Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Θα στείλετε τώρα τα ΕΚΑΜ κύριοι για να βρουν τους νεοοθωμανούς που έκαψαν ζωντανό γέροντα για να τον ληστέψουν; Ή είναι μόνο για τις μπουλντόζες των μπομπολοθωμανών;


20130414-165649.jpg
Ημέρες οθωμανικής κατοχής. Εισέβαλλαν στο σπίτι γέροντα και τον έκαψαν ζωντανό για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματα.
Αν ο γέροντας ήταν καμμιά μπουλντόζα του ισλαμοφασίστα εμίρη που ληστεύει τον Ελληνικό χρυσό και βιάζει την πατρώα Γη, θα είχαν επέμβει άμεσα εκατοντάδες “ειδικοί”, για να πάρουν DNA και από βρέφη ώστε να βρουν τους “τρομοκράτες” ανάμεσα στους Γηγενείς.
Τώρα που θύμα είναι Γηγενής, φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας, ανυπεράσπιστος

γέροντας από τους χιλιάδες που έχουν πέσει θύματα βασανισμού και δολοφονίας από
γενοκτόνους εισβολείς, το υπόδουλο κράτος θα αφήσει τον κυρΜήτσο τον ενωματάρχη να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και αν τολμήσει μάλιστα να τους βρει, θα πέσουν πάνω του οι ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από το ΚΑΤΑΡαμενο χρήμα για να τον ξεσκίσουν.
Εισβολείς και ντόπιοι δοσίλογοι. Η ίδια ιστορία που όπως έχει αποδειχθεί, τσακίζεται μόνο με την πανεθνική αντίσταση.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι ενός 80χρονου στα Εξαμίλια και τον χτύπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα. Ο ηλικιωμένος τους έλεγε πως δεν έχει λεφτά και στην συνέχεια αυτοί προχώρησαν σε βασανισμό, αφού του έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και του έβαλαν φωτιά. Ο 80χρονος μετά από αυτό τους υπέδειξε που είχε χρήματα και οι ληστές πήραν 600 ευρώ κι εξαφανίστηκαν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...