Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με την ευλογία του ΓΑΠ ο Παπακωσταντίνου διέγραψε τα ονόματα από την λίστα..

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν (?) τα μέχρι τώρα δεδομένα, σχετικά με την ευθύνη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οποίες όπως είχε γράψει και το newpost.gr, αν επιβεβαιωθούν θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην στήλη του Φανούριου, πως απόλυτα έγκυρες πηγές του αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται κατά κάποιον τρόπο και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αντιγράφουμε από την εφημερίδα:

«Ο Παπακωνσταντίνου δεν διέγραψε κανένα όνομα μόνος του. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχε μιλήσει για το ζήτημα αυτό με τον Γιώργο και του είχε πει ότι τα συγγενικά του πρόσωπα δεν είχαν θέμα με τις συγκεκριμένες καταθέσεις. Αυτό που επίσης γνωρίζω είναι ότι ο Παπανδρέου είχε δεσμευθεί να ενημερώσει τον Βενιζέλο για την υπόθεση. Αν το έκανε δεν το έμαθα ποτέ...»
 newpost.gr

10 σχόλια:

  1. Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς. Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο!
    Είμαστε μία ομάδα που μισούμε αφάνταστα την Δημοκρατία και την οικογένεια Παπανδρέου. Αφήσαμε τη δημοσιογραφία στα ΜΜΕ και "αράξαμε" στη μπλοκόσφαιρα . Όπως ξέρετε τόσα χρόνια είμαστε μοναδικοί και ασυναγώνιστοι στην συκοφαντία, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην διαστρέβλωση της αλήθειας ,στα συμβόλαια πολιτικού θανάτου. Η αμοιβή μας εξακολουθεί να παραμένει λογική και φυσικά χωρίς...απόδειξη. Η δυσφήμηση είναι η ειδικότητά μας. Η ψευδολογία είναι ο πρωινός ..καφές μας. Όπως και στο παρελθόν ακολουθούμε κανόνες εχεμύθειας που τους τηρούμε μέχρι να βρούμε καλλίτερο ..αγοραστή! Δεν πιστεύουμε σε ..Πατρίδες ,ιδέες, οράματα. Για μας θεός είναι ΜΟΝΟ το χρήμα ,και κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς οι μπλόγκερς , πληρωθήκαμε και πληρωνόμαστε ικανοποιητικά και το αποτέλεσμα της εργασίας μας φάνηκε με την ΛΑΣΠΗ που ρίξαμε και επιτύχαμε την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου . Δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζουμε ,αλλά και η σχέση που δημιουργούμε με την εξουσία. Σαν δημοσιογράφοι είμαστε ‘’ψόφια πτώματα’’ αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μας έδινε σημασία. Μας χρειάζονται και μας φοβούνται αφού ξέρουμε τι καθάρματα είναι. Γράψαμε τόσα εναντίον του Παπανδρέου που δεν περιγράφονται. Τον.. ‘’πληρώσαμε’’ γιατί ήταν από τους λίγους που δεν μας πλήρωσε. Σήμερα έχουμε μετανιώσει γιατί τελικά, ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα στους Έλληνες. Δυστυχώς όμως εμείς οι Έλληνες ‘’δανείζουμε ΔΕΝ ψηφίζουμε’’. Ή ψηφίζουμε..χαρτί, εικόνα ,αέρα! Γι αυτό και εμείς έχουμε ΠΑΝΤΑ… δουλειά…
      Αυτά τα θέματα απασχολούν τη δική μας ομάδα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ξε-θεμελιώνουν σύρριζα τους αντιπάλους των "αφεντικών τους".
      Είμαστε πολύ καλοί στη δουλειά μας και..αδέσμευτοι σε όσους δεν μας..εκτιμούν!
      ΥΓ.
      Έχουμε την δυνατότητα και την τεχνική- αδιαντροπιά, ένα...βόλο να το "παρουσιάσουμε" σαν ατμολέβητα πλοίου!
      Η ασυδοσία, ο φόβος και φυσικά το ΕΥΡΩ ! παραμερίζει όλα τα..εμπόδια-καταγγελίες και εξασφαλίζουν στον πελάτη μας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
      Μια καλημέρα ενός πολιτικού …μας "αντιπάλου", γίνεται...βιβλίο εναντίον του και να ανακυκλώνεται επί μήνες !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα
      ================================
      Ο Αρειος Πάγος απέριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα",
      για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή)
      στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας.
      Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

