Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πρόκληση των ναζιστών “τσάμηδων”: “ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”


ΤΣΑΜΗΔΕΣΣτην ανακοίνωση  προς  τα αλβανικά  μέσα!

Ερυθρόμαυρη  Συμμαχία   ανακοίνωσε την  ίδρυση του  κόμματος  στην  “Τσαμουριά”.! «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας  κατάφεραν  μετά από αρκετές εβδομάδες  προσπάθειας για τη δημιουργία δομών  στην  “Τσαμουριά”και  την 
ίδρυση κόμματος   για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός  εκατομμύριου συμπολίτες Αλβανούς που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα. Ερυθρομαυρη  Συμμαχία  “Τσαμουριά», μετά την ίδρυση των πρώτων δομών στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να απλώσει  τη δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο  την  “Τσαμουριά”
Ακόμη δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές που θα γίνουν  στην Ελλάδα.
“Για πρώτη φορά, ένα Αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί θυγατρική της στην Ελλάδα, δείχνει την προσοχή και την φροντίδα για τους μετανάστες, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλά έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών από αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας Αλβανοί πολιτικοί, αλλά τίποτα δεν έγινε γι ‘αυτούς, ακόμη και το βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους. ΕρυθρόμαυρηΣυμμαχία Τσαμουριά», εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα,  προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη  στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500 χιλιάδες Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξει το κόμμα στην Ελλάδα.

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...