, να είναι δίωξη του αρχηγού του κόμματος εξουσίας και όχι ενός απλού βουλευτή.
Σε λίγο, όλο το παρασκήνιο. ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
http://olympia.gr

To Yπουργείο Οικονομικών δίνει άσχετες διευκρινίσεις για την περίεργη πώληση των 4 Airbus της Ολυμπιακής


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 7, 2012
Ιτιά ιτιά λουλουδιασμένη…
Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση για την πώληση των 4 Airbus της Ολυμπιακής, για να μας πει τι εγκρίθηκε στα Υπουργικά Συμβούλια!
Η ανακοίνωση: 
«Το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της 5.1.2012, μετά από εισήγηση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Υποδομών, ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση της ΔΕΑΑ

Συνέχεια καταγγελιών από Καμμένο στο facebook

Ο σύνδεσμος που έδωσε ο Πάνος Καμμένος οδηγεί στην εικονιζόμενη σελίδα:
Συνέχεια καταγγελιών από Καμμένο στο facebookΟι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου στο facebook συνεχίζονται. Πριν μια ώρα περίπου (10.30 πρωί Σαββάτου 7 Ιανουαρίου) προχώρησε σε νέα ανάρτηση στη σελίδα του. Γράφει:
Δείτε με προσοχή τα αστέρια του συμβουλίου υπο τον Αντρίκο, στίς επόμενες ημέρες θα καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε ένας, τι σχέση έχει με εταιρείες που πουλάν εσωτερική πληροφορία, με ιδρύματα του φίλου του ΓΑΠ Σόρρος, με εταιρίες που ποντάρουν στην πτώχευση του Ελληνικού λαού, και με «σοφές

Ο Παπαδήμος ζητά την πλήρη αποδοχή των απαιτήσεων της τρόικας

Ο Παπαδήμος ζητά την πλήρη αποδοχή των απαιτήσεων της τρόικας

Ο Παπαδήμος ζητά την πλήρη αποδοχή των απαιτήσεων της τρόικαςΣε φάση σκληρής δοκιμασίας που ενδεχομένως απειλήσει τη συνοχή της, εισέρχεται η μεταβατική κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου, λίγο πριν την έναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα και μέχρι τα μέσα Μαρτίου.
Μια ημέρα μετά τις συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους όπου είχε προϊδεάσει ότι στη διαπραγμάτευση με την τρόικα «θα συζητηθούν όλα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν και δεκτά»

Σαλαγιάννης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στη διάλυσή του»


Σαλαγιάννης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στη διάλυσή του»Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, στο επικείμενο Εθνικό συμβούλιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, βλέπει μιλώντας στο Βήμα 99,5 ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης.
Μάλιστα, ζήτησε καθαρές λύσεις και νέα ηγεσία πριν από τις εκλογές, για να ΜΗΝ οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ στην καταστροφή και από τους δελφίνους να χαμηλώσουν τους τόνους ώστε να βρεθεί λύση

Πως ένας Έλληνας στον ΟΗΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και άφησε άφωνους τους συνομιλητές του…!!!


Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άξιοι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό!
Διαßάστε πως ένας Έλληνας στον ΟΗΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και άφησε άφωνους τους συνομιλητές του.
“Ένα λαµπρό υπόδειγµα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών,
που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα εκπροσώπου στα ΗΕ.

Σύμβουλος Σόιμπλε : Η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη

'Το καλύτερο που θα µπορούσε να κάνει η ελληνική κυβέρνηση θα ήταν να δηλώσει πως δεν µπορεί να εξοφλήσει τα χρέη της διεκδικώντας έτσι καλύτερο διακανονισµό'' εκτιμά ο πρόεδρος του επιστηµονικού συµβουλίου στο γερµανικό υπουργείο Οικονοµικών.


