Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τσακίστε τους δολοφόνους της ΑΕΚ

 
Για όσους αγαπούν αυτήν την ιστορική ομάδα των προσφύγων, την ΑΕΚ, που ποτέ δεν αποτέλεσε ένα ποδοσφαιρικό ιμπέριουμ, αλλά πάντα ήταν μία ομάδα-οικογένεια (σίγουρα με λιγότερους φιλάθλους απ' ό,τι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός) είναι μεγάλος πόνος...
να βλέπουν την ομάδα τους από το Σεπτέμβρη στα αλώνια της Β΄ Εθνικής. Οι τελευταίοι που φταίνε όμως είναι οι άπειροι, άκαπνοι, παίχτες της.

Αυτά τα παιδιά των 18-20 χρονών που κλήθηκαν πέρυσι να πάρουν στους αδύναμους ώμους τους τη βαριά φανέλα της ΑΕΚ. Μπήκαν χθες στο γήπεδο και έτρεμαν τα πόδια τους από τη βαριά ευθύνη και την παρουσία 30.000 ανθρώπων που περίμεναν από τα παιδιά αυτά να σώσουν την ΑΕΚ από την κόλαση, μία κόλαση που την έφεραν όμως άλλοι.

Χθες το βράδυ σκότωσαν την ΑΕΚ. Ηθικοί αυτουργοί αυτής της δολοφονίας είναι κάποιοι –όχι όλοι βέβαια- που πέρασαν από τη διοίκηση της ομάδας και αφού τη ρήμαξαν, την έκλεψαν, τη σκόρπισαν στους πέντε ανέμους κερδίζοντας εκατομμύρια από τις βρωμερές μπίζνες τους με τον δικέφαλο αετό, την κοπάνησαν και μένουν ατιμώρητοι.
Ακόμα δεν έχει δικαστεί ο «Μάκαρος» ή «Αγαπούλας» Μάκης Ψωμιάδης, για τη ληστεία που κατηγορείται ότι έκανε σε βάρος της ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχουμε μάθει πού πήγαν τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν από πρώην διοικήσεις της ομάδας για δήθεν ακριβοπληρωμένους παίκτες, προπονητές και διάφορους παρατρεχάμενους.
Υπάρχουν όμως και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας της ΑΕΚ. Αυτοί που τη σκότωσαν χθες βράδυ, οι εκτελεστές αυτής της ιστορικής ομάδας, αυτοί οι τρελαμένοι (για μένα όμως πολύ ύποπτοι) δήθεν οπαδοί, που ανάμεσά τους ποιος ξέρει πόσα πρεζόνια ήταν, αυτοί οι αληταράδες που εισέβαλαν στο γήπεδο για να χτυπήσουν ποιους; Τους παίκτες της ΑΕΚ; Τους παίκτες του Πανθρακικού; Τους διαιτητές;
Τελικά το φονικό τους μαχαίρι το βύθισαν στα σπλάχνα της ΑΕΚ.
Μπορούμε όμως τώρα να τσακίσουμε, να σβήσουμε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη αυτά τα καθάρματα. Γιατί υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τα πρόσωπά τους. Θα τα δείτε στις σημερινές εφημερίδες, στα site και στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης,
Υπάρχουν λοιπόν τα πρόσωπά τους. Από εκεί ας τα βρει η αστυνομία. Κι αν η πολιτεία ενδιαφέρεται πραγματικά να διώξει τη βία από τα ελληνικά γήπεδα, ας υπάρξει άμεσα μία παραδειγματική τιμωρία γι' αυτούς που δολοφόνησαν την ιστορική ομάδα. Κι αν δεν το κάνει η πολιτεία, ας το κάνει η ΑΕΚ (θα μου πείτε με ποια διοίκηση που ο Δημητρέλος, ο πρόεδρος, έχει εξαφανιστεί). Ας το κάνουν οι οργανωμένοι «Ορίτζιναλ» ή ο Χατζηχρήστος, ο πρόεδρός τους. Και αν κανείς από αυτούς δεν κουνήσει το δάχτυλό του, ας το κάνουμε επιτέλους όλοι εμείς, που δακρύσαμε χθες βράδυ για την ΑΕΚ της καρδιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...