Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εκκενώνεται νοσοκομείο για βόμβα - Συνδέουν το συμβάν στο ΜΙΤ με το "χτύπημα" στο Μαραθώνιο

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΣΤΟΝΗ

Σκηνές τρόμου και απόλυτης σύγχυσης επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Βοστόνη, με νέες πληροφορίες να μιλούν για εκκένωση νοσοκομείου λόγω πιθανής τοποθέτησης βόμβας. Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες αναφέρουν πώς ενδεχομένως να υπάρχει και δεύτερος νεκρός από τους πυροβολισμούς στο ΜΙΤ, ενώ τα αμερικανικά ΜΜΕ συνδέουν το επεισόδιο στο πανεπιστήμιο με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστόνης και μιλούν για μία
σύλληψη υπόπτου.
Ο ανταποκρικής ελληνικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ Μιχάλης Ιγνατίου μέσω twitter ανέφερε πως  «εντολή για κλείσιμο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη Βοστόνη έδωσε η αστυνομία...» αλλά και «πολύ σοβαρά τα πράγματα στη Βοστόνη. Γίνεται μεγάλη επιχείρηση σε όλη την πόλη». Φίλος του που βρίσκεται στην πόλη μετέφερε το κλίμα με δραματικό τόνο μέσα σε 140 -μόλις- χαρακτήρες. «Χαμός. Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζούμε. Εκρήξεις, πυροβολισμοί, ελικόπτερα, σειρήνες...»
Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο Auburn της Βοστόνης μπήκε σε κατάσταση συναγερμού (Black Code) με πιθανή ένδειξη για τοποθέτηση βόμβας, ενώ υπάρχουν αναφορές πως επιχειρείται εκκένωση του νοσοκομείου. Eπίσης στο twitter κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν πως εκτός από τους αστυνομικούς έχουν βγει και στρατιώτες στους δρόμους της Βοστόνης.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό, με τους αστυνομικούς να αναζητούν δράστη ή δράστες που νωρίτερα πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό της αστυνομίας του πανεπιστημίου ΜΙΤ και φέρονται να έχουν μαζί τους εκρηκτικά και χειροβομβίδες.
Το θρίλερ ξεκίνησε όταν τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι δεν αποκλείεται στο ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε αργότερα στην περιοχή Γουότερτάουν να εμπλέκονται οι φερόμενοι ως βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστόνης, τις φωτογραφίες των οποίων έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα το FBI.
Ταυτόχρονα και σύμφωνα με το Boston Globe φέρεται το FBI να έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστόνης με 3 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...