      Ολόκληρη η είδηση εδώ.
      Παρ'όλα αυτά, ο συγκεκριμένος κύριος εξακολουθεί να διευθύνει τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα, να παραδίδει δημόσια μαθήματα ηθικής κτλ

      Διαγραφή
  2. ΘΕΜΟΣ Στη Δικαιοσύνη για τα 5 εκατομμύρια ο Θέμος

    Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και φοροδιαφυγή, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμου Αναστασιάδη.

    Είχε προηγηθεί παραγγελία του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα κ. Σπύρου Μουζακίτη, ο οποίος διενήργησε την ποινική προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης των «μαύρων» πέντε εκατομμυρίων ευρώ τα οποία κατατέθηκαν τον Ιούλιο του 2007 στην τράπεζα B.N.P Paribas.
    Η αντίστροφη μέτρηση για την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του εκδότη -η οποία αυτομάτως έβαλε τέλος σε μια πολύχρονη εισαγγελική διερεύνηση των «μαύρων» εκατομμυρίων- ξεκίνησε στις 9 Νοεμβρίου του 2012, όταν ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος από την ΙΓ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών.
    Από εκεί προέκυψε ότι ο εκδότης δεν μπορεί να δικαιολογήσει 3.956.821 ευρώ από τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.
    Έτσι, λοιπόν, οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν εναντίον του δίωξη-φωτιά για:
    Α) φοροδιαφυγή «συνισταμένη στην υποβολή ανακριβούς δηλώσεως φορολογίας εισοδήματος κατά το οικονομικό έτος 2008 με αναλογούντα φόρο 1.631.655 ευρώ που αντιστοιχεί σε μη δηλωθέν εισόδημα ποσού 3.956.821 ευρώ και
    Β) νομιμοποίηση εσόδων εγκληματικής δραστηριότητας κατ’ επάγγελμα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος).
    Πλέον, ο Θέμος Αναστασιάδης καλείται να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, ενώ υπενθυμίζεται ότι εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεσή του και στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον καταλογισμό του ποσού που πρέπει να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ωρέ Θέμο εσύ είσαι έξυπνο κοπέλι.
    Δεν ήξερες την λαϊκη ..χαζομάρα για τα "παλούκια" ;
    Όταν είσαι νέος τρέχεις, εκτός κι αν σκοντάψεις, περνάς -τα πηδάς, χωρίς να ακούς τι λένε αυτά σιγά =σιγά το ένα στο άλλο.( Δεν θα ..γλιστρήσεις ?.....) λένε. Εσύ όμως Θέμο μου, με το πέρασμα του χρόνου , ..πηδούσες, ..πηδούσες, ..πηδούσες χωρίς να παλουκώνεσαι. Μέχρι που "βρώμισε" η ..μπανιέρα ! και καλά μωρέ και οι δύο, με τέτοια ζέστη ! με τέτοια βρώμα και σκόνη, μπήκατε στη μπανιέρα;
    Είδες Θέμο μου, τι σου είναι αυτές οι μπανιέρες και μάλιστα όταν μπαίνεις σε ρυθμό δυό -δυό ; Σε εκδικούνται αυτά με το νερό και το σαπούνι, όπως ΚΑΘΕΣΑΙ..χαλαρώνεις. Ύστερα έτσι χαλαρωμένος και με τις σαπουνάδες στα πόδια πήγες να πηδήξεις κι άλλα"παλούκια ". Φαίνεται όμως ότι ατύχησες !...
    Τώρα Θέμο μου, φιλικά σου το λέω, μη λες τίποτα για τον Παπακωνσταντίνου. Ο άνθρωπος φαίνεται πως έκανε τη δουλειά του. Εξ άλλου μήπως "ξερόσαστε"; Δεν νομίζω. Εγώ ξέρω πως είναι πολύ σοβαρός και ανοιχτόμυαλος, ίσως ο μαναδικός που πρότεινε νόμους χωρίς...παραθυράκια, ίσως όχι τόσα μεγάλα. Κάτι άλλοι, πρώτα ψήφιζαν τα παράθυρα και έπειτα τον νόμο. Τώρα όταν λές Θέμο ο..3888/10 πως τον λένε ότι δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ, τότε ΑΜΕΣΩΣ σκέφτομαι, πως πάλι παλούκι πας να πηδήξεις. Τι τόθελες μωρέ θέμο μου να το ισχυρισθείς; Δηλαδή τώρα που άνοιξαν οι βρύσες και οι δεξαμενές του Δημοσίου γεμίζουν " ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ..!".. χρόνων, τι θα πούμε; Καλά ..πηδήξατε εσείς οι άλλοι, αλλά μαζί σας παρακινήθηκα και εγώ; Εγώ αυτό κατάλαβα. Αν κάνω λάθος, ξεκαθάρισέ το γιατί πολλοί σαν και μένα μείνανε με αυτή την ιδέα. Πάντως να σου πω την αλήθεια, μωρέ Θέμο μου, είσαι και εσύ λίγο..μαχμουρλής. Βάζεις τη μούρη σου όπου νάναι . Τι λένε οι φίλοι σου ότι τα χρήματα δεν ήτανε δικά σου αλλά ήταν αλλουνού, εγώ δεν τα ξέρω. Αλλά εκείνο το "Θα πληρώσεις όποιο πρόστιμο" γιατί υπάρχουμε εμείς οι πιο επιβαρυμένοι, μου ακούγεται λίγο Μαυροκαρδάτικο ! πως το λένε.
    Δηλαδή άμα πληρώσεις εσύ θα σου χρωστάω..χάρη; ΄Οχι φίλε μου, εγώ χάρες δεν θέλω ! Θα σου τηλεφωνήσω να μου πεις τι σου χρωστάω, να κοιτάξω και εγώ τα δικά μου τα "τεφτέρια" να αφαιρέσω ότι μου χρωστάς και εσύ και να..πατσίσουμε.
    Αλλά ωρέ Θέμο εκείνο τον Παπακωνσταντίνου το αδικείς. Εκτός αν είσαι σίγουρος ! ότι νόμο 3888/10 τον ψήφισε για σένα...! Τότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να του πω ΜΠΡΑΒΟ ή ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
    Θέμο μου συγγνώμη, αλλά έτσι όπως τα λές δεν σε καταλαβαίνω , γι αυτό γράΦετα να είμαστε σίγουροι. Που ξέρεις ..παλούκια είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ύμνος στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου οι κραυγές του Θέμου Αναστασιάδη

