Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

κ.Χατζηδάκη: Γιατί Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η Hoechtief ;

aerodromio-hochtief.jpg σ.σ.netakias – Γράφαμε :
Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η Hoechtief με τις πλάτες Σημίτη
Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η Hoechtief με τις πλάτες Σημίτη. Ο Παπανδρέου αρνείται να παρουσιαστεί στην προκαταρκτική. Την ίδια στιγμή κάθε Έλληνας είναι εν δυνάμει καταζητούμενος για το πάρτι της διαφθοράς.
Προκλητικοί και αμετανόητοι οι καταστροφείς της χώρας,
καταστρατηγούν κάθε έννοια νομιμότητας την ώρα που Έλληνες του μεροκάματου διώκονται ανηλεώς από την εφορία, τις τράπεζες, τις ερινύες του καθεστώτος Σημίτη.
Ο Παπανδρέου με μία πρωτοφανή αδιαφορία για τους δημοκρατικούς θεσμούς, αρνείται να παραστεί στην προκαταρκτική για την λίστα Λαγκάρντ, εξοργίζοντας ακόμα και τον Βενιζέλο. Αντ’ αυτού, επαναλαμβάνει την αποστολή υπομνήματος, λες και πρόκειται για απλή εξεταστική επιτροπή, όπως στις περιπτώσεις Siemens και Βατοπαιδίου.
Τα μέλη της εξεταστικής κατά πλειοψηφία ανέχθηκαν αυτή την συμπεριφορά και αποφάσισαν να μην κληθεί εκ νέου, χωρίς αυτή η απόφαση να τεκμηριωθεί όπως ορίζει ο νόμος. Γεγονός που ο κύριος Μαρκογιαννάκηςοφείλει να γνωρίζει λόγω της θητείας του στον χώρο της δικαιοσύνης.
Η καταστρατήγηση της νομιμότητας όμως έχει και συνέχεια, δείχνοντας περίτρανα τι ακριβώς είναι το“Βρετανικό δίκαιο”.
Πάρτι στην υγειά των κορόιδων και του Σημίτη κάνουν οι Γερμανοί – Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η γερμανική εταιρία διαχείρισης του Ελ.Βενιζέλος
Η πολύμηνη κόντρα ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρίας Hochtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έληξε χθες, με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου του Λονδίνου σχετικά με την απόδοση ή μη 163 εκατομμυρίων ευρώ προς το ελληνικό κράτος.
Η απόφαση ήταν αρνητική, γεγονός που απάλλαξε τους Γερμανούς από την καταβολή του ΦΠΑ και των ανάλογων προσαυξήσεων και δικάστηκε στο εν λόγω δικαστήριο, μιας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε φροντίσει να προστατέψει κατά την υπογραφή της σύμβασης, τα συμφέροντα των φίλων του Γερμανών.
Η σύμβαση που υπεγράφη το 1996 δίνει κάθε πλεονέκτημα στη γερμανική εταιρία που αναμενόμενα απαλλάχθηκε, αφού ο Σημίτης είχε φροντίσει να προστατέψει τους “φίλους” του με κάθε μέσο. Αποτέλεσμα είναι η Hochtief να βγάλει από χθες το Ελευθέριος Βενιζέλος από τη λίστα των προς πώληση αεροδρομίων, διότι όπως εκτιμά η Deutsche Bank η αξία του θα ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια τα 1,2 δισ. ευρώ.
Το παρασκήνιο του αεροδρομίου βασικά μπάζει από παντού, μιας και τη χρηματοδότηση είχε αναλάβει η ευρωπαϊκή ένωση μαζί με το ελληνικό δημόσιο. Τα σενάρια μάλιστα θέλουν, πολλούς από τους Επιτρόπους να πιέζουν να δοθεί το έργο στη γερμανική εταιρία, ιδιαίτερα δε ο Επίτροπος Χρηματοδοτήσεων Βολφ Ματίες, του οποίου διευθυντής ήταν ο σημερινός Ύπατος της Μέρκελ στην Αθήνα, Χόρστ Ράιχενμπαχ.
Ύστερα από όλα αυτά, ο συνεργάτης του Σημίτη, ο κύριος Στουρνάρας έχει το θράσος να απαιτεί από τους Έλληνες θυσίες και τήρηση της νομιμότητας. Κάποιοι προφανώς θέλουν ολόκληρη την Ελλάδα “Σκουριές”.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...