Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Βαξεβάνη στο “Hot Doc”.20130417-232233.jpg Ένα φοβερό παρασκήνιο με πρόσωπα υπεράνω υποψίας αλλά και πλήθος ερωτημάτων που χρήζουν απάντησης περιγράφεται στο Hot Doc, που όμως αναφέρεται και σε υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο γι’ αυτό και ο Κ. Βαξεβάνης ενεχειρίασε τα στοιχεία που φέρεται ότι κατέχει στον εισαγγελέα. Η υπόθεση όμως δεν σταματά
εδώ, αφού ονομαστικά στο περιοδικό
αναφέρονται ονόματα που ήδη έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και τώρα οι υποθέσεις τους λαμβάνουν άλλη τροπή εφ’ όσον τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν κριθούν αξιόπιστα (κρατάμε μία επιφύλαξη γιατί μιλάμε για ακραίες καταστάσεις) αφού αναφερονται συγκεκριμένα:
- Η υπόθεση απαξίωσης και απομάκρυνσης των ηρωϊκών εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη.
-Η υπόθεση του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου και τον “Ανεξαρτητων Ελλήνων” για τις οποίες γίνεται ειδική μνεία στο ρεπορτάζ.
-Η υπόθεση του ίδιου του Βαξεβάνη που όπως υποστηρίζει τεκμηριώνεται απόπειρα ηθικής και έπειτα φυσικής εξόντωσης του.
Θα αναμένουμε να δούμε τα στοιχεία, αλλά και το πως θα τα αξιολογήσει η δικαιοσύνη. Το εύρος αξιολόγησης είναι τεράστιο. Από απλή επικοινωνιακή μπαρούφα του Βαξεβάνη εως σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης με άμεση εμπλοκή δημοσιογράφων, πολιτικών και άλλων προσώπων.
Αναμένουμε…

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...