Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ρίξτε την ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική!



Η επόμενη μέρα πονάει πολύ. Η ΑΕΚ μετά 89 χρόνια ιστορίας, 11 πρωταθλήματα, 14 κύπελλα και δεκάδες σπουδαίους παίκτες να μεγαλουργούν βρέθηκε στον γκρεμό.

Ο πόνος είναι δυσβάσταχτος, η θλίψη δεν περιγράφεται. Η ΑΕΚ έπεσε. Ένας τεράστιος σύλλογος με ένδοξη ιστορία και εκατομμύρια οπαδούς υποβιβάστηκε.

Για να συμβεί αυτό έβαλαν πολλοί το... χεράκι τους. Οι
διοικήσεις των τελευταίων χρόνων, οι ποδοσφαιριστές και οι ανεγκέφαλοι που μπούκαραν χτες στον αγωνιστικό χώρο έχουν μερίδιο, όμως την ΑΕΚ την έριξε η τωρινή διοίκηση και οι α-μέτοχοι που εδώ και δύο χρόνια ούτε να ακούν δεν θέλουν την λέξη “ΑΕΚ”.

Πολύς κόσμος δεν κοιμήθηκε χτες το βράδυ, πολύς κόσμος έκλαψε. Μετά από 89 χρόνια ιστορίας η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και ακόμα δεν έχει μία, έστω μία, παραίτηση από την διοίκηση. Αλλά εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς “ποιοι να παραιτηθούν; Αυτοί που στον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας της έφυγαν από το γήπεδο στο 75΄;” Την ώρα που ο Μητρόπουλος και ο Πετρόπουλος έτρωγαν ξύλο στον αγωνιστικό χώρο, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος το είχαν ήδη βάλει στα πόδια, αντί να τρέξουν να υπερασπιστούν τους παίκτες. Αν η διοίκηση και οι μέτοχοι της ΑΕΚ ήθελαν να σώσουν την ομάδα θα είχαν βρει έναν τρόπο. Δεν θα διατηρούσαν τη γελοία ιστορία με τον Βιντιάδη 9 μήνες τώρα.

Είναι πραγματικά απίστευτο πως μετά τα όσα έγιναν οι μεγαλόμετοχοι της ομάδας είναι άφαντοι. Τους αρέσει, δεν τους αρέσει η “επιχείρηση” ΑΕΚ είναι δική τους. Στα χέρια τους βούλιαξε το καράβι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους απασχολεί και πολύ.

Εδώ που κατάφεραν να οδηγήσουν όλοι αυτοί την ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση από την χρεωκοπία-πτώχευση της ΠΑΕ και τον υποβιβασμό στην Γ΄Εθνική.

Δεν έχει κανένα νόημα οι “κιτρινόμαυροι” να παίξουν την επόμενη σεζόν στην Β΄ Εθνική. Η ομάδα θα εξακολουθεί να οδηγείται στην ανυποληψία και τα χρέη στην καλύτερη περίπτωση θα παραμένουν ως έχουν.

Η μόνη αχτίδα φωτός προκύπτει από τον υποβιβασμό στην Γ΄Εθνική για να “καθαρίσει” η ομάδα και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ποιοι άνθρωποι θα αναλάβουν αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα δε μπορεί να είναι αυτοί που συνέδεσαν το όνομα τους με την προδοσία και τον εφιάλτη του υποβιβασμού.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...