Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: «Δολοφονική συμμορία Μέρκελ και Σόιμπλε»


«Δολοφονική συμμορία δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, αλλά η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η τρόικα και τα υπόλοιπα κοράκια, καθώς και τα δημοσιογραφικά τους όργανα που ασελγούν στην Ελλάδα», αναφέρει η Χρυσή Αυγή απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από το γερμανικό περιοδικό
«Spiegel».
«Οι ανθελληνικές φυλλάδες συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην τοκογλυφική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προστίθεται στο σχόλιο του εθνικιστικού κόμματος.
Χαρακτηρίζοντας την Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία», το γερμανικό περιοδικό επισημαίνει ότι «πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα. Με πράξεις ωμής βίας τρομοκρατούν τη χώρα. Αστυνομικοί συνεργούν».
«Εδώ και μήνες ακροδεξιοί προκαλούν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα (…) σημειώνονται επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών, διώκονται ομοφυλόφιλοι και ξυλοκοπούνται αριστεροί, υπήρξαν ακόμη και νεκροί. Σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας αλλοδαποί και μειονότητες δεν τολμούν να βγουν έξω τα βράδια», αναφέρεται ακόμα.
Σημειώνεται δε ότι «η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, πάντως, λίγο ενοχλείται από τις κατηγορίες σε βάρος του κόμματος και αισθάνεται ενδυναμωμένη από την άνοδό του στις δημοσκοπήσεις».
«Επικίνδυνη Αυγή» είναι, εξάλλου, ο τίτλος άρθρου στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...