Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ολική ρήξη Βενιζέλου – Παπανδρέου! “Κατέστρεψε τα πάντα, τον αβαντάρει μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ”!


βενιζελος εναντιον παπανδρεουΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!

Όπως σας αποκαλύψαμε προ ημερών, ο Βενιζέλος ήταν εξοργισμένος από την απόφαση Παπανδρέου να μην παραστεί στην προνακριτική. Διαβάστε εδώ: Βενιζέλος για ΓΑΠ: “Να πάει όπως πήγα εγώ!”

Σήμερα δικαιωθήκαμε απόλυτα από τις εξελίξεις, αφού ο Βενιζέλος εξερράγη όχι τοσον από την συμπεριφορά του Παπανδρέου, οσο από την αβάντα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή που ο ίδιος δέχεται ανελέητο σφυροκόπημα! Μπορεί λοιπόν όπως γράφαμε να μην δώσει εντολή στους βουλευτές για ανοιχτή κόντρα στην προανακριτική, αλλά η κριτική του θα είναι σκληρότατη. Όχι όμως για την πολιτική του που κατέστρεψε την Ελλάδα αφού και ο ίδιος ο Βενιζέλος πήρε τεράστιο μερίδιο ευθύνης, αλλά για πιο “ανώδυνα” θέματα. Όπως η οικονομική καταστροφή του “κινήματος”.

Μην απορήσετε τις επόμενες ημέρες να διαρρεύσουν και τα τιμολόγια αγοράς για τα περίφημα “διαστημικά” όργανα γυμναστικής που είχε παραγγείλει για την Ιπποκράτους!

ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟΕΙΔΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέλληνες ησυχάστε, ηρεμήστε, χαλαρώστε. Πέρασαν τα 2/3 της προσαρμογής τα ¾ της ύφεσης και κατά τον «μουρουνελαιοφάγο» υπουργό του ευρωλάγνου Μερκελικού Γερμανοελληνικού κράτους. Κάπως έτσι θα το πάνε οι κυβερνητικοί «νευροσπάστες» θαυματοποιοί το πράγμα. Έκτακτα διαγγέλματα, με ενημερώσεις κλασματικού χαρακτήρα να μας λένε πόσο «δρόμο» διανύσαμε και πόσο κοντά έχουμε τον τερματισμό του δρόμου. «Έχουμε διανύσει τα ¾, ίσως τα 5/6, λίγο μετά τα 7/8» και κάτι θα μένει πάντα σαν διαφορά αριθμητή και παρανομαστή. Φοβόμαστε πάντως μήπως όταν φτάνουμε στον τερματισμό, σκάσει καμιά βόμβα – καλή ώρα σαν το Μαραθώνιο της Βοστόνης- και μαζεύουμε «πτώματα».
Οι «μουρουνελαιοφάγοι» τιγκιτάγκες θα μας πιουν το μεδούλι, μέχρι να φέρουν βόλτα τον αριθμητή και τον παρανομαστή της περίφημης «διαδρομής» που πρέπει να διανύσουμε για να φτάσουμε στο πολυπόθητο «πλεόνασμα». Κι εδώ μάλλον αδικείτε το τιτάνιο έργο σας «μουρουνελαιοφάγοι» οικονομολογομπαλαρίνοι. Πλεονάσματα υπάρχουν και είναι πραγματικότητα εδώ και καιρό. «Πλεονασματική» σαχλαμάρα, «πλεονασματική» βαρβαρότητα, «πλεονασματική» αμετροέπεια.
Πόσο μ’ ανακούφισε η «Μαυραγανική» ρύθμιση, η «Σταϊκουρική» αισιοδοξία και τα «Μουρουνελαιακά» ευφυολογήματα δεν περιγράφεται.
Φαντάζομαι ο Βενιζέλος θα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα  καλλιέπειας και ωραιολογίας στα φυντάνια του σοσιαλονεοφιλελευθερισμού της Σαμαρικής Νεοπασοκοκρατίας μηδέ του Μπίστη εξαιρουμένου.
Ένα άλλο πράγμα που μ’ ενοχλεί αφάνταστα τον τελευταίο καιρό είναι να ενοχλείται αφάνταστα ο Σόιμπλε από κάποιους αφάνταστα ενοχλητικούς που ανασκαλεύουν θέματα Γερμανικών αποζημιώσεων και κατοχικών δανείων. Που ξανακούστηκε να στέλνουν αυτοί οι siemensονοικοκύρηδες τις TASKFORCEτεχνοκράτες να κάνουν ντου τα πρωινά στις δημόσιες υπηρεσίες και μεις ν’ ασχολούμαστε – κάποιοι «λαϊκιστές» δηλαδή- με ποταπά ζητήματα καθαρά ρεβανσιστικού χαρακτήρα. Εντάξει 33 ΑΕΠ ήταν το κόστος της Γερμανικής «βεγγέρας» την περίοδο 1941-44 δεν ήταν δα και τέτοια η ζημιά μπρος στο «καλό» που κάνουν σήμερα να ελέγχουν την ώρα προσέλευσης της κυρά- Πολυξένης στην υπηρεσία της.
Αχάριστοι μια ζωή οι «λαϊκιστές». Να ρυθμίσεις, σε άπειρες δόσεις, να δυνατότητα αιώνιας υποθήκευσης (εμπράγματης) της περιουσίας τους κι αυτοί ούτε μια τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το Φούχτελ δεν κάνουν, ενώ στο Ρεχάγκελ τόσες και τόσες φορές τον τίμησαν. Εδώ που τα λέμε, πιο πολλές φωτογραφίες έχει ο Ρεχάγκελ στο «Μαξίμου», παρά ο Καραμανλής όταν ήταν πρωθυπουργός κι ο άλλος ο Γιωργάκης-Χάρβαρντ, οι οποίοι σύχναζαν ο ένας στη Ραφήνα κι ο άλλος στις Μπιλντεμπεργολέσχες.
Μετά το καθιερωμένο «χώσιμο» στους Εθνοσωτήρες, πάω στο απέναντι φαρμακείο να πάρω λίγο «μουρουνόλαδο». Κάτι θα ξέρει ο Στουρναροειδής «Αστήρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...