    Απόλυτα αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του Θέμου Αναστασιάδη στην ποινική δίωξη (εδώ) που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς επέλεξε να τα...ρίξει όλα στον τρισκατατάρατο «κηπουρό» Γιώργο Παπακωνσταντίνου.


    Απολαύστε ολόκληρη...

    ...την ανακοίνωση του εκδότη του Πρώτου Θέματος Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος μάλλον χωρίς να το καταλαβαίνει, αποθεώνει τον πρώην υπουργό Οικονομικών:

    «Αντί δικαιολογιών και ισχυρών νομικών επιχειρημάτων που έχω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα λάβει υπόψη της η Δικαιοσύνη θα πω μόνο τα εξής ολίγα που είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κατανοήσουν οι πάντες.

    Α) Οι ίδιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί και τα στελέχη τους που τρία χρόνια καλύπτουν τη λίστα Λαγκάρντ έβγαλαν το αβάσιμο και εξοντωτικό πόρισμα του ΣΔΟΕ εις βάρος μου. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ίδιος ο τέως υπουργός ο κύριος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή λέγοντας ότι θα επιληφθεί προσωπικώς.

    Β) Ανεξάρτητα από τον 5ετή πόλεμο εξόντωσης που υφίσταμαι, ανεξάρτητα κι από το πώς «το αδικαιολόγητο» 1,5 εκατ. ευρώ -δήθεν μη δηλωθέντος εισοδήματος- που μαγείρεψαν έφτασε σε 3,5 εκατ. ευρώ με παράνομες προσαυξήσεις, δηλώνω πως θα εξοφλήσω μέχρι τέλους το τελικό πρόστιμο που θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, έστω κι αν δεν τους χρωστούσα τίποτα εξ αρχής. Γιατί σίγουρα αυτή την εποχή υπάρχουν πολλά εκατομμύρια άλλοι Έλληνες, πιο αδικημένοι και κατατρεγμένοι από εμένα. Το μόνο που δεν θα δεχτώ και θα παλέψω μέχρι τέλους είναι η ηθική μομφή περί φοροδιαφυγής, και όπως εξηγώ στη συνέχεια είναι εντελώς κωμικοτραγική ειδικά στην περίπτωση μου.

