Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΒΟΣΤΟΝΗ: ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ - Μεγάλη κινητικότητα στο δικαστικό μέγαρο



Μεγάλη κινητικότητα έξω από το κτίριο του ομοσπονδιακού κτιρίου στη Βοστόνη με δεκάδες αστυνομικά αυτοκίνητα να έχουν διακόψει την κυκλοφορία γύρω από το κτίριο ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν απομακρύνει τον κόσμο τόσο μέσα απο το κτίριο όσο και απο τους γύρω
δρόμους.
Η κινητοποίηση συνδέεται με τις πληροφορίες ότι ενδεχομένως  υπάρχει σύλληψη, ή κράτηση υπόπτου για τη βομβιστική ενέργεια στο Μαραθώνιο της Βοστόνης, αν και οι πληροφορίες αυτές έχουν διαψευστεί από τις αστυνομικές αρχές. Μέχρι στιγμής τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν μιλούν για ταυτοποίηση υπόπτου από εικόνα βίντεο.
Άλλες πληροροφίες αναφέρουν πως υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο με αποτέλεσμα να σπεύσουν εκεί δυνάμεις ασφαλείας και πυροτεχνουργοί προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για πραγματική απειλή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο το FBI όσο και οι τοπικές αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά σε σύλληψη, καθώς έχουν πλέον αρκετά στοιχεία που τους οδηγούν στον ύποπτο. Η κινητοποίηση έξω από το δικαστικό μέγαρο ίσως συνδέεται με σύλληψη του υπόπτου χωρίς όμως μέχρι στιγμής οι αρχές ασφαλείας να θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Οι εκτιμήσεις για πιθανή σύλληψη ενισχύονται απο το γεγονός της εισόδου στο δικαστικό μέγαρο ενός βαν το οποίο αφίχθη κάτω απο αυστηρότατ μέτρα αφαλείας. Πολλοί θεωρούν πως μέσα στο βαν βρίσκεται ο ύποπτος τον οποιο θα παρουσιάσουν στον ομοσπονδιακό δικαστή μόνος αρμόδιος για να διατάξει τη σύλληψή του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...