Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Π. Καμμένος: Στα χέρια της Ράικου η υπόθεση εξόντωσης “αντιφρονούντων”.


Χήτος: “Πήγα να πηδήσω από το μπαλκόνι μόλις είδα το πρωτοσέλιδο”
Σοβαρές καταγγελίες για «πόλεμο λάσπης με πλαστά στοιχεία σε βάρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προεκλογικά, που είχε ως συνέπεια την απώλεια της έδρας στα Ιωάννινα» έκανε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του
κόμματος.
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε νωρίτερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε τον οποίο ενημέρωσε για το συγκεκριμένο θέμα και παράλληλα ζήτησε να μάθει την εξέλιξη των τριών μηνύσεων που είχαν υποβληθεί πριν από περίπου έναν χρόνο από τον τότε διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα, μια προϊσταμένη της ΕΥΠ που φέρεται να υπογράφει τις αποδείξεις, και τον Β. Χήτο.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπενθύμισε τις δηλώσεις διάψευσης που είχαν γίνει για τη φερόμενη εμπλοκή του υποψηφίου του κόμματός του στα Ιωάννινα Β. Χήτου με την ΕΥΠ, από τον τότε διοικητή της Υπηρεσίας Κ. Μπίκα και τον σύλλογο εργαζομένων στην ΕΥΠ που διαμαρτύρονταν για την εμπλοκή της υπηρεσίας σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, ενώ επιτέθηκε στον τότε εκπρόσωπο της ΝΔ Γ.Μιχελάκη λέγοντας πως «αναφερόμενος στο δημοσίευμα δήλωσε ότι το ρεπορτάζ είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία, πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «τα ονόματα 14 δημοσιογράφων μπήκαν σε ισάριθμες αποδείξεις», ενώ όπως είπε «οι εισαγγελείς κ.κ. Κορέας, Ράικου και Αντωναράκος, είναι ενημερωμένοι για τις εξελίξεις».
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Καμμένου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «θα κατατεθεί μήνυση εις βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ήδη στη διάθεση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, αλλά και κατά αυτών που αναπαρήγαγαν τα πλαστά έγγραφα με δημοσιεύματα εις γνώσιν της πλαστότητας αυτών».
Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια «να απαντήσει ποια είναι τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας στην ΕΥΠ για τα μυστικά κονδύλια» και αναρωτήθηκε «εάν το Μαξίμου είχε εμπλακεί στην υπόθεση».
Από την πλευρά του ο κ. Χήτος κάλεσε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να απαντήσει για το εάν υπήρξε (σ.σ. ο κ. Χήτος) ποτέ έμμισθος ή άμισθος υπάλληλος της ΕΥΠ».
Πηγές: News Room «Κέρδος» – ΑΠΕ – ΑΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...