    Γ) Επειδή πρωτίστως με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και του κάθε πολίτη, είναι στη διάθεση του οιουδήποτε όλες μου οι φορολογικές δηλώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι μεταξύ των ελάχιστων Ελλήνων που πληρώνουν ετησίως από 200.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ φόρο προσωπικού εισοδήματος, πέραν των εκατομμυρίων ευρώ φόρου που καταβάλλουμε από τις εταιρίες που δημιουργήσαμε ως δημοσιογράφοι και απασχολούν 300 εργαζομένους.

    Βρείτε μου άλλον έναν φορολογούμενο που να πληρώνει τόσα στο κράτος κάθε χρόνο. Αν ήταν σαν εμένα όλοι οι «φοροφυγάδες» σίγουρα δεν θα ‘χε κανένα πρόβλημα η Ελλάδα. Και αναφέρω μόνο τα εισοδήματά μου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τα τριάντα συνολικά που εργάζομαι και φορολογούμαι, γιατί αυθαιρέτως το ΣΔΟΕ του κυρίου Παπακωνσταντίνου δεν μου ‘χει αναγνωρίσει όλα τα προηγούμενα έτη πριν το 1992, επειδή όπως μου είπαν είχαν καταστραφεί τα αρχεία τους! Τόσο σοβαρό ήταν το πόρισμα που έβγαλαν.

    Τέλος, ας είναι βέβαιοι πως ό,τι κι αν μου κάνουν το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει να ξεσκεπάζει πώς τόσα χρόνια προστατεύουν τις ισχυρές οικογένειες του τόπου και «σφάζουν» κάθε Έλληνα όπου τον πετύχουν ή τον έχουν βάλει σκοπίμως στόχο.

    ΥΓ. Πριν από λίγες Κυριακές σας είχαμε εξηγήσει για το νέο πόλεμο που ξεκίνησαν τα γνωστά διεφθαρμένα (μα απολύτως φθαρμένα) εκδοτικά συγκροτήματα με αφορμή το νέο κυκλοφοριακό άλμα του «Πρώτου Θέματος». Τώρα η εκστρατεία αυτή κορυφώνεται. Λεπτομέρειες την ερχόμενη Κυριακή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα
    ================================
    Ο Αρειος Πάγος απέριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα",
    για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή)
    στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας.
    Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

    Ολόκληρη η είδηση εδώ.
    Παρ'όλα αυτά, ο συγκεκριμένος κύριος εξακολουθεί να διευθύνει τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα, να παραδίδει δημόσια μαθήματα ηθικής κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

    “Δεν αφαίρεσα τα ονόματα συγγενικών μου προσώπων, ούτε κανένα άλλο όνομα. Τα αρχεία που παρέλαβα τα έδωσα στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη. Είμαι πολύ σαφής και απόλυτος σε αυτό. Μα, πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; Ζήτησα δηλαδή μια λίστα από τη Γαλλία για να αφαιρέσω μόνο τους συγγενείς μου; Κανένα άλλο όνομα, έτσι για να μπερδέψω;
    Προφανώς πρόκειται για χοντροκομμένη σκευωρία, που στόχο έχει την κατασκευή της δικής μου ενοχής. Και είναι υπερβολικά βολικό για όλους, οι ευθύνες γι’ αυτή την υπόθεση να έχουν ένα και μόνο ονοματεπώνυμο. Δεν αποδέχομαι την κατασκευή ενοχής εκεί που δεν υπάρχει, ούτε να γίνω εξιλαστήριο θύμα σε αυτή την υπόθεση.
    Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να αποδώσει ευθύνες, πρώτος από όλους, σε μένα προσωπικά. Η σπουδή αυτή μάλλον κάτι δείχνει. Θα ήθελα πάντως να τον διαβεβαιώσω ότι η ιδεολογία και η ηθική μου στάση δεν τίθενται υπό τη δική του κρίση”, σχολιάζει μεταξύ άλλων με νόημα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σύμβουλος του Σαμαρά με 5 εκατομμύρια στην λίστα Λαγκάρντ