''Κούρεμα υποχρεωτικό και πάνω από 50% και ας επιφέρει χρεοκοπία''

Δημοσίευμα εμπλέκει την Κάρλα Μπρούνι σε τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία καθώς το εβδομαδιαίο περιοδικό «Le Marianne» εμπλέκει την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Ειδικότερα, το περιοδικό υποστηρίζει ότι η Κάρλα Μπρούνι διοχέτευσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ με παράνομο τρόπο σε φίλο της επιχειρηματία, μέσω του ιδρύματος της για τον πολιτισμό, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είναι πρέσβειρα του Παγκόσμιου Ταμείου κατά του AIDS...
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι μουσικός,επιχειρηματίας, καθώς και

Ο Παπαδήμος ετοιμάζεται να πάρει και το σπίτι σου. Θα τον αφήσεις;


http://www.antinews.gr/2012/01/06/141918/#more-141918



Πληροφορούμαι ότι στο πολυνομοσχέδιο σκούπα, το οποίο μάλιστα θα λάβει τη μορφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, από την Κυβέρνηση του δοτού Παπαδήμου, υπάρχει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία, άν κάποιος οφείλει στο δημόσιο, μπορεί να εξοφλήσει την οφειλή του με  την …ακίνητη περιουσία του!
Κατ’ αρχήν  αναφύονται πολύπλοκα και δυσεπίλυτα ερωτήματα:

Ελάτε να κάνουμε τα όνειρά μας, εφιάλτες τους...


http://www.epam-hellas.gr/Deltia_typou/466/Minuma_tou_E.Pa.M._gia_ti_nea_chronia.htm




            Η χρονιά που μόλις ήρθε θα είναι όπως φαίνεται μια από τις δυσκολότερες για τον ελληνικό λαό. Φρόντισαν γι΄ αυτό οι «σωτήρες» πατριδοκάπηλοι,  που αφού τόσες δεκαετίες απομυζούσαν τον ιδρώτα μας, φορτώνοντάς μας τα ασύστολα ψέματά τους και τα «δάνειά τους» που έκρυβαν επιμελώς, τώρα επιδιώκουν να μας δώσουν τη χαριστική βολή.

Έκραξαν άγρια στη Χαλκίδα τον Παπούλια, που βουτούσε στα θολά νερά της μεταπολίτευσης και σήμερα με 340.000 ευρώ το χρόνο υπερασπίζεται το άθλιο Μνημόνιο!






Για μια ακόμη φορά οι Έλληνες πολίτες που επιτέλους δείχνουν έτοιμοι να αποτινάξουν τον άθλιο ζυγό της Τρόικας και τα εγχώρια τσιράκια της,
έκραξαν άγρια τον Πρόεδρο της νοσηρής Δημοκρατίας στη Χαλκίδα.

Ο Παπούλιας την κοπάνησε ασθμαίνοντας ενώ τα καρακώλια συνέλαβαν πολίτες.

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι μακριά η στιγμή που η οργή του κόσμου θα έχει το πρώτο και τελευταίο λόγο...

Ουστ από δω...ουστ... (Είμαστε όλοι από τη Χαλκίδα!..)


http://mnodaros.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html






ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απολυμένοι και άνεργοι πολίτες στη Χαλκίδα αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας των Τραπεζών των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των ατιμώρητων «πολιτικών – λαμογιών»  και οι μπάτσοι τους συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της εξύβρισης .

Kυριακάτικες Εφημερίδες

8-1-2012



.............



Foreign Policy: Ο Παπανδρέου είναι ο Νέρωνας της Ευρώπης


Με ένα προκλητικό εξώφυλλο κυκλοφορεί το διμηνιαίο περιοδικό Foreign Policy, αφού δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να βάζει φωτιά σε ένα σπίτι, από το οποίο βγαίνουν έντρομοι οι ηγέτες των μεγαλύτερων οικονομιών της Ευρώπης.

ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επιστολή - κόλαφος των εργαζόμενων για τον Λάκη Γαβαλά και τα "οικονομικά μαγειρέματα" που κάνει!


Τον είδαμε με τις χειροπέδες να οδηγείται στην Ευελπίδων και η Δικαιοσύνη να ενεργεί σκανδαλωδώς και να τον αφήνει ελεύθερο, παρά τα χρέη του στο Δημόσιο. Διαβάστε, λοιπόν, από πρώτο χέρι τι λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Λάκη Γαβαλά, για το πόσο καιρό τους έχει απλήρωτους, τα λεφτά που έχει "φάει" από πελάτες αλλά και τα πραγματικά χρέη του προς το δημόσιο, που είναι τριπλάσια των όσων ο ίδιος (ίσως και το ίδιο το δημόσιο) διαδίδει...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι μισθωτοί 500 ευρώ κι ο πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου 9.000 ευρώ το μήνα!



Δεν είναι απλά σκάνδαλο, ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Ο άνθρωπος, που κρατούσε τα ηνία της χώρας επί δύο χρόνια και προσπαθούσε να μας πείσει για την πιστή εφαρμογή του μνημονίου, μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να βόλεψε τον "πιστό του στρατιώτη", Κώστα Θέο, στη ΔΕΗ με μισθό πρόκληση, ύψους 9.000 ευρώ!...

Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!



Οι κλέφτες, πού δεν είχαν να φάνε, ήρθαν στην Ελλάδα κι έγιναν άνθρωποι, τώρα θέλουν να μας... καβαλήσουν. Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και...

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα μπορούσε να διαγράψει από την αρχή το σύνολο του χρέους της


Η Ελλάδα μπορούσε να διαγράψει από την αρχή το σύνολο του χρέους τηςΔιαβάστε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση που συντάχθηκε στις 7 Μαίου του 2010 και περιγράφει πως ακριβώς μπορούσε να έχει γίνει η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους (το περίφημο «κούρεμα» δηλαδή) από την πρώτη στιγμή, πριν δηλαδή η Ελλάδα υπογράψει το πρώτο μνημόνιο.  Όπως τονίζουν οι έγκριτοι συντάκτες της, η έκθεση δεν αναλύει αν πρέπει και πότε πρέπει να γίνει το κούρεμα, αλλά επικεντρώνει στο πως μπορεί να γίνει.
Η έκθεση που υπογράφουν o Μίτου Γκουλάτι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ (Duke), ειδικός

Καταρρέει το σάπιο σύστημα: «Οσμή πτώματος»


Καταρρέει το σάπιο σύστημα: «Οσμή πτώματος»Του Σταύρου Χριστακόπουλου στο ΠΟΝΤΙΚΙ
Ένα πολιτικό σύστημα που γκρεμίζεται, μια χώρα που διαλύεται δεν μπορεί παρά στο τέλος να αναδεικνύει τις πιο ασθενείς, τις πιο αποκρουστικές δυσμορφίες της. Αυτό συμβαίνει τώρα με το τέλος μιας ολόκληρης εποχής: της μεταπολίτευσης, η οποία συμπαρασύρει στην κατάρρευσή της όλους τους σαθρούς πυλώνες που τη συγκρατούσαν τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ήδη οι παράγοντες που δομούσαν το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας, το οποίο αργοπεθαίνει,

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΜΟΣ με την «αδήλωτη» ΠΙΣΙΝΑ του Παπανδρέου στο Καστρί!


ΧΑΜΟΣ με την «αδήλωτη» ΠΙΣΙΝΑ του Παπανδρέου στο Καστρί!Ο Γιώργος μπορεί να χάσει τη βουλευτική έδρα για την αδήλωτη πισίνα στο Καστρί!! Λέτε να την πατήσει από μία πισίνα;
Υποστηρίζει ότι τη δήλωσε στο Ε9 αλλά την ξέχασε στο πόθεν έσχες
Εκπτωτος από την έδρα του κινδυνεύει να κηρυχθεί ο υπό προθεσμία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε την πισίνα που έχει

Ετοιμάζουν πόλεμο αποκαλύψεων Κουρής – Ψυχάρης


Ετοιμάζουν πόλεμο αποκαλύψεων Κουρής – ΨυχάρηςΣκηνικό πολέμου, μεγαλύτερης έντασης από εκείνο της τελευταίας περιόδου του Ανδρέα Παπανδρέου με τις γυμνές φωτογραφίες της Μιμής, φτιάχνει ο Κουρής και ετοιμάζεται για τρανταχτές αποκαλύψεις .
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το apospasma.gr στα χέρια του έχει περιέλθει άφθονο υλικό από το ΣΔΟΕ, από δικαστικούς κύκλους και φυσικά από την ΕΥΠ.
Το σύστημα κλυδωνίζεται συθέμελα και ο μπάρμπα – Γιώργης είναι εδώ για να παίξει ξανά

Μπεγλίτης: «Ο σοσιαλισμός δεν είναι… προτεραιότητα»! Θαυμάστε τον! ουστ


Μπεγλίτης: «Ο σοσιαλισμός δεν είναι… προτεραιότητα»Καλεσμένος στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του kontra channel ο Πάνος Μπεγλίτης αυτή τη στιγμή (βράδυ Πέμπτης 5 Ιανουαρίου).
Σε ερώτημα δημοσιογράφου στο πάνελ, «εσείς λέγατε και λέτε ότι είστε σοσιαλιστές», θέλοντας να τον «στριμώξει» προφανώς για τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου και την επίσης νεοφιλελεύθερη μεταβατική συγκυβέρνηση Παπαδήμου, ο κύριος Μπεγλίτης απάντησε… χαριτολογώντας, ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πριν τον σοσιαλισμό!

