Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ναι! Πέντε βουλευτές κάνουν Business στο Κουρδιστάν.




Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν πολλές μίζες, Πέντε Έλληνες βολευτές οι  Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Σ. Αναστασιάδης (ΝΔ), Οδ. Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και K. Mάρκου (ΔΗΜΑΡ) αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο Κουρδιστάν και να πάρουν μαζί τους 22 επιχειρηματίες, με στόχο να τους ανοίξουν δρόμο για δουλειές, φυσικά με το… αζημίωτο.  
 

Στο παρελθόν επιχειρηματίες έχουν συνοδεύσει επίσημες αποστολές του εκάστοτε πρωθυπουργού, αλλά ο χαρακτήρας της επίσκεψης στο Κουρδιστάν είναι τελείως διαφορετικός. 

Το πρόγραμμα είναι αρκετά σκληρό και οι συναντήσεις έχουν απόλυτη στόχευση. Με άλλα λόγια, είναι ένα ταξίδι που γίνεται για δουλειές και όχι για αναψυχή.


Το Κουρδιστάν είναι μία νέα πραγματικότητα στην περιοχή. Η ελληνική αποστολή θα δει τον Κούρδο πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του κουρδικού Κοινοβουλίου. 

Θα συναντήσουν άλλου αξιωματούχους και Κούρδους επιχειρηματίες. Win –Win είναι η λογική του ταξιδιού. Και το Κουρδιστάν κρύβει ευκαιρίες. 

Ευκαιρίες που μέχρι χτες τις «παρουσίαζαν» σε επιχειρηματίες διάφοροι «μεσολαβητές», δίχως να υπάρχει τελικά και αποτέλεσμα. 

Έτσι οι βολευτές διευκολύνουν για την ψυχή της μανούλας τους,  τους ενδιαφερόμενους να ανοίξουν το τεφτέρι με τα αλισβερίσια με το Κουρδιστάν. 


 http://ixnos.blogspot.gr/
tolimeri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...