    Κ. Σαμαρά και κύριοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πως τα μπερδεύετε έτσι???
    Λέτε ΔΗΜΟΣΙΑ στον ελληνικό λαό, που πληρώνει δυσβάσταχτα ανάλογα ποσά με τα έσοδα του, ότι μόνο αυτοί που ΑΝ βρεθούν ότι έχουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ χρήματα στο εξωτερικό θα πληρώσουν 45% φορολογία «που τους αναλογεί».
    Αυτό που έπρεπε να στηρίζετε είναι το ΣΩΣΤΟ, δηλαδή ότι ΟΛΟΙ πρέπει να πληρώσουν 45% φορολογία και ότι αυτοί που θα βρεθούν με αδικαιολόγητη περιουσία (με άλλα λόγια με περιουσία από παράνομες δραστηριότητες), ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Διακρίνω μια εκ νέου προσπάθεια αποπροσανατολισμού η κάνω λάθος?!
    Και επί την ευκαιρία, ο σύμβουλος σας, ο οποίος έχει το όνομα του στην λίστα Λαγκάρντ με 5 εκατομμύρια ευρώ, έχει πληρώσει τουλάχιστον -αν δικαιολογείται η κατάθεση του- το 45% φορολογία προς το ελληνικό κράτος??? Επίσης μέχρι θα αποδειχθεί πως απέκτησε αυτή την υπέρογκη περιουσία θα εξακολουθεί να εκτελεί τα καθήκοντα του σαν σύμβουλος του πρωθυπουργού, η θα δηλώσει παραίτηση, όπως οφείλει, έτσι ώστε να διευκολύνει την διεκπεραίωση της δικαιοσύνης??? Κ. Πεπόνη, προς τα εκεί ΓΙΑΤΙ δεν κοιτάτε καθόλου?! Τον σύμβουλο του πρωθυπουργού ΓΙΑΤΙ δεν τον καλείτε να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του ονόματος του στην λίστα Λαγκάρντ?
    Υ.Γ. Εκτός και αν πληρώνει- ο οποιοσδήποτε από τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ -την φορολογία προς το κράτος οπού έχει τις καταθέσεις και τότε δεν μπορεί να φορολογηθεί εις διπλούν. Αλλά αυτό έχει τουλάχιστον ηθική υπόσταση: την στιγμή που οι Έλληνες καλούνται να στηρίζουν το τραπεζικό σύστημα της χώρας, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στηρίζει πρακτικά αυτόν της Ελβετίας??? Μήπως θα έπρεπε να στήσετε και άλλη κάλπη εκεί στην βουλή και για αυτό το όνομα?
    Κύριε Σαμαρά, μια που υποστηρίζετε με θράσος ότι “επί των ημερών σας σαν πρωθυπουργός, ανέκτησε την αξιοπιστία η χώρα μας στο εξωτερικό”, μήπως θα έπρεπε να κοιτάτε και την αξιοπιστία του συμβούλου του πρωθυπουργού με 5 εκατομμύρια κατάθεση στην λίστα Λαγκάρντ?! Διότι όταν μιλάς για αξιοπιστία πρέπει να μην έχεις αναξιόπιστους συμβούλους…
    Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται τίμια… τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ!
    Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, αφού απλά σκεπτόμενος καταλαβαίνει την ΑΤΙΜΙΑ! Τι λόγο είχε να διακινδυνεύσει ο Παπακωνσταντίνου, όταν ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε τη λίστα. Και φυσικά ΗΞΕΡΕ ! ότι υπάρχει το πρωτότυπο, με το οποίο θα μπορούσαν να τον βρουν και να τον ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ(;) τολμούσε κάτι να αλλάξει. Έτσι φαίνεται από μακριά ο ΔΡΑΚΟΣ της ατιμίας και της εκδίκησης. Ο χοντρός και ο αδίσταχτος συμφώνησαν. Και τους δύο τους βολεύει προσωρινά η.. "θυσία"!

    Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ! και είναι γυμνοί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...