Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χαλκιδικιώτες ΗΡΩΕΣ, ενώ εσείς υπερασπίζετε την χώρα μας, οι κυβερνώντες είναι οι Καναδογερμανοτσολιάδες συνεργάτες των νέων κατακτητών

Οργή και θυμός σε όλη την Ελλάδα.




 Αυτούς που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της χώρας μας και στην καταστροφή της και δίνουν και την ελευθερία τους γι αυτό, η ιστορία θα τους ανακηρύξει ήρωες!
Την κυβέρνηση που σε αγαστή συνεργασία με
τα Καναδικά και τα Γερμανικά συμφέροντα και τους ντόπιους συνεργάτες τους που δεν διστάζουν να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές, να ρημάξουν ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, που ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,
η ιστορία θα την εξομοιώσει με την κυβέρνηση Τσολάκογλου. Υποταγή στους κατακτητές Γερμανούς τότε, υποταγή στους Καναδούς και Γερμανούς κατακτητές τώρα.
Είναι όνειδος για την περήφανη Ελλάδα που δεν θα αργήσει να τους ρίξει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
    Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση συμπαράστασης σήμερα, με πολλές χιλιάδες κόσμου να συμπαραστέκονται στους ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. Με μια αποφασιστικότητα απίστευτη, με ισχυρές δυνάμεις που αντέχουν στην κόπωση που φέρνει η αγανάκτηση, με καθαρό και αποφασιστικό μυαλ έχουν όλες μα όλες της προϋποθέσεις να νικήσουν ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. Γιατί τέτοια ψυχική δύναμη, τέτοια ενεργεια αγωνιστικότητας κανείς δεν μπορεί να τις νικήσει. Πόσο μάλλον αν ο αντίπαλος είναι υποταγμένος και δούλος, κακόμοιρος και μοχθηρός, ένα ποντίκι ουσιαστικά που πάει να βρυχηθεί και του βγαίνει φωνή αρουραίου. 
ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΏΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ-ΟΡΚ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΟΡ.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...