Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Και τρίτη έκρηξη στη Βοστόνη! Στην βιβλιοθήκη JFK


20130416-000314.jpg 
Πριν από λίγο η αστυνομία της Βοστώνης επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε και τρίτη έκρηξη στη βιβλιοθήκη Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.
Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους της αστυνομίας, δυο ακόμη εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στο σημείο των εκρήξεων όπου διεξήχθη ο μαραθώνιος της Βοστώνης, οι οποίοι και εξουδετερώθηκαν.

 Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις δύο εκρήξεις κοντά στη γραμμή του
τερματισμού του Μαραθώνιου της Βοστόνης αναφέρει στον ιστοτοπό της η εφημερίδα Boston Globe Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News επικαλείται επίσης ρεπορτάζ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις, δήλωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.
Ο πρόεδρος ενημερώθηκε για τις εκρήξεις και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις τοπικές αρχές.

Όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, όπως και οι Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν στο μαραθώνιο της Βοστώνης είναι καλά στην υγεία τους.
Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο, Νίκος Πολλιάς, τερμάτισε στη Βοστώνη λίγα λεπτά μετά από τις δολοφονικές εκρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...