Να φύγει τώρα ο Παπαδήμος, μετά την κοροιδία με την 6η δόση που θα πάρουμε τελικά το Μάρτιο, αντί τον Δεκέμβριο του 2011! Μας κοροιδεύουν κατάμουτρα οι αδίστακτοι εξουσιαστές!




Η εκταμίευση της βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας μετατίθεται για τον Μάρτιο, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν την Πέμπτη. Η καταβολή της επόμενης δόσης των 5 δις ευρώ που ήταν προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2011, τελικά θα εκταμιευθεί τον Μάρτιο, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κ. Ολιβιέρ Μπειλί.

Αντίστοιχα, αναφέρει το Reuters, η μεθεπόμενη δόση ύψους 10 δις ευρώ που θα εκταμιευόταν αρχικά τον Μάρτιο, τώρα θα καταβληθεί τον Ιούνιο, ενώ υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και άλλη μετάθεση της πληρωμής αυτών των ποσών, αν η τρόικα κρίνει ότι η Αθήνα δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥ…


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 5, 2012

(σσΟ: …η επανάσταση θα αρχίσει όταν η πρώτη νοικοκυρά τινάξει στον αέρα το κεφάλι ενός ορκ)
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
Δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός για αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους που αποφυλακίζουν με τον όποια δικαιολογία περί αποσυμφόρησης επικίνδυνους κακούργους και τους αφήνουν ανεξέλεγκτους να ληστεύουν και να δολοφονούν.

Η υπόγεια κόντρα Παπανδρέου – Βενιζέλου


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 5, 2012
Η κόντρα των δυο κρατάει χρόνια. Τα υπόγεια παιχνίδια (όπως οι συζητήσεις ΓΑΠ – ΔΝΤ) επίσης.
Η υπόθεση Καπελέρη, όμως, μυρίζει από μακριά νέα υπόγεια κόντρα Βενιζελικών – Παπανδρεϊκών.
H δίωξη Καπελέρη προήλθε μετά από καταγγελία του Δ. Σπινέλλη. Ο Καπελέρης λέγεται ότι

ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 5, 2012
Είναι απολύτως διασταυρωμένο και προκαλεί σοκ, αφού δεν έγινε από την …αντιπολίτευση όπως θα έπρεπε να γίνει αυτή η δήλωση, αλλά ειπώθηκε από ΠΡΑΣΙΝΟ, ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ.
Αν κρίνουμε κι’ όλας από την “δυναμική” αυτού του στελέχους, μην απορείτε να βρεθούμε στην θέση να βλέπουμε ΠΑΣΟΚτζήδες να φυλακίζουν τον Παπανδρέου και την παρέα του…
Ας γίνει και ας το κάνει και κόκκινος Χμερ.
λινκ

"Φοβάται εξεταστικές επιτροπές ο Παπανδρέου"


Στην προσπάθεια να αποφύγει τυχόν εξεταστικές επιτροπές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης την πρόταση δυαρχίας από τον Γ. Παπανδρέου και την συνεπακόλουθη παραμονή του, σε αυτή την περίπτωση, στην ηγεσία του....

ΒΗΜΑ κατα Παπανδρέου . Θεωρίες συνωμοσίας


Ο Ψυχάρης σήκωσε το γάντι που του πέταξε χθες ο Παπανδρέου και συνεχίζει τον πόλεμο  με κύριο σημερινό άρθρο στο tobima.gr.

ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; NAI ή ΟΧΙ ???


13 
Μια “ενοχλητική” φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορα…στέκια, ΑΚΟΜΑ και δημοσιογραφικά: Ακούγεται ότι ο νυν Πρωθυπουργός (ο “σωτήρας” μας, ντε!) Λουκάς Παπαδήμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ…ΦΑΝΤΑΡΟΣ!

Αρχίζει πόλεμο στον ΓΑΠ ο Καμμένος ! Βγάζει τα έγγραφα των CDS που καίνε τον Παπανδρέου, στο Διαδίκτυο!


Ο Πάνος Καμμένος, σηκώνει το γάντι και απαντάει στον ανεκδιηγητο Γιωργάκη που μιλάει ως να απευθύνετα σε χρυσόψαρα!
Δεν έχει καταλάβει ο Γιωργάκης ότι η Ιστορία έγραψε! Θα κάνει παρέα δίπλα στον Ηρόστρατο και στον Εφιάλτη…
Αφού βιάζεσαι όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos εννοώντας προφανώς την

ANTI NA TOΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ...


