Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Με τους εφοπλιστές τάσσεται η «αριστερή» Ρεπούση


Με τους εφοπλιστές τάσσεται η «αριστερή» Ρεπούση
«Αν θα επιλέξουμε καμαρότους ή νησιώτες, η ΔΗΜΑΡ επιλέγει νησιώτες», υποστηρίζει η γνωστή για τις πάγια προκλητικές της θέσεις βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κα. Μαρία Ρεπούση, μιλώντας υποτιμητικά συν τις άλλοις για τους ναυτεργάτες.
 
Και βέβαια, η κυρία Μαρία Ρεπούση ως γνήσια «δημοκρατική» βουλευτής και «αριστερή»
πάνω από όλα για να μην ξεχάσουμε και αυτό το ανέκδοτο, επιλέγει να …«συνωστιστεί» με τους φίλους της εφοπλιστές και αντιθέτως να «συνωστίσει» κατά την προσφιλή της συνήθεια τους ναυτεργάτες αλλά και τους νησιώτες που δήθεν τόσο αγαπά στις προβλήτες!
Έτσι λοιπόν η κυρία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ (είναι και από αυτό) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, τάσσεται ανοιχτά υπέρ του φιλοεφοπλιστικού νομοσχεδίου Μουσουρούλη, που κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των νησιωτών, όπως διαφημίζει το κυβερνητικό τρίο, αλλά αντιθέτως στερεί τα πάντα από έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους κλάδους και προσφέρει τα πάντα στους εφοπλιστές, έως και την διακριτική ευχέρεια της επιλογής των παρεχόμενων υπηρεσιών στους νησιώτες…
Και αυτό επειδή τους αγαπάτε τους νησιώτες κυρία Ρεπούση. Άλλωστε είπαμε, ό,τι έχει προβλήτα και πιθανότητες …«συνωστισμού» τραβάει την προσοχή σας!
Πηγή:  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...