Aπό το : nonews-news
...ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER
...στον Άρειο Πάγο, δέχτηκαν μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον των απλήρωτων εργαζομένων του ALTER. To θράσος του δεν έχει όρια. Αφού επί 10 ημέρες καμία Αρχή...
δεν εφάρμοζε το νόμο και παρέμενε ασύλληπτος - για την μη καταβολή του Χριστουγεννιάτικου δώρου στους εργαζομένους- μόλις το αυτόφωρο εξέπνευσε (αλήθεια εξέπνευσε?) πήγε στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ζητώντας την δίωξη των εργαζομένων γιατί από... την κατάληψη κινδυνεύουν τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις του σταθμού!
Και το άκρον άωτον του θράσους : Επισυνάπτει και λίστα με τις αμοιβές των εργαζομένων!!!...

Ιατρόπουλος: Έκκληση στους συνέλληνες



Σας παρακαλώ, τραβήξτε την κουρτίνα. Ανοίξτε τα παραθυρόφυλλα της Ιστορίας μας, να περάσει μέσα ο ήλιος. Σπάστε τις αμπάρες, κόψτε τα σκοινιά, διαρρήξτε τις μπουκαπόρτες, τινάξτε τα παλιά σκεπάσματα, φωνάξτε επιτέλους την αλήθεια, έρχονται χρόνια βαριά, έρχονται χρόνια κατακόκκινα, όχι από σημαίες και τοματοχυμούς, αλλά από αίμα.
Σας παρακαλώ, ξυπνήστε, δεν πάει άλλο, φτάνει πια, ο δρόμος τελειώνει, η πατρίδα τελειώνει, το όνειρο τελειώνει, όλα πάνε προς το τέλος, το χιόνι βρωμίστηκε από τα πατήματά τους, ο αέρας μολύνθηκε απ’ την ανάσα τους, τα λόγια γίνονται σφικτήρες και πνίγουν το μυαλό, οι σκέψεις

Οι καθωσπρέπει "συμμορίες" της μεταπολίτευσης βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα και ετοιμάζονται για την τελική λύση




Όταν ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ βγάζειτα δικά του άπλυτα στη φόρα και αυτά τα άπλυτα αφορούν τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό της χώρας,

Όταν μεγαλοτραπεζίτες είναι βουτηγμένοι στα σκατά και στο μαύρο χρήμα,

Όταν τους έχει κάνειτσακωτούς η Τρόικα και η Black Rock,

Στη Βουλή το σκάνδαλο των Airbus από τον Νικολόπουλο

\

http://olympia.gr/


Η αποκάλυψη του alter ego μας, “Έχω μάτια και Βλέπω” στην Βουλή. Η δύναμη του διαδικτύου γκρεμίζει την ομερτά των βαρώνων.
Θέμα: «Προσπάθεια λεηλάτησης της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους. – Προκλητική πώληση των αεροσκαφών της Ολυμπιακής Airbus A300 σε εξευτελιστική τιμή »
Αρνητικά σχόλια προκαλεί στην κοινή γνώμη ο καταιγισμός δημοσιευμάτων και αποκαλύψεων που

Κόλαφος στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Κορυφαία στελέχη υποστηρίζουν> -Ο Παπανδρέου θέλει να ποδηγετήσει τις εξελίξεις και να δώσει το δαχτυλίδι στον Βενιζέλο!..




Κόλαφος αυτή τη στιγμή στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Κορυφαία στελέχη του κόμματος κατηγορούν τον Παπανδρέου ότι επιδιώκει να ποδηγετήσει τις εξελίξεις και να ορίσει διάδοχό του τον Βενιζέλο!
Το πιο πιθανό είναι μετά από αυτό το Πολιτικό Συμβούλιο να προκύψουν νέα κόμματα...

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Μπορεί η διαφήμιση που παίζεται παντού,  να είναι ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ μου,  αλλά η αυτή που υπάρχει  σε εφημερίδες, περιοδικά , σαιτς , είναι όλα τα λεφτά και μιλάει για   αγορά χρυσού. Είναι  η διαφήμιση που λέει.  Έχεις χρυσό; Τον ανταλλάσσουμε μετρητά και άμεσα. Μάλιστα προχωράνε παραπέρα και σου  λένε ερχόμαστε και στο σπίτι!  Έχουν καταλάβει,  ότι ο ΈΛΛΗΝΑΣ ξεπουλάει τα

Ο Χρυσοχοίδης καταγγέλλει Παπανδρέου για συμπαιγνία και παράδοση του δαχτυλιδιού στον Βενιζέλο!..


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 4, 2012
xrisoxoidis-thema.jpg
Kεραυνοί από τον Μιχ. Χρυσοχοίδη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Ο υπουργός Ανάπτυξης καταγγέλει τον Παπανδρέου για συμπαιγνία με τον Βενιζέλο και παράδοση της ηγεσίας του κόμματος στον αντιπρόεδρο με την εκλογή σαν υποψήφιου πρωθυπουργού από τα στελέχη και όχι από τη βάση του κόμματος.
Όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή η όχι του υπ. Ανάπτυξης στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!…
www.kourdistoportocali.com
Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε στο έπακρο. Είχαμε προβλέψει αυτή την αντίδραση Χρυσοχοΐδη εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα.

All-In οι Τράπεζες…προτεραιότητα η επιβίωση


Οι έλληνες τραπεζίτες μέχρι πρότινος ήθελαν να διαφυλάξουν τις επενδύσεις τους στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία, τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε πηγή σημαντικών εσόδων. Η συνεισφορά των κερδών από το εξωτερικό στα συνολικά τους µεγέθη έφτασε σε επίπεδα που επέτρεψαν την τελευταία διετία, µετά το ξέσπασµα της κρίσης, την αντιστάθµιση των ζηµιών που καταγράφονται στην ελληνική αγορά. Σήµερα η ρευστοποίηση µονάδων εκτός Ελλάδος αποτελεί µέρος των σχεδίων που εκπονούν οι τραπεζίτες για να

Αιτία πολέμου για την ΟΤΟΕ οι μετατροπές των εργασιακών συμβάσεων



«Αιτία πολέμου» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και καθιέρωσης καθεστώτος μερικής απασχόλησης για τους εργαζόμενους στις τράπεζες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), Σταύρος Κούκος.
Στη διάρκεια συγκέντρωσης εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κούκος, χαρακτήρισε «εκβιαστική» την πρόταση, που απηύθυνε πριν από ένα περίπου μήνα η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, για περικοπές μισθών και καθιέρωση τετραήμερης απασχόλησης και τόνισε ότι οι «πιέσεις που έχουν εξαπολύσει οι τραπεζίτες στοχεύουν στην εκθεμελίωση των εργατικών δικαιωμάτων των τραπεζοϋπαλλήλων χτυπώντας στον πυρήνα των κλαδικών τους συμβάσεων».

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – Έτσι φίμωσαν την Ελευθεροτυπία;;

- ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε πριν από λίγες ώρες στο εσωκομματικό όργανο. Το ίδιο ακριβώς καταλογίζουν και στον αδελφό του, για την σκανδαλώδη μίσθωση του ακινήτου της πεθεράς του από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Γεια σου ρε Σπύρο!

. AΛHTEΣ! 345,60 TO EIΣOΔHMA THΣ O.Γ.A! 340.00 ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ!

.. AΛHTEΣ! 345,60 TO EIΣOΔHMA THΣ O.Γ.A! 340.00 ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ!Στο κρανίο τα πήρε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος με χαράτσι 340 ευρώ σε συνταξιούχο του ΟΓΑ με 345,6 ευρώ σύνταξη. Έγραψε στο twitter του: .. AΛHTEΣ ! 345,60 TO EIΣOΔHMA THΣ O.Γ.A ! 340.00 ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ! Και δημοσίευσε και τα αποδεικτικά στοιχεία:

ΦΑΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ – Ρίχνει ευθύνες στην δικαιοσύνη ότι …κωλυσιεργεί την έρευνα για τα CDS όταν ο ίδιος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Η ενσάρκωση της απόλυτης πολιτικής φαυλότητας χτύπησε απόψε με τον χειρότερο τρόπο. Ο ανεκδιήγητος άνθρωπος στα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για τον πόλεμο που δεχόταν από τα συμφέροντα, κατονόμασε και την δήθεν κωλυσιεργεία γης δικαιοσύνης για την έρευνα των κατηγοριών που τον εμπλέκουν μαζί με τον αδερφό του στο θέμα των CDS, ομολογώντας ότι είναι “υπόλογος στην δικαιοσύνη γι’ αυτό το θέμα